- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.161
Ayaklarina bakmış duzmu değil mi diye hey allahim yarabbim mmBallarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
Geçen giremediklerim geyşam evde diyeydi. Bugün de malum raporun bitişi ve iş başı günümdü
En son girdiğim gün geyşam gece nöbetinde demiştim ya, gecenin bir yarısı kapı çaldı. Uykulu uykulu gittim açtım ki bir de ne göreyim; kapıda geyşam tüm endamıyla duruyor ve bana bakıyor
Ana dedim ben şoking burda ne arıyorsun
Hemen ayaklarına baktım düz mü diyeDüzdü
Ertesi gün açık öğretim sınavı var diye şefi salmış. Nasıl mutlu oldumdu
Bugün de 5 gün aradan sonra ilk dersimde yine sinir krizi geçirmeyi başardım (sağolsunlar) . Bebek içimde manyak oldu yemin ederim. Ruh sağlığı şimdiden bozuldu yavrucağın.
Sizlerde ne var ne yok şekerlerim
Şamdanı soruyorsunuz bende bilmiyorum kuzular. Sürekli etiket yapıyorum dönüş yok. Profiline yazdım dönüş yok. Msj da attım yine bir dönüş yok.
Burda çoğumuz çalışıyoruz çalışmak girişe engel değil. Gelmek istese gelir..
Biraz şaşkın biraz üzgünüm. Çoğu üye gelemeyeceği zaman hep haber verip gitti. Artık gelemeyeceğim dedi. Ben şamdandan da böyle yapmasını beklerdim.
Belki de bir sıkıntısı vardır yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Anca geldiği zaman (gelirse tabi) öğreneceğiz artık. Bir süre daha etiket yapmaya devam edeceğim.
Umarım herşeyi yolundadır diyebiliyorum sadece
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Blossom77
İnsan kılığına girmiş ecinnilerin ayakları ters olmuyor mu ben öyle biliyorum korku filmlerinde hep öyle gördük öyle öğrendikKız yazdığını okusana bı,sende kahkaha atacak mısınecinnilerin ayaklari nasıl oluyormuş ki tövbe tövbe şimdi herkesin ayağına konsantre olurum aklıma geldikçe millette bilmez ki bı cicisi var bunun da onun söylediklerinin üzerine bakıyor diye düşman zannederler beni malum ayağa bakınca baş dururken
Hee çiğ köfte canın mı cekti yoksa
Çok geçmiş olsun çayım aksatma bir doktora git migren kötüdürHosgeldin kuzuuu galiba evet migrenim var heralde ... is stresi zor ya hamileyken calismak nedir bilirim her isin de kendine gore zorluklari var .
Bugun elim kolum kalkmadan pinekleyip duruyordum kaynvaldemi dun gorumceme goturduk gitmek istedi birazda orda durayim diye bende kendi halime takiliyordm esimde mesaj atti aksama yemek yapma yemege goturecegm diye ustune buda super oldu . Enerjim geldi birazdan evi supurup silebilirim
Oh oh yap bakalım acayip şeyler görürsen gel bize de söylenapayım işteyim oturuyorum öyle sakin sakin geziniyorum sörfler yapıyorum kk camiyasında
Napayım adamın eve gelme ihtimali ecinnilerin gelme ihtimalinden düşükAyaklarina bakmış duzmu değil mi diye hey allahim yarabbim mm
Yaramaz çocuk seni kız oldun bir de hamilesinÇok geçmiş olsun çayım aksatma bir doktora git migren kötüdür
Ne yemeği bu böyle yoksa birşeyi mi kutluyorsunuz
Oh oh yap bakalım acayip şeyler görürsen gel bize de söyle
Napayım adamın eve gelme ihtimali ecinnilerin gelme ihtimalinden düşük
Koca kız olacaktıYaramaz çocuk seni kız oldun bir de hamilesinhala rahat durmuyorsun
Geleni cadımı sandın ayaklarına baktınBallarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
Geçen giremediklerim geyşam evde diyeydi. Bugün de malum raporun bitişi ve iş başı günümdü
En son girdiğim gün geyşam gece nöbetinde demiştim ya, gecenin bir yarısı kapı çaldı. Uykulu uykulu gittim açtım ki bir de ne göreyim; kapıda geyşam tüm endamıyla duruyor ve bana bakıyor
Ana dedim ben şoking burda ne arıyorsun
Hemen ayaklarına baktım düz mü diyeDüzdü
Ertesi gün açık öğretim sınavı var diye şefi salmış. Nasıl mutlu oldumdu
Bugün de 5 gün aradan sonra ilk dersimde yine sinir krizi geçirmeyi başardım (sağolsunlar) . Bebek içimde manyak oldu yemin ederim. Ruh sağlığı şimdiden bozuldu yavrucağın.
Sizlerde ne var ne yok şekerlerim
Şamdanı soruyorsunuz bende bilmiyorum kuzular. Sürekli etiket yapıyorum dönüş yok. Profiline yazdım dönüş yok. Msj da attım yine bir dönüş yok.
Burda çoğumuz çalışıyoruz çalışmak girişe engel değil. Gelmek istese gelir..
Biraz şaşkın biraz üzgünüm. Çoğu üye gelemeyeceği zaman hep haber verip gitti. Artık gelemeyeceğim dedi. Ben şamdandan da böyle yapmasını beklerdim.
Belki de bir sıkıntısı vardır yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Anca geldiği zaman (gelirse tabi) öğreneceğiz artık. Bir süre daha etiket yapmaya devam edeceğim.
Umarım herşeyi yolundadır diyebiliyorum sadece
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Blossom77
Yaramaz çocuk seni kız oldun bir de hamilesinhala rahat durmuyorsun
Aynı annem gibi konuştun diloşum o da öyle diyorKoca kız olacaktı
EvetGeleni cadımı sandın ayaklarına baktınyirim seni
Kıyamam anlıyorumEvet
Çünkü bu eve cadılar gelir ama geyşam asla
Nasılsın güzel saçlım?
Çok geçmiş olsun çayım aksatma bir doktora git migren kötüdür
Ne yemeği bu böyle yoksa birşeyi mi kutluyorsunuz
Oh oh yap bakalım acayip şeyler görürsen gel bize de söyle
Napayım adamın eve gelme ihtimali ecinnilerin gelme ihtimalinden düşük
İstiyorKıyamam anlıyorum
İyiyim balım napim bende yalnızım bugün kızçemle takılıyoz öyle. Canın bişeyler istiyomu
Ayyyy deme.Valla dem,n ikizlerini kaybedeb annenin konusunu okudum ağladım
Etli türlu yemegı pirinc pilavi ortayada bırokoli haşladim ustune sarimsakli yogurt dökucem yicez insallahDerse girene kadar iyi gidiyordu yasnazım ilk ders küçük çaplı bir sinir krizi geçirince yine ağrılar saplandı
Ne yemekler yaptın kocana
Kıyamam anlıyorum
İyiyim balım napim bende yalnızım bugün kızçemle takılıyoz öyle. Canın bişeyler istiyomu
Valla ben kola hiç içmedim hamile iken ama çiğköfte abartısız hergün yedim halada çok severim yerim .şükür bişey olmadı ama cabuk bakteri üreyebilen bişey olduğu için dikkat etmek lazım. Cok canın istediyse az bişey ye nefsini körle kuzum .İstiyor
Cips, kola, çiğ köfte ve sucuk istiyor. Tüm zararlı ve kanserojen şeylere aşeriyorum. Ama yiyemiyorum hayat çok zalım
Bide saç boyatmayı istiyor o da olmuyor
Elim kolum bağlandı çaresizim Allahım şarkısı bana gelsin.
Kocan nerde ki?
Yaaa şimdi bende okudum çok etkilendim ya hüngür hüngür ağladımerken doğum
Az konuşuyoz görüşüyozya özledin mi akşamdan buyanaperi hanım nörüyon
Üstteki dediklerini bugün ben de yedim. Brokoli zaten gözüm görsün bile istemiyorum çok soğudum gebeliğimdeEtli türlu yemegı pirinc pilavi ortayada bırokoli haşladim ustune sarimsakli yogurt dökucem yicez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?