Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O acinca bnde accakmisimda ondan solememis olesne acmis beyfendi..
Demeki acmani istemiyor demekki sakincali yahut biseyden dolayi kptu goruyor peeeeki kendi neden aciyor ozAman.

Benimkide acmisti kardesimden ogrendim ins acmissin dedim evet actim merak ettim nasilmis diye dedi cokta begenmedim.zaten.dedi eee ozaman sil dedm sildi ama biliyor sosyal medya kullanmiyorm onunda kullanmasndan hoslanmiyorum neden acarsin ki bizde tartsmstik zamaninda ...

Aynen oyle oldu oda kapatti zaten direk ögrendigim an bidaha vallaha yapmicam gizli bisey söz affet bilmem ne. Dertleri ne anlamiyorum canlari dayak istiyoo hepsinin kökü kurusunnn

Aynen oyle bnde saf gbi hic farketmedim. bnde simdi acdim instagram kulanyimda gorsun
Böcüğüm öncelikle aranızı bozulmasına çok üzüldüm konuyla ilgili olarak; sosyal medya hesaplarını kullanmakta bir kötülük yok buradaki sorun senden gizli iş çevirmesi. Yoksa eşimin İnstagram Twitter Facebook tüm hesapları vardır. Şifrelerini de bilirim. İnstagram hesabımız ortak zaten. Asla yanlışı olmadı.
Her İnstagram kullanan kötü işler çevirmek için kullanmıyor. Zaten bu mecralardan şerefsizlik yapanların neden kimse karakterine mana bulmak yerine sosyal medyayı suçlar hiç anlamam. Sanki İnstagram eşini aldat diyor. Kimse demiyor benim kocamın/karımın tıyneti bozuk, İnstagram oluyor sonra günah keçisi.
Bence hesap olayını bir kenara bırak eşinin senden gizli iş çevirmesine odaklan. Ama açtığı hesaptan zamparalık yapmaya kalkmadıysa da çok uzatma kuzum. Hesaptan yaptığı kişi aramalarını falan iyice kurcala. Temizse uzatma ama senden gizli iş çevirmemesi konusunda iyi bir uyarı yap.
Bugün gizli hesap açan yarın gizli başka işler de çevirir.

komple kapattigi icin giris yapilamiyor ama kurana yemin etti hic bir kizla isi olmadigina dair sadece merakdan acdim bide birkac eski arkadaslar vardi diyerek.
Bn yine acilsa kurcaliyip bakcktim ama olmuyoo.
Zaten en cok zoruma giden gizliden yapmasi kendime yediremiyorum bni salak yerine koydu..
Nekdarda knusmasam ayni evdeyiz illaki tek tük konusuluyo sora geriside geliyo..
Bu son şansi artik tek bi yanlisi daha affetmicem. Kafam cok dolu cicimm ya düsündükce deliriyorum..

Ben olsam bende çok kötü olurdum kuzum benden gizli işler çevirdiğini düşünemiyorum eşimin
Topikte herkes eşiyle problemli son birkaç gündür ya.
Bayram yaramadı bunlara

Ben olsam bende çok kötü olurdum kuzum benden gizli işler çevirdiğini düşünemiyorum eşimin
Bayram yaramadı bunlara
Hic giremiyorum arada gidip bakiyodum etiketini begenip cikiyodum kuzu kimseyi okuyamadimm..
Dicek bisi yokki karektersizler b.k mu var acdin noldu yani ne gecdi eline suan milim güvenim kalmadi iimi oldu yani..

Bakalim nolcak bundan sorasi.bnde smdi kulanyorum biyandan isime yaramadi degil haha

Bayram yaramadı bunlara
Sana noldu kuzum biraz biseyler okudum ama inanamadim cok iyi gidiyordu Masallah evliligin neler oldu nazar mi degdi ne

Yavrum düzgünce kullanacaksanız kullanın tabiki, kısıtlamayın birbirinizi. Ben çok severim İnstagramımı mesela birüsürü güzel ve komik sayfalar var takip ettiğim. Hayvanlarla ilgili sayfalar var. İnstagramım olmadan asla
Yalnız hesabı tamamen silinmiş olamaz bir şekilde giriliyordur ona. E postası ve şifresi ile yeniden girilmeye çalışsa girilir. Hiç kapamaya çalışmadığım için tam bilmiyorum ama

Bayram yaramadı bunlara
Öküzlerin yaşını açısını yaşıyorlar kesin
Hepsi bi çeşit olmuş anasının babasının yaninda
Neyseki biz az buçuk adayı bulduk başka sorunlar çıkıyor herşey sorun ya yemin ederim

Acacaksin tabi
Hem ben bunu anlamiyirm.kendileri her boju yapsınlar ama korumacı erkek tavırları instaramda kimse kimseyi yemiuor herkes sapık değil
Vallahi dovmelik yaaa
aynen oyle kendileri yapinca sorun yok esler yapinca namus bekcileri kesilyolar. Kendi namusunuza bakin once anlamiyorum bunlari dertleri ne sorada köpek gbi oluyolar affet diye..

Madem ole yapmaa affetmelik durumunada getrme.
Aklimdan cikmiyo snirimden agliyorum ama elimden bisi gelmiyo..

Sana noldu kuzum biraz biseyler okudum ama inanamadim cok iyi gidiyordu Masallah evliligin neler oldu nazar mi degdi ne
Yok ciddi birşey değil iyi gidiyor çikom hala çok şükür
Bayramda biraz bozuştuk sadece. Benim yanımda akşam hemen uykusu geliyor elalemin yanında yarasa kesiliyor. Senin derdin ne uykucu insanın heryerde uykusu gelmesi gerekir sen adam seçiyorsun resmen dedim. Yorgunluğun sadece bana mı işliyor dedim. O da abartrığımı falan söyledi dışarıda kalabalık ortamdakyle evdeki bir mi falan dedi. Kavga ettik ondan bozuktu aramız. Ertesi gün barıştık. Ama dün öyle üzüldüm ki.
İşten 12 de geldi bu sabah izni yandı yine işe gidecekti. Geldi Türk kahvesi istedi uyumamak için, yaptım. İçti sonra uyu istersen dedim yok dizi izleyelim dedi. Dizi açtık 10 dk içinde uyumaya başladı kendine engel olmaya çalışıyor ama olamıyor yazık yorgun. Sonra diziyi sonra izleyelim ben pes oynayayım dedi. Oturdu armut koltukta uyumaya başladı. O sırada ben burda takıldım işte. Yarım saat sonra falan yatağa geç diye kaldırdım. Uyku sersemi, geçmem aşkım kızarsın diyo aşkım zaten yarım saattir armut koltukta uyuyorsun dedim. Burda uyuyunca kızmıyorsundur belki dedi.
İçin nasıl cız etti anlatamam. Şu aşırı ilgi bekleme huyumu napıcam bilmiyorum

Aman iyi cok Sükür kuzum ya hep iyi olun mutlu olun InsAllah Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin dagitmasin huzurunu bozmasin
Kuzum seni en iyi ben anlarim biliyor musun benim herif gecen ben banliyken öglen gitti ise sonra tee sabah ezanina yakin geldi düsün halimi bütün gün bekle dur bide böyle gecikince uykuda tutmuyor sürekli kurup duruyorum sonra off berbat durum ya .. ama napalim kuzum sende haklisin bizim eslerde hakli calisiyorlar yoruluyorlar benim ki bazen ayakta uyur yataga nasil yattigini bilmez o derece .. ekmek parasi iste

Ayıp etmiş saklı gizli açarak ama yapacak birşey yok bocugum yaaa
Ama insan çok bozuluyor güveni kırılıyor
Aglamazsan rahatlayamazsn zaten doya doya ağla
Ya bu kdr merak ediyorsa ikimiz açın bi hesap ya da sifrelernizi bilin neyin güvensizliği anlamadım esin için diyorm
Sosyal medya kullanana herkes birbirine yürüyor mi
Gerçi ben B Brunello Cicinelli ye yürüyorum orası ayrı hahahshshsj

Onu anlıyorum ama anlayışlı olamıyorum Çok özlüyorum, bütün gün onu bekliyorum sizler bile şahitsiniz. Tüm günümü gelsin gelsin diye diye geçiriyorum. Gelince şunları yaparız diye birsürü plan yapıyorum.
Bayramı bekleyen çocuklar gibi bekliyorum onu. Sonra geliyor yarım saat sonra başlıyor uyumaya. Mal gibi kalıyorum.
Uyumamak için çok direniyor ama o kadar yorgun geliyor ki. Çelik yelekten kaburgası morarmış Hem anlıyorum hem kabullenemiyorum...

Ajjsjdjsjaja yürüyorsun sonra da bana son mesajı sen mi attın yoksa emniyet birimleri peşime mi düştü diye korkuyorsun ahahahahhahahahahaa dünü hiç unutamıcam

Bende ilk zamanlar böyleydim kuzum o yüzden anliyorum seni ve hakta veriyorum ahh ahh bu meslek zor valla ya ne desek bos Allah yardimcilari olsun tabi bizimde InsAllah sabir versin Rabbim bizlere Gülüm
Benim ki inan bazen yemek yemeye vakit bulamazdi bi gelirdi ki gece vakti ac icim acirdi ya daha hic bisey yiyemedim derdi

Iste gizliden yapmasi sıktı cnımı neyse bidaha yapmaz artık..

Sen nasilsin cnm nevar neyok görüsmeyeli

Nasıl baş edicem bu durumla anlatsana bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…