Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar canikolar
Bende ciddi bir ugras icine girdim bakici yuzunden Kiza 1 yas dogum gunu yapmayacaktim ben. Gecti zaten gunu. Illa yapalim da yapalim ben hediyemi bile aldim. Hem cocuguna ani kalir,ilerde buzulur falan dedi analigimla oynadi kiyamadim kalkistim bi dogum gunu isine butun gun afedersiniz kıç kadar memlekette süs aradik durduk kocamla. Yoruldum

Nice daha yılları olsun inşallah.

Hayır yapmaz, yapamaz,.. ben kendim gitmek istersem giderim..
Bunu kabul ediyor olması çok güzel delüm.
Benim baba evimde de babaannem ile aynı binadaydık. Annem babannemle görüşmek istememesine rağmen babam sürekli zorlardı. Sonra boşandılar zaten.
Aynı şekilde şimdi kız kardeşim kayınvalidesi ile görüşmek istemiyor eşi zorluyor.
Anlayışlı eş bulmak çok zor.

İnsanın kendi torununu umursamaması da ne bileyim büşom.. Enteresan.
Kuzum sen en son kalacak 20 kişinin içindeyim demiştin. Ne oldu şimdi son durum nedir. Kesinleşti mi?
Kolay gelsin bu arada temizlik
Ben kaçırmışım tutunagi falan :)
İns en kısa zamanda feraha erersin kuzum

kuzular il geneli 300 kişi benim bulunduğum ilçede 25 kişiydi işte 25 i de durdurulmuş öyle diyorlar ama bakalım nolcak bilmiyorum. Ama çokta umursamıyorum artık ya belirsizlik bir an önce bitsin istiyorum sadeceee

Yaaa bence çok tatlı
1 yaş doğum günü çok önemlidir kespırım. İlk doğum günü sonuçta
Karar vermen çok güzel olmuş.
Konseptli mi yapacaksınız nasıl bir süsleme yapacaksın?

Kasık agrilarim var diyordun ondan sonrami oldu peki nededi doktor.
Sonrasında oldu, kasık ağrılarım hala var kuzum.
Ama kesede ya da çevresinde kanama alanı yok. Ya doku kanamasıdır ya da tansiyona/strese bağlıdır dedi.
Bebeğim keyfi yerinde ama nolur nolmaz progestan başlayalım dedi

Ne zaman bitecek peki bu belirsizlik büşom?
İşini çok mu seviyorsun çok kurumsal bir yer mi, ordan ayrılmak zorunda kalsan iş bulman kolay olur mu kuzum?

Ha iyi şükür kuzum aman sakın yorma kendini ha.

Yaaa bence çok tatlı
1 yaş doğum günü çok önemlidir kespırım. İlk doğum günü sonuçta
Karar vermen çok güzel olmuş.
Konseptli mi yapacaksınız nasıl bir süsleme yapacaksın?
Yok kuzum konseptli yapmicam. Bana cok sevimli gelmiyor oyle seyler. Okulda cocuklara yapa yapa kusunc geldi heralde
Bulabildigim kadar sus aldim. Iyiki dogdun yazisi. Sapkalar,maskeler falan. O da bakicimin 2 cocugu var onlar icin. Kizima kendim tac yaptim malzeme alip. 2 ucunda pasta olan sevimli bir tac Bir tane de buyuk ayakta duran 1 yapacagim. Susleyecegim sonra grapon kagidiyla. Malzemesini aldim onun da.
Bir de su ucgen seyler var ya sira sira ipe dizili seyler Adini bilmiyorum. 1 yas yaziyo hepsinin ustunde. Ondan buldum aldim. Bir de 2 3 tane cubuklu yazilar var ya. Onlardan aldim. Pastasini siparis ettim bugun. Zaten kalabalik olmayacagiz. Bakicimizi ve bi aile dostumuz var onlari cagirdik. 3 aile falan olacak yani. Max 10 kisiyiz cocuklarla. Bu kadari geldi elimden yasadigim yerin sartlarinda.

Yaaa daha ne olsun bidenem
Yapılabilecek herşeyi yapmışsın zaten,
Büyük doğum günlerini bende abartı buluyorum. Aile arasında yaparım bende herhalde hep..
Gösterişten uzak, en güzeli
Yerim onu 1 yaşında oldu demek

Ne zaman bitecek peki bu belirsizlik büşom?
İşini çok mu seviyorsun çok kurumsal bir yer mi, ordan ayrılmak zorunda kalsan iş bulman kolay olur mu kuzum?
İşimi hiç sevmiyorum kuzum, mecburiyetten girmiştim kaldım öyle düğündü borçlardı, ama hayırlısı diyorum, iş bulmam çokta zor olmaz o yüzden çok takmıyorum aslında çok şükür mesleğim var elimde. Belirsizlik ne zaman biter hiç bilmiyorum sadece tüm taşerondan kanun hükmünde kararname ile kadroya geçen işçilere hükümet tam kadro verirse 657 ye bağlarsa bizi çok garanti olur işim işte o zaman maaşta iyileştirme olur, siyaseten değişse bile bizi etkilemez o stres kalkar, aralık içerisinde bi karar alınacakmış sanırım onu bekliyorum, 1-2 haftaya kadar net belli olur ama tutanağın sonucu, yazarım size mutlaka sonucu

İnşallahhhh öyle olur büşom Vallahi iş stresi çok kötü. Belirsizlik hele en katlanamadığım şeylerden biri..
Yarın mutlaka haberdar et.

O da isterse benimkilere olmasın...cokta umrumda olmaz yani.. ben pek insan sevmim böyle daha rahatım..

İnşallahhhh öyle olur büşom Vallahi iş stresi çok kötü. Belirsizlik hele en katlanamadığım şeylerden biri..
Yarın mutlaka haberdar et.
Yarın değilde balımm öğrenir öğrenmez haber ederim 1-2 hafta sürer daha diyorlar, aman boşver ya sıkıldım bu konulardan sen nasıl oldun iyi misin lekeler tamamen geçti dimi

Sagol bebegim kaynvaldemde varya ozendim ama benmkinin masallahi var sukur ya seninki dusman basina ... daha da bisey demek istemiyorum ona ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…