- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.401
Allah da bizi böyle siniyorÇünkü sen de yengeç sin
İnadım inad diyor yaaaİnatçı çıktı seninki, ayrintiliya bir şey kalmamış canım, 2-3 hafta sonra ayrintilida belli olur
Hedefim 8-10 kiloydu şimdiden hedefe ulaştım
Ben de öyle düşünüyordum,tam gostermeyince hep kız dedik herkese ama 22 haftalıkken ayrintilida erkek olduğu ortaya çıktı,
Bizimki de aynı canım,13 yılık evliyiz ve hala eşim giyinip suslenmemi ister, her atraksiyon öncesi giyinirim bir seyler
Çok umutlanmıştık ya rosumMaalesef
Yaaa koptumYaaaa biliyorum bunu
Gerçekten öyleydik hatırlıyorumdersten çıkınca bir bıkmışlık o yaşlar da hayattan soğumuşluk hissi geliyordu neden yaşadığımı falan sorguluyordum
Ha bir de şey vardı
Yeşillll ördekkkkk gibiiiiii daldımmm göllereeeee
Sen düşürdünnn beniiiii dildennnn dillereeee
Hey gidiiii vahhh vahhh ne günlermiş beee
Nasıl yaptık hatrlamiormOha dicemm artk yaa nasjl yaptiniz bu cocugu kiz siznebicim is bu yaa hicmi tahmnde bulunamadi
İşte Ocak 5 de gidicem o zaman bana diyecek doktor su hastaneye git diye orda ayrintiliya gircezÇok umutlanmıştık ya rosumayrıntılıya ne kadar vardı
Allah AllahYok kuzum ikinci çizgi namına hiçbişe yok testte.yumurta çatlamayınca çıkan tekli kistlerden oluyo bende
Biz de nerde dertli şarkılar onları öğrendikYaaa koptum
Ben hep tempolu çocuk şarkıları öğretiyorum.
Kırmızı balık, kış baba, arkadaşım eşek, canım öğretmenim vs gibi.
Gerçekten gözümde naimenin sınıfısınız koptum ya. Daha yaşlar çift basamağa geçmeden hayattan sillesini yemişe dönmüşsünüzdür o şarkılarla
Umutlarım iç sesim erkek diyor artık neden bilmiyorm ama hiç bu kdr cinsiyet i merak etmemiştim diğerlerinde ya da onlar hemen gösterdiği için sanirm merak edemedmOyy gözünüz aydın cicim rahat bı oh çekebiliriz topikce şükürsenin 2 Gr yavru kuşun bi kac gün korkuttu bizi ama sevindim bisey çıkmamasına,inşallah daha güzel güzel ilerleyecek gebeliğin hayırla
Teşekkür ederim cicim amin inşallah canım
Azcik cicinin geysasi da senin ki gibi relax olsa hayat ne güzel olacak onlara da
Aynen nihalim bugün doğum günümteşekkür ederim canım amin inşallah ❤
Ahahah aynen bende öyle saniyodum valla
Ayy bı an erkek sandım Ross bana noluyosa yüreğime inecekti asfhjkbhayırlısı olsun edepli ve bı o kadar da inat yavrucun olacak
Ohaa kizz kasap durup durup 12den mi vurdu yoksa
Anladım rosumİşte Ocak 5 de gidicem o zaman bana diyecek doktor su hastaneye git diye orda ayrintiliya gircez
Aynen öyle oldu Yaaa vallahi istedikçe göremiyorum resmenAnladım rosum ❤ neyse sağlıklı olsun daayy bazen de bişeye çok heves edince olmuyor ya öyle oldu galiba.
anam Gine göstermemis kendiniNasıl yaptık hatrlamiorm
Çocuk secde pozisyonundaydi zaten kıpırdamadı bile
En son haziranda gecikmiştim böyle ,3 cm kist var demişti doktor.hastanede testi kaybetmişler falan aradan iki hafta geçmişti doktora tekrar gittiğim gün adet oldum ilaç falan da yazmamıştı o yüzden.çarşamba izin günümde gitcem gelmezse o güne kadar.Allah Allah
Bir git kadın doğuma kuzum aksatma ciddi birşey olmasın. Muhtemelen her ihtimale karşı kanda hcg testi isteyecek zaten.
Kist bebeğe engel oluyor mu?
Ben ♥ KazıkAcaba çok mu ağır konuştum, acaba yanlış mı düşündüm, acaba yanlış mı anladım vs vs birsürü soru geliyor aklına demikızıyorsun ama bir yandan da ya öyle değil mi acaba diyosun
Ben de doyamam kazıklara takii son kazığa kadar
kaç gün gecikiyor. bende de gecikme varEn son haziranda gecikmiştim böyle ,3 cm kist var demişti doktor.hastanede testi kaybetmişler falan aradan iki hafta geçmişti doktora tekrar gittiğim gün adet oldum ilaç falan da yazmamıştı o yüzden.çarşamba izin günümde gitcem gelmezse o güne kadar.
Artık ocağın 5 inde gidicezanam Gine göstermemis kendinibir daha ne zaman gidiceksiniz baktırmaya
25. Günümde olmam lazımdı bugün 31. Gün canımkaç gün gecikiyor. bende de gecikme var
5 ocağa kadar cinsiyet meselesini aklından çıkar rosumAynen öyle oldu Yaaa vallahi istedikçe göremiyorum resmen
Düşünmüyorum5 ocağa kadar cinsiyet meselesini aklından çıkar rosumgerekirse hep uyu ama düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?