Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldu valla. Artik onun da 1 yasi var Parmagiyla 1 yapmayi ogrettim bugun. Surekli isaret parmak havada geziyor Cekime kadar unutmasa bari cekimde de yapsa 1i

Büşom bunlar resmen yenilerine iş öğrettirip sonra da seni çıkaracaklar gibime geldi
Sakın öğretme kimseye iş.
Kendilerini çakal mı zannediyor bunlar ya..
Dediğin gibi performansı yüksek olanlar yapsın madem.
Biz seni tutacağız lafları resmen ağzına bir parmak bal çalıp etinden sütünden faydalanmak.. Hiç inandırıcı gelmedi. Hiç güvenmedim ben bunlara
Benim geyşam da ilk evlendiğimizde bir şirkette müdür yardımcısıydı hem de muhasebe idare ediyordu. Buna müdürü hep ben yakında emekli olacağım başa sen geçeceksin senden yeteneklisin yok falan diyordu. Gaza getirip getirip haddinden fazla iş yükü yüklüyorlardı.
Hep diyordum güvenme, patronun 2 tane oğlu var seni mi koyacaklar müdür diye saçmalama diye.
Bana inanmadı.
Sonra ne oldu biliyor musun..
Dediğim oldu birebir. (her zamanki gibi)
Allahtan bir yandan polislik için uğraşıyordu ama kimseye söylemiyordu.
Tam patronun oğullarından birini müdür diğerini müdür yardımcısı yapıp geyşama yol verdiler aynı akşamı polisliği kazandı haberini aldık. İstifa edecekti gerek kalmadı bir de üstüne tazminat aldık

Kaç haftalık hamile çok merak ettim

Cicim aynen öyle benim kara kaşım kara gözüm için mi tutacaklar sanki ama beni ve diğer tüm çıkarılan arkadaşlarımı kolayca yiyeceklerini sanıyorlar işte sorun bu, mahkeme yoluyla hepimiz geri dönebileceğiz Allahın izniyle (istanbulda dönüşler başlamış bile sanırım) kanun hükmünde kararname ile girdik biz yarı kadrolu sayılırız tek çıkarabilecekleri madde bu o maddeden çıkarıyorlar haksızlık yapıyorlar, performans düşüklüğü ile çıkarıp tazminat vermiyorlar davalık oluyorsun işsizlik maaşı alamıyosun Seni kilitliyorlar resmen, davası olan arkadaşlarım var hakim demiş bana ispatla nasıl performansı düşük? Belge getir demiş, ne belgesi getirebilecekler ki ben tüm yaptığım işleri listeledim fotokopilerimi aldım ki diğer tüm arkadaşlarımda öyle.. ben iş öğretmedikçe bana muhtaç kalacaklar, bende inada bindirdim hem kendim yapmıyorum hem kimseye öğretmiyorum, bilgisayarımdaki her şeyi kendi hard diskime attım sildim sonrada, çıkış verirlerse alcam hard diskimi çıkcam yani kendilerini çok uyanık sanıyor herkes ama kimse salak değil, adalet diye bişey var bizim ülkede pek yoksa da Allahın adaleti var içim çok rahat o yüzden Cicim sadece sonuçlansın ona göre şekillendireyim hayatımı diyorum

Oldu valla. Artik onun da 1 yasi var Parmagiyla 1 yapmayi ogrettim bugun. Surekli isaret parmak havada geziyor Cekime kadar unutmasa bari cekimde de yapsa 1i
Ya ben onu yerim
Birşey öğretincr şartlanıp hep onu yapmaları çok şeker gerçekten ya.
Allah hepimize nasip etsin o 1 yaş partilerini

İnanamıyorum ya nasıl bunları yaparlar..
Allah onları kahretsin insanları salak yerine koyup ekmekleriyle oynuyorlar pislikler.
Allahın adaleti çok kötü insanlara kolay tecelli etmiyor balım,ahirete mi kalıyor bilmiyorum.
Biz de eski şirkette o kadar hakkımız yenince çıkar hepsinden dedim ama hala şirket tıkır tıkır işliyor
İnşaallah adli olarak hakkınıza ulaşırsınız

Kaç haftalık hamile çok merak ettim
Vala 26 haftalık falan ama inan daha 8-10 haftalıkken ki yürüyüşünü görseydin sanırım doğuma gidecek derdin zaten baya kilolu harekette etmeyince iyice almış

Sanada gecms olsn cnm biraz hafifledi benm sukur

Vala 26 haftalık falan ama inan daha 8-10 haftalıkken ki yürüyüşünü görseydin sanırım doğuma gidecek derdin zaten baya kilolu harekette etmeyince iyice almış
Koptum
Hamileliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayı zordur derler.
26 haftalıkken 8 de olduğundan rahat olması lazım aslında
Yani bunu bilim söylüyor ama eltinin bilimin dışında bir bünyesi olabilir

Koptum
Hamileliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayı zordur derler.
26 haftalıkken 8 de olduğundan rahat olması lazım aslında
Yani bunu bilim söylüyor ama eltinin bilimin dışında bir bünyesi olabilir
Allah yardımcımız olsun bu görüşme baya gider bize artık hiç cekemiyicigim minnak üzümümü yoramam onlar için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…