- 8 Eylül 2016
- 103.435
- 438.556
- 898
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.481
Evimi cok özledim valla hemen dönebilirimYakuza döndü İzmire kaç ordan kaç pazarı bile bekleme ilk otobüs biletiyle topukla
Baya kaldın Zipzipim hakkaten. Dön de evine memleketine bir kavuşEvimi cok özledim valla hemen dönebilirim
Aynen canım bana da öyle çok az dinletti şükür7+3 deyim kuzum.
Bizde 11. 68 mm çıktık
Bende kalbini duydum ama doktor çok az dinletti titreşim gidiyor bebeğe sağlıklı değil dinlemek dedi
1 hafta aramız
17 gün oldu yaa hiç evimden uzak kalmamıstımBaya kaldın Zipzipim hakkaten. Dön de evine memleketine bir kavuş
Evimden 2 gün ayrı kalamam aman Allah korusun
inşallahHadi bakalım inşallah gelir
Kaç gün sürüyor, çok sıkıntılı geçiyor mu?
Allah razı olsun cicimm.. çok sağ olİnşallahhhh herşey iyi olacak gülparem ☹
Tabiki sütünün azalması çok normal zor bir dönem geçirdin.
İnşallahhhh sen elinden geleni yap bende duacıyım sütün için ♥
Bebeler en zoru atlattı inşallah bu da çözülecek..
Yeminle bütün pis şeyler biz kadınlardaÇok iyi anlıyorum seni..
Benim adet öncesi 1 hafta, adet sonrası 1 hafta kahverengi akıntım olurdu. Adetin kendisi de 1 hafta zaten.
Her adette sol bacağımın sancıdan uyuşması ve yürümekte güçlük çekmem, sol kasığımı bıçakla deşiyorlarmış hissi.. Bazen bebek bezini kenarlarını kırpıp koymak zorunda kalacağım kadar şelalemsi bir kanama.. O halde okula gitmek zorunda oluşum.. Aşırı kanamadan birkaç kez bayılmam..
O kadar adetten nefret ettim ki hamileliğin zorluklarını adete yeğlerim, 9 ay yaşamıcam bu durumu diye göbek atıyorum. Düşün..
Kiain dogmasaydi su cocuk malatyada cok guzel bir fotografci bulmustum. Gidebilirdim.ama artik kar var yollarda. Soguk bir de. Hasta ederiz cocuguBaşka bir şehire gitme imkanınız yok mu. Çevre iller falan..
En olmadı konsept kurup siz kendiniz çekin.
Ayni ben cici. Ben de bebek bezi takiyordum ilk 2 gun. Agridan dogrulamazdim. Ama dogumla azaldi. Insallah senin de azalir. Agrim olmuyor mesela. Azicik bel agrisi oluyor. Bacagimin agrisi falan gecti en azindan.Çok iyi anlıyorum seni..
Benim adet öncesi 1 hafta, adet sonrası 1 hafta kahverengi akıntım olurdu. Adetin kendisi de 1 hafta zaten.
Her adette sol bacağımın sancıdan uyuşması ve yürümekte güçlük çekmem, sol kasığımı bıçakla deşiyorlarmış hissi.. Bazen bebek bezini kenarlarını kırpıp koymak zorunda kalacağım kadar şelalemsi bir kanama.. O halde okula gitmek zorunda oluşum.. Aşırı kanamadan birkaç kez bayılmam..
O kadar adetten nefret ettim ki hamileliğin zorluklarını adete yeğlerim, 9 ay yaşamıcam bu durumu diye göbek atıyorum. Düşün..
Olsun az da olsa duyduk ya buna da şükür balım...Aynen canım bana da öyle çok az dinletti şükür
Eve döndüğün için zor gelmez zipzipim..17 gün oldu yaa hiç evimden uzak kalmamıstım
Pazar yola cıkacagız arabayla 7-8 saat yol sürecek hiç sevmiyorum ama sonunda evime dönmek olunca belki zor gelmez
İyi bari kuzum sıkıntılı değilse şanslısıninşallah
6 gün soruyor ,ilk günler yoğun oluyor ama öyle sıkıntılı geçmiyor
Napayım yasnazım. Geyşamın gelmesine daha 2 saat var ölücem sıkıntıdan.. Napsam bilemedim de.Kızlaar napiyosunuz
Benm koca koltukta uyudu kaldi başı agriyormus
Bendee meyve tabağı yaptim ayaklarımi uzattim çukurovayı izliyorum
Olmaz olsun böyle düzen bende düşündükçe sinirleniyorum sonra doğurmaktan vazgeçesim geliyorYeminle bütün pis şeyler biz kadınlarda.erkekler ne güzel işe bitti çufçuf yap bitti dert yok tasa yok erkek olmak vardı diyorum hep tamam kadın olmak güzel ama bi de bu hastalıkları olmasa harika olcak
O zaman en iyisi evde siz çekin kespırım. Başka türlü olacak gibi değilKiain dogmasaydi su cocuk malatyada cok guzel bir fotografci bulmustum. Gidebilirdim.ama artik kar var yollarda. Soguk bir de. Hasta ederiz cocugu
Kist mi vardı acaba seninde..Ayni ben cici. Ben de bebek bezi takiyordum ilk 2 gun. Agridan dogrulamazdim. Ama dogumla azaldi. Insallah senin de azalir. Agrim olmuyor mesela. Azicik bel agrisi oluyor. Bacagimin agrisi falan gecti en azindan.
Giderken 1 saatte gitmiştim ne güzel :)))Eve döndüğün için zor gelmez zipzipim..
Takarsın kulaklığı oh.. Bayılırım otobüs yolculuklarına ♥
Aman uyandirip napicamOlsun az da olsa duyduk ya buna da şükür balım...
Önümüzdeki hafta tahlil sonuçlarını göstermeye gidicem ama ultrasona alır mı bilmiyorum..
Eve döndüğün için zor gelmez zipzipim..
İyi bari kuzum sıkıntılı değilse şanslısın
Napayım yasnazım. Geyşamın gelmesine daha 2 saat var ölücem sıkıntıdan.. Napsam bilemedim de.
Uyandırsana adamı
Olmaz olsun böyle düzen bende düşündükçe sinirleniyorum sonra doğurmaktan vazgeçesim geliyor
O zaman en iyisi evde siz çekin kespırım. Başka türlü olacak gibi değil
nasıl insan bunlar ya , diyecek bişey bulamıyorum vallahi..Kızlar bugün sosyal medyama hastahaneden fotoğraf attım, yakuzagiller gördü de bir neyin var geçmiş olsun, bebek iyi mi demediler
Bende bulamıyorum diyecek birşey kuzum..nasıl insan bunlar ya , diyecek bişey bulamıyorum vallahi..
İnşallahhhh güzel geçer balım. Kazasız belasız hayırla sağ salim yolculuk dilerimGiderken 1 saatte gitmiştim ne güzel :)))
Dönüste arabayla döneceğiz bakalım nasıl gececek :)
Tahlil ne istedi canım rutin kan idrar tahlili mi bı sıkıntı yoksa almaz sanki ultrasonaOlsun az da olsa duyduk ya buna da şükür balım...
Önümüzdeki hafta tahlil sonuçlarını göstermeye gidicem ama ultrasona alır mı bilmiyorum..
Eve döndüğün için zor gelmez zipzipim..
İyi bari kuzum sıkıntılı değilse şanslısın
Napayım yasnazım. Geyşamın gelmesine daha 2 saat var ölücem sıkıntıdan.. Napsam bilemedim de.
Uyandırsana adamı
Olmaz olsun böyle düzen bende düşündükçe sinirleniyorum sonra doğurmaktan vazgeçesim geliyor
O zaman en iyisi evde siz çekin kespırım. Başka türlü olacak gibi değil
Rutin tahliller balım.Tahlil ne istedi canım rutin kan idrar tahlili mi bı sıkıntı yoksa almaz sanki ultrasona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?