Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayaklarina bakmış duzmu değil mi diye hey allahim yarabbim mm

İnsan kılığına girmiş ecinnilerin ayakları ters olmuyor mu ben öyle biliyorum korku filmlerinde hep öyle gördük öyle öğrendik
Ne zaman birinin ecinni olabileceğinden şüphelensem hemen ayaklarına bakarım siz de bakın bazı şeyleri garantiye almak zorundayız
Canım çekti ama ben yiyemiyorur bana yasak
Yiyebildiğim tek bulgurlu şey çiğ köfte. Severdim de keretayı.
Ayrı düştük

Çok geçmiş olsun çayım aksatma bir doktora git migren kötüdür
Ne yemeği bu böyle yoksa birşeyi mi kutluyorsunuz
napayım işteyim oturuyorum öyle sakin sakin geziniyorum sörfler yapıyorum kk camiyasında
Oh oh yap bakalım acayip şeyler görürsen gel bize de söyle
Ayaklarina bakmış duzmu değil mi diye hey allahim yarabbim mm
Napayım adamın eve gelme ihtimali ecinnilerin gelme ihtimalinden düşük

Yaramaz çocuk seni kız oldun bir de hamilesin hala rahat durmuyorsun

Geleni cadımı sandın ayaklarına baktınyirim seni

Evet
Çünkü bu eve cadılar gelir ama geyşam asla
Nasılsın güzel saçlım?
Kıyamam anlıyorum
İyiyim balım napim bende yalnızım bugün kızçemle takılıyoz öyle . Canın bişeyler istiyomu

Valla dem,n ikizlerini kaybedeb annenin konusunu okudum ağladım

Kıyamam anlıyorum
İyiyim balım napim bende yalnızım bugün kızçemle takılıyoz öyle . Canın bişeyler istiyomu
İstiyor
Cips, kola, çiğ köfte ve sucuk istiyor. Tüm zararlı ve kanserojen şeylere aşeriyorum. Ama yiyemiyorum hayat çok zalım
Bide saç boyatmayı istiyor o da olmuyor
Elim kolum bağlandı çaresizim Allahım şarkısı bana gelsin.
Kocan nerde ki?

Derse girene kadar iyi gidiyordu yasnazım ilk ders küçük çaplı bir sinir krizi geçirince yine ağrılar saplandı
Ne yemekler yaptın kocana
Etli türlu yemegı pirinc pilavi ortayada bırokoli haşladim ustune sarimsakli yogurt dökucem yicez insallah

Valla ben kola hiç içmedim hamile iken ama çiğköfte abartısız hergün yedim halada çok severim yerim .şükür bişey olmadı ama cabuk bakteri üreyebilen bişey olduğu için dikkat etmek lazım. Cok canın istediyse az bişey ye nefsini körle kuzum .
Sac boyamaya gelince bir fikrim yok boyayınca ne oluyoki hamişken .
Mesaide kuzum.

Etli türlu yemegı pirinc pilavi ortayada bırokoli haşladim ustune sarimsakli yogurt dökucem yicez insallah
Üstteki dediklerini bugün ben de yedim. Brokoli zaten gözüm görsün bile istemiyorum çok soğudum gebeliğimde
Ana müthiş bir menü olmuş balım afiyet olsun. Bu saatlerde gelen Kocalarla yemek masasına oturmak ne güzeldir yav

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…