- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.441
sen hala kullanıyor musun spreyi etkileri neler :)Güzel olur kuzuu tabi
tatliya ve sute donmuyosa eksiye donuyolarBir dahakine bende vişne suyu içeyim bari
O kdr da çikolata yedim yaa
Kullanıyorum kuzuumsen hala kullanıyor musun spreyi etkileri neler :)
Hoşgeldiiin prenses annesiiAleykum selamtopng de yeniyim
bende çok memnun kaldım ,yumuşacık yapıyor bittikce alırım artık seni ki pembe renk dimi.Kullanıyorum kuzuumben çok memnunum. Saçlarım çok uzun benim bide migrenim var kış aylarında 2 güne bir duş alıyorum. Onun için her gün yapasım geliyor vallahi
Birde onu icicem artıkvişne suyu iç
benimde öyle bugün 32:/ anlamadım gitti 3 4 gündür ağrı var 1pakrt Orkid boşa gitti
o yüzden vurdumduymaz gözükmek zorundayız olmak demiyorum bak öyle bı secenek yok çünkü
Bu sefer de vişne suyunu deneyelim onda da dönmezse artık yapcak bisehim yoktatliya ve sute donmuyosa eksiye donuyolar
HoşgeldinAleykum selamtopng de yeniyim
Masallah canim bnim rabbim emeginin karsligini versin insallah bol bol sans diliyorumHoşgeldiiin prenses annesii
Ben Nur, 24 yaşındayım bekarımbu sene kpss ye hazırlanıyorum
Evet kuzum pembe olanınıbende çok memnun kaldım ,yumuşacık yapıyor bittikce alırım artık seni ki pembe renk dimi.
Yaa amin inşallahh canımMasallah canim bnim rabbim emeginin karsligini versin insallah bol bol sans diliyorum ☺bnde fadime 25 yasindayim evliyim bir prensesim var rabbim.isteyen herkese nasip etsin insallah ❤
Kız yoksa?kaç gün gecikiyor. bende de gecikme var
Bunlar hep kist belirtileri bidenem.25. Günümde olmam lazımdı bugün 31. Gün canım36. Gün saçmalamaya başlıyo zaten,hergün kesik kesik kanama geliyo bir ay boyunca
Aklı olan yufka yürekli olmasınBen de hissederim ya cicim genelde. İlk tanıştığım birinden elektrik alamazsam bidaha hiç alamam. Derim de genelde etrafımdakilere bundan bişey çıkacak diye. O yüzden temkinli olurum. Genelde de çıkarama kazık yediğimde olmuştur çok, bunlar da işte hep yufka yüreklilikten
Hoşgeldin kuzum.Aleykum selamtopng de yeniyim
Malesef öyle kuzumKız yoksa?
Bunlar hep kist belirtileri bidenem.
Bende de çikolata kisti var. Bilirim o saçmalamaları..
Hemen vakit kaybetmeden git de büyümesin..
Aklı olan yufka yürekli olmasın
Ama gerçekten büyük bir haksızlığa uğramışsam da affetmem. Öyle de bir özelliğim var. Zor silerim ama sildiğimde tam silerim adamı..
KatılıyorumKız yoksa?
Ama gerçekten büyük bir haksızlığa uğramışsam da affetmem. Öyle de bir özelliğim var. Zor silerim ama sildiğimde tam silerim adamı..
Rezene buğday yulaf süt çayı hepsini denedim ama inmiyor bir türlü. Hamileyken elimi dokunamiyordum sanki çok süt gelecekmiş gibi şişmişti hani yok isteKuzum kardeşimin de sütü çok az geldi. Herkes mamaya başla başla dedi kardeşim inatla başlamadı. Hep sütünü çoğaltacak yollar denedi.
Bir ara komşusunda süt bile ödünç alıp öyle içirdi bebeğe..
Bence sende mamadan önce bazı yollara başvur. Bilmiyorum denedin mi ama.
Şimdi sütü çok güzel geliyor.
bende kist olduğunu düşünmüyorum kilo vermeden önce düzenli olurdu sanırım diyet etkisi ideal kiloma gelince düzelir diye düşünüyorum bakalım. bu arada diğer mesajda dediydim sondaki _ işaretini kaldırdım etiketlerde ondan gozukmuyor cici annem :)Kız yoksa?
Ne güzel işte yengeç iyidirKesinlikle
Erken de doğuramam yoksa yengeç olur.
9 ay tam beklemek zorundayım
BenBeklemek
Çok iyi anlıyorum seni..Malesef öyle kuzumhayır sadece vücudu değil psikolojiyi de mahfediyo hergün hergün kasık ağrısı lekeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?