- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.461
Erken çökeceğiz erkenKatılıyorum
Aynen ciciimm. Ama birazdaha azz düşünceli olmak isterdim
Strest olduysan ondan geri gider bazen kuzumRezene buğday yulaf süt çayı hepsini denedim ama inmiyor bir türlü. Hamileyken elimi dokunamiyordum sanki çok süt gelecekmiş gibi şişmişti hani yok iste
Humana çayı,Rezene buğday yulaf süt çayı hepsini denedim ama inmiyor bir türlü. Hamileyken elimi dokunamiyordum sanki çok süt gelecekmiş gibi şişmişti hani yok iste
Ahhh çöktüm bileeErken çökeceğiz erken
Bebeklerkuvozdeyken yapmıştım sonra başka stresler de oldu da bugün nerdeyse hiç yok sütüm. Keşke stres yapmasaydimStrest olduysan ondan geri gider bazen kuzum
Hee ondan mı, ne istedin ki o çizgiden şimdi yavbende kist olduğunu düşünmüyorum kilo vermeden önce düzenli olurdu sanırım diyet etkisi ideal kiloma gelince düzelir diye düşünüyorum bakalım. bu arada diğer mesajda dediydim sondaki _ işaretini kaldırdım etiketlerde ondan gozukmuyor cici annem :)
Humana içiyorum rezene içiyorum. E bebekte satılan içeceklerden içmedimHumana çayı,
Hergün 1 hurma yemek,
E bebekte falan satılan süt getiren içecekler
Bunlar denendi mi?
Ben koca bulup sonra çöktüm bari.Ahhh çöktüm bileenapalım kaderimse çekerim
vücuttaki yağ oranı azalıyor ostrojende yağda ya ondan çünkü kilo verince duzensizlesti benim gittim daha önce bide hiç bişey çıkmadı normal o yüzden rahatımHee ondan mı, ne istedin ki o çizgiden şimdi yav
Kuzum kilo ile ne kadar bağlantılıdır kestiremedim. Gitmeyi düşünmüyor musun bir kadın doğumcuya?
İşte kuzum keske yapmasaydin yaaBebeklerkuvozdeyken yapmıştım sonra başka stresler de oldu da bugün nerdeyse hiç yok sütüm. Keşke stres yapmasaydim
Onu diyecektim deeBen koca bulup sonra çöktüm bari.
Sen evde kalırsın bak dikkat et koca bulmadan çökmeye başlama
Kuzum onları da dene. Mom power mıdır nedir öyle bir adları var kutu içecekler zaten.Humana içiyorum rezene içiyorum. E bebekte satılan içeceklerden içmedim
Ben 60 dan 45 e düştüydüm 2 3 ay içinde.vücuttaki yağ oranı azalıyor ostrojende yağda ya ondan çünkü kilo verince duzensizlesti benim gittim daha önce bide hiç bişey çıkmadı normal o yüzden rahatım
zaten 2 gundur ağrıyor göğüslerim de acıma var yarın sabah kesin adetimBen 60 dan 45 e düştüydüm 2 3 ay içinde.
Amma ostrojenliymişim ki oldum olası foşur foşur, azcık bile kesilmedi pislik
Hadi bakalım inşallah gelirzaten 2 gundur ağrıyor göğüslerim de acıma var yarın sabah kesin adetim
Kuvoz kv anne hepsi birleştiİşte kuzum keske yapmasaydin yaa
Humana bnde çok içtim baya süt yapıyor aslnda
Elimden geleni yapacağım ama yetmiyor aç kalıyorlar ondan dolayı mama düşündüm. tabi yine de pes etmiş değilim.Kuzum onları da dene. Mom power mıdır nedir öyle bir adları var kutu içecekler zaten.
Kardeşimin sütü neredeyse tamamen kesildi bir anda. Bunların hepsini peş peşe denedi.
Hatta o kutu içeceklerde başladı. Sonra dediklerimi de yapmaya başladı. Şimdi foşur foşur sütler
İkizler zateb küvezde kaldı kuzum bağışıklık için anne sütüne ihtiyaçları var mamayı aklına bile getirme bence.
Gerekirse emziren eşin dostun varsa bir süre onlardan süt al. Kardeşim komşusunun sütünü bebek kaşığıyla besliyordu biberon emme tembelliği yapar diye.
Annemler geldi dün aksam pazar birlikte dönüs yapacagız
İnşallahhhh herşey iyi olacak gülparemKuvoz kv anne hepsi birleşti
Elimden geleni yapacağım ama yetmiyor aç kalıyorlar ondan dolayı mama düşündüm. tabi yine de pes etmiş değilim.
Yakuza döndü İzmire kaç ordan kaç pazarı bile bekleme ilk otobüs biletiyle topuklaAnnemler geldi dün aksam pazar birlikte dönüs yapacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?