Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rezene buğday yulaf süt çayı hepsini denedim ama inmiyor bir türlü. Hamileyken elimi dokunamiyordum sanki çok süt gelecekmiş gibi şişmişti hani yok iste
Humana çayı,
Hergün 1 hurma yemek,
E bebekte falan satılan süt getiren içecekler
Bunlar denendi mi?

Hee ondan mı, ne istedin ki o çizgiden şimdi yav
Kuzum kilo ile ne kadar bağlantılıdır kestiremedim. Gitmeyi düşünmüyor musun bir kadın doğumcuya?

Hee ondan mı, ne istedin ki o çizgiden şimdi yav
Kuzum kilo ile ne kadar bağlantılıdır kestiremedim. Gitmeyi düşünmüyor musun bir kadın doğumcuya?
vücuttaki yağ oranı azalıyor ostrojende yağda ya ondan çünkü kilo verince duzensizlesti benim gittim daha önce bide hiç bişey çıkmadı normal o yüzden rahatım

Humana içiyorum rezene içiyorum. E bebekte satılan içeceklerden içmedim
Kuzum onları da dene. Mom power mıdır nedir öyle bir adları var kutu içecekler zaten.
Kardeşimin sütü neredeyse tamamen kesildi bir anda. Bunların hepsini peş peşe denedi.
Hatta o kutu içeceklerde başladı. Sonra dediklerimi de yapmaya başladı. Şimdi foşur foşur sütler
İkizler zateb küvezde kaldı kuzum bağışıklık için anne sütüne ihtiyaçları var mamayı aklına bile getirme bence.
Gerekirse emziren eşin dostun varsa bir süre onlardan süt al. Kardeşim komşusunun sütünü bebek kaşığıyla besliyordu biberon emme tembelliği yapar diye.

vücuttaki yağ oranı azalıyor ostrojende yağda ya ondan çünkü kilo verince duzensizlesti benim gittim daha önce bide hiç bişey çıkmadı normal o yüzden rahatım
Ben 60 dan 45 e düştüydüm 2 3 ay içinde.
Amma ostrojenliymişim ki oldum olası foşur foşur, azcık bile kesilmedi pislik

İşte kuzum keske yapmasaydin yaa

Humana bnde çok içtim baya süt yapıyor aslnda
Kuvoz kv anne hepsi birleşti
Elimden geleni yapacağım ama yetmiyor aç kalıyorlar ondan dolayı mama düşündüm. tabi yine de pes etmiş değilim.

Kuvoz kv anne hepsi birleşti

Elimden geleni yapacağım ama yetmiyor aç kalıyorlar ondan dolayı mama düşündüm. tabi yine de pes etmiş değilim.
İnşallahhhh herşey iyi olacak gülparem
Tabiki sütünün azalması çok normal zor bir dönem geçirdin.
İnşallahhhh sen elinden geleni yap bende duacıyım sütün için
Bebeler en zoru atlattı inşallah bu da çözülecek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…