Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa resmen sen eşittir ben hepp acırım üzülürüm sonra acınacak duruma düşerim

Ben de hissederim ya cicim genelde. İlk tanıştığım birinden elektrik alamazsam bidaha hiç alamam. Derim de genelde etrafımdakilere bundan bişey çıkacak diye. O yüzden temkinli olurum. Genelde de çıkar ama kazık yediğimde olmuştur çok, bunlar da işte hep yufka yüreklilikten

Artık ocağın 5 inde gidicez
İns gostrir bu sefer
Göstermedi Yaaa ben böyle bişey gormedm arkadaş
vişne suyu iç
25. Günümde olmam lazımdı bugün 31. Gün canım 36. Gün saçmalamaya başlıyo zaten,hergün kesik kesik kanama geliyo bir ay boyunca
benimde öyle bugün 32:/ anlamadım gitti 3 4 gündür ağrı var 1pakrt Orkid boşa gitti
Yaaa resmen sen eşittir ben hepp acırım üzülürüm sonra acınacak duruma düşerim
o yüzden vurdumduymaz gözükmek zorundayız olmak demiyorum bak öyle bı secenek yok çünkü

bende çok kazık yedim valla aynısı bende de geçerli ilk görüşte elektrik almazsam bidaha zor alıyorum

vişne suyu iç

benimde öyle bugün 32:/ anlamadım gitti 3 4 gündür ağrı var 1pakrt Orkid boşa gitti

o yüzden vurdumduymaz gözükmek zorundayız olmak demiyorum bak öyle bı secenek yok çünkü
Kesinlikle yaa tamam diyorum bu sefer yapmicam diyorum içimdeki merhamet dürtüklüyor benim birine vurdumduymaz olabilmem için sanırım 0 ı tüketip -100000 filan olması lazım anca

Kesinlikle yaa tamam diyorum bu sefer yapmicam diyorum içimdeki merhamet dürtüklüyor benim birine vurdumduymaz olabilmem için sanırım 0 ı tüketip -100000 filan olması lazım anca
ah ah ne yapicaz böyle poncigim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…