- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.821
Şimdi aramayan ileride arama cürretini de bulamıcak kuzum zaten.ilerde aramadiklari icin şükrediceksin canim
en iyi yakuza ölü yakuza
Halbuki beni beni bihterini nasıl yanlış etiketlersnÖnce RosSsS diye etiketledim sultanım, sonra düzelttim. Ama düzeltince bildirim gelmiyor demekki
En başında hata yapmamak lazım.
Burası KK, burda hataların affı yok
Her akşam süt ya da yoğurt tüketiyorum kuzum. Ama sabah yine de yanma ile uyanıyorum.Vallahi herkes birşey söylüyor ama bende işe yaramıyor.. doğuma kadar cekicem..
Dr ilaç veriyo normalde yanma için ama ben istemedim bu sefer o kadar ilaç kullandım ki bu hamileliğim de,
Süt iyi geliyor aslında ilitip içiyorum kesiyo..
Dene istersen
Kulaklık kulaktaAslında o anın yorgunluğu değil de cicim, hani koşturur koşturur ama oturamayacağını bilirsin ama bir oturunca hiç kalkasın gelmez ya sana arabada olmuş o
Yaa benim de canım ne çekti biliyo musun, saatlerce yolculuk yapmak, yolu izlemek
Hala aynı binada mısınız kuzum zor olmuyor mu aynı binada olmak.. Ben düşünemiyorum yakuzayı aynı binada Allah korusunAman ne takiosun cici.. vallahi benimkiler umrumda bile değil , aynı binadayiz güya, kızım 9sene sonra dünyaya geldi, inan hastayım bacaklarım tutmuyor diye gelip görmedi torununu, eee ona göre de muamele görüyorlar .
Bunda da bir beklentim yok, kendi ailemden bile... Doğuma da kimsenin gelmesini istemiyorum... Az insan çok huzur
Ya benim etiketler otomatik gülom ordan düzeltmeyi unutmuşum da ondan şeyoldu öyle eski haliyle çıktıHalbuki beni beni bihterini nasıl yanlış etiketlersn
Hele de bu nicki en çok sevdiğin için yapmisken
Kalbim şuan şekerin suda ayrismis halı gbi parcapincik oldu
Gidip gelmedigim için bir sorun yok...Hala aynı binada mısınız kuzum zor olmuyor mu aynı binada olmak.. Ben düşünemiyorum yakuzayı aynı binada Allah korusun
Yakuza hastahanede kalmaya çok meraklı olacak bunu biliyorum ama kardeşim ve geyşam kalacak sadece. Yüzüne yüzüne bizzat git de diyeceğim, görmeye bile gelmesinler.
Ama kendilerini göstermek için mutlaka gelirler.
Eşin gidip geliyor mu peki?Gidip gelmedigim için bir sorun yok...
Kapı da görürsem selamün aleyküm
Aleyküm selam o kadar...
Vallahi ne kadar uzak o kadar iyi aslında. Mesafe candir
Ben kesinlikle şuan istemiyorum ya anne olmak on evlenmek offSizi gidi sizi
Alkol ve sigarayı bence de hayatından çıkar kedicik sağlığın için..
Evlilik yok mu ufukta?
Ayy evet yaaaKulaklık kulakta
Bende bayılırım otobüs yolculuklarına.
Çok özledim vallahi otobüs yolculuklarını.
Otomatik nasil oluyor kiz.Ya benim etiketler otomatik gülom ordan düzeltmeyi unutmuşum da ondan şeyoldu öyle eski haliyle çıktı
Etikete sonradan eklediklerim oldu onlara da bildirim gitmedi o zaman muhtemelen
KK da hata yaparsan ölürsün maykıl
Evlenmeden de olmuyor annelik kedicik. Coğrafya kaderindirBen kesinlikle şuan istemiyorum ya anne olmak on evlenmek off
İyiyim kuzum dinleniyorum öyle..Kizlar napıyonuz.
Bende bugun biraz temizlik yaptim yemek falan ye derken uzandim kk ediyom afiyet olsun canım hamilelik nasil gittinmi doktora.İyiyim kuzum dinleniyorum öyle..
Birazdan kitap kahve keyfi yapacağım. Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor iş?
Arada gidiyor...Eşin gidip geliyor mu peki?
Yorulmuşsundur tatlışım..Bende bugun biraz temizlik yaptim yemek falan ye derken uzandim kk ediyom afiyet olsun canım hamilelik nasil gittinmi doktora.
Sana da git baskısı yapmıyorsa şanslısın delüm.Arada gidiyor...
Hayır yapmaz, yapamaz,.. ben kendim gitmek istersem giderim..Sana da git baskısı yapmıyorsa şanslısın delüm.
Kasık agrilarim var diyordun ondan sonrami oldu peki nededi doktor.Yorulmuşsundur tatlışım..
İyi gidiyor ufak tefek pürüzler dışında.
Geçen gün kanamam vardı progestan başladık. Raporluydum pazartesi iş başı.. Şimdi iyiyim çok şükür toparladım.
Ağrılarım ve gece uyuyamamalarımı saymazsak iyiyim
Senin günler nasıl geçiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?