- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.141
Ben iyiyim sen napıyorsunSelam tatluşum napıyonheheh zirveden herkesi izlerim diyosun
Ben iyiyim sen napıyorsun
buralarda olupta kertenkele grubuna yazmamak nedirsöyle hele
Hemde derinden desenebizimki hasta, iğne yiyor kaç gündür, yaram var bacım
Ahahaa ne münasebetrastgele önüme çıktı konu ve mesaj:) sebebi şu, direncimiz düşüyor, çenemiz yok oluyor ondan:)))) bizimki de bana diyor ki seni en çok uyurken seviyorum:) sesim çıkmıyormuşya ondan:)))
Ballarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
Geçen giremediklerim geyşam evde diyeydi. Bugün de malum raporun bitişi ve iş başı günümdü
En son girdiğim gün geyşam gece nöbetinde demiştim ya, gecenin bir yarısı kapı çaldı. Uykulu uykulu gittim açtım ki bir de ne göreyim; kapıda geyşam tüm endamıyla duruyor ve bana bakıyor
Ana dedim ben şoking burda ne arıyorsun
Hemen ayaklarına baktım düz mü diyeDüzdü
Ertesi gün açık öğretim sınavı var diye şefi salmış. Nasıl mutlu oldumdu
Bugün de 5 gün aradan sonra ilk dersimde yine sinir krizi geçirmeyi başardım (sağolsunlar) . Bebek içimde manyak oldu yemin ederim. Ruh sağlığı şimdiden bozuldu yavrucağın.
Sizlerde ne var ne yok şekerlerim
Şamdanı soruyorsunuz bende bilmiyorum kuzular. Sürekli etiket yapıyorum dönüş yok. Profiline yazdım dönüş yok. Msj da attım yine bir dönüş yok.
Burda çoğumuz çalışıyoruz çalışmak girişe engel değil. Gelmek istese gelir..
Biraz şaşkın biraz üzgünüm. Çoğu üye gelemeyeceği zaman hep haber verip gitti. Artık gelemeyeceğim dedi. Ben şamdandan da böyle yapmasını beklerdim.
Belki de bir sıkıntısı vardır yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Anca geldiği zaman (gelirse tabi) öğreneceğiz artık. Bir süre daha etiket yapmaya devam edeceğim.
Umarım herşeyi yolundadır diyebiliyorum sadece
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@Blossom77
Burayı okurken yarıldım ajdgaksbHemen ayaklarına baktım düz mü diyeDüzdü
Hoşgeldin ballı kaymağımmmBallarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
Geçen giremediklerim geyşam evde diyeydi. Bugün de malum raporun bitişi ve iş başı günümdü
En son girdiğim gün geyşam gece nöbetinde demiştim ya, gecenin bir yarısı kapı çaldı. Uykulu uykulu gittim açtım ki bir de ne göreyim; kapıda geyşam tüm endamıyla duruyor ve bana bakıyor
Bugün de 5 gün aradan sonra ilk dersimde yine sinir krizi geçirmeyi başardım (sağolsunlar) . Bebek içimde manyak oldu yemin ederim. Ruh sağlığı şimdiden bozuldu yavrucağın.
Şamdanı soruyorsunuz bende bilmiyorum kuzular. Sürekli etiket yapıyorum dönüş yok. Profiline yazdım dönüş yok. Msj da attım yine bir dönüş yok.
Biraz şaşkın biraz üzgünüm. Çoğu üye gelemeyeceği zaman hep haber verip gitti. Artık gelemeyeceğim dedi. Ben şamdandan da böyle yapmasını beklerdim.
Anca geldiği zaman (gelirse tabi) öğreneceğiz artık. Bir süre daha etiket yapmaya devam edeceğim.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@Blossom77
Yaaaa sen ne ponçiksinKızlar var ya ben siteye üye olduğumda buranın böyle güzel arkadaşlıklarla dolu olacağını hiç bilmiyordum. Ben girerim biraz takılırım filan dedim, okurum aklıma takılanı sorarım filan.Biraz da canım sıkkındı o zmnlar. Çok temkinli yaklaşırdım buraya.
Sonra B Brunello Cicinelli topiği, D Dilos06 , T Tatlianne20 bide biri daha vardı o ilk zmnlarıma geldi kandırıldıkderkeenn ben çok sevdim burayı ❤ çekincem filan kalmadı iyiki gelmişim
Bunu da yazmak istedim bu gece
Geçmiş olsun neyi var kuzunun❤❤❤❤İyi geceler. ❤❤❤❤
Bebiş hasta uğrayamıyorum pek.
Moruk sensin.Moruk senin yakuzandır bize niye moruk diyon la Ahahahahhaben aktif olamıyorum pek bu aralar :/
Ula gene mi döktürdün zalım kızEki Görüntüle 2565329
Böyleydi kızlar
Cicim vallah denk gelemiyoz bazen yaama bazen de kimsecikler olmuyo doya doya seninle konuşuyoruz o çok güzel oluyo
Migrenin mi var çayım neden öyle oldun senCici gece mahvoldum bas agrim costu uyutmadi afedersnz midem bulandi sonra rahatladim ilac ictm oyle uyuyabilmisim sohbet yarm kaldi k. Bakmayin
Muhtesem bi masa gene her zamanki gbi resim istedgmz kadar var iste ya o tiramisunun tarfni istemstm bi kere ama kaybettm verirmisin carsmba gn misafirim olacak sanirim bende yapayim bendeki tarifte kremasi az oluyo
Gunaydin hepjnize bu aradaa
Çok zor diloyum.. Allah yardımcın olsun ben bu halde düşünemiyorum bir çocukla ilgilendiğimi. Sınıftakiler bile yetiyor fazlasıylaSelam canım evde yatış tayım etiketini geç görüyorum amaçok sıkıldım yerede çıkamıyorum raporluyum diye 2 günüm kaldı uzun zamandır hiç bukadar uzun süre yatmamıştım ama kızıma üzülüyorum oda çok sıkılıyor elimden geldiğince evde oyun oynamaya çalışıyorum ama oda park bahçe istiyor. Bu arada benim yakuza da seninkinden farksız bir aydır görüşmüyoruz ne arar ne sorar ve evde yattığımı biliyor hadi beni merak etmiyorsun bari torunlarını merak et hiç aramaz sağolsun ben gidersem ararsam görüşürüz ve aramızda 2 sokak var arada Bi arar beni oda yanlışlıkla bide bunuda söler ayy ben senimi aradım diye Malesef böyleler canım ha benim işime gelmiyo değil ama eşim için üzülüyorum oda istiyor gelip gideyim arayıp sorayım ama hep ben hep ben olmuyor
Ben iyim canm işlerimi yaptm yemeklerimi pisirdim esimi bekliyorm sen Nasilsin hamilelik nasıl gidiyoBallarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@Blossom77
ayaklarına bakmakta nerden aklına geldi hele
Gecenin o saatinde hele ki adamın nöbeti varken ecinnilerin gelme ihtimali geyşamın gelme ihtimalinden daha yüksekti, ayaklarına bakıp işimi garantiye almak zorundaydımBurayı okurken yarıldım ajdgaksb
Hoşgeldin balim hala babamlardayim kardescanimla kuzencanimla oturuyoruzakşam da çiğ köfte yapacaklarmış bana jdhsjdfh
Hoşbuldum annecik, nasılsın kuzum bebe nasılHoşgeldin ballı kaymağımmm
İyiyim balımm, biraz yorgunum çalışıyorum. Mesainin bitmesini bekliyorum.Hoşbuldum annecik, nasılsın kuzum bebe nasıl
Derse girene kadar iyi gidiyordu yasnazım ilk ders küçük çaplı bir sinir krizi geçirince yine ağrılar saplandıBen iyim canm işlerimi yaptm yemeklerimi pisirdim esimi bekliyorm sen Nasilsin hamilelik nasıl gidiyo
Raporlu günlerim çok güzeldi şuan hasretle anıyorum.İyiyim balımm, biraz yorgunum çalışıyorum. Mesainin bitmesini bekliyorum.
Bebiş iyi herhalde
Sen nasılsın nasıl geçti rapor sonrası ilk gün
Gecenin o saatinde hele ki adamın nöbeti varken ecinnilerin gelme ihtimali geyşamın gelme ihtimalinden daha yüksekti, ayaklarına bakıp işimi garantiye almak zorundaydım
K Kendinisevenbirii çiğ köfte mi
Kız yazdığını okusana bı,sende kahkaha atacak mısınGecenin o saatinde hele ki adamın nöbeti varken ecinnilerin gelme ihtimali geyşamın gelme ihtimalinden daha yüksekti, ayaklarına bakıp işimi garantiye almak zorundaydım
K Kendinisevenbirii çiğ köfte mi
Hosgeldin kuzuuu galiba evet migrenim var heralde ... is stresi zor ya hamileyken calismak nedir bilirim her isin de kendine gore zorluklari var .Yaaaa sen ne ponçiksin
Bende bu topiği iyi ki kurdum diyorum. Sanal olsa da gerçek dostlukların var olabildiğini hatta merak edip merak edilebilmenin bile güzelliğini yaşamış olduk
İyi ki hepimiz burdayız ponçiğim iyi ki sende bizimlesin, iyi ki gelmişsin
Geçmiş olsun neyi var kuzunun
Moruk sensin.
Neden aktif olamıyormuşsun bakalım, bizden önemli ne gibi bir işin olabilir
Ula gene mi döktürdün zalım kız
Kimi doyurdun yine
Migrenin mi var çayım neden öyle oldun sen
Çok zor diloyum.. Allah yardımcın olsun ben bu halde düşünemiyorum bir çocukla ilgilendiğimi. Sınıftakiler bile yetiyor fazlasıyla
Allah yardımcın olsun.
Ne işinde çalışıyordun?
Seni aramayana sende Ona göre davran ben artık öyle yapacağım.
Koptum
Sen ne yapıyorsun minik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?