- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.181
Hahahah bu gece bana uğrarlar kesin şimdi konustukyaİnsan kılığına girmiş ecinnilerin ayakları ters olmuyor mu ben öyle biliyorum korku filmlerinde hep öyle gördük öyle öğrendik
Ne zaman birinin ecinni olabileceğinden şüphelensem hemen ayaklarına bakarım siz de bakın bazı şeyleri garantiye almak zorundayız
Canım çekti ama ben yiyemiyorur bana yasak
Yiyebildiğim tek bulgurlu şey çiğ köfte. Severdim de keretayı.
Ayrı düştük
Bende ya ağlaya ağlaya okudum vala Allahım kimsenin başına vermesinValla dem,n ikizlerini kaybedeb annenin konusunu okudum ağladım
İlk 3 ay çok önemli olduğu için zararlı olan hiçbirşeyi yemiyorum perim.Valla ben kola hiç içmedim hamile iken ama çiğköfte abartısız hergün yedim halada çok severim yerim .şükür bişey olmadı ama cabuk bakteri üreyebilen bişey olduğu için dikkat etmek lazım. Cok canın istediyse az bişey ye nefsini körle kuzum .
Sac boyamaya gelince bir fikrim yok boyayınca ne oluyoki hamişken.
Mesaide kuzum.
Kesin ecinni ben burdan bile anladımHahahah bu gece bana uğrarlar kesin şimdi konustukyahosgelseler bari bugün ben evime gidemedim eşim yine sinirlendi evi bastı o buraya geldi ayaklarina baksamiydim ciciiiii ecinni olabilir miydi oda ahdjsdv çünkü hiç gelecek diye beklemiyodum
SagolÜstteki dediklerini bugün ben de yedim. Brokoli zaten gözüm görsün bile istemiyorum çok soğudum gebeliğimde
Ana müthiş bir menü olmuş balım afiyet olsun. Bu saatlerde gelen Kocalarla yemek masasına oturmak ne güzeldir yav
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın ya.Bende ya ağlaya ağlaya okudum vala Allahım kimsenin başına vermesin
Ayyyy ne sürprizi kiiiCanim valla bilmiyorum bayadir evden ve gorumcemlerden baska yere gitmedik o da degisiklik olsun istedi heralde ama kucuk bi suprizi de varmis bilmiyorum heyecanliyim
Bugunde pek bi enerjisiz gbydim hasta olcak gbi usuyodum filan elim ise guce gitmedi .
B Brunello Cicinelli
Seninkinden beklenen bi harekete kiz Allah korusun bi sure yasak filan olsa duramazsiniz da siz masallah ama asirisida zarar beHahahah bu gece bana uğrarlar kesin şimdi konustukyahosgelseler bari bugün ben evime gidemedim eşim yine sinirlendi evi bastı o buraya geldi ayaklarina baksamiydim ciciiiii ecinni olabilir miydi oda ahdjsdv çünkü hiç gelecek diye beklemiyodum
Üzüldüm bromm senin adına senin çocuklar seni daha çok hasta eder gibime geliyorRaporlu günlerim çok güzeldi şuan hasretle anıyorum.
Bugün rapor sonrası ilk iş gülüm berbattı. Yine ıdamı hasta ettiler,asabımı bozdular.
Ya bugün hamilelik takvimimde bebek çıkacak sanıyordum bir baktım hala toparlaklar var
Valla blmiyorumki cici bakaym cok bi yukselmeden hafif heyecanli bekleyisteym amann temizlik filan yapmicam bi kahve yapip cikolatayla icecegm sonra da bisey yemiyim acikmaya adapte olayimAyyyy ne sürprizi kiii
Çok heyecanlandım dönünce gel anlat hemen
Ay bende onu rapor yazarken okudum, ağlaaa ağlaaa gözlerim şiştiValla dem,n ikizlerini kaybedeb annenin konusunu okudum ağladım
Yasak olunca duruluyor mecburSeninkinden beklenen bi harekete kiz Allah korusun bi sure yasak filan olsa duramazsiniz da siz masallah ama asirisida zarar be
Hastamıydın cici, geçmiş olsun. Bende iki haftadır boğazdan çekiyorum, ikinci antibiyotiğe başladımBallarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
Geçen giremediklerim geyşam evde diyeydi. Bugün de malum raporun bitişi ve iş başı günümdü
En son girdiğim gün geyşam gece nöbetinde demiştim ya, gecenin bir yarısı kapı çaldı. Uykulu uykulu gittim açtım ki bir de ne göreyim; kapıda geyşam tüm endamıyla duruyor ve bana bakıyor
Ana dedim ben şoking burda ne arıyorsun
Hemen ayaklarına baktım düz mü diyeDüzdü
Ertesi gün açık öğretim sınavı var diye şefi salmış. Nasıl mutlu oldumdu
Bugün de 5 gün aradan sonra ilk dersimde yine sinir krizi geçirmeyi başardım (sağolsunlar) . Bebek içimde manyak oldu yemin ederim. Ruh sağlığı şimdiden bozuldu yavrucağın.
Sizlerde ne var ne yok şekerlerim
Şamdanı soruyorsunuz bende bilmiyorum kuzular. Sürekli etiket yapıyorum dönüş yok. Profiline yazdım dönüş yok. Msj da attım yine bir dönüş yok.
Burda çoğumuz çalışıyoruz çalışmak girişe engel değil. Gelmek istese gelir..
Biraz şaşkın biraz üzgünüm. Çoğu üye gelemeyeceği zaman hep haber verip gitti. Artık gelemeyeceğim dedi. Ben şamdandan da böyle yapmasını beklerdim.
Belki de bir sıkıntısı vardır yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Anca geldiği zaman (gelirse tabi) öğreneceğiz artık. Bir süre daha etiket yapmaya devam edeceğim.
Umarım herşeyi yolundadır diyebiliyorum sadece
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
Nego
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Blossom77
İzne ayrılmamak için fevkalade bir direnç gösteriyorum ama gerçekten ana sınıfı çocuğu zekasında gibi bazıları.Üzüldüm bromm senin adına senin çocuklar seni daha çok hasta eder gibime geliyor
Raporu uzataydın bi 9 ay daha
Olsun toparlak olacak kocaman bebekk bugün yarın çıkması lazım
9 olsun 10 olsun 11 olsun ne farkeder sizi güzel bir akşam bekliyorValla blmiyorumki cici bakaym cok bi yukselmeden hafif heyecanli bekleyisteym amann temizlik filan yapmicam bi kahve yapip cikolatayla icecegm sonra da bisey yemiyim acikmaya adapte olayim9 olur biz gidesiye zaten isten 8 8bucukta geliyo
İyi ki öğretmen olmamışım çocukları tokatlardımİzne ayrılmamak için fevkalade bir direnç gösteriyorum ama gerçekten ana sınıfı çocuğu zekasında gibi bazıları.
Dünya klasikleri seti aldım sınıfa. Sene sonunda durumu olmayan bir okula bağış yapacaktık kitapları öyle anlaştık çocuklarla. Zarar vermeyin kesinlikle diye uyardım tamam dediler söz verdiler.
Daha ilk okumalarında kitaplar yırtıldı, tükenmez kalemlerle çizildi, sayfaları koptu. Gel de sinirlenme
Ortaokula geçmelerine 1 sene kaçmış davranış şekilleri beni gerçekten şok ediyor.
Hergün sinirlenmicem diye söz vererek giriyorum sinir krizleri ile çıkıyorum
Ay bende onu rapor yazarken okudum, ağlaaa ağlaaa gözlerim şişti
Benim meleklerim geldi aklıma
Yok kiz farketmez de acikmaya calisayim dedmya o yuzden saat belirttim . Yok ya kahve yaptim cikooatayla icecegm smdi temizligi yarin yaparim . 8 e dogru da suslenirim once kizimi suslerim9 olsun 10 olsun 11 olsun ne farkeder sizi güzel bir akşam bekliyor
Yapma temizlik memizlik. Süslen püslen kocanı bekle
Benimki de zaten geç çıkacak bi de devreleri ile halı saha yapacaklarmış. Gece 1 de falan gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?