Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rutin tahliller balım.
Toksoplazma ve çeşitli vitamin, elisa tetkikleri vesaire...
Çoğunu yaptırdım da birkaç tanesi kaldı.
Anladım canım bende bugün yaptırdım aslında gebeliğin dördüncü haftasında ilk öğrendiğimde yaptırmıştım yeniledim şükür bı sorun yokmuş sende de yoktur İnsAllah canım

Anladım canım bende bugün yaptırdım aslında gebeliğin dördüncü haftasında ilk öğrendiğimde yaptırmıştım yeniledim şükür bı sorun yokmuş sende de yoktur İnsAllah canım
B Brunello Cicinelli kız cici benim takvim fotom değişmiş bak bı hafta neler değiştiriyor
Toksoplazma dışındakileri bende gebelikten önce yaptırmıştım gayet normaldi değerler. Şimdi yeniden yapılacak bakalım. Çoğunu yaptırdım gayet iyi sonuçlar. İnşallah kalanlar da öyle çıkar balım.
O zaman benim de pazartesiden itibaren böyle olacak takvimim

Ay yazıklar olsun dicem desem mi bilmiyorum. Bu ne biçim iş. İnsan bi sorar.
Katır kanı akıyor damarlarından hepsinin.
7 kat el görünce sordu telefonlar msjlar aldım. Güya bebeğimin babannesi ve akrabaları olacaklar.
Gerçekten yazıklar olsun.

Aynen canım sağlıkla büyüsün minikler

Katır kanı akıyor damarlarından hepsinin.
7 kat el görünce sordu telefonlar msjlar aldım. Güya bebeğimin babannesi ve akrabaları olacaklar.
Gerçekten yazıklar olsun.
Ne bileyim cicim ya utandım adlarına. Yarın öbür gün bebeğe bişey yaparsınız kutlama vs en önden gelmeyi iyi bilirler sanki biz yaptık der gibi.
Yine göstermişler kendilerini.

Ne bileyim cicim ya utandım adlarına. Yarın öbür gün bebeğe bişey yaparsınız kutlama vs en önden gelmeyi iyi bilirler sanki biz yaptık der gibi.
Yine göstermişler kendilerini.
Yok balım aksine kaçacak delik ararlar üstlerine sorumluluk düşmesin diye..
Ama doğunca pek bir kıymete biner. O zaman da ben devreye giricem işte
Geçen gün babanne olmak kolay değil diye msj atıp alttan fitili verdim. Zamanı gelince ateşe de vericem

Aynen öyle cicim. Zaten bu psikolojik bozuk insanların miniğe çok yaklaşmaması enn güzeli Olurr boşver Ayy akşam akşam sinirlendirdiler.
Demeee kadını ağlatcan yine yazık

boşver demekten başka bişey gelmiyor, anlayışsız insanlar sen kendi rahatına bak kendini düşün Allah da bildiği gibi yapsın
Eşimin şubeden devreleri bile bana sürekli hurmadır, pekmezdir,meyvedir vesaire gönderiyorlar. Geçen biri eve kadar getirmiş. Yenge iş yapamıyorsa biz geliriz hallederiz bile demişler. Bu insanların ne zorunlulukları var.. Yapmasalar aklıma bile gelmez. Bu insanlar bile böyleyken bunların öyle bir değişik olmaları gerçekten insanın gücüne gidiyor kuzularım.
Allahın değişikleri.
Gece gece sinirlendim

bazen en yakinlarin sana en yabancı oluyor .. bazen de uzagindaki kişiler sana can oluyor. benim akrabalarım da böyle , kan bağına değil can bağına bakıyorum ben
yapacak birşey yok ,kimseyi değiştiremiyorum kafaya takmaya da gerek yok :) esin ,bebisin sana yeter mutlu olduklarınla mutluluğunu yasa boşver diğerlerini

Ay bende yeni yemeğin üstüne çayımı içtim haberin olsun Limonsuzzcay
Gördüm ve böyle oldum tatlım

B Brunello Cicinelli madonnam bebeğinin ve senin iyi olmanıza aşırı aşırısı sevindim
K Kendinisevenbirii bebişim, hamarat arkadaşım, sohbeti tatlım. İyi ki doğdun ve iyi ki tanıştık. Doğum günün kutlu olsun canım b
enim
Kızlar kaynanam geldi. Giremiyorum ama hep aklımdasıniz. Kendinize iyi bakın

Hiçbir şeyi takma kuzum. Sana sadece Geyşan dan fayda var.

Yaaa humananin tadi harikaydi canm cektii
Yaa tadını hiç bilmiyorum ama sen öyle diyince benim de canım çekti şimdi
Allahım neden herşeyi canım çekiyor ya.
Hiçbir şeyi takma kuzum. Sana sadece Geyşan dan fayda var.
Aynen öyle limonsuzum. Ama bebek doğsun bakalım sevdiriyor muyum yüzünü görebiliyorlar mı
Hepsini laf sokma bombaardımanına tutucam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…