- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.201
Düşük tehlikesi yaşadım negom. Kanamam vardı. Raporluydum. Progestan başladık ama şimdi iyiyim. Bugün iş başı yaptım.Hastamıydın cici, geçmiş olsun. Bende iki haftadır boğazdan çekiyorum, ikinci antibiyotiğe başladım
Doğru kuzum dikkat et yine en güzeliİlk 3 ay çok önemli olduğu için zararlı olan hiçbirşeyi yemiyorum perim.
Şu 3 ay bitsin belki 1 2 kere çiğ köfte kaçamağı yapabilirim
Sürekli sağlıklı beslenmekten afedersin kusucam artık. Her tarafım sebze, balık süt ve yoğurt oldu
Saç boyama da kimyasal diye zararlı perim. İlk 3 aydan sonra diplere sürdürmezsen organik boya ile boyatabilirsin dedi. Belki öyle birşey yaparım.
İlk 3 ay fondöten bile sürmüyorum. Sıfır makyaj ile gidip geliyorum kimyasal diye.
Karnımdakine kurban olurum ben
Karnındaki meleği düşün Patilim ❤
Sen okuma öyle şeyler
Aaa ne oldu da, ağır bir iş mi yaptınDüşük tehlikesi yaşadım negom. Kanamam vardı. Raporluydum. Progestan başladık ama şimdi iyiyim. Bugün iş başı yaptım.
Geçmiş olsun iltihap mı kapmış boğazlar?
Cok geçmiş olsun canımAaa ne oldu da, ağır bir iş mi yaptın
İğneye de başladınız mı?
Çok geçmiş olsun.
Evet maalesef, çok ağır geçiriyorum, iki hafta önce başladı bir kutu kullandım ama en az 5 gün ağrıdan ağladım çok zordu, ilaç bitti tam geçmemişti, bu hafta sonu geri şişti, acile gittim yeniden başka antibiyotiğe başladım
Yaaa şimdi bende okudum çok etkilendim ya hüngür hüngür ağladım
Allahım kimse evlat acısıyla sınamasın. Çok zor ya çok ağır. Of..
Sağol canım, geçemedi çok sevdi beni hastalıkCok geçmiş olsun canım
Az konuşuyoz görüşüyozya özledin mi akşamdan buyana
İyiyim ponçik sen nörüyon
Bende günlük hayatımda çok kolay sinirlenen biriyim ama öğretmen olunca mecbur sabrediyorsun Patilim. Bu kitap örneği ne ki neler neler oluyor. Neler neler yapıyorlar. Allah o tokatlamıcak sabrı bir şekilde veriyorİyi ki öğretmen olmamışım çocukları tokatlardım
Ben çok sinirli bir yapıya sahibim biraz agresifik bir insanımkesin tokatlardım
Kimseye tahammül edemiyorum ayol benim kendime tahammülüm yok
Ay bende onu rapor yazarken okudum, ağlaaa ağlaaa gözlerim şişti
Benim meleklerim geldi aklıma
Ben neden böyle şeyler yaşayamıyorumYok kiz farketmez de acikmaya calisayim dedmya o yuzden saat belirttim . Yok ya kahve yaptim cikooatayla icecegm smdi temizligi yarin yaparim . 8 e dogru da suslenirim once kizimi suslerim
Acıların Kadınıyım şarkısını değiştiripSağol canım, geçemedi çok sevdi beni hastalık
Kiz masallah de bende hergun yasamiyorumkiBen neden böyle şeyler yaşayamıyorum
İçini karartayım hemen
Ağzını burnunu yeeermiişiiiiiimmmmmmmözledim3 aydır konuşmuyoz dermişimmmmmmmmmmmmmm
İnşallahhhh perimDoğru kuzum dikkat et yine en güzeli
Azdaha sık dişini annesi ne kaldı ki şunun şurasında
Saglıcakla gelsin aramıza küçük lokum
Sen dikkat et Rabbim yardım eder Kuzum benim .daha fındık kadar iken okullu oldu yavrumİnşallahhhh perim
7.ayın başına kadar çalışmak niyetindeyim. Sonra zaten yaz tatili girecek. Sonra da izinler başlayacak..
Allahım o sabrı versin.
Ağzını burnunu yeeermiişiiiiiimmmmmmm
Tabiki Patilim kolay birşey mi..Karnımdakine kurban olurum ben
Ama brom birşey diyeyim mi 5-6 ay oldu hala gram unutamıyorum biliyor Musun:) mesela benden gitmeselerdi 10-20 Aralık alıcaz sezeryanla demişti doktorum, dün Eşimle onu konuştuk.. hiç unutamıyorum; acım da hiç azalmıyor sanki. Unutulmaz diyorlardı doğruymuş valla unutulmuyormuş onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?