Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deli danayim ben rahat duramüyürümm uslu ne demek bilmiyorum Kurallari cignemeyi seviyorum ben zaaar

yok eksik kalsik. yere girsin hareketi de ekşını da akilli durun. bide 2 saat arastirma yapiyoruz niye gitti diye

yok eksik kalsik. yere girsin hareketi de ekşını da akilli durun. bide 2 saat arastirma yapiyoruz niye gitti diye
Sherlock holmes stayla işin eğlenceli kısmı o ama. Neden ban yemiş araştırması
Böyle kendimi polisiye filmlerinde gibi hissediyorum ban araştırması yaparken.
Nerde ban yemiş biri görsem hemen sebeninin izini sürerim

A ha ha bende

Hahahaha agzinii yirim
Yeme ağzımı uslu dur kızım içimdeki serseri jojuğu çıkarttırmayın uleyyynn bana
Banlıyken doğurucan da haberimiz olmayacak. Sonra bir döneceksin pandan kucağında biz şok.

ama en kotusude kendimce ban yemeye bir sebep olan mesaj gorememek ve neden ban yedi diye düşünüp çatlamak

Yeme ağzımı uslu dur kızım içimdeki serseri jojuğu çıkarttırmayın uleyyynn bana
Banlıyken doğurucan da haberimiz olmayacak. Sonra bir döneceksin pandan kucağında biz şok.
Valla olur mu olur he ben bu gidisle müebbete carptirilacam accük kizin bana

ama en kotusude kendimce ban yemeye bir sebep olan mesaj gorememek ve neden ban yedi diye düşünüp çatlamak
%90 öyle oluyor zaten. Ama o kadar ban yedim ki artık hiçbirşey yokken bile aslında ne olduğunu anlayabiliyorum
Misal ChocolateCookie ye de baktım. Son mesajları full gülüp yarılma ve kalp ifadeleri doluydu.
Tamam dedim geyikten gitmiş bu, belli.
Alanımda profesyonelleşmeye başladım

seni forumun "Neden ban yedi araştırma müsteşarlığına" atıyorum. Hayırlı olsun. Maaş olarak da bolca beğeni

iki dkda nostalji yaşattın ule
pc dediğim laptop.bundan daha kolay oluyo ya.telefondan anlaşamıyorum ,fırt fırt kayıyo sayfa,reklama denk geliyom,çık geri git uiiyy
Aynen benim pc dediğim de laptop. Biri bize laptolun pc olmadığını anlatsın lütfen
Hakkaten şu reklamlar insanı yıldırıyor ya. Sırf şu reklamlar yüzünden pro olasım geliyo.

Ne diyosun böcüğümm
Nasıl yakaladın ne yakaladın tam olarak?
Salavat zinciri gruplarına üye olmak için açmamıştır hesabı o çok belli de
Anlat bakayım
Olesne acmisda bilmem ne gorumcemin hesabindan yakaladim kaynanamlardaydim sora gelmedim eve orda kaldim 3 4 gun sora ozur diledi hediye telefon fln almis acdigmi bilsen sende acicaktin oyuzden solemedim dedi eve geldim de knusmuyorum kizimin odasinda yatiyorum kizimla.
Tam gebertmelik bunlar yeminlee..

Kiz olmasa direk resti ceker giderdimde iste cocuk olunca elin kolun baglaniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…