Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7+3 deyim kuzum.
Bizde 11. 68 mm çıktık
Bende kalbini duydum ama doktor çok az dinletti titreşim gidiyor bebeğe sağlıklı değil dinlemek dedi
1 hafta aramız
Aynen canım bana da öyle çok az dinletti şükür

Baya kaldın Zipzipim hakkaten. Dön de evine memleketine bir kavuş
Evimden 2 gün ayrı kalamam aman Allah korusun
17 gün oldu yaa hiç evimden uzak kalmamıstım
Pazar yola cıkacagız arabayla 7-8 saat yol sürecek hiç sevmiyorum ama sonunda evime dönmek olunca belki zor gelmez

Allah razı olsun cicimm.. çok sağ ol inşaallah geri gelir sütüm.

Yeminle bütün pis şeyler biz kadınlarda.erkekler ne güzel işe bitti çufçuf yap bitti dert yok tasa yokerkek olmak vardı diyorum heptamam kadın olmak güzel ama bi de bu hastalıkları olmasa harika olcak

Başka bir şehire gitme imkanınız yok mu. Çevre iller falan..
En olmadı konsept kurup siz kendiniz çekin.
Kiain dogmasaydi su cocuk malatyada cok guzel bir fotografci bulmustum. Gidebilirdim.ama artik kar var yollarda. Soguk bir de. Hasta ederiz cocugu

Ayni ben cici. Ben de bebek bezi takiyordum ilk 2 gun. Agridan dogrulamazdim. Ama dogumla azaldi. Insallah senin de azalir. Agrim olmuyor mesela. Azicik bel agrisi oluyor. Bacagimin agrisi falan gecti en azindan.

Aynen canım bana da öyle çok az dinletti şükür
Olsun az da olsa duyduk ya buna da şükür balım...
Önümüzdeki hafta tahlil sonuçlarını göstermeye gidicem ama ultrasona alır mı bilmiyorum..
17 gün oldu yaa hiç evimden uzak kalmamıstım
Pazar yola cıkacagız arabayla 7-8 saat yol sürecek hiç sevmiyorum ama sonunda evime dönmek olunca belki zor gelmez
Eve döndüğün için zor gelmez zipzipim..
Takarsın kulaklığı oh.. Bayılırım otobüs yolculuklarına
inşallah
6 gün soruyor ,ilk günler yoğun oluyor ama öyle sıkıntılı geçmiyor
İyi bari kuzum sıkıntılı değilse şanslısın
Kızlaar napiyosunuz
Benm koca koltukta uyudu kaldi başı agriyormus
Bendee meyve tabağı yaptim ayaklarımi uzattim çukurovayı izliyorum
Napayım yasnazım. Geyşamın gelmesine daha 2 saat var ölücem sıkıntıdan.. Napsam bilemedim de.
Uyandırsana adamı
Yeminle bütün pis şeyler biz kadınlarda.erkekler ne güzel işe bitti çufçuf yap bitti dert yok tasa yokerkek olmak vardı diyorum heptamam kadın olmak güzel ama bi de bu hastalıkları olmasa harika olcak
Olmaz olsun böyle düzen bende düşündükçe sinirleniyorum sonra doğurmaktan vazgeçesim geliyor
Kiain dogmasaydi su cocuk malatyada cok guzel bir fotografci bulmustum. Gidebilirdim.ama artik kar var yollarda. Soguk bir de. Hasta ederiz cocugu
O zaman en iyisi evde siz çekin kespırım. Başka türlü olacak gibi değil

Ayni ben cici. Ben de bebek bezi takiyordum ilk 2 gun. Agridan dogrulamazdim. Ama dogumla azaldi. Insallah senin de azalir. Agrim olmuyor mesela. Azicik bel agrisi oluyor. Bacagimin agrisi falan gecti en azindan.
Kist mi vardı acaba seninde..
Hamilelikte küçülür erirmiş çünkü..
Benim de hayalim normal insan adeti görmek darısı başıma

Aman uyandirip napicam Dizimi izliyorum ne guzel

nasıl insan bunlar ya , diyecek bişey bulamıyorum vallahi..
Bende bulamıyorum diyecek birşey kuzum..
Baba tarafının akrabaları kaç gündür arayıp arayıp duruyor.
Ama yakuzagiller..
Katır damarı var bunlarda katır.

Tahlil ne istedi canım rutin kan idrar tahlili mi bı sıkıntı yoksa almaz sanki ultrasona

Tahlil ne istedi canım rutin kan idrar tahlili mi bı sıkıntı yoksa almaz sanki ultrasona
Rutin tahliller balım.
Toksoplazma ve çeşitli vitamin, elisa tetkikleri vesaire...
Çoğunu yaptırdım da birkaç tanesi kaldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…