Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diktir et boşver aşkım
Samsung a 70 aldım teşekkür ederim datlummm

Uykun geliyorsa yat uyu dicem ama gündüz uykusunu ben hiç sevmiyorum. Gebelikte sürekli uykulu hissediyorsun kendini, ama uyumamak için çok direniyorum
Gece uyku tutmuyor çünkü öbür türlü.
Şeyi seviyorum öğlen bi saat filan eğer sabah erken kalktıysam, bana o kadar tatlı geliyo ki o uykuu ama geçen pazarı tamamen uyuyarak geçirince hiiç sevemedim gecesini ama senin sık sık uykun gelir cicim doğru

Kuzum nasıl takmaz insan.
Ben benle ilgilenmemelerini takmıyorum ki aklıma. Bebeğin gördüğü muameleyi takıyorum.
Tamam beni sevmiyor olabilirler ama bebeği merak edin bari. Sen bi babannesin, yavrunun yavrusu.. Hiç mi sağlığını merak etmez bir babanne.
Gerçi bana babanne demesin diyen kadından beklentilerim de tuhaf farkındayım ama şaşırıyorum inan.
Bu bebek benim annemin de torunu aynı yakuzanın olduğu gibi ama annem etrafımda pervane oluyor. Kendi akrabalarım, eş dost..
Kendi iş arkadaşlarım bile daha ilgili babanne karakterimizden.
Vallahi şaşırıyorum.
Cips bende çok özledim cips, kola, sucuk, çiğ köfte bile istiyor canım, neler neler
Hepsi yasak.

Ben kaçırmışım tutunagi falan :)
İns en kısa zamanda feraha erersin kuzum

bu kadın zaten babaanne olacak diye üzülüyor ,ben şaşırmadım vallahi. içlerini kötülük kaplamış. beebek torunları da olsa umursamiyorlar ki bizler seni hiç görmediğimiz sadece buradan bildiğimiz halde endişe duyuyoruz , ki bu insanın kaniindan canından. ben dahi sinir oluyorum sen böyle anlattıkça .. keşke elden yapacak bişey gelse

Oha ya harbiden ohaaa dicem cici itiraf ediyorum acaba abartiyormusun diye dusunmuyor degildim yakuzayi bukadar nasil olabilirler yaaa sasknlik icerisindeyim

Bosver onu sen iyiysen gerisi muhim degil herkes kendni bellj ediyor zor zamanlarda

Ben sabah kalkali beri ayaktayim yorgnm cok uykm var ama smdi corba pilav yapacagm yemegmi firina atacagm dokuluyormmm

Ha kocam ise obur odada uyuyor isten oglen geldi yemek cay faslndan sonra sekerlemeye gecti

Kuzu golden rose bi ara resmni atarm istersen hangisi oldgnu smdi mutfaktaym

Ohhh senin de bitiyor kuzum ondan sonra bebikin odasını yaparsın yeni ciciler falan alırsın
İnşallahhhh diloşum. Daha bir zıbın bile almadık çocuğa
Çok erken geliyor. Şu ilk 3 ayı bir atlatalım da. 4.ay başlarım alışverişlere..

Öğle uykusuna dadanınca da bidaha kurtulması çok zor
İnsanın canı hep istiyor.
Bugün geyşamla bir yere kadar gittik. Arabayı kullanan o, işleri halleden o. Tek yaptığım yan koltukta oturmaktı inan arabadan bile inmedim. Allahım bir yoruldum bir yoruldum görmen lazım
Eve geldim hala sanki dünyanın işini yapmışım gibi bir yorgunluk.
Sıfır enerji ile hayat sürüyorum.
Ama sana kahve kitap deyip kendimi özendirdim. Bu akşam kendime bu keyfi sağlayacağım

Vallahi herkes birşey söylüyor ama bende işe yaramıyor.. doğuma kadar cekicem..
Dr ilaç veriyo normalde yanma için ama ben istemedim bu sefer o kadar ilaç kullandım ki bu hamileliğim de,
Süt iyi geliyor aslında ilitip içiyorum kesiyo..
Dene istersen

Aslında o anın yorgunluğu değil de cicim, hani koşturur koşturur ama oturamayacağını bilirsin ama bir oturunca hiç kalkasın gelmez ya sana arabada olmuş o

Yaa benim de canım ne çekti biliyo musun, saatlerce yolculuk yapmak, yolu izlemek

Aman ne takiosun cici.. vallahi benimkiler umrumda bile değil , aynı binadayiz güya, kızım 9sene sonra dünyaya geldi, inan hastayım bacaklarım tutmuyor diye gelip görmedi torununu, eee ona göre de muamele görüyorlar .

Bunda da bir beklentim yok, kendi ailemden bile... Doğuma da kimsenin gelmesini istemiyorum... Az insan çok huzur

Bende onu düşünüyorum balım.
Burda sanal bir dostluk olmasına rağmen biraz sıkıntı olsa herkes herkesi merak ediyor. Hoş sıkıntı yokken de merak ediyoruz ya.. Hepiniz o kadar merak ettiniz ilgilendiniz. Ben sizin hayatınızda neyim ki, ne bir varlığım ne bir kişiyim. Ama sizler bile bu kadar merak edip ilgilenirken bu insanların böyle yapması şaşırtıyor. Ağrıma gidiyor da diyemem. Adlandıramıyorum hissimi. En fazla şaşkınlığa benziyor hissettiğim.

Vallahi abartmıyorum çayım, çook eksikleri var ama gram fazlası yok anlattıklarımın.
Hadi beni sevmesinler (zaten mümkünse de sevmesinler) de, bir bebeği merak edin ya. Bebek için bir endişe duyun.
Hastaneye gitmişiz ve bunu görüyorsun. Belki rutin bir kontrol bir sor bakalım iyi miymiş, belki kötü birşey oldu ne oldu diye bir sor.
Belki birşey oldu Allah korusun..
Hiç mi merak etmez bir babanne, bir teyze, bir dayı, bir yenge..
Ararlarsa da açmayı düşünmüyorum bundan sonra.
Kolay gelsin çayım yine baya birşey döktürmüşsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…