- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.881
Oldu valla. Artik onun da 1 yasi varYaaa daha ne olsun bidenem
Yapılabilecek herşeyi yapmışsın zaten,
Büyük doğum günlerini bende abartı buluyorum. Aile arasında yaparım bende herhalde hep..
Gösterişten uzak, en güzeli ❤
Yerim onu 1 yaşında oldu demek
Büşom bunlar resmen yenilerine iş öğrettirip sonra da seni çıkaracaklar gibime geldiİşe devam ediyorum kuzum, izin rapor bir şey kullansam hepsini aleyhime kullanır bunlar mahkemedemüdürüm çağırdı işte durdurduk rahatla dedi çünkü ben baya tepkili iş yapmadım, yeni gelenleri yanıma gönderdiler ben iş öğretemem dedim (sebebi hepsini kendi emeğimle öğrenmiş olmam kimse bana bir şey öğretmedi) eğer bana düzgün gelselerdi ben öğretirdim zaten iş gücümün hafiflemesini en çok ben isterim en çok işi ben yapıyorum bizim birimde çünkü, bende tabi grev yapıyor gibi işleri bırakınca şefim müdürüm hepsi tek tek Büşra biz en çok seni tutmak için uğraşacağız içini rahat tut diyorlar kolay mı bir yığın iş birikti sanıyorlar ki herkes eşit iş yapıyor aslında en çok işi ben yapıyorum, ihale süreçleri yaklaşık maliyetler kontroller hakedişler dosyalama hiç kimse bilmiyor, şimdilerde bir şey istiyorlar ‘ya kusura bakmayın benim performansım düşük olduğu için bana tutanak tutuldu ben yapamam bir şey' deyip geri çekiliyorum iş yapmıyorum. Cuma günü bir müteahhittin kesin kabulü vardı adama dedim performansı yüksek arkadaşlar çıkarsınlar dilekçeleri, hiç kimse yapamadı tabi müteahhit dellendi, benim işim yarım mı kalacak diye, bildiğin yapmadım, çıldırdı adam müdüre çıkmış onlarda bir şey diyemiyor ne diyecek zorla mı yaptıracaklar madem işi bilen kimse yok bu kıza niye tutanak tutuldu siyasetin Allah belasını versin diye bağırarak gidiyordu en son tepkiler böyle olunca özellikle seni tutacağız diyorlar, sanki bu beni rahatlatacak gibi Cici, ben orada ilkokul mezunu arkadaşlarımın lise mezunu arkadaşlarımın tek tek çıkarılmasını izleyip daha kötü olmak istemiyorum açıkçası.. Ben bir şekilde iş bulurum ama onların tek seçeneği burası.. Daha çok üzülürüm yani inan kendi halime hiç üzülmüyorum şu an.. Ama zaman ne gösterecek bakalım. Lekelenmenin geçmesine sevindim kuzucumm, sürekli sana hatırlatıyor işte ben burdayım diye ne güzel içinde insan büyüyor Ciciii kolay mı ana oluyorsun anaa
Kaç haftalık hamile çok merak ettimAynen öyle canım binbir zorlukla Rabbim nasip etmis sağlıkla da hepimiz kucağımıza alıriz insAllah herkese dünyayı dar etmenin manası yokşükür bugünume, iyiyim elhamdülillah dediğini duymadım eltimin çok şükür
Cicim aynen öyle benim kara kaşım kara gözüm için mi tutacaklar sankiBüşom bunlar resmen yenilerine iş öğrettirip sonra da seni çıkaracaklar gibime geldi
Sakın öğretme kimseye iş.
Kendilerini çakal mı zannediyor bunlar ya..
Dediğin gibi performansı yüksek olanlar yapsın madem.
Biz seni tutacağız lafları resmen ağzına bir parmak bal çalıp etinden sütünden faydalanmak.. Hiç inandırıcı gelmedi. Hiç güvenmedim ben bunlara
Benim geyşam da ilk evlendiğimizde bir şirkette müdür yardımcısıydı hem de muhasebe idare ediyordu. Buna müdürü hep ben yakında emekli olacağım başa sen geçeceksin senden yeteneklisin yok falan diyordu. Gaza getirip getirip haddinden fazla iş yükü yüklüyorlardı.
Hep diyordum güvenme, patronun 2 tane oğlu var seni mi koyacaklar müdür diye saçmalama diye.
Bana inanmadı.
Sonra ne oldu biliyor musun..
Dediğim oldu birebir. (her zamanki gibi)
Allahtan bir yandan polislik için uğraşıyordu ama kimseye söylemiyordu.
Tam patronun oğullarından birini müdür diğerini müdür yardımcısı yapıp geyşama yol verdiler aynı akşamı polisliği kazandı haberini aldık. İstifa edecekti gerek kalmadı bir de üstüne tazminat aldık
Ya ben onu yerimOldu valla. Artik onun da 1 yasi varParmagiyla 1 yapmayi ogrettim bugun. Surekli isaret parmak havada geziyor Cekime kadar unutmasa bari cekimde de yapsa 1i
İnanamıyorum ya nasıl bunları yaparlar..Cicim aynen öyle benim kara kaşım kara gözüm için mi tutacaklar sankiama beni ve diğer tüm çıkarılan arkadaşlarımı kolayca yiyeceklerini sanıyorlar işte sorun bu, mahkeme yoluyla hepimiz geri dönebileceğiz Allahın izniyle (istanbulda dönüşler başlamış bile sanırım) kanun hükmünde kararname ile girdik biz yarı kadrolu sayılırız tek çıkarabilecekleri madde bu o maddeden çıkarıyorlar haksızlık yapıyorlar, performans düşüklüğü ile çıkarıp tazminat vermiyorlar davalık oluyorsun işsizlik maaşı alamıyosun Seni kilitliyorlar resmen, davası olan arkadaşlarım var hakim demiş bana ispatla nasıl performansı düşük? Belge getir demiş, ne belgesi getirebilecekler ki ben tüm yaptığım işleri listeledim fotokopilerimi aldım ki diğer tüm arkadaşlarımda öyle.. ben iş öğretmedikçe bana muhtaç kalacaklar, bende inada bindirdim hem kendim yapmıyorum hem kimseye öğretmiyorum, bilgisayarımdaki her şeyi kendi hard diskime attım sildim sonrada, çıkış verirlerse alcam hard diskimi çıkcam yani kendilerini çok uyanık sanıyor herkes ama kimse salak değil, adalet diye bişey var bizim ülkede pek yoksa da Allahın adaleti var içim çok rahat o yüzden Cicim sadece sonuçlansın ona göre şekillendireyim hayatımı diyorum ☺
Yok ziyarete geldik öyle canmmmBir doğru düzgün haftasonu girebiliyorum onda da herkes kocasıyla fanfini be gülom
Benim koca da nöbette.
Babannede mi kalacaksın?
Tamam gülom size iyi ziyaretlerYok ziyarete geldik öyle canmmm
Eve gidicem tekrar
Vala 26 haftalık falan ama inan daha 8-10 haftalıkken ki yürüyüşünü görseydin sanırım doğuma gidecek derdinKaç haftalık hamile çok merak ettim
Sanada gecms olsn cnm biraz hafifledi benm sukurVallahi insansı kayınvalidelerinizi öpün başınızın üstüne koyun
İbret olsun yakuza hepinize
Bende de bir uyku hali var çayım ya. Yatıyorum uyuyamıyorum. Kalkıyorum uykuluyum. Aynı baş ağrısından bende de var. Saçma sapanım şuan evde
Eve gitmek istiyirm ama artıkTamam gülom size iyi ziyaretler
KoptumVala 26 haftalık falan ama inan daha 8-10 haftalıkken ki yürüyüşünü görseydin sanırım doğuma gidecek derdinzaten baya kilolu harekette etmeyince iyice almış
Bende uyuyacağım birazdan öyle geçer herhalde çayımSanada gecms olsn cnm biraz hafifledi benm sukur
Sıkıldın mı sultanımEve gitmek istiyirm ama artık
İmdaaaaat
Uyuyabilirsen gecer ama uytmazsa zor isin ...Bende uyuyacağım birazdan öyle geçer herhalde çayım
Sıkıldın mı sultanım
Halam müstakbel nişanlısıyla geldi :)Bende uyuyacağım birazdan öyle geçer herhalde çayım
Sıkıldın mı sultanım
Sagol kuzum biraz hafifledi sen naslsn yazmissin heralde.dha okuyamadim sayflari kiziGeçmiş olsun canımm kahve iyi gelsin
Beni rahim ağrım uyutmuyor kuzum. Baş ağrım bir hiçUyuyabilirsen gecer ama uytmazsa zor isin ...
Halan bekar mıydı gülom seninHalam müstakbel nişanlısıyla geldi :)
Ortam skci oldu baya
Koptum
Hamileliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayı zordur derler.
26 haftalıkken 8 de olduğundan rahat olması lazım aslında
Yani bunu bilim söylüyor ama eltinin bilimin dışında bir bünyesi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?