Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahah ya ben aslında düz yazıyorum
Kimseyi kırmak için yazmıyorum ama bazen alay ettiğimde oluyor . Baksana beni banlaması için muneye yalvarmış

Amin canımın içi saol Allah kimseye böyle acilar yasatmasin seninde eşine neden bu kdr düşkün olup,içine sokacak kadar sevdiğini, değer verdiğini anladm canim,Allah huzurunuzu bozmasın
Amin cimlemizin
İzni yandı zaten izinliydi bugün, gitti göreve. Yarın da çalışıyor. 2 tam gün daha yok piyasada.
Kendimi ev işine vericem

@BALB

Ahh balimm arkamdan is cevirmis 1 bcuk senedir gizli istagrm kulanyomus boyu devrilesice onu yakaladim sorasi tartsma fln dha yeni knusyorum bi iki kelme
Ya nefret ediyorum boyle seylerdeb yaaa nedir su sosyal medya olmasa ne olur sanki

Amin cimlemizin
İzni yandı zaten izinliydi bugün, gitti göreve. Yarın da çalışıyor. 2 tam gün daha yok piyasada.
Kendimi ev işine vericem
Temizliğe çok dalıp bizi unutma amaözlerükkiz senin herifin yokluguda bize yarıyor hao evdeyken sen pırr uçuveriyon topikten

Temizliğe çok dalıp bizi unutma amaözlerükkiz senin herifin yokluguda bize yarıyor hao evdeyken sen pırr uçuveriyon topikten
Çok kısa süre içinde hem sevişip hem dövüşmek çok zor o yüzden burası aksıyor. Biliyorsun biz tavşanlar böyleyizdir
O değil de okulların açılmasına da az kaldı. Okullar açılınca da bukadar buralarda olamayacağım, özleyeceğim sizleri

Kuzular ben geldim ciktim mapusdan
3 gün ban yidim yaa
Anaaaaa kimler gelmişşşşş 3 gün mü ya sanki daha fazladır yok gibisin, hoşgeldin çukulatam. Neden yedin ban, diloşla birlikte yediniz sanırım

Anaaaaa kimler gelmişşşşş 3 gün mü ya sanki daha fazladır yok gibisin, hoşgeldin çukulatam. Neden yedin ban, diloşla birlikte yediniz sanırım
Hosbuldumm cukubellam valla sorma yaa konusurken konusurken gittik bi baktim gitmisiz 3 gün kuzum ayy 3 gün 3 yil gibi geldi bana bi konuya alakasiz yorum yapmisim ondanmis kuzum

ee ayni yerlere beraber miciyorlardi. beraber gittiler. don gomlekte goturmedim akillansinlarda bidaha gitmesinler mapusa1

Hosbuldumm cukubellam valla sorma yaa konusurken konusurken gittik bi baktim gitmisiz 3 gün kuzum ayy 3 gün 3 yil gibi geldi bana bi konuya alakasiz yorum yapmisim ondanmis kuzum
Konuyla alakasız yorum değildir de bdv'de geyiktir o
Hayır bir de yeni üyesin ne ara 3 günlük cezalar almaya başladın
Ben 1 seneden fazladır buradayım ki o kadar ban yedim ona rağmen son banım 3 gün müydü 4 gün müydü ne.
Naptın bu kadar yavrum sen uslu dur acık (gerçi diyene de bak)
Bundan sonraki banın muhtemelen 4 gün olur haberin olsun.

ee ayni yerlere beraber miciyorlardi. beraber gittiler. don gomlekte goturmedim akillansinlarda bidaha gitmesinler mapusa1
Diyorum ya alakasız yorum değildir o bdv'de geyiktir diye. Naptı kız bunlar anlat bakem benim haberim yok

Aslinda geyikte yapmadim gii bdv konusuna dilosu etikletmistim okusun diye o yüzden gittim hee bu 3. banimdi ya ondandir rahat duramüyürüm bacim nörem
Hee kesin dahada cikar gider bu sonu müebbet zaaar

Zatiii dedim benim donum nerde atletim nerde diye zalimm garii insan arkadasini düsünürde don getirir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…