Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarın değilde balımm öğrenir öğrenmez haber ederim 1-2 hafta sürer daha diyorlar, aman boşver ya sıkıldım bu konulardan sen nasıl oldun iyi misin lekeler tamamen geçti dimi
Peki sen bu süreçte işe gidiyor musun evde mi bekliyorsun kararı fıstığım?
Lekelenme geçti çok şükür. Daha iyi hissediyorum ama rahmimde çok ağrılar sancılar oluyor. Sanırım normal bir durum sürekli büyüdüğü için. Ama rahatsız edici

Sagol bebegim kaynvaldemde varya ozendim ama benmkinin masallahi var sukur ya seninki dusman basina ... daha da bisey demek istemiyorum ona ...
Vallahi insansı kayınvalidelerinizi öpün başınızın üstüne koyun
İbret olsun yakuza hepinize
Sarjm bitti sarja takiyim dolsn gelirim insallah... basim cok agriyor bi de kahve icecegz esmle insallah iyi gelirrr
Bende de bir uyku hali var çayım ya. Yatıyorum uyuyamıyorum. Kalkıyorum uykuluyum. Aynı baş ağrısından bende de var. Saçma sapanım şuan evde

Vala yorgunum kuzum gündüz misafirlikteydim akşam misafirim vardı dahası açım ama yiyemiyorum yenice uzandım şükür dinlencem sen nasılsın
Anamm doyur bebiki aç kalmasın
Kimdi misafirlerin ağır misafirler mi?
Bende hiçbirşey yapmamama rağmen çok yorgun hissediyorum uzanıyorum öyle. Eşim nöbette.

Anamm doyur bebiki aç kalmasın
Kimdi misafirlerin ağır misafirler mi?
Bende hiçbirşey yapmamama rağmen çok yorgun hissediyorum uzanıyorum öyle. Eşim nöbette.
Lüzumsuz kişiler eşimin abisi kardeşi hanımı kp falan aylardır evime adım atmayan insanlar tam sıkıntılı zamanda gelecekleri tuttu

Ya benim elti de hamile 6 aylık baştan beri sanırsın bı o hamile bı o sıkıntı çekiyor sisiyorum onlarla beraberken hepsi ayrı bı cins
Allah Allah..
Ağır mı geçiyor hamileliği acaba?
Sürekli şikayet mi ediyor?

Allah Allah..
Ağır mı geçiyor hamileliği acaba?
Sürekli şikayet mi ediyor?
Ya kanaması falan oluyor ben hak veriyorum da hani böyle her mevzuyu kendine çevirip Dünya onun etrafında dönüyor gibi davranınca delleniyorum bende bı çocuk doğurdum kızımda at gibi her işimi de yaptım manevi aşırı sıkıntılı zamanlardı benim için de aç bırakıldım her gün ağladım ama bu kadar sadece ben çektim gibi davranmafim ne bilim nasıl anlatılır görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış derler ya o hesap

İşe devam ediyorum kuzum, izin rapor bir şey kullansam hepsini aleyhime kullanır bunlar mahkemede müdürüm çağırdı işte durdurduk rahatla dedi çünkü ben baya tepkili iş yapmadım, yeni gelenleri yanıma gönderdiler ben iş öğretemem dedim (sebebi hepsini kendi emeğimle öğrenmiş olmam kimse bana bir şey öğretmedi) eğer bana düzgün gelselerdi ben öğretirdim zaten iş gücümün hafiflemesini en çok ben isterim en çok işi ben yapıyorum bizim birimde çünkü, bende tabi grev yapıyor gibi işleri bırakınca şefim müdürüm hepsi tek tek Büşra biz en çok seni tutmak için uğraşacağız içini rahat tut diyorlar kolay mı bir yığın iş birikti sanıyorlar ki herkes eşit iş yapıyor aslında en çok işi ben yapıyorum, ihale süreçleri yaklaşık maliyetler kontroller hakedişler dosyalama hiç kimse bilmiyor, şimdilerde bir şey istiyorlar ‘ya kusura bakmayın benim performansım düşük olduğu için bana tutanak tutuldu ben yapamam bir şey' deyip geri çekiliyorum iş yapmıyorum. Cuma günü bir müteahhittin kesin kabulü vardı adama dedim performansı yüksek arkadaşlar çıkarsınlar dilekçeleri, hiç kimse yapamadı tabi müteahhit dellendi, benim işim yarım mı kalacak diye, bildiğin yapmadım, çıldırdı adam müdüre çıkmış onlarda bir şey diyemiyor ne diyecek zorla mı yaptıracaklar madem işi bilen kimse yok bu kıza niye tutanak tutuldu siyasetin Allah belasını versin diye bağırarak gidiyordu en son tepkiler böyle olunca özellikle seni tutacağız diyorlar, sanki bu beni rahatlatacak gibi Cici, ben orada ilkokul mezunu arkadaşlarımın lise mezunu arkadaşlarımın tek tek çıkarılmasını izleyip daha kötü olmak istemiyorum açıkçası.. Ben bir şekilde iş bulurum ama onların tek seçeneği burası.. Daha çok üzülürüm yani inan kendi halime hiç üzülmüyorum şu an.. Ama zaman ne gösterecek bakalım. Lekelenmenin geçmesine sevindim kuzucumm, sürekli sana hatırlatıyor işte ben burdayım diye ne güzel içinde insan büyüyor Ciciii kolay mı ana oluyorsun anaa

Son düzenleme:
Fazla hassas bünyesi var demekki kuzum.
Ben de şu sıralar kanamalı günler geçirdim malum ama öyle davranmıyorum.
Ama herkesin de yapısı bünyesi bir değil o yüzden en iyisi he diyip geçmek
Kız kardeşim mesela ilk gebeliğinde dünyayı başımıza yıktı. Hepimize yapmadığını bırakmadı. Sırf hamiledir üzülmesin diye katlandık. İşini görmeye gidiyorduk yaptığımız işi beğenmeyip cıngar falan çıkarıyordu. Ben hayatımda bir benzerini daha görmedim.
Bana da hep sende hamile olacaksın sende göreceksin falan derdi.
Sırf onda gördüklerimden sonra çocuktan da gebelikten de soğumuştum öyle olmamak için.
Şimdi diyorum ki bu muymuş gebelik boşu boşuna gözümde büyütmüşüm..
Çok şükür ikinci gebeliğinde normaldi kendisi.
Ama eşimden başka kimseye naz yapma hakkı görmüyorum kendimde.
Tabi herkes de bir olmuyor.

Benm.koca nöbette
Babannemdeyim bende
Hafta sonu ya ondn kimse yok tubism :)
Bir doğru düzgün haftasonu girebiliyorum onda da herkes kocasıyla fanfini be gülom
Benim koca da nöbette.
Babannede mi kalacaksın?

Aynen öyle canım binbir zorlukla Rabbim nasip etmis sağlıkla da hepimiz kucağımıza alıriz insAllah herkese dünyayı dar etmenin manası yok şükür bugünume, iyiyim elhamdülillah dediğini duymadım eltimin çok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…