- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.381
Kız libişin güzel yerinde gidilir miiiiiEşim çağırıyor gitmem lazim tamda sohbet tatlıyken
Tabiki 15 yaşına gelince eve zincirleyip 22 yaşına kadar zincirli şekilde günde 3 öğün beslicem.Ahaha yok yok uslu bı bebiş olur oergenlikte napcan onu bilemem işte en sakin çocuk bile ergenlikte sapıtıyor zira
Yeni yaşımdan dileklerim en önce bı bebişsonra da libisime zeval gelmemesi asfhjkb
Nereye yahuEşim çağırıyor gitmem lazim tamda sohbet tatlıyken
Cicimm sen de mii yengeçsiinn, ben kaçırmışım orayıBenimki de öyle
Üzüleyim ağlarım sevineyim ağlarım korkayım ağlarım endişe duyarım ağlarım heyecan yaparım ağlarım
Geçen 7.koğuştaki mucize filmi çıktığında bir öğretmen arkadaş mutlaka git falan dedi. Yok dedim ben yeterince ağlıyorum gerek yok hiç kaldıramıcam. Aaa sen ağlak biri misin hiç öyle durmuyorsun diyo
Dedim gülüşlerime kanma yanarsın aslan
Düşünsene kar tatili gibi.Anaaa ne güzel öğretmen yok okula gitmiyorlar
Keşke işyerlerinde de patron gelmiyor denince bizlerde gitmesek
Müdür olunca kıdem atlanıyor diyorlar beni kandırdılar herkesten daha çok çalışıyorum
Keşke ilkokullu olsam sınıfları doldursam
Burcum koç, yüjselenim yengeç balımCicimm sen de mii yengeçsiinn, ben kaçırmışım orayı
Ben de 7.koğuşu kaçırdım, şimdi mucize aşk filmine gitmek istiyorum ama korkuyorum dabugün de resmen kendime işkence ettiim ağlak şeyler açarken buldum kendimi önünü alamadım
Evet yaDüşünsene kar tatili gibi.
Öğretmen yok okul yok
Allahtan konularımdan 1 hafta ilerideydim.
Çok güzeldi ilkokullu olmak, çöp kutusunda kalem açma muhabbetleri, Tahtaya tebeşirle yazı yazmak..
Ah nostalji.
Tam zıtt doğru bu ikilem de kötüBurcum koç, yüjselenim yengeç balım ♥
Burcum ateş yükselenim su
Burcum gaddar yükselenim duygusal
Burcum inatçı yüjselenim merhamet timsali
Çok yoruyor beni bu ikilem
çok sevindim bu habereKertenkelelerimmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
Cici Bebe gayet iyiymiş. Kesede ve çevresinde kanama yok. Kalbini de duyduk, yiyem onun kalbini
Benim kanama gelen akşamın sabahında tansiyonum yükselmişti. Ya tansiyona bağlıdır ya da doku kanamasıdır dedi.
2 gün raporluyum önümüzdeki hafta da duruma göre uzatırız dedi.
Dinlenmem ve stres yapmamam lazımmış çünkü ben stres yaptıkça rahim de bir kas olduğu için kasılıyormuş.
36 terminatör ile mümkün olmayan istekler ama bakacağız bakalım
2 hafta progestan kullanıcam.
Doktor ilişki yasak dedi. Sanki çok münasebet vardı da bilmiyor ki dramımıGeçen tenhada kıstıracağım dediğim bile yalan oldu. Bide dün geyşam demesin mi iyi ki yapmamışız yoksa kendimi suçlu hissederdim.
Bidaha da 9 ay dokunmaz bu adam bana. Neyse olsun napalım
Bu arada sigorta hala muallakta. Gerçekten sinirimi çok bozuyorlar. Genel merkezin ve sigortacının siz bekleme süresini doldurmuşsunuz sorun çıkmaması lazım demelerine rağmen sistem beni poliçe dışı bırakıyor. Dava açmaya kadar gidecek gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2564506
@Cay6 yine tahmin bekliyorum balım. Karından usg.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
Sizler nasılsınız kuzular ♥
Ya ilkokul çocuğuna öğretilecek şarkı mı kara tren koptumEvet ya
Ben o çöp kutusunda dakikalarca kalem açtığımı hatırlıyorum
Ahhh ilkokul canım ilkokul
Bir öğretmenim vardı adı Turgut kulakları çınlasın bize hep şarkı söyletirdi
İlkokul a dair hatırladığım tek şey kara tren gecikir belki hiç gelmez dağlarda salınır da derdimi bilmez
Yok kuzum ikinci çizgi namına hiçbişe yok testte.yumurta çatlamayınca çıkan tekli kistlerden oluyo bendeTutacağı varsa 1 kereden de tutar malim. Hiç silik falanda mı çizgi çıkmadı test bozuk olmasın.
Ne kisti vardı sende?
Beni ikisi de %50,%50 etkiliyor. O yüzden çok dengesiz tavırlar sergiliyorum.Tam zıtt doğru bu ikilem de kötü
Ama yükselen karakter özelliklerini daha çok etkiliyor diye biliyorum, sana da kolaylıklar dilerim cicim çok iyi anlıyorum
Yaaaa biliyorum bunuYa ilkokul çocuğuna öğretilecek şarkı mı kara tren koptum
Gözümde şuan resmen şöylesiniz:
Yok anacım ya bizde nerde o yetenekOyy gözünüz aydın cicim rahat bı oh çekebiliriz topikce şükürsenin 2 Gr yavru kuşun bi kac gün korkuttu bizi ama sevindim bisey çıkmamasına,inşallah daha güzel güzel ilerleyecek gebeliğin hayırla
Teşekkür ederim cicim amin inşallah canım
Azcik cicinin geysasi da senin ki gibi relax olsa hayat ne güzel olacak onlara da
Aynen nihalim bugün doğum günümteşekkür ederim canım amin inşallah ❤
Ahahah aynen bende öyle saniyodum valla
Ayy bı an erkek sandım Ross bana noluyosa yüreğime inecekti asfhjkbhayırlısı olsun edepli ve bı o kadar da inat yavrucun olacak
Ohaa kizz kasap durup durup 12den mi vurdu yoksa
Acaba çok mu ağır konuştum, acaba yanlış mı düşündüm, acaba yanlış mı anladım vs vs birsürü soru geliyor aklına demiBeni ikisi de %50,%50 etkiliyor. O yüzden çok dengesiz tavırlar sergiliyorum.
Aniden patlar sonra hemen yumuşarım.
Kızarım sonra kızdığım için üzülürüm.
Kolay kolay kin tutamam bu yüzden kazık üstüne kazık yerim..
Keşke sadece koç burcu olsaydım yükselenim bile koç olsaydı
Yaaaaçok sevindim bu habereburdaki görüntüye göre kız diyorum ben
kendimi gördüm burda :)Acaba çok mu ağır konuştum, acaba yanlış mı düşündüm, acaba yanlış mı anladım vs vs birsürü soru geliyor aklına demikızıyorsun ama bir yandan da ya öyle değil mi acaba diyosun
Ben de doyamam kazıklara takii son kazığa kadar
sondaki kuyruğu kaldırdım ondan çıkmıyorum:))Yaaaa
İnşallahhhh öyledir artemisim. Gerçi Allah sağlıklı sıhhatli versin de cinsiyet önemsiz.
Ama erkek olursa kızı bulana kadar çalışırımkız olursa 2.sini yapmayabilirim
Kuzum ben seni toplu etikete ekliyorum ama neden çıkmıyorsun
Etiketin çıkmamasına rağmen adeta hissedip hep gelmen de beni ayrı bir etkiliyor
Çünkü sen de yengeç sinkendimi gördüm burda :)
sondaki kuyruğu kaldırdım ondan çıkmıyorum:))
MaalesefGerçekten miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?