Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuvoz kv anne hepsi birleşti

Elimden geleni yapacağım ama yetmiyor aç kalıyorlar ondan dolayı mama düşündüm. tabi yine de pes etmiş değilim.
Sana boza ve kuru incir oneriyorum cnm

Kızlar bugün sosyal medyama hastahaneden fotoğraf attım, yakuzagiller gördü de bir neyin var geçmiş olsun, bebek iyi mi demediler
Yazik onlara ne diyeyim cici

Kizzz benmde kaynanam var caydasim

Kist mi vardı acaba seninde..
Hamilelikte küçülür erirmiş çünkü..
Benim de hayalim normal insan adeti görmek darısı başıma
Kistim yoktu kuzum. Olsa gorunurdu ultrasonda tahminim. Ama cok oluyordum ve agriliydi. Dogumla gecer demisti annem. Gecmedi ama en azindan azaldi

Ay çok ucundan yakaladım muhabbeti. Benimki hamileyken 5 ay " aaa sana tarhana getircektim, unuttum" dedi durdu. Hep unuttu ama. Bebe ek gıdaya geçince bi kavanoz getirmiş. Hiç de güzel olmamış Hem tarhana ne ya? Pfffff Hiç iş yok bunlarda.

Kız libişin güzel yerinde gidilir miiiii
Benim evdeki libiş nolacağduuu patilim bekletemiydim adami
Yaa yazık kiz zincirle eve bağlayıp 22 yasina kadar beslemek ne gerçi 22 yaşında da ergenlikten çıkamayan çıkamıyor sende haklısın bugün bı konu okudum hayran oldugu hocasına gece 3te sütyenli fotosunu atmış öpücüklü msj atmış üniversite ikinci sınıf öğrencisi bı üye

Gece yarısına girmeden,dogum gunum bitmeden senin için ayni bu şekilde dileğim hemen dur cicim
Umutlarım iç sesim erkek diyor artık neden bilmiyorm ama hiç bu kdr cinsiyet i merak etmemiştim diğerlerinde ya da onlar hemen gösterdiği için sanirm merak edemedm
Akros ne hissediyor rooss
Ne yasatmislar bu çocuğa yazik
K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii bebişim, hamarat arkadaşım, sohbeti tatlım. İyi ki doğdun ve iyi ki tanıştık. Doğum günün kutlu olsun canım b
enim ❤❤
Canım limonsuzum çok teşekkür ederim aynen iyi ki tanımışım hepinizi

Hahahahaahahahahahah
Yaaaaa sen nirdeeee yednnnn balll böceğimmmm bilmediğin yerlerde nedennnn yedinnnnnn
Ben 4 tane yedimmn
Sor bana pişman mıyım
Hayır

O hissiszlesti

Yaa masallah ne ponçik yeğen bu yaaa
Hııııı çokkk ponçikkkk çokkkk
Acayip ponçiktir kendileri
Mutfakta kahve yapıyordum odama gitmiş rujumu aLmış kendini böyleeee boyamış teyzişşşşşş koşşş diye bas bas bağırıyor bişey oldu sandım kahveyi mahveyi döktüm koşa koşa gittim bir baktım kiii kahkaha atıyo aynaya bakıp

Kızın olur da yeğenine çekerse ayvayı yersin patiliişin var

Kızın olur da yeğenine çekerse ayvayı yersin patiliişin var
Bu çocuk tek kişilik dev kadro gibi yemin ediyorum
Bebekken daha sakindi çok sakin bir bebeklik geçirdi inanılmaz şekilde bıraktığın koyduğun yerde uyuyordu ağlama zırlama hiççç yoktu ama şimdiii 2 dk durmuyor Sürekli heyecan atraksiyon peşinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…