Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
9 tane lehmacun mu
ayyyy ben 80 değil 100 kilo ile gidecem galiba doğuma brommm
sana kargoyla yollasam oluy muuuu siz kendi yerinize yiyin beni hiç bulaştırmayın

canın mı çektigeyşana söyle hemen alsın gelirken

Sağol libişlim
Allah razı olsun hepinizin dualarından..
Daha şimdiden 12 mm boyu ile hepimizi korkutuyor ilerde napıcam ben bu çocukla bilmiyorum
Yeni yaşından dileklerini alalım bakalım

Sağol libişlim
Daha şimdiden 12 mm boyu ile hepimizi korkutuyor ilerde napıcam ben bu çocukla bilmiyorum
Yeni yaşından dileğiiii önce bir bebişşşşş
sonra bolll libişşş

İkinci sınavlar tatlım. Çocukların ama stres yapıyor işte. Onlara uygun soru araştır bul, diğer zumreyle uyum sağlamaya çalış derken yorucu bir süreç...onun endişesi var...
Ben bu sene 3 okutunca sınav olayını tamamen unutmuşum
Allah kolaylık versin elhanım.
Önceki okulunda zümre yoktu. Bende dolayısıyla zümre başkanıydım
Öyle rahatmış ki..
Zümre olayı berbat
Ben sevmedim zümreciliği

Ay evet
Ama gözlemlerime göre balığın adının çıkmasına rağmen yengeç daha ağlak ve duygusal bir burç. Bide daha karamsar hali.
Yükselenim olmasına rağmen bu kadar etkiliyorsa Allah kendi burcu yengeç olanlara sabır versin

Sağol libişlim
Ahaha yok yok uslu bı bebiş olur o ergenlikte napcan onu bilemem işteen sakin çocuk bile ergenlikte sapıtıyor zira

Yeni yaşımdan dileklerim en önce bı bebiş sonra da libisime zeval gelmemesi asfhjkb

B Brunello Cicinelli sen smdi raporlusun çocukların dersine kim giriyor kafam da deli sorular ilkokuldan mezun olalı 50 sene oldu unutmuşum
Velilere mesaj attım kuzum dün akşamdan. Göndermicekler çocuklarını 2 gün.
Ama illa gelenler olursa da diğer sınıflara dağıtılırlar.
Bizim zamanımızda öğretmen gelmeyince boş boş oturuyorduk akşama kadar

Ahaha ya ben ya bennn gözyaşım her zmn pıtlamaya hazır vallahi hayatımdaki enn büyük yorgunluğum
Benimki de öyle
Üzüleyim ağlarım sevineyim ağlarım korkayım ağlarım endişe duyarım ağlarım heyecan yaparım ağlarım
Geçen 7.koğuştaki mucize filmi çıktığında bir öğretmen arkadaş mutlaka git falan dedi. Yok dedim ben yeterince ağlıyorum gerek yok hiç kaldıramıcam. Aaa sen ağlak biri misin hiç öyle durmuyorsun diyo
Dedim gülüşlerime kanma yanarsın aslan

Anaaa ne güzel öğretmen yok okula gitmiyorlar
Keşke işyerlerinde de patron gelmiyor denince bizlerde gitmesek
Müdür olunca kıdem atlanıyor diyorlar beni kandırdılar herkesten daha çok çalışıyorum
Keşke ilkokullu olsam sınıfları doldursam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…