Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanıyorum kuzuum ben çok memnunum. Saçlarım çok uzun benim bide migrenim var kış aylarında 2 güne bir duş alıyorum. Onun için her gün yapasım geliyor vallahi
bende çok memnun kaldım ,yumuşacık yapıyor bittikce alırım artık seni ki pembe renk dimi.

Hoşgeldiiin prenses annesii

Ben Nur, 24 yaşındayım bekarım bu sene kpss ye hazırlanıyorum
Masallah canim bnim rabbim emeginin karsligini versin insallah bol bol sans diliyorum bnde fadime 25 yasindayim evliyim bir prensesim var rabbim.isteyen herkese nasip etsin insallah ❤

Masallah canim bnim rabbim emeginin karsligini versin insallah bol bol sans diliyorum ☺bnde fadime 25 yasindayim evliyim bir prensesim var rabbim.isteyen herkese nasip etsin insallah ❤
Yaa amin inşallahh canım memnun olduum senin de çocuğunun ömrü güzel, olsun

kaç gün gecikiyor. bende de gecikme var
Kız yoksa?
25. Günümde olmam lazımdı bugün 31. Gün canım 36. Gün saçmalamaya başlıyo zaten,hergün kesik kesik kanama geliyo bir ay boyunca
Bunlar hep kist belirtileri bidenem.
Bende de çikolata kisti var. Bilirim o saçmalamaları..
Hemen vakit kaybetmeden git de büyümesin..
Aklı olan yufka yürekli olmasın
Ama gerçekten büyük bir haksızlığa uğramışsam da affetmem. Öyle de bir özelliğim var. Zor silerim ama sildiğimde tam silerim adamı..

Malesef öyle kuzumhayır sadece vücudu değil psikolojiyi de mahfediyo hergün hergün kasık ağrısı lekeler

Katılıyorum

Aynen ciciimm. Ama birazdaha azz düşünceli olmak isterdim

Rezene buğday yulaf süt çayı hepsini denedim ama inmiyor bir türlü. Hamileyken elimi dokunamiyordum sanki çok süt gelecekmiş gibi şişmişti hani yok iste

bende kist olduğunu düşünmüyorum kilo vermeden önce düzenli olurdu sanırım diyet etkisi ideal kiloma gelince düzelir diye düşünüyorum bakalım. bu arada diğer mesajda dediydim sondaki _ işaretini kaldırdım etiketlerde ondan gozukmuyor cici annem :)

Malesef öyle kuzumhayır sadece vücudu değil psikolojiyi de mahfediyo hergün hergün kasık ağrısı lekeler
Çok iyi anlıyorum seni..
Benim adet öncesi 1 hafta, adet sonrası 1 hafta kahverengi akıntım olurdu. Adetin kendisi de 1 hafta zaten.
Her adette sol bacağımın sancıdan uyuşması ve yürümekte güçlük çekmem, sol kasığımı bıçakla deşiyorlarmış hissi.. Bazen bebek bezini kenarlarını kırpıp koymak zorunda kalacağım kadar şelalemsi bir kanama.. O halde okula gitmek zorunda oluşum.. Aşırı kanamadan birkaç kez bayılmam..

O kadar adetten nefret ettim ki hamileliğin zorluklarını adete yeğlerim, 9 ay yaşamıcam bu durumu diye göbek atıyorum. Düşün..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…