- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.221
Evet negom pek buralarda değildin anladım aslında birşeyi var herhalde diyeAaa ne oldu da, ağır bir iş mi yaptın
İğneye de başladınız mı?
Çok geçmiş olsun.
Evet maalesef, çok ağır geçiriyorum, iki hafta önce başladı bir kutu kullandım ama en az 5 gün ağrıdan ağladım çok zordu, ilaç bitti tam geçmemişti, bu hafta sonu geri şişti, acile gittim yeniden başka antibiyotiğe başladım
Neyse çok tırsmış bıkmış gördüm seni hadi busefer küçük tükürüksüZ ossuuuunmümkün olsun ya
Olsun bak bugün yaşayacaksın hani bana? Vicdanın varsa beni de götürürsünKiz masallah de bende hergun yasamiyorumki
Sorma ya çocuk 1 mm boyundan itibaren okula gidip geliyorSen dikkat et Rabbim yardım eder Kuzum benim .daha fındık kadar iken okullu oldu yavrum
Ne yaptılar ya hu bu kadar sinirlendirecek :/ çok kötü olmuş, sakin kalabilmek için çözüm bulman lazım ama ne.Evet negom pek buralarda değildin anladım aslında birşeyi var herhalde diye
Çok geçmiş olsun balım.. Boğaz acısı berbat birşey ya, kulaklara falan vurması yok. Ayy Allahım Allahım evlerden ırak.
Ben ilk gebe kaldığımda boğazlarım cayır cayırdı. İlaç da kullanamadım. Allah tarafından 3 4 gün çektim de geçti gitti. Nasıl gitti bende anlamadım normalde antibiyotiklerle kendime gelemem çünkü. Allahın işi işte.. İnşallah darısı sana
Kuzum ben kan aldırmaya gittim beni kan tutuyor malum. Tansiyonum yükseldi. Bir de o gün öğrenciler sinirlendirdi. Akşam kanama ve lekelenme başlardı. 2 gün devam edince doktor çağırdı muayeneye.
Allahtan kese içinde ve etrafında kanama alanı yok. Ama sen sinirlendikçe rahmin kasılıyor yapma dedi. Ya tansiyona bağlı ya da doku kanaması dedi. Progestan verdi. Onu kullanıyorum. Fitil. Ama. Onu da 2 3 gün kullanıp bıraktım kaşıntı yaptı
Hayrlı akşamlar cnm hayırdır niye sinir krizi geçirdin derste vala ben tam anlamıyla Sürünüyorum su sıra yaşamdan zevk almam sıfır ayakta duramıyorum içim bişey almıyor halen yazık kocacım ev işi yemek artı kendi işinin kosturmacasi çok yoruluyor buraya da çok bakamıyorum saolasin etiketini görünce geliyorum bı ama tüm konulara hakim olamıyorumBallarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
Geçen giremediklerim geyşam evde diyeydi. Bugün de malum raporun bitişi ve iş başı günümdü
En son girdiğim gün geyşam gece nöbetinde demiştim ya, gecenin bir yarısı kapı çaldı. Uykulu uykulu gittim açtım ki bir de ne göreyim; kapıda geyşam tüm endamıyla duruyor ve bana bakıyor
Ana dedim ben şoking burda ne arıyorsun
Hemen ayaklarına baktım düz mü diyeDüzdü
Ertesi gün açık öğretim sınavı var diye şefi salmış. Nasıl mutlu oldumdu
Bugün de 5 gün aradan sonra ilk dersimde yine sinir krizi geçirmeyi başardım (sağolsunlar) . Bebek içimde manyak oldu yemin ederim. Ruh sağlığı şimdiden bozuldu yavrucağın.
Sizlerde ne var ne yok şekerlerim
Şamdanı soruyorsunuz bende bilmiyorum kuzular. Sürekli etiket yapıyorum dönüş yok. Profiline yazdım dönüş yok. Msj da attım yine bir dönüş yok.
Burda çoğumuz çalışıyoruz çalışmak girişe engel değil. Gelmek istese gelir..
Biraz şaşkın biraz üzgünüm. Çoğu üye gelemeyeceği zaman hep haber verip gitti. Artık gelemeyeceğim dedi. Ben şamdandan da böyle yapmasını beklerdim.
Belki de bir sıkıntısı vardır yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Anca geldiği zaman (gelirse tabi) öğreneceğiz artık. Bir süre daha etiket yapmaya devam edeceğim.
Umarım herşeyi yolundadır diyebiliyorum sadece
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
Nego
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@Blossom77
Sende ne desem vicdan yaptiriyon hee soyle kocana gotursun seni de o isteyse kendin kendni gotur bebenle .. en olmadi annenle gidin kizOlsun bak bugün yaşayacaksın hani bana? Vicdanın varsa beni de götürürsün
Ne yapmıyorlar ki içlerine 3 harfli mi kaçmış, Örümcek sokmuş da spidermana mı dönüşmüşler, terminatör geni mi karışmış anlamadım ben bu çocuklarıNe yaptılar ya hu bu kadar sinirlendirecek :/ çok kötü olmuş, sakin kalabilmek için çözüm bulman lazım ama ne.
Progestan hap olarak kullandım ben, hapını verebilir aslında, akşam içiyordum yoksa uyku yapıyordu gündüz. Birde haftalık iğnem vardı benim.
Bir daha olmaz inşaallah bir sıkıntı
Hoşgeldin kuzum. Aynı durumdayız bende de aşırı bir halsizlik var. Eşim işten geldiği haliyle evi çekip çeviriyor. Yemeği o yapıyor, temizliği, çamaşırı herşeyi hallediyor ama ona da üzülüyorum bir yandan. Gerçi yapayım desem de yaptırmıyor ama üzülüyorum yine de.Hayrlı akşamlar cnm hayırdır niye sinir krizi geçirdin derste vala ben tam anlamıyla Sürünüyorum su sıra yaşamdan zevk almam sıfır ayakta duramıyorum içim bişey almıyor halen yazık kocacım ev işi yemek artı kendi işinin kosturmacasi çok yoruluyor buraya da çok bakamıyorum saolasin etiketini görünce geliyorum bı ama tüm konulara hakim olamıyorum
Bu sefer bende öyle yapıyorum arayıp sormuyorum ama akim dayanamadım eşime dedim istersen yemeğe getir gelmiyo ne zamandır o beni merak etmiyor ama oldu. Sorun değil dedim gelmemiş yorgunum demiş keyfi bilir dedim. Muhasebe elemanıyım canım ben 10 yıldır Bi firmadaYaaaa sen ne ponçiksin
Bende bu topiği iyi ki kurdum diyorum. Sanal olsa da gerçek dostlukların var olabildiğini hatta merak edip merak edilebilmenin bile güzelliğini yaşamış olduk
İyi ki hepimiz burdayız ponçiğim iyi ki sende bizimlesin, iyi ki gelmişsin
Geçmiş olsun neyi var kuzunun
Moruk sensin.
Neden aktif olamıyormuşsun bakalım, bizden önemli ne gibi bir işin olabilir
Ula gene mi döktürdün zalım kız
Kimi doyurdun yine
Migrenin mi var çayım neden öyle oldun sen
Çok zor diloyum.. Allah yardımcın olsun ben bu halde düşünemiyorum bir çocukla ilgilendiğimi. Sınıftakiler bile yetiyor fazlasıyla
Allah yardımcın olsun.
Ne işinde çalışıyordun?
Seni aramayana sende Ona göre davran ben artık öyle yapacağım.
Neyse çok tırsmış bıkmış gördüm seni hadi busefer küçük tükürüksüZ ossuuuun
Bayılırım vicdan yaptırmayaSende ne desem vicdan yaptiriyon hee soyle kocana gotursun seni de o isteyse kendin kendni gotur bebenle .. en olmadi annenle gidin kiz
Ahahaja harbiden ya benimde hiç aklıma gelmezdi ayakGecenin o saatinde hele ki adamın nöbeti varken ecinnilerin gelme ihtimali geyşamın gelme ihtimalinden daha yüksekti, ayaklarına bakıp işimi garantiye almak zorundaydım
K Kendinisevenbirii çiğ köfte mi
Canım ben cumartesi babamlara geldim bir iki gün kalıyım diye,zaten eşimde pazar günü gündüz işe gidecegi için evde tek durucam nede olsa burda kalıyım pazar akşamı dönerim dedim,geri canım gitmek istemedi eşimde 9 gibi işten gelmiş dün,beni evde bulamayınca aradı niye gelmedin diye kizdiKesin ecinni ben burdan bile anladım
Hemen felak, nas oku üfle adama yok olsun pekmezi aksın gitsin
Kuzum siz neden ayrı evlerdesiniz,eşin niye sinirli, neden geldi sen neden beklemiyordun. Ben olayları kaçırmışım galiba
Kız illa o iş için değil yaSeninkinden beklenen bi harekete kiz Allah korusun bi sure yasak filan olsa duramazsiniz da siz masallah ama asirisida zarar be
Diloyum bu kadar iyi niyetli olmaBu sefer bende öyle yapıyorum arayıp sormuyorum ama akim dayanamadım eşime dedim istersen yemeğe getir gelmiyo ne zamandır o beni merak etmiyor ama oldu. Sorun değil dedim gelmemiş yorgunum demiş keyfi bilir dedim. Muhasebe elemanıyım canım ben 10 yıldır Bi firmada
Siz şüphelilerinizi bana söyleyin ben sizin aklınıza getirtirim ayağıAhahaja harbiden ya benimde hiç aklıma gelmezdi ayak
Niye ezik olcakmissin bak goturmus iste hemde dha yeni sayilir hic mizlanmaBayılırım vicdan yaptırmaya
Olmaz kocam götürsün ben ezik miyim beni anam götürecekmiş
Kocam çalışmaktan vakit bulsa götürür aslında. Mesela 2 hafta önce götürdü. Ama bidaha götürsün bence
Ay hakkaten yuhhhDiloyum bu kadar iyi niyetli olma
Bu sefer hep vermeden beklemeye başlar. Tepene çıkar iyice kötü olursun.
Bırak sofranda olmak isteyen ona göre davransın.
Hani elden ayaktan düşmüş yaşlı biriyse durum farklı tabi. Ben dinç birini hayal ederek konuşuyorum.
Benim kv çok gençtir daha 46 yaşında. Benden de dinçtir.
Geçen gün eşimin teyzesi aradı. (kv nin kız kardeşi)
Arayacaktım günlerdir aklımdaydın bir türlü arayamadım dedi. Arasaydın teyze insan unutur mu hamile gelinini falan dedim. Düşük tehlikesi yaşadım haberiniz yok dedim birsürü şey söyledim. Eminim kv ye gitti bu muhabbet. Buna rağmen aramadı biliyor musun..
Ben artık sadece kocaman bir YUH diyorum.
Canim sen tatliyi 1 gun once mi yapiyorsun yoksa ayni gun mu daha iyi oluyor carsmba kardesm ve kiz arkadasi gelecek onlara yapicamCanım ben cumartesi babamlara geldim bir iki gün kalıyım diye,zaten eşimde pazar günü gündüz işe gidecegi için evde tek durucam nede olsa burda kalıyım pazar akşamı dönerim dedim,geri canım gitmek istemedi eşimde 9 gibi işten gelmiş dün,beni evde bulamayınca aradı niye gelmedin diye kizdiyarın gelirim dedim bugünde gidemedim bazı sebeplerden ötürü,sonra çıkmış o gelmiş senin geleceğin yok,aksam nobete gitmeden görüyüm bari dedim diyor artık yarın dönücem bakalım
Kız illa o iş için değil yaözlemiş gelmiş koccacugum hem bize 15 gün yasakta vardı hiç zorlanmadik gayet beklemiştik ikimizde o durumdan korkmuyorum ama kendime de ful güvenmiyorum hiç bişe olmasa da illa taciz ederim ben adamı
Evet canım yaşı var 70 ama aklı fikri eli ayağı yerinde seni beni gömer ama alıştım artık napim hergün kardeşlerini arıyo benide arayabilir diye düşünüyorumDiloyum bu kadar iyi niyetli olma
Bu sefer hep vermeden beklemeye başlar. Tepene çıkar iyice kötü olursun.
Bırak sofranda olmak isteyen ona göre davransın.
Hani elden ayaktan düşmüş yaşlı biriyse durum farklı tabi. Ben dinç birini hayal ederek konuşuyorum.
Benim kv çok gençtir daha 46 yaşında. Benden de dinçtir.
Geçen gün eşimin teyzesi aradı. (kv nin kız kardeşi)
Arayacaktım günlerdir aklımdaydın bir türlü arayamadım dedi. Arasaydın teyze insan unutur mu hamile gelinini falan dedim. Düşük tehlikesi yaşadım haberiniz yok dedim birsürü şey söyledim. Eminim kv ye gitti bu muhabbet. Buna rağmen aramadı biliyor musun..
Ben artık sadece kocaman bir YUH diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?