- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.761
Off kim geldi gözlerim kamaştı bir andahellöö
Temizlik sayfasına niye gelmiyorsun senhellöö
deme öyle utanıyürümOff kim geldi gözlerim kamaştı bir anda
Hoşgeldin fıstığım. Welcome. Havaryu?
iş yapmıyom gelmeye yüzüm yohTemizlik sayfasına niye gelmiyorsun sen
3 ayda 3.banın ve 3 günlük cezalar almaya başlamışsın. Oh my götAslinda geyikte yapmadim gii bdv konusuna dilosu etikletmistim okusun diye o yüzden gittimhee bu 3. banimdi ya ondandir rahat duramüyürüm bacim nörem
Hee kesin dahada cikar gider bu sonu müebbet zaaar
Bacim beni bilirsin ben deli danayim uslu kelimesini bile bilmem3 ayda 3.banın ve 3 günlük cezalar almaya başlamışsın. Oh my göt
Uslu dur artık çukulatam ben de bak senin yokluğunda çok büyük bir ban savdım başımdan. Gitseydim 5 gün gidecektim. Ama gitmedim. 5 gün gitsem bir daha şifremi bile unutur giremem ben buralara
Artık uslu olacağız, okey bro?
Aa pc'den mi yazışıyorsun ben telefondan ya pc den çok üşenmelik oluyordeme öyle utanıyürüm
iyiyim kuzum ya.sabahın 6buçuğunda devlet dairesinde işim vardı.öğlen geldik.herif sızdı garibim.ben de pcye geçtimsen napıyon nasılsın
Hıhh küstüm boziş yapmıyom gelmeye yüzüm yoh
valla bende anlamadimDiyorum ya alakasız yorum değildir o bdv'de geyiktir diye. Naptı kız bunlar anlat bakem benim haberim yok
iki dkda nostalji yaşattın uleAa pc'den mi yazışıyorsun ben telefondan ya pc den çok üşenmelik oluyorİlk zamanlar gerçi hep bilgisayardan yazardım. O zamanlar tabi hesabı ilk açtığımda eşim eğitimdeydi 5 ay. Bilgisayarla yatıp bilgisayarla uyanıyordum. Mastercheff ve İstanbullu gelin izleyip kızlarla dedikodu yapardık buralarda. Hey gidi be.
Niye gittiysem şuan geçmişe
Ohoo kıyamet koptu resmen. Bdv de bir akıllı bıdık konu açmış ama salt banlamalık böyle. Yorum yazmana gerek yok okuyan banlanıyor diyim sen anlaBacim beni bilirsin ben deli danayim uslu kelimesini bile bilmemsen nördün kuzum nasil savdin basindan banada anlat
Uslu durmaya calisahh baglimm ne kadar durabilirsek
Hangi forum kasvetli geldivalla bende anlamadimbi baktim dilosla ciko grilenmis anam forum bana bi kasvetli geldi sorma
profil mesaclari cici. biz orda takiliyoruzHangi forum kasvetli geldi
Demee kizz hangi konuydu o ya bende meraklandim haa bak yine rahat duramüyürümmOhoo kıyamet koptu resmen. Bdv de bir akıllı bıdık konu açmış ama salt banlamalık böyle. Yorum yazmana gerek yok okuyan banlanıyor diyim sen anla
Sonra işte bende nedense bulaştım. Kajmery, chamallows falan gidiciydik hepimiz de kibleyen olmamış çok şükür. Mune 1 2 gün öttürdü bizi ama grilere bürünmedik.
Azcık naz yapayım dedimtüstün mü çen
Bizim mekan belli diyorsunprofil mesaclari cici. biz orda takiliyoruz
Ban tatlı geliyor değil miDemee kizz hangi konuydu o ya bende meraklandim haa bak yine rahat duramüyürümm
Ban yiye yiye öğreniyor insan zorla lafı içine içine kaçırmayıBizim mekan belli diyorsun
Bende neresiymiş kasvetli gidip dağıtalım kasveti, alevlendirelim ortamı dicektim
Vallahi bak 3 ayda 3.banı bide 3 günlük cezalara başlamış sıradaki 4 olur bu kızın benden demesi.
Benim hele sıradaki 5.
Artık öyle ağzına geldiği gibi davranmak yok 5 gün gidersem dönüş yolunu unuturum ben
Nerede benim gri suluboyam. Muneye bırakmadan bu kızı ben temizlicem. Hala ne diyor. Kır dizini otur pandanla, talimatımdırDemee kizz hangi konuydu o ya bende meraklandim haa bak yine rahat duramüyürümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?