- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.821
HahahahahahahahshajshshjsjahshshsjajahahaAjjsjdjsjaja yürüyorsun sonra da bana son mesajı sen mi attın yoksa emniyet birimleri peşime mi düştü diye korkuyorsun ahahahahhahahahahaa dünü hiç unutamıcam
Nolsun kuzum et bayram öküzler kaynana surati bayram kavgası bitti gitti onlarla uvrastik bizdeIste gizliden yapmasi sıktı cnımı neyse bidaha yapmaz artık..
Sen nasilsin cnm nevar neyok görüsmeyeli
Esinle buldugun vakitleri degerlendirerek ve cok fazla beklentiye girmeyerek kuzum mesela esin iste ve ne zaman gecelegini bilmiyorsun o zaman hic plan yapma gelince söyle yapariz böyle yapariz deme o zaman daha büyük hyal kirikligi oluyor tecrübeyle sabit sal gitsin spontane olan seyler saha tatli güzel olur ben öyle yaptim ve suan daha mutluyum ilk zamanlara göre cünkü olmuyor malesef kendin üzüldügünle kaliyorsun ..Nasıl baş edicem bu durumla anlatsana bana
Hava hava havaHahahahahahahahshajshshjsjahshshsjajahaha
Hava hava hava
Ayyyy yikildm yaaa
Bilinçaltımda nasıl bir aksiyon yasiyirsam artik
Emniyet CIA FBİ hia pia Kia lia hepsi peşinde ahhahahshshshshshs
Sen kavga mi ettin kiz hemide kaynanayla miNolsun kuzum et bayram öküzler kaynana surati bayram kavgası bitti gitti onlarla uvrastik bizde
Ya aslında oturup plan proje çiziktirmiyorum, aklımdan otomatik geçiyor şöyle yaparız böyle yaparız diyeBende ilk zamanlar böyleydim kuzum o yüzden anliyorum seni ve hakta veriyorumahh ahh bu meslek zor valla ya ne desek bos Allah yardimcilari olsun tabi bizimde InsAllah sabir versin Rabbim bizlere Gülüm ❤
Benim ki inan bazen yemek yemeye vakit bulamazdi bi gelirdi ki gece vakti ac icim acirdi ya daha hic bisey yiyemedim derdi
Aaaa yeni kanSelam ,, yeni gelenler çekinmesin gelsin yazmışsınız hiç çekinmedim geldim mesajları okuyamadım 582 sayfe kadar'cık olmuş
Ben senin ruhunu bedenini aldm aklını almisim çok miHava hava hava
Hecklendim sandırdın ya bana kendimi.
Cici bana son mesajı sen mi attın diyor gecenin bir yarısı.
Aklımı aldın bre zındık
Ooo hosgeldnzSelam ,, yeni gelenler çekinmesin gelsin yazmışsınız hiç çekinmedim geldim mesajları okuyamadım 582 sayfe kadar'cık olmuş
Edicem az kaldı sabrttm etmemek için diyelimSen kavga mi ettin kiz hemide kaynanayla mi
Doğru diyorsun beni benden almışsın aklımı aldın çok muBen senin ruhunu bedenini aldm aklını almisim çok mi
Ahhahshshsja
Hava hava hava
Cevl vermedn senden ötürü Bea
Hee sorma ya yakinda benim paralarla bi restorant daha açcak zalımmBen sana elde etmenin yolunu söyledim gardaş sen kendin ettin
Şaka bir yana bu çocuk seninle ilgilenmekten ziyade müşteri kasıyor gibi geldi.
Neden dersen çok benzer olayı ergenliğimde mahalle bakkalıyla yaşadım.
Her gittiğimde bir ilgi bir alaka.
Meğer sadece eğleniyormuş zaar.
Çocuğu göreyim diye ettiğim alışverişlerle bakkala klima taktırdılar, parke yaptırdılar.
Son zamanlarda bu kadar iyi fikir görmemiştim
Peki neden daha önce üye olmadın ki?Hoş buldum,
Yeni üye oldum ama bayadır takipdeydim
Bnde unutuyorum çoğu zamanDoğru diyorsun beni benden almışsın aklımı aldın çok mu
Bundan sonra mutlaka cevap veririm dünden sonra
Ya orda unutuyorum bazen mesaj attığımı bile. Hayat bize genelde wp da olduğundan
O zaman daha kötü. Müşteri kasmıyorsa ilgi kasıyor demektirHee sorma ya yakinda benim paralarla bi restorant daha açcak zalımm
Kiz musteri kasacak biyer degil agzina kadar dolu musteri çünkü
Bnde unutuyorum çoğu zaman
Dünden sonra aklıma.polis ekipmanları gelmeden pesimdeler mi diye korkutmadan yaz nolursun
Wp çandır gerisi heyecan tu 'mm
Cennetten düşen ilk seksi tanen
Ay dun eşime dedim ki siit cennetten düşen ilk yiğido tanesi napion dedm hadi kalk kalk kalk dedi noldu dedm hastane ye gidiyoruz dedi hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?