- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.861
Geçmiş olsun canımm kahve iyi gelsinSarjm bitti sarja takiyim dolsn gelirim insallah... basim cok agriyor bi de kahve icecegz esmle insallah iyi gelirrr
Peki sen bu süreçte işe gidiyor musun evde mi bekliyorsun kararı fıstığım?Yarın değilde balımm öğrenir öğrenmez haber ederim 1-2 hafta sürer daha diyorlar, aman boşver ya sıkıldım bu konulardansen nasıl oldun iyi misin lekeler tamamen geçti dimi
Vallahi insansı kayınvalidelerinizi öpün başınızın üstüne koyunSagol bebegim kaynvaldemde varya ozendim ama benmkinin masallahi var sukur ya seninki dusman basina ... daha da bisey demek istemiyorum ona ...
Bende de bir uyku hali var çayım ya. Yatıyorum uyuyamıyorum. Kalkıyorum uykuluyum. Aynı baş ağrısından bende de var. Saçma sapanım şuan evdeSarjm bitti sarja takiyim dolsn gelirim insallah... basim cok agriyor bi de kahve icecegz esmle insallah iyi gelirrr
Baş bas paraları Leyla'ya
Napıyosun gülom kimse yok bu akşam herkes kocasıyla romantizm mi yaşıyor ne yapıyorBaş bas paraları Leyla'ya
Vala yorgunum kuzum gündüz misafirlikteydim akşam misafirim vardı dahası açım
Ne romantizm ama kp elti eşliğinde sinir harbi yaşadımNapıyosun gülom kimse yok bu akşam herkes kocasıyla romantizm mi yaşıyor ne yapıyor
Anamm doyur bebiki aç kalmasınVala yorgunum kuzum gündüz misafirlikteydim akşam misafirim vardı dahası açımama yiyemiyorum yenice uzandım şükür dinlencem sen nasılsın
Noldu anlatNe romantizm ama kp elti eşliğinde sinir harbi yaşadım
Lüzumsuz kişiler eşimin abisi kardeşi hanımı kp falan aylardır evime adım atmayan insanlar tam sıkıntılı zamanda gelecekleri tuttuAnamm doyur bebiki aç kalmasın
Kimdi misafirlerin ağır misafirler mi?
Bende hiçbirşey yapmamama rağmen çok yorgun hissediyorum uzanıyorum öyle. Eşim nöbette.
Ya benim elti de hamile 6 aylık baştan beri sanırsın bı o hamile bı o sıkıntı çekiyor sisiyorum onlarla beraberken hepsi ayrı bı cinsNoldu anlat
Allah Allah..Ya benim elti de hamile 6 aylık baştan beri sanırsın bı o hamile bı o sıkıntı çekiyor sisiyorum onlarla beraberken hepsi ayrı bı cins
Ya kanaması falan oluyor ben hak veriyorum da hani böyle her mevzuyu kendine çevirip Dünya onun etrafında dönüyor gibi davranınca delleniyorum bende bı çocuk doğurdum kızımda at gibi her işimi de yaptım manevi aşırı sıkıntılı zamanlardı benim için de aç bırakıldım her gün ağladım ama bu kadar sadece ben çektim gibi davranmafim ne bilim nasıl anlatılırAllah Allah..
Ağır mı geçiyor hamileliği acaba?
Sürekli şikayet mi ediyor?
Benm.koca nöbetteNapıyosun gülom kimse yok bu akşam herkes kocasıyla romantizm mi yaşıyor ne yapıyor
Peki sen bu süreçte işe gidiyor musun evde mi bekliyorsun kararı fıstığım?
Lekelenme geçti çok şükür. Daha iyi hissediyorum ama rahmimde çok ağrılar sancılar oluyor. Sanırım normal bir durum sürekli büyüdüğü için. Ama rahatsız edici
Fazla hassas bünyesi var demekki kuzum.Ya kanaması falan oluyor ben hak veriyorum da hani böyle her mevzuyu kendine çevirip Dünya onun etrafında dönüyor gibi davranınca delleniyorum bende bı çocuk doğurdum kızımda at gibi her işimi de yaptım manevi aşırı sıkıntılı zamanlardı benim için de aç bırakıldım her gün ağladım ama bu kadar sadece ben çektim gibi davranmafim ne bilim nasıl anlatılırgörmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış derler ya o hesap
Bir doğru düzgün haftasonu girebiliyorum onda da herkes kocasıyla fanfini be gülomBenm.koca nöbette
Babannemdeyim bende
Hafta sonu ya ondn kimse yok tubism :)
Aynen öyle canım binbir zorlukla Rabbim nasip etmis sağlıkla da hepimiz kucağımıza alıriz insAllah herkese dünyayı dar etmenin manası yokFazla hassas bünyesi var demekki kuzum.
Ben de şu sıralar kanamalı günler geçirdim malum ama öyle davranmıyorum.
Ama herkesin de yapısı bünyesi bir değil o yüzden en iyisi he diyip geçmek
Kız kardeşim mesela ilk gebeliğinde dünyayı başımıza yıktı. Hepimize yapmadığını bırakmadı. Sırf hamiledir üzülmesin diye katlandık. İşini görmeye gidiyorduk yaptığımız işi beğenmeyip cıngar falan çıkarıyordu. Ben hayatımda bir benzerini daha görmedim.
Bana da hep sende hamile olacaksın sende göreceksin falan derdi.
Sırf onda gördüklerimden sonra çocuktan da gebelikten de soğumuştum öyle olmamak için.
Şimdi diyorum ki bu muymuş gebelik boşu boşuna gözümde büyütmüşüm..
Çok şükür ikinci gebeliğinde normaldi kendisi.
Ama eşimden başka kimseye naz yapma hakkı görmüyorum kendimde.
Tabi herkes de bir olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?