- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.521
Sana boza ve kuru incir oneriyorum cnmKuvoz kv anne hepsi birleşti
Elimden geleni yapacağım ama yetmiyor aç kalıyorlar ondan dolayı mama düşündüm. tabi yine de pes etmiş değilim.
Yazik onlara ne diyeyim ciciKızlar bugün sosyal medyama hastahaneden fotoğraf attım, yakuzagiller gördü de bir neyin var geçmiş olsun, bebek iyi mi demediler
Kizzz benmde kaynanam var caydasimGördüm ve böyle oldum tatlım
B Brunello Cicinelli madonnam bebeğinin ve senin iyi olmanıza aşırı aşırısı sevindim
K Kendinisevenbirii bebişim, hamarat arkadaşım, sohbeti tatlım. İyi ki doğdun ve iyi ki tanıştık. Doğum günün kutlu olsun canım b
enim❤❤
Kızlar kaynanam geldi. Giremiyorum ama hep aklımdasıniz. Kendinize iyi bakın
Sana boza ve kuru incir oneriyorum cnm
Yazik onlara ne diyeyim cici
Kizzz benmde kaynanam var caydasim
İyi geceler cicimKuzularım geyşam geliyor çok şükür.
Ben kaçtım. Cumartesi görüşmek üzere
Herkese iyi geceler.
Rüyanızda beni görün
Kistim yoktu kuzum. Olsa gorunurdu ultrasonda tahminim. Ama cok oluyordum ve agriliydi. Dogumla gecer demisti annem. Gecmedi ama en azindan azaldiKist mi vardı acaba seninde..
Hamilelikte küçülür erirmiş çünkü..
Benim de hayalim normal insan adeti görmekdarısı başıma
Ay çok ucundan yakaladım muhabbeti. Benimki hamileyken 5 ay " aaa sana tarhana getircektim, unuttum" dedi durdu. Hep unuttu ama. Bebe ek gıdaya geçince bi kavanoz getirmiş. Hiç de güzel olmamışEşimin şubeden devreleri bile bana sürekli hurmadır, pekmezdir,meyvedir vesaire gönderiyorlar. Geçen biri eve kadar getirmiş. Yenge iş yapamıyorsa biz geliriz hallederiz bile demişler. Bu insanların ne zorunlulukları var.. Yapmasalar aklıma bile gelmez. Bu insanlar bile böyleyken bunların öyle bir değişik olmaları gerçekten insanın gücüne gidiyor kuzularım.
Allahın değişikleri.
Gece gece sinirlendim
Cok memnun oldum nurHoşgeldiiin prenses annesii
Ben Nur, 24 yaşındayım bekarımbu sene kpss ye hazırlanıyorum
Amin allah razi olsun canimYaa amin inşallahh canımmemnun olduum senin de çocuğunun ömrü güzel, olsun ❤
Benim evdeki libiş nolacağduuu patilim bekletemiydim adamiKız libişin güzel yerinde gidilir miiiii
Yaa yazık kiz zincirle eve bağlayıp 22 yasina kadar beslemek neTabiki 15 yaşına gelince eve zincirleyip 22 yaşına kadar zincirli şekilde günde 3 öğün beslicem.
Keşke annem de bana böyle yapsaymış çok pişmanlıklarım var ergenlik dönemimden ötürü
Amin inşallah kuzum
Benim için de geyşama beni red edip durmamasını diler misin
Akros ne hissediyor roossUmutlarım iç sesim erkek diyor artık neden bilmiyorm ama hiç bu kdr cinsiyet i merak etmemiştim diğerlerinde ya da onlar hemen gösterdiği için sanirm merak edemedm
Ne yasatmislar bu çocuğa yazikKızzzzzponcikvegece gel buraya mahvettin beni mahvettin
Canımı çektirdin gittim lahmacun söyledim 2 tane yedim.
Ölüyorum mide bulantısından ve yanmasından. İstifra ettim edecem. Gel buraya sakın kaçma. Sakın
Canım limonsuzum çok teşekkür ederimK Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii bebişim, hamarat arkadaşım, sohbeti tatlım. İyi ki doğdun ve iyi ki tanıştık. Doğum günün kutlu olsun canım b
enim❤❤
HahahahaahahahahahahKızzzzzponcikvegece gel buraya mahvettin beni mahvettin
Canımı çektirdin gittim lahmacun söyledim 2 tane yedim.
Ölüyorum mide bulantısından ve yanmasından. İstifra ettim edecem. Gel buraya sakın kaçma. Sakın
O hissiszlestiBenim evdeki libiş nolacağduuu patilim bekletemiydim adami
Yaa yazık kiz zincirle eve bağlayıp 22 yasina kadar beslemek negerçi 22 yaşında da ergenlikten çıkamayan çıkamıyor sende haklısın bugün bı konu okudum hayran oldugu hocasına gece 3te sütyenli fotosunu atmış öpücüklü msj atmış üniversite ikinci sınıf öğrencisi bı üye
Gece yarısına girmeden,dogum gunum bitmeden senin için ayni bu şekilde dileğim hemen dur cicim
Akros ne hissediyor rooss
Ne yasatmislar bu çocuğa yazik
Canım limonsuzum çok teşekkür ederimaynen iyi ki tanımışım hepinizi
Bebisi yaparken de böyle hissiz miydi Ross tahmin yürüttür ona azcikO hissiszlesti
Hııııı çokkk ponçikkkk çokkkkYaa masallah ne ponçik yeğen bu yaaa
Kızın olur da yeğenine çekerse ayvayı yersin patiliHııııı çokkk ponçikkkk çokkkk
Acayip ponçiktir kendileri
Mutfakta kahve yapıyordum odama gitmiş rujumu aLmış kendini böyleeee boyamışteyzişşşşşş koşşş diye bas bas bağırıyor bişey oldu sandım kahveyi mahveyi döktüm koşa koşa gittim bir baktım kiii kahkaha atıyo aynaya bakıp
Bu çocuk tek kişilik dev kadro gibi yemin ediyorumKızın olur da yeğenine çekerse ayvayı yersin patiliişin var
Kim varYaaaa ben gelemedim saatlerdir neden ?
Bilin bakalımmm bizim evde şuan kim var
O zaman his tavanlardaydi o kesinBebisi yaparken de böyle hissiz miydi Ross tahmin yürüttür ona azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?