- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.501
Anladım canım bende bugün yaptırdım aslında gebeliğin dördüncü haftasında ilk öğrendiğimde yaptırmıştım yeniledim şükür bı sorun yokmuş sende de yoktur İnsAllah canımRutin tahliller balım.
Toksoplazma ve çeşitli vitamin, elisa tetkikleri vesaire...
Çoğunu yaptırdım da birkaç tanesi kaldı.
Kızlaar napiyosunuz
Benm koca koltukta uyudu kaldi başı agriyormus
Bendee meyve tabağı yaptim ayaklarımi uzattim çukurovayı izliyorum
Ay yazıklar olsun dicem desem mi bilmiyorum. Bu ne biçim iş. İnsan bi sorar.Kızlar bugün sosyal medyama hastahaneden fotoğraf attım, yakuzagiller gördü de bir neyin var geçmiş olsun, bebek iyi mi demediler
Anladım canım bende bugün yaptırdım aslında gebeliğin dördüncü haftasında ilk öğrendiğimde yaptırmıştım yeniledim şükür bı sorun yokmuş sende de yoktur İnsAllah canım
Toksoplazma dışındakileri bende gebelikten önce yaptırmıştım gayet normaldi değerler. Şimdi yeniden yapılacak bakalım. Çoğunu yaptırdım gayet iyi sonuçlar. İnşallah kalanlar da öyle çıkar balım.
katır bile bunlar gibi değildir yaaBende bulamıyorum diyecek birşey kuzum..
Baba tarafının akrabaları kaç gündür arayıp arayıp duruyor.
Ama yakuzagiller..
Katır damarı var bunlarda katır.
Katır kanı akıyor damarlarından hepsinin.Ay yazıklar olsun dicem desem mi bilmiyorum. Bu ne biçim iş. İnsan bi sorar.
Aynen canımToksoplazma dışındakileri bende gebelikten önce yaptırmıştım gayet normaldi değerler. Şimdi yeniden yapılacak bakalım. Çoğunu yaptırdım gayet iyi sonuçlar. İnşallah kalanlar da öyle çıkar balım.
O zaman benim de pazartesiden itibaren böyle olacak takvimim
Bencedekatır bile bunlar gibi değildir yaa
Ne bileyim cicim ya utandım adlarına. Yarın öbür gün bebeğe bişey yaparsınız kutlama vs en önden gelmeyi iyi bilirler sanki biz yaptık der gibi.Katır kanı akıyor damarlarından hepsinin.
7 kat el görünce sordu telefonlar msjlar aldım. Güya bebeğimin babannesi ve akrabaları olacaklar.
Gerçekten yazıklar olsun.
Yok balım aksine kaçacak delik ararlar üstlerine sorumluluk düşmesin diye..Ne bileyim cicim ya utandım adlarına. Yarın öbür gün bebeğe bişey yaparsınız kutlama vs en önden gelmeyi iyi bilirler sanki biz yaptık der gibi.
Yine göstermişler kendilerini.
Aynen öyle cicim. Zaten bu psikolojik bozuk insanların miniğe çok yaklaşmaması enn güzeli Olurr boşverYok balım aksine kaçacak delik ararlar üstlerine sorumluluk düşmesin diye..
Ama doğunca pek bir kıymete biner. O zaman da ben devreye giricem işte
Geçen gün babanne olmak kolay değil diye msj atıp alttan fitili verdim. Zamanı gelince ateşe de vericem
Bende bulamıyorum diyecek birşey kuzum..
Baba tarafının akrabaları kaç gündür arayıp arayıp duruyor.
Ama yakuzagiller..
Katır damarı var bunlarda katır.
boşver demekten başka bişey gelmiyor, anlayışsız insanlar sen kendi rahatına bak kendini düşün Allah da bildiği gibi yapsınBencede
Dünya üzerinde benzeteceğim hiçbir meta yok. Eşsizler
Eşimin şubeden devreleri bile bana sürekli hurmadır, pekmezdir,meyvedir vesaire gönderiyorlar. Geçen biri eve kadar getirmiş. Yenge iş yapamıyorsa biz geliriz hallederiz bile demişler. Bu insanların ne zorunlulukları var.. Yapmasalar aklıma bile gelmez. Bu insanlar bile böyleyken bunların öyle bir değişik olmaları gerçekten insanın gücüne gidiyor kuzularım.boşver demekten başka bişey gelmiyor, anlayışsız insanlar sen kendi rahatına bak kendini düşün Allah da bildiği gibi yapsın
bazen en yakinlarin sana en yabancı oluyor .. bazen de uzagindaki kişiler sana can oluyor. benim akrabalarım da böyle , kan bağına değil can bağına bakıyorum benEşimin şubeden devreleri bile bana sürekli hurmadır, pekmezdir,meyvedir vesaire gönderiyorlar. Geçen biri eve kadar getirmiş. Yenge iş yapamıyorsa biz geliriz hallederiz bile demişler. Bu insanların ne zorunlulukları var.. Yapmasalar aklıma bile gelmez. Bu insanlar bile böyleyken bunların öyle bir değişik olmaları gerçekten insanın gücüne gidiyor kuzularım.
Allahın değişikleri.
Gece gece sinirlendim
Gördüm ve böyle oldum tatlım
Yaaa humananin tadi harikaydi canm cektiiHumana içiyorum rezene içiyorum. E bebekte satılan içeceklerden içmedim
Hiçbir şeyi takma kuzum. Sana sadece Geyşan dan fayda var.Yok balım aksine kaçacak delik ararlar üstlerine sorumluluk düşmesin diye..
Ama doğunca pek bir kıymete biner. O zaman da ben devreye giricem işte
Geçen gün babanne olmak kolay değil diye msj atıp alttan fitili verdim. Zamanı gelince ateşe de vericem
Yaa tadını hiç bilmiyorum ama sen öyle diyince benim de canım çekti şimdiYaaa humananin tadi harikaydi canm cektii
Aynen öyle limonsuzum. Ama bebek doğsun bakalım sevdiriyor muyum yüzünü görebiliyorlar mıHiçbir şeyi takma kuzum. Sana sadece Geyşan dan fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?