- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.841
Nice daha yılları olsun inşallah.Selamlar canikolar
Bende ciddi bir ugras icine girdim bakici yuzundenKiza 1 yas dogum gunu yapmayacaktim ben. Gecti zaten gunu. Illa yapalim da yapalim ben hediyemi bile aldim. Hem cocuguna ani kalir,ilerde buzulur falan dedi analigimla oynadi kiyamadim kalkistim bi dogum gunu isine butun gun afedersiniz kıç kadar memlekette süs aradik durduk kocamla. Yoruldum
Amiin canim insallahNice daha yılları olsun inşallah.
Bunu kabul ediyor olması çok güzel delüm.Hayır yapmaz, yapamaz,.. ben kendim gitmek istersem giderim..
İnsanın kendi torununu umursamaması da ne bileyim büşom.. Enteresan.
Kuzum sen en son kalacak 20 kişinin içindeyim demiştin. Ne oldu şimdi son durum nedir. Kesinleşti mi?
Kolay gelsin bu arada temizlik
Ben kaçırmışım tutunagi falan :)
İns en kısa zamanda feraha erersin kuzum
Yaaa bence çok tatlıSelamlar canikolar
Bende ciddi bir ugras icine girdim bakici yuzundenKiza 1 yas dogum gunu yapmayacaktim ben. Gecti zaten gunu. Illa yapalim da yapalim ben hediyemi bile aldim. Hem cocuguna ani kalir,ilerde buzulur falan dedi analigimla oynadi kiyamadim kalkistim bi dogum gunu isine butun gun afedersiniz kıç kadar memlekette süs aradik durduk kocamla. Yoruldum
Sonrasında oldu, kasık ağrılarım hala var kuzum.Kasık agrilarim var diyordun ondan sonrami oldu peki nededi doktor.
Ne zaman bitecek peki bu belirsizlik büşom?kuzular il geneli 300 kişi benim bulunduğum ilçede 25 kişiydi işte 25 i de durdurulmuş öyle diyorlar ama bakalım nolcak bilmiyorum. Ama çokta umursamıyorum artık ya belirsizlik bir an önce bitsin istiyorum sadeceee
Malasef öyle birşey var bende pek taraftar değilim zaten deEvlenmeden de olmuyor annelik kedicik. Coğrafya kaderindir
Ha iyi şükür kuzum aman sakın yorma kendini ha.Sonrasında oldu, kasık ağrılarım hala var kuzum.
Ama kesede ya da çevresinde kanama alanı yok. Ya doku kanamasıdır ya da tansiyona/strese bağlıdır dedi.
Bebeğim keyfi yerinde ama nolur nolmaz progestan başlayalım dedi
Yok kuzum konseptli yapmicam. Bana cok sevimli gelmiyor oyle seyler. Okulda cocuklara yapa yapa kusunc geldi heraldeYaaa bence çok tatlı
1 yaş doğum günü çok önemlidir kespırım. İlk doğum günü sonuçta
Karar vermen çok güzel olmuş.
Konseptli mi yapacaksınız nasıl bir süsleme yapacaksın?
Elbette açarsın kedişim o günleri görürüz inşallahMalasef öyle birşey var bende pek taraftar değilim zaten dehayırlısı be bende evleniyorum diye başlık açarım birgün
Yaaa daha ne olsun bidenemYok kuzum konseptli yapmicam. Bana cok sevimli gelmiyor oyle seyler. Okulda cocuklara yapa yapa kusunc geldi heralde
Bulabildigim kadar sus aldim. Iyiki dogdun yazisi. Sapkalar,maskeler falan. O da bakicimin 2 cocugu var onlar icin. Kizima kendim tac yaptim malzeme alip. 2 ucunda pasta olan sevimli bir tacBir tane de buyuk ayakta duran 1 yapacagim. Susleyecegim sonra grapon kagidiyla. Malzemesini aldim onun da.
Bir de su ucgen seyler var ya sira sira ipe dizili seylerAdini bilmiyorum. 1 yas yaziyo hepsinin ustunde. Ondan buldum aldim. Bir de 2 3 tane cubuklu yazilar var ya. Onlardan aldim. Pastasini siparis ettim bugun. Zaten kalabalik olmayacagiz. Bakicimizi ve bi aile dostumuz var onlari cagirdik. 3 aile falan olacak yani. Max 10 kisiyiz cocuklarla. Bu kadari geldi elimden yasadigim yerin sartlarinda.
İşimi hiç sevmiyorum kuzum, mecburiyetten girmiştim kaldım öyle düğündü borçlardı, ama hayırlısı diyorum, iş bulmam çokta zor olmaz o yüzden çok takmıyorum aslında çok şükür mesleğim var elimde. Belirsizlik ne zaman biter hiç bilmiyorum sadece tüm taşerondan kanun hükmünde kararname ile kadroya geçen işçilere hükümet tam kadro verirse 657 ye bağlarsa bizi çok garanti olur işim işte o zaman maaşta iyileştirme olur, siyaseten değişse bile bizi etkilemez o stres kalkar, aralık içerisinde bi karar alınacakmış sanırım onu bekliyorum, 1-2 haftaya kadar net belli olur ama tutanağın sonucu, yazarım size mutlaka sonucuNe zaman bitecek peki bu belirsizlik büşom?
İşini çok mu seviyorsun çok kurumsal bir yer mi, ordan ayrılmak zorunda kalsan iş bulman kolay olur mu kuzum?
İnşallahhhh öyle olur büşomİşimi hiç sevmiyorum kuzum, mecburiyetten girmiştim kaldım öyle düğündü borçlardı, ama hayırlısı diyorum, iş bulmam çokta zor olmaz o yüzden çok takmıyorum aslında çok şükür mesleğim var elimde. Belirsizlik ne zaman biter hiç bilmiyorum sadece tüm taşerondan kanun hükmünde kararname ile kadroya geçen işçilere hükümet tam kadro verirse 657 ye bağlarsa bizi çok garanti olur işim işte o zaman maaşta iyileştirme olur, siyaseten değişse bile bizi etkilemez o stres kalkar, aralık içerisinde bi karar alınacakmış sanırım onu bekliyorum, 1-2 haftaya kadar net belli olur ama tutanağın sonucu, yazarım size mutlaka sonucu
O da isterse benimkilere olmasın...cokta umrumda olmaz yani.. ben pek insan sevmimBunu kabul ediyor olması çok güzel delüm.
Benim baba evimde de babaannem ile aynı binadaydık. Annem babannemle görüşmek istememesine rağmen babam sürekli zorlardı. Sonra boşandılar zaten.
Aynı şekilde şimdi kız kardeşim kayınvalidesi ile görüşmek istemiyor eşi zorluyor.
Anlayışlı eş bulmak çok zor.
Yarın değilde balımm öğrenir öğrenmez haber ederim 1-2 hafta sürer daha diyorlar, aman boşver ya sıkıldım bu konulardanİnşallahhhh öyle olur büşomVallahi iş stresi çok kötü. Belirsizlik hele en katlanamadığım şeylerden biri..
Yarın mutlaka haberdar et.
Sagol bebegim kaynvaldemde varya ozendim ama benmkinin masallahi var sukur ya seninki dusman basina ... daha da bisey demek istemiyorum ona ...Vallahi abartmıyorum çayım, çook eksikleri var ama gram fazlası yok anlattıklarımın.
Hadi beni sevmesinler (zaten mümkünse de sevmesinler) de, bir bebeği merak edin ya. Bebek için bir endişe duyun.
Hastaneye gitmişiz ve bunu görüyorsun. Belki rutin bir kontrol bir sor bakalım iyi miymiş, belki kötü birşey oldu ne oldu diye bir sor.
Belki birşey oldu Allah korusun..
Hiç mi merak etmez bir babanne, bir teyze, bir dayı, bir yenge..
Ararlarsa da açmayı düşünmüyorum bundan sonra.
Kolay gelsin çayım yine baya birşey döktürmüşsün
hee onlar hep var kaça aldın
Her zaman yok ama cok sk geliyo bu seferde alacak oldgm bisey oldgu icin aliyim deniyim dedim .hee onlar hep var kaça aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?