- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.781
Deli danayim ben rahat duramüyürümm uslu ne demek bilmiyorum Kurallari cignemeyi seviyorum ben zaaarBizim mekan belli diyorsun
Bende neresiymiş kasvetli gidip dağıtalım kasveti, alevlendirelim ortamı dicektim
Vallahi bak 3 ayda 3.banı bide 3 günlük cezalara başlamış sıradaki 4 olur bu kızın benden demesi.
Benim hele sıradaki 5.
Artık öyle ağzına geldiği gibi davranmak yok 5 gün gidersem dönüş yolunu unuturum ben
yok eksik kalsik. yere girsin hareketi de ekşını da akilli durun. bide 2 saat arastirma yapiyoruz niye gitti diyeBizim mekan belli diyorsun
Bende neresiymiş kasvetli gidip dağıtalım kasveti, alevlendirelim ortamı dicektim
Vallahi bak 3 ayda 3.banı bide 3 günlük cezalara başlamış sıradaki 4 olur bu kızın benden demesi.
Benim hele sıradaki 5.
Artık öyle ağzına geldiği gibi davranmak yok 5 gün gidersem dönüş yolunu unuturum ben
Böyle klavyeyi bırakıp yutkunuyorsun. Sonra içinde patlıyor.Ban yiye yiye öğreniyor insan zorla lafı içine içine kaçırmayı
Hahahaha agzinii yirimNerede benim gri suluboyam. Muneye bırakmadan bu kızı ben temizlicem. Hala ne diyor. Kır dizini otur pandanla, talimatımdır
Sonuçta bizi duymuyorlar, bipli konuşmak serbest, yazmıyoruz yaBöyle klavyeyi bırakıp yutkunuyorsun. Sonra içinde patlıyor.
Sherlock holmes stayla işin eğlenceli kısmı o ama. Neden ban yemiş araştırmasıyok eksik kalsik. yere girsin hareketi de ekşını da akilli durun. bide 2 saat arastirma yapiyoruz niye gitti diye
A ha ha bendeSherlock holmes stayla işin eğlenceli kısmı o ama. Neden ban yemiş araştırması
Böyle kendimi polisiye filmlerinde gibi hissediyorum ban araştırması yaparken.
Nerde ban yemiş biri görsem hemen sebeninin izini sürerim
Yeme ağzımı uslu dur kızım içimdeki serseri jojuğu çıkarttırmayın uleyyynn banaHahahaha agzinii yirim
Bıçkın delikanlin sevsin seni hahahahahahKung-fu pandam benim ya
Bıçkın delikanlım
Deli fişeğim
Beni yine etkilemeyi başardın. Eki Görüntüle 2298886
ama en kotusude kendimce ban yemeye bir sebep olan mesaj gorememek ve neden ban yedi diye düşünüp çatlamakSherlock holmes stayla işin eğlenceli kısmı o ama. Neden ban yemiş araştırması
Böyle kendimi polisiye filmlerinde gibi hissediyorum ban araştırması yaparken.
Nerde ban yemiş biri görsem hemen sebeninin izini sürerim
Valla olur mu olur he ben bu gidisle müebbete carptirilacam accük kizin banaYeme ağzımı uslu dur kızım içimdeki serseri jojuğu çıkarttırmayın uleyyynn bana
Banlıyken doğurucan da haberimiz olmayacak. Sonra bir döneceksin pandan kucağında biz şok.
%90 öyle oluyor zaten. Ama o kadar ban yedim ki artık hiçbirşey yokken bile aslında ne olduğunu anlayabiliyorumama en kotusude kendimce ban yemeye bir sebep olan mesaj gorememek ve neden ban yedi diye düşünüp çatlamak
seni forumun "Neden ban yedi araştırma müsteşarlığına" atıyorum. Hayırlı olsun. Maaş olarak da bolca beğeni%90 öyle oluyor zaten. Ama o kadar ban yedim ki artık hiçbirşey yokken bile aslında ne olduğunu anlayabiliyorum
Misal ChocolateCookie ye de baktım. Son mesajları full gülüp yarılma ve kalp ifadeleri doluydu.
Tamam dedim geyikten gitmiş bu, belli.
Alanımda profesyonelleşmeye başladım
seni forumun "Neden ban yedi araştırma müsteşarlığına" atıyorum. Hayırlı olsun. Maaş olarak da bolca beğeni
Ban Yedi Araştırma Müşteşarlığı mıı, hayalimdeki meslek, hemen kendi mesleğimden istifa ediyorumama bu ban konusunda bir yanlis var forumda nedenini cozemedim
Aynen benim pc dediğim de laptop. Biri bize laptolun pc olmadığını anlatsın lütfeniki dkda nostalji yaşattın ule
pc dediğim laptop.bundan daha kolay oluyo ya.telefondan anlaşamıyorum ,fırt fırt kayıyo sayfa,reklama denk geliyom,çık geri git uiiyy
Olesne acmisda bilmem ne gorumcemin hesabindan yakaladim kaynanamlardaydim sora gelmedim eve orda kaldim 3 4 gun sora ozur diledi hediye telefon fln almis acdigmi bilsen sende acicaktin oyuzden solemedim dedi eve geldim de knusmuyorum kizimin odasinda yatiyorum kizimla.Ne diyosun böcüğümm
Nasıl yakaladın ne yakaladın tam olarak?
Salavat zinciri gruplarına üye olmak için açmamıştır hesabı o çok belli de
Anlat bakayım
Aynen oyle bnde saf gbi hic farketmedim. bnde simdi acdim instagram kulanyimda gorsunYa nefret ediyorum boyle seylerdeb yaaa nedir su sosyal medya olmasa ne olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?