- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.541
Yaaaaa yerim.bunu cimcimeye bak hele Yaaa :)Ta taammmmmm
Naptın teyzem heryerini boyamışsın ben böyle mi sürüyorum diyorum ııııı sen zaten bnu nasıl sürüyosun anlamadım ki ama tadı süt dilimi gibi ımmm çok tatlı diyoooYaaaaa yerim.bunu cimcimeye bak hele Yaaa :)
Tatlısımmm benmmm
Resmen ruju yemiş yemiş
Kizimi gordum resmen ... biyere giderken sorar anne ruj surcekmisinn ben surceksem tabiiisi ki o da surecek ...Yaaaaa yerim.bunu cimcimeye bak hele Yaaa :)
Tatlısımmm benmmm
Resmen ruju yemiş yemiş
Ya hakli ama tadina bakmasalar keske ... cok zararlilar ama bi nebze tutabilsekte cok uzak tutamiyoruz cocklari bunlardanNaptın teyzem heryerini boyamışsın ben böyle mi sürüyorum diyorum ııııı sen zaten bnu nasıl sürüyosun anlamadım ki ama tadı süt dilimi gibi ımmm çok tatlı diyooo
Allahımmmm
Ay benim haberim bile yoktu kiiiiYa hakli ama tadina bakmasalar keske ... cok zararlilar ama bi nebze tutabilsekte cok uzak tutamiyoruz cocklari bunlardan
Acayip sevip ozeniyolar suan boyle seylere suse puse... aksam saclarima degisik sekil verdim normalde klasik anne topuzu esim gelecegne yakin aciyim dedim . Benim mindik kizim anne benimde saclarim boyle yapilir miii diye hayran hayran soruyo yarin yapariz sana da dedm tamam diyip mutluluk dolduAy benim haberim bile yoktu kiiiigece ile yatak odasın da yatıyorlardı bende kahve yapıyordum eşimle kendime bi bağırmasıyla koştum gittim baktım maymuna çevirmiş kendini
Bebekken uyudugunun,uslu oldugunun acısını şimdi fersah fersah çıkarıyorBu çocuk tek kişilik dev kadro gibi yemin ediyorum
Bebekken daha sakindi çok sakin bir bebeklik geçirdi inanılmaz şekilde bıraktığın koyduğun yerde uyuyordu ağlama zırlama hiççç yoktu ama şimdiii2 dk durmuyor Sürekli heyecan atraksiyon peşinde
Herkes kız diyor ross inşallah hıc birimiz yanilmayizO zaman his tavanlardaydi o kesin
Bu diğerlerinden farklı kız heralde diyor ama bilemiyor
Nabersin kuzuuuBebekken uyudugunun,uslu oldugunun acısını şimdi fersah fersah çıkarıyorilerde kocasına acısa bari
Herkes kız diyor ross inşallah hıc birimiz yanilmayizbı sen erkek hissettin en yanildigin şey bu olur hayatta umarım da nur topu gibi bir kızın doğar kucağıma
YaaaNaptın teyzem heryerini boyamışsın ben böyle mi sürüyorum diyorum ııııı sen zaten bnu nasıl sürüyosun anlamadım ki ama tadı süt dilimi gibi ımmm çok tatlı diyooo
Allahımmmm
İyidir çayım biraz +18 bölümünü okuyum dedim girdim çıktım biNabersin kuzuuu
İyidir çayım biraz +18 bölümünü okuyum dedim girdim çıktım bisenden naber
Misafirleri gonderdiysen kocacugunun yanına sokulsaydin kız burda ne işin varbende konulara cok uzak sayilmam
Iyiym bende cok sukur ... misafirlerjmi atlattm guzel gecti sen karar verdnmi cumartesiye
Yahuuu sokulmadgmi ne biliyonnMisafirleri gonderdiysen kocacugunun yanına sokulsaydin kız burda ne işin var
Cumartesi için bugün alışveriş yaptım canım,kupta tramisu,patatesli börek (baklava yifkasindan),çikolatalı mozaik pasta, çiğ köfte, yapicam
Belki tavuklu şehriye salatası isterse misafirlerim sorup ona göre onu da yapicam
Nasil sorucaksin mjsafirlere kizMisafirleri gonderdiysen kocacugunun yanına sokulsaydin kız burda ne işin var
Cumartesi için bugün alışveriş yaptım canım,kupta tramisu,patatesli börek (baklava yifkasindan),çikolatalı mozaik pasta, çiğ köfte, yapicam
Belki tavuklu şehriye salatası isterse misafirlerim sorup ona göre onu da yapicam
Waay helaallYahuuu sokulmadgmi ne biliyonn
Canım gelen kardeşlerimle kuzenlerim zaten yabanci değiller,bide kuzenimin biri yeni hamile,canı biseyler isteyip duruyormuşNasil sorucaksin mjsafirlere kiz
Bide tiramisu ve mozaik pasta ikisi birden gerek varmi ki
Hamarat hatunsun vesselam cigkoftemi yapcan
Sende ben gbj tatlicisinWaay helaall
Canım gelen kardeşlerimle kuzenlerim zaten yabanci değiller,bide kuzenimin biri yeni hamile,canı biseyler isteyip duruyormuşsorarım salata da yapicam istediginiz bişi varsa söyleyin hangi çeşit yapıyım diye,ona göre yok yapma derlerse zaten çiğköfte olduğu için yapmam ama yapmamı isterlerse seve seve
İşte tramisu sütlü mozait pasta çikolatalı ya yoksa birini sütlü birini şerbetli yapicaktim iki çeşit olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?