Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off kim geldi gözlerim kamaştı bir anda
Hoşgeldin fıstığım. Welcome. Havaryu?
deme öyle utanıyürüm
iyiyim kuzum ya.sabahın 6buçuğunda devlet dairesinde işim vardı.öğlen geldik.herif sızdı garibim.ben de pcye geçtimsen napıyon nasılsın

Aslinda geyikte yapmadim gii bdv konusuna dilosu etikletmistim okusun diye o yüzden gittim hee bu 3. banimdi ya ondandir rahat duramüyürüm bacim nörem
Hee kesin dahada cikar gider bu sonu müebbet zaaar
3 ayda 3.banın ve 3 günlük cezalar almaya başlamışsın. Oh my göt
Uslu dur artık çukulatam ben de bak senin yokluğunda çok büyük bir ban savdım başımdan. Gitseydim 5 gün gidecektim. Ama gitmedim. 5 gün gitsem bir daha şifremi bile unutur giremem ben buralara
Artık uslu olacağız, okey bro?

Bacim beni bilirsin ben deli danayim uslu kelimesini bile bilmem sen nördün kuzum nasil savdin basindan banada anlat
Uslu durmaya calisahh baglimm ne kadar durabilirsek

deme öyle utanıyürüm
iyiyim kuzum ya.sabahın 6buçuğunda devlet dairesinde işim vardı.öğlen geldik.herif sızdı garibim.ben de pcye geçtimsen napıyon nasılsın
Aa pc'den mi yazışıyorsun ben telefondan ya pc den çok üşenmelik oluyor İlk zamanlar gerçi hep bilgisayardan yazardım. O zamanlar tabi hesabı ilk açtığımda eşim eğitimdeydi 5 ay. Bilgisayarla yatıp bilgisayarla uyanıyordum. Mastercheff ve İstanbullu gelin izleyip kızlarla dedikodu yapardık buralarda. Hey gidi be.
Niye gittiysem şuan geçmişe

Diyorum ya alakasız yorum değildir o bdv'de geyiktir diye. Naptı kız bunlar anlat bakem benim haberim yok
valla bende anlamadim bi baktim dilosla ciko grilenmis anam forum bana bi kasvetli geldi sorma

iki dkda nostalji yaşattın ule
pc dediğim laptop.bundan daha kolay oluyo ya.telefondan anlaşamıyorum ,fırt fırt kayıyo sayfa,reklama denk geliyom,çık geri git uiiyy

Bacim beni bilirsin ben deli danayim uslu kelimesini bile bilmem sen nördün kuzum nasil savdin basindan banada anlat
Uslu durmaya calisahh baglimm ne kadar durabilirsek
Ohoo kıyamet koptu resmen. Bdv de bir akıllı bıdık konu açmış ama salt banlamalık böyle. Yorum yazmana gerek yok okuyan banlanıyor diyim sen anla
Sonra işte bende nedense bulaştım. Kajmery, chamallows falan gidiciydik hepimiz de kibleyen olmamış çok şükür. Mune 1 2 gün öttürdü bizi ama grilere bürünmedik.

Demee kizz hangi konuydu o ya bende meraklandim haa bak yine rahat duramüyürümm

profil mesaclari cici. biz orda takiliyoruz
Bizim mekan belli diyorsun
Bende neresiymiş kasvetli gidip dağıtalım kasveti, alevlendirelim ortamı dicektim
Vallahi bak 3 ayda 3.banı bide 3 günlük cezalara başlamış sıradaki 4 olur bu kızın benden demesi.
Benim hele sıradaki 5.
Artık öyle ağzına geldiği gibi davranmak yok 5 gün gidersem dönüş yolunu unuturum ben

Ban yiye yiye öğreniyor insan zorla lafı içine içine kaçırmayı

Demee kizz hangi konuydu o ya bende meraklandim haa bak yine rahat duramüyürümm
Nerede benim gri suluboyam. Muneye bırakmadan bu kızı ben temizlicem. Hala ne diyor. Kır dizini otur pandanla, talimatımdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…