- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.801
Diktir et boşver aşkımİnan umrumda değiller ama bu kadarına şaşırıyorum gerçekten.
Senelerdir çok sevineceklermiş gibi bebek de bebek dediler bebek oldu herkes kendi inine çekildi ama ben biliyordum inan böyle yapacaklarını. O yüzden senelerce gazlarına gelmedim.
Yeni telefonun hayırlı olsun diloşum hangisinden aldın
Şeyi seviyorum öğlen bi saat filan eğer sabah erken kalktıysam, bana o kadar tatlı geliyo ki o uykuuUykun geliyorsa yat uyu dicem ama gündüz uykusunu ben hiç sevmiyorum. Gebelikte sürekli uykulu hissediyorsun kendini, ama uyumamak için çok direniyorum
Gece uyku tutmuyor çünkü öbür türlü.
Kuzum nasıl takmaz insan.zaten Allah'tan oda biliyor ne olduklarını o bile ümidi kesmiş sen niye takıyorsun bu kadar tyabiki insan üzülür ama sanki çok fazla takıyorsun hamilelikten mi acaba? çünkü kaç senedir tanıdığın insanlar , huyları bu . Boşver yeme bende yemiyorum marketten cips çikolata almayali 2 buçuk ay oldu canim bazen istiyor ama almıyorum
Oh oh, ömrü uzun olsun inşallahDiktir et boşver aşkım
Samsung a 70 aldımteşekkür ederim datlummm
Ohhh senin de bitiyor kuzum ondan sonra bebikin odasını yaparsın yeni ciciler falan alırsınOh oh, ömrü uzun olsun inşallah
Benim telefonun taksidi de ocakta bitiyor çok mutluyum
Ben kaçırmışım tutunagi falan :)Kuzum tutanak için savunma yazdım ya, daha doğrusu 300 kişi savunma yazdıkhepimizin durdurulmuş şu an, ama tebliğ edilen bişey olmadı, hükümet tarafından mı durduruldu (haksız çıkışlar çünkü) bilmiyorum ama belirsizlik içerisindeyim
bu kadın zaten babaanne olacak diye üzülüyor ,ben şaşırmadım vallahi. içlerini kötülük kaplamış. beebek torunları da olsa umursamiyorlar ki bizler seni hiç görmediğimiz sadece buradan bildiğimiz halde endişe duyuyoruz , ki bu insanın kaniindan canından. ben dahi sinir oluyorum sen böyle anlattıkça .. keşke elden yapacak bişey gelseKuzum nasıl takmaz insan.
Ben benle ilgilenmemelerini takmıyorum ki aklıma. Bebeğin gördüğü muameleyi takıyorum.
Tamam beni sevmiyor olabilirler ama bebeği merak edin bari. Sen bi babannesin, yavrunun yavrusu.. Hiç mi sağlığını merak etmez bir babanne.
Gerçi bana babanne demesin diyen kadından beklentilerim de tuhaf farkındayım ama şaşırıyorum inan.
Bu bebek benim annemin de torunu aynı yakuzanın olduğu gibi ama annem etrafımda pervane oluyor. Kendi akrabalarım, eş dost..
Kendi iş arkadaşlarım bile daha ilgili babanne karakterimizden.
Vallahi şaşırıyorum.
Cips bende çok özledimcips, kola, sucuk, çiğ köfte bile istiyor canım, neler neler
Hepsi yasak.
Oha ya harbiden ohaaa dicem cici itiraf ediyorum acaba abartiyormusun diye dusunmuyor degildim yakuzayi bukadar nasil olabilirler yaaa sasknlik icerisindeyimTünaydın moruklar
Nasılsınız şekerlerim. Ben adamı nöbete yolladım koştum size geldim
Cumartesi cumartesi neler ettiniz, kocalar evde mi, oralarda neler oluyor, neler dönüyor anlatın bakem
Bu arada diloş gelmiş, hoşgeldin kuzum nerelerdeydin yav. Yeni telefon mu aldın yoksa
Kızlar bu arada çok kırgınım. Hastahaneden resim paylaşmama rağmen yakuza ve çetesi bir arayıp neyin var bebek iyi mi, sen iyi misin demedi.. Hala daha da arayıp soran yok yakuzagillerden. Gerçekten şoking içindeyim.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii misafirin mi var kuzum
@Kutsal_zebra nerelerdesin alçak
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Blossom77
@berlin8982
Kuzu golden rose bi ara resmni atarm istersen hangisi oldgnu smdi mutfaktaymhangi maskara gelmiş a101e
hoşgeldin♥ şimdilik iyi gidiyor cumartesi günüm sende ağrı devam ediyor mu hala? düzgün besleniyor musun kilo vermistin dikkat ediyor musun sağlıklı beslenmeye? yakuzagller insanlıktan çıkmış, içlerinde ne merhamet ne insanlık namına hiç bir şey kalmamış belli. diyecek söz yok
hee onlar hep var kaça aldınKuzu golden rose bi ara resmni atarm istersen hangisi oldgnu smdi mutfaktaym
İnşallahhhh diloşum. Daha bir zıbın bile almadık çocuğaOhhh senin de bitiyor kuzum ondan sonra bebikin odasını yaparsın yeni ciciler falan alırsın
Öğle uykusuna dadanınca da bidaha kurtulması çok zorŞeyi seviyorum öğlen bi saat filan eğer sabah erken kalktıysam, bana o kadar tatlı geliyo ki o uykuuama geçen pazarı tamamen uyuyarak geçirince hiiç sevemedim gecesini ama senin sık sık uykun gelir cicim doğru
Vallahi herkes birşey söylüyor ama bende işe yaramıyor.. doğuma kadar cekicem..İlaç da kullanamıyorsundur.. Bitkisel yöntemlerden dene kuzum çok geçmiş olsun. Midem benim de cayır cayır. En son @patilibirhayat özencik yapınca dayanamadım gittim lahmacun yedim o gün bugündür haşlanıyorum
Çözümü var mı bu mide yanmasının acaba..
Aslında o anın yorgunluğu değil de cicim, hani koşturur koşturur ama oturamayacağını bilirsin ama bir oturunca hiç kalkasın gelmez ya sana arabada olmuş oÖğle uykusuna dadanınca da bidaha kurtulması çok zor
İnsanın canı hep istiyor.
Bugün geyşamla bir yere kadar gittik. Arabayı kullanan o, işleri halleden o. Tek yaptığım yan koltukta oturmaktı inan arabadan bile inmedim. Allahım bir yoruldum bir yoruldum görmen lazım
Eve geldim hala sanki dünyanın işini yapmışım gibi bir yorgunluk.
Sıfır enerji ile hayat sürüyorum.
Ama sana kahve kitap deyip kendimi özendirdim. Bu akşam kendime bu keyfi sağlayacağım
Aman ne takiosun cici.. vallahi benimkiler umrumda bile değil , aynı binadayiz güya, kızım 9sene sonra dünyaya geldi, inan hastayım bacaklarım tutmuyor diye gelip görmedi torununu, eee ona göre de muamele görüyorlar .Kuzum nasıl takmaz insan.
Ben benle ilgilenmemelerini takmıyorum ki aklıma. Bebeğin gördüğü muameleyi takıyorum.
Tamam beni sevmiyor olabilirler ama bebeği merak edin bari. Sen bi babannesin, yavrunun yavrusu.. Hiç mi sağlığını merak etmez bir babanne.
Gerçi bana babanne demesin diyen kadından beklentilerim de tuhaf farkındayım ama şaşırıyorum inan.
Bu bebek benim annemin de torunu aynı yakuzanın olduğu gibi ama annem etrafımda pervane oluyor. Kendi akrabalarım, eş dost..
Kendi iş arkadaşlarım bile daha ilgili babanne karakterimizden.
Vallahi şaşırıyorum.
Cips bende çok özledimcips, kola, sucuk, çiğ köfte bile istiyor canım, neler neler
Hepsi yasak.
Bende onu düşünüyorum balım.bu kadın zaten babaanne olacak diye üzülüyor ,ben şaşırmadım vallahi. içlerini kötülük kaplamış. beebek torunları da olsa umursamiyorlar ki bizler seni hiç görmediğimiz sadece buradan bildiğimiz halde endişe duyuyoruz , ki bu insanın kaniindan canından. ben dahi sinir oluyorum sen böyle anlattıkça .. keşke elden yapacak bişey gelse
Önce RosSsS diye etiketledim sultanım, sonra düzelttim. Ama düzeltince bildirim gelmiyor demekki
Oha ya harbiden ohaaa dicem cici itiraf ediyorum acaba abartiyormusun diye dusunmuyor degildim yakuzayi bukadar nasil olabilirler yaaa sasknlik icerisindeyim
Bosver onu sen iyiysen gerisi muhim degil herkes kendni bellj ediyor zor zamanlarda
Ben sabah kalkali beri ayaktayim yorgnm cok uykm var ama smdi corba pilav yapacagm yemegmi firina atacagm dokuluyormmm
Ha kocam ise obur odada uyuyor isten oglen geldi yemek cay faslndan sonra sekerlemeye gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?