Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnadım inad diyor yaaa

Yaaa koptum
Ben hep tempolu çocuk şarkıları öğretiyorum.
Kırmızı balık, kış baba, arkadaşım eşek, canım öğretmenim vs gibi.
Gerçekten gözümde naimenin sınıfısınız koptum ya. Daha yaşlar çift basamağa geçmeden hayattan sillesini yemişe dönmüşsünüzdür o şarkılarla

Yok kuzum ikinci çizgi namına hiçbişe yok testte.yumurta çatlamayınca çıkan tekli kistlerden oluyo bende
Allah Allah
Bir git kadın doğuma kuzum aksatma ciddi birşey olmasın. Muhtemelen her ihtimale karşı kanda hcg testi isteyecek zaten.
Kist bebeğe engel oluyor mu?

Biz de nerde dertli şarkılar onları öğrendik
Pop şarkı bilmezdik o dönem bir de herkes söylerdi hee baya bağıra bağıra
Bizim de içimizde bir yerde kanayan yaralar varmış demek ki brommm

Umutlarım iç sesim erkek diyor artık neden bilmiyorm ama hiç bu kdr cinsiyet i merak etmemiştim diğerlerinde ya da onlar hemen gösterdiği için sanirm merak edemedm

Allah Allah
Bir git kadın doğuma kuzum aksatma ciddi birşey olmasın. Muhtemelen her ihtimale karşı kanda hcg testi isteyecek zaten.
Kist bebeğe engel oluyor mu?
En son haziranda gecikmiştim böyle ,3 cm kist var demişti doktor.hastanede testi kaybetmişler falan aradan iki hafta geçmişti doktora tekrar gittiğim gün adet oldum ilaç falan da yazmamıştı o yüzden.çarşamba izin günümde gitcem gelmezse o güne kadar.

Ben ♥ Kazık
Bide ben bile bile yiyorum ya hepsini o ilginç.
Mesela diyorum bunu gözüm tutmadı bundan kesin böyle birşey çıkacak. Ama ona rağmen o insanı dışlamıyorum samimi oluyorum güveniyorum.
Sonra mutlaka dediğim gerçekleşiyor.
Ben demiştim diyorum ama ne fayda.
Bile bile de bu kadar olmaz ama oluyorur
Küçükken de zaten sınıfta hep bitlilere üzülüp kıyamaz kimse onlarla arkadaşlık etmiyor diye ben arkadaşlık ederdim. Sonra ben hep bitlenirdim.
Yıllar benden hiçbirşey götürmedi ahshd

kaç gün gecikiyor. bende de gecikme var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…