- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.741
Hemde fazlaArkam sağlam
Buralar bdv ye donermisNe diyosun böcüğümm
Nasıl yakaladın ne yakaladın tam olarak?
Salavat zinciri gruplarına üye olmak için açmamıştır hesabı o çok belli de
Anlat bakayım
Hahah ya ben aslında düz yazıyorumKaj'ım sen şimdi bdv de biraz sivri ve dobra yazıyorsun ya, çok düşman edinmişsindir acısını çıkaran insan doludur konunda. O yüzden kapattır bence konunu. Zaten almak istediğin cevapları almışsındır.
Aynı şekilde ben bdv de konu açayım bak bana neler neler yaparlar
Amin cimlemizinAmin canımın içi saol Allah kimseye böyle acilar yasatmasinseninde eşine neden bu kdr düşkün olup,içine sokacak kadar sevdiğini, değer verdiğini anladm canim,Allah huzurunuzu bozmasın
Ya nefret ediyorum boyle seylerdeb yaaa nedir su sosyal medya olmasa ne olur sanki@BALB
Ahh balimm arkamdan is cevirmis 1 bcuk senedir gizli istagrm kulanyomus boyu devrilesice onu yakaladim sorasi tartsma fln dha yeni knusyorum bi iki kelme
Temizliğe çok dalıp bizi unutma amaAmin cimlemizin
İzni yandı zaten izinliydi bugün, gitti göreve. Yarın da çalışıyor. 2 tam gün daha yok piyasada.
Kendimi ev işine vericem
Kung-fu pandam benim yaHemde fazla
Boyle hatta bulur hepsini tek tek dover gelirim
KimmmmmmmmmmmmmHahah ya ben aslında düz yazıyorum
Kimseyi kırmak için yazmıyorum ama bazen alay ettiğimde oluyor . Baksana beni banlaması için muneye yalvarmış
Çok kısa süre içinde hem sevişip hem dövüşmek çok zor o yüzden burası aksıyor. Biliyorsun biz tavşanlar böyleyizdirTemizliğe çok dalıp bizi unutma amaözlerük kiz senin herifin yokluguda bize yarıyor ha o evdeyken sen pırr uçuveriyon topikten
Anaaaaa kimler gelmişşşşşKuzular ben geldim ciktim mapusdan
3 gün ban yidim yaa
Hosbuldumm cukubellamAnaaaaa kimler gelmişşşşş3 gün mü ya sanki daha fazladır yok gibisin, hoşgeldin çukulatam. Neden yedin ban, diloşla birlikte yediniz sanırım
ee ayni yerlere beraber miciyorlardi. beraber gittiler. don gomlekte goturmedim akillansinlarda bidaha gitmesinler mapusa1Anaaaaa kimler gelmişşşşş3 gün mü ya sanki daha fazladır yok gibisin, hoşgeldin çukulatam. Neden yedin ban, diloşla birlikte yediniz sanırım
Konuyla alakasız yorum değildir de bdv'de geyiktir oHosbuldumm cukubellamvalla sorma yaa konusurken konusurken gittik bi baktim gitmisiz 3 gün kuzum ayy 3 gün 3 yil gibi geldi bana bi konuya alakasiz yorum yapmisim ondanmis kuzum
Diyorum ya alakasız yorum değildir o bdv'de geyiktir diye. Naptı kız bunlar anlat bakem benim haberim yokee ayni yerlere beraber miciyorlardi. beraber gittiler. don gomlekte goturmedim akillansinlarda bidaha gitmesinler mapusa1
Aslinda geyikte yapmadim gii bdv konusuna dilosu etikletmistim okusun diye o yüzden gittimKonuyla alakasız yorum değildir de bdv'de geyiktir o
Hayır bir de yeni üyesin ne ara 3 günlük cezalar almaya başladın
Ben 1 seneden fazladır buradayım ki o kadar ban yedim ona rağmen son banım 3 gün müydü 4 gün müydü ne.
Naptın bu kadar yavrum sen uslu dur acık (gerçi diyene de bak)
Bundan sonraki banın muhtemelen 4 gün olur haberin olsun.
Zatiii dedim benim donum nerde atletim nerde diye zalimm garii insan arkadasini düsünürde don getiriree ayni yerlere beraber miciyorlardi. beraber gittiler. don gomlekte goturmedim akillansinlarda bidaha gitmesinler mapusa1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?