Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah bu gece bana uğrarlar kesin şimdi konustukya hosgelseler bari bugün ben evime gidemedim eşim yine sinirlendi evi bastı o buraya geldiayaklarina baksamiydim ciciiiiiecinni olabilir miydi oda ahdjsdv çünkü hiç gelecek diye beklemiyodum

İlk 3 ay çok önemli olduğu için zararlı olan hiçbirşeyi yemiyorum perim.
Şu 3 ay bitsin belki 1 2 kere çiğ köfte kaçamağı yapabilirim
Sürekli sağlıklı beslenmekten afedersin kusucam artık. Her tarafım sebze, balık süt ve yoğurt oldu
Saç boyama da kimyasal diye zararlı perim. İlk 3 aydan sonra diplere sürdürmezsen organik boya ile boyatabilirsin dedi. Belki öyle birşey yaparım.
İlk 3 ay fondöten bile sürmüyorum. Sıfır makyaj ile gidip geliyorum kimyasal diye.

Kesin ecinni ben burdan bile anladım
Hemen felak, nas oku üfle adama yok olsun pekmezi aksın gitsin
Kuzum siz neden ayrı evlerdesiniz,eşin niye sinirli, neden geldi sen neden beklemiyordun. Ben olayları kaçırmışım galiba

Sagol Guzel canim guzel tabi

Bende ya ağlaya ağlaya okudum vala Allahım kimsenin başına vermesin
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın ya.
Eştir, akrabadır, dosttur bunlar bile hikaye evlat yanında..
Çok etkilendim bende

Canim valla bilmiyorum bayadir evden ve gorumcemlerden baska yere gitmedik o da degisiklik olsun istedi heralde ama kucuk bi suprizi de varmis bilmiyorum heyecanliyim
Bugunde pek bi enerjisiz gbydim hasta olcak gbi usuyodum filan elim ise guce gitmedi .

B Brunello Cicinelli

Ayyyy ne sürprizi kiii
Çok heyecanlandım dönünce gel anlat hemen

Seninkinden beklenen bi harekete kiz Allah korusun bi sure yasak filan olsa duramazsiniz da siz masallah ama asirisida zarar be

Üzüldüm bromm senin adına senin çocuklar seni daha çok hasta eder gibime geliyor
Raporu uzataydın bi 9 ay daha
Olsun toparlak olacak kocaman bebekk bugün yarın çıkması lazım

Ayyyy ne sürprizi kiii
Çok heyecanlandım dönünce gel anlat hemen
Valla blmiyorumki cici bakaym cok bi yukselmeden hafif heyecanli bekleyisteym amann temizlik filan yapmicam bi kahve yapip cikolatayla icecegm sonra da bisey yemiyim acikmaya adapte olayim 9 olur biz gidesiye zaten isten 8 8bucukta geliyo

Hastamıydın cici, geçmiş olsun. Bende iki haftadır boğazdan çekiyorum, ikinci antibiyotiğe başladım

Üzüldüm bromm senin adına senin çocuklar seni daha çok hasta eder gibime geliyor
Raporu uzataydın bi 9 ay daha
Olsun toparlak olacak kocaman bebekk bugün yarın çıkması lazım
İzne ayrılmamak için fevkalade bir direnç gösteriyorum ama gerçekten ana sınıfı çocuğu zekasında gibi bazıları.
Dünya klasikleri seti aldım sınıfa. Sene sonunda durumu olmayan bir okula bağış yapacaktık kitapları öyle anlaştık çocuklarla. Zarar vermeyin kesinlikle diye uyardım tamam dediler söz verdiler.
Daha ilk okumalarında kitaplar yırtıldı, tükenmez kalemlerle çizildi, sayfaları koptu. Gel de sinirlenme
Ortaokula geçmelerine 1 sene kaçmış davranış şekilleri beni gerçekten şok ediyor.
Hergün sinirlenmicem diye söz vererek giriyorum sinir krizleri ile çıkıyorum

Valla blmiyorumki cici bakaym cok bi yukselmeden hafif heyecanli bekleyisteym amann temizlik filan yapmicam bi kahve yapip cikolatayla icecegm sonra da bisey yemiyim acikmaya adapte olayim 9 olur biz gidesiye zaten isten 8 8bucukta geliyo
9 olsun 10 olsun 11 olsun ne farkeder sizi güzel bir akşam bekliyor
Yapma temizlik memizlik. Süslen püslen kocanı bekle
Benimki de zaten geç çıkacak bi de devreleri ile halı saha yapacaklarmış. Gece 1 de falan gelir.

İyi ki öğretmen olmamışım çocukları tokatlardım
Ben çok sinirli bir yapıya sahibim biraz agresifik bir insanım kesin tokatlardım
Kimseye tahammül edemiyorum ayol benim kendime tahammülüm yok

Yok kiz farketmez de acikmaya calisayim dedmya o yuzden saat belirttim . Yok ya kahve yaptim cikooatayla icecegm smdi temizligi yarin yaparim . 8 e dogru da suslenirim once kizimi suslerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…