- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.421
Yaaa resmen sen eşittir benBen ♥ Kazık
Bide ben bile bile yiyorum ya hepsini o ilginç.
Mesela diyorum bunu gözüm tutmadı bundan kesin böyle birşey çıkacak. Ama ona rağmen o insanı dışlamıyorum samimi oluyorum güveniyorum.
Sonra mutlaka dediğim gerçekleşiyor.
Ben demiştim diyorum ama ne fayda.
Bile bile de bu kadar olmaz ama oluyorur
Küçükken de zaten sınıfta hep bitlilere üzülüp kıyamaz kimse onlarla arkadaşlık etmiyor diye ben arkadaşlık ederdim. Sonra ben hep bitlenirdim.
Yıllar benden hiçbirşey götürmedi ahshd
Aynennn öyleeDüşünmüyorum
Ben de hissederim ya cicim genelde. İlk tanıştığım birinden elektrik alamazsam bidaha hiç alamam. Derim de genelde etrafımdakilere bundan bişey çıkacak diye. O yüzden temkinli olurum. Genelde de çıkarBen ♥ Kazık
Bide ben bile bile yiyorum ya hepsini o ilginç.
Mesela diyorum bunu gözüm tutmadı bundan kesin böyle birşey çıkacak. Ama ona rağmen o insanı dışlamıyorum samimi oluyorum güveniyorum.
Sonra mutlaka dediğim gerçekleşiyor.
Ben demiştim diyorum ama ne fayda.
Bile bile de bu kadar olmaz ama oluyorur
Küçükken de zaten sınıfta hep bitlilere üzülüp kıyamaz kimse onlarla arkadaşlık etmiyor diye ben arkadaşlık ederdim. Sonra ben hep bitlenirdim.
Yıllar benden hiçbirşey götürmedi ahshd
vişne suyu içArtık ocağın 5 inde gidicez
İns gostrir bu sefer
Göstermedi Yaaa ben böyle bişey gormedm arkadaş
benimde öyle bugün 32:/ anlamadım gitti 3 4 gündür ağrı var 1pakrt Orkid boşa gitti25. Günümde olmam lazımdı bugün 31. Gün canım36. Gün saçmalamaya başlıyo zaten,hergün kesik kesik kanama geliyo bir ay boyunca
o yüzden vurdumduymaz gözükmek zorundayız olmak demiyorum bak öyle bı secenek yok çünküYaaa resmen sen eşittir benhepp acırım üzülürüm sonra acınacak duruma düşerim
bende çok kazık yedim vallaBen de hissederim ya cicim genelde. İlk tanıştığım birinden elektrik alamazsam bidaha hiç alamam. Derim de genelde etrafımdakilere bundan bişey çıkacak diye. O yüzden temkinli olurum. Genelde de çıkarama kazık yediğimde olmuştur çok, bunlar da işte hep yufka yüreklilikten
Kesinlikle yaa tamam diyorum bu sefer yapmicam diyorum içimdeki merhamet dürtüklüyorvişne suyu iç
benimde öyle bugün 32:/ anlamadım gitti 3 4 gündür ağrı var 1pakrt Orkid boşa gitti
o yüzden vurdumduymaz gözükmek zorundayız olmak demiyorum bak öyle bı secenek yok çünkü
Valla şuan samımı olduğum herşeyi konuştuğum kişi sayısı o kadar az ki çevremde artim. Yıllar geçtikçe azaltmıştımbende çok kazık yedim vallaaynısı bende de geçerli ilk görüşte elektrik almazsam bidaha zor alıyorum
ah ah ne yapicaz böyle poncigim :)Kesinlikle yaa tamam diyorum bu sefer yapmicam diyorum içimdeki merhamet dürtüklüyorbenim birine vurdumduymaz olabilmem için sanırım 0 ı tüketip -100000 filan olması lazım anca
benim de öyle .. ama insan çok şey öğreniyor tecrübe :)Valla şuan samımı olduğum herşeyi konuştuğum kişi sayısı o kadar az ki çevremde artim. Yıllar geçtikçe azaltmıştım
Vallahii bilmiyorum ama dediğin gibii yapabiliyorum ben, artık biraz birazah ah ne yapicaz böyle poncigim :)
en iyisi :)Vallahii bilmiyorum ama dediğin gibii yapabiliyorum ben, artık biraz biraziçimde volkanlar patlasa da Dışardan minimum göstermeye çalışyorum
Evet canım,en iyisi :)
SelamNapiyonuz kizlar kim var kim yook
Ne yaptın kız anlat bakalımbugün yine bakım yaptım mis gibi hissediyorum kendimi:))
saçıma hindistan cevizi yağı sürdüm banyoda saç maskesi yaptım yüzüme kayısılı peeling yaptım en sonda spreyi sıkıp saçımı kurttum mis :)Ne yaptın kız anlat bakalım
Ohhh missssaçıma hindistan cevizi yağı sürdüm banyoda saç maskesi yaptım yüzüme kayısılı peeling yaptım en sonda spreyi sıkıp saçımı kurttum mis :)
şimdilik evett uzun vadede bakalim nasıl değişimler olcak :)Ohhh misssçok iyi geliyo dimiii
Güzel olur kuzuu tabişimdilik evett uzun vadede bakalim nasıl değişimler olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?