Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet negom pek buralarda değildin anladım aslında birşeyi var herhalde diye
Çok geçmiş olsun balım.. Boğaz acısı berbat birşey ya, kulaklara falan vurması yok. Ayy Allahım Allahım evlerden ırak.
Ben ilk gebe kaldığımda boğazlarım cayır cayırdı. İlaç da kullanamadım. Allah tarafından 3 4 gün çektim de geçti gitti. Nasıl gitti bende anlamadım normalde antibiyotiklerle kendime gelemem çünkü. Allahın işi işte.. İnşallah darısı sana
Kuzum ben kan aldırmaya gittim beni kan tutuyor malum. Tansiyonum yükseldi. Bir de o gün öğrenciler sinirlendirdi. Akşam kanama ve lekelenme başlardı. 2 gün devam edince doktor çağırdı muayeneye.
Allahtan kese içinde ve etrafında kanama alanı yok. Ama sen sinirlendikçe rahmin kasılıyor yapma dedi. Ya tansiyona bağlı ya da doku kanaması dedi. Progestan verdi. Onu kullanıyorum. Fitil. Ama. Onu da 2 3 gün kullanıp bıraktım kaşıntı yaptı

Sen dikkat et Rabbim yardım eder Kuzum benim .daha fındık kadar iken okullu oldu yavrum
Sorma ya çocuk 1 mm boyundan itibaren okula gidip geliyor
Bir de feryat figan 2 haftadır çarpım tablosu ezberletmeye çalışıyorum.
İlk konuştuğu kelime "iki kere iki dört" olacak muhtemelen Milimetrik boyuyla benim bebem ezberlemiştir artık da bunlar ezberleyemedi

Ne yaptılar ya hu bu kadar sinirlendirecek :/ çok kötü olmuş, sakin kalabilmek için çözüm bulman lazım ama ne.
Progestan hap olarak kullandım ben, hapını verebilir aslında, akşam içiyordum yoksa uyku yapıyordu gündüz. Birde haftalık iğnem vardı benim.
Bir daha olmaz inşaallah bir sıkıntı

Hayrlı akşamlar cnm hayırdır niye sinir krizi geçirdin derste vala ben tam anlamıyla Sürünüyorum su sıra yaşamdan zevk almam sıfır ayakta duramıyorum içim bişey almıyor halen yazık kocacım ev işi yemek artı kendi işinin kosturmacasi çok yoruluyor buraya da çok bakamıyorum saolasin etiketini görünce geliyorum bı ama tüm konulara hakim olamıyorum

Olsun bak bugün yaşayacaksın hani bana? Vicdanın varsa beni de götürürsün
Sende ne desem vicdan yaptiriyon hee soyle kocana gotursun seni de o isteyse kendin kendni gotur bebenle .. en olmadi annenle gidin kiz

Ne yapmıyorlar ki içlerine 3 harfli mi kaçmış, Örümcek sokmuş da spidermana mı dönüşmüşler, terminatör geni mi karışmış anlamadım ben bu çocukları
Raporluydum bugün ilk dersten yine sinir krizleri yaşadım düşün
Vallahi bi de o kadar sakin kalıcam diye söz veriyorum kendime ama nafile
Kuzum bu hap zaten ya vajinal ya yutarak kullanılıyor. Doktor vajinal kullan içersen sersem gibi olursun dedi.
Vajinal kullanamadım. Sersem olursun deyince de içmeye korktum. Kaldı öyle. Ne yapıyor içince?

Hoşgeldin kuzum. Aynı durumdayız bende de aşırı bir halsizlik var. Eşim işten geldiği haliyle evi çekip çeviriyor. Yemeği o yapıyor, temizliği, çamaşırı herşeyi hallediyor ama ona da üzülüyorum bir yandan. Gerçi yapayım desem de yaptırmıyor ama üzülüyorum yine de.
Benim sınıf biraz Allahlık kuzum. Ne yapmıyorlar ki

Bu sefer bende öyle yapıyorum arayıp sormuyorum ama akim dayanamadım eşime dedim istersen yemeğe getir gelmiyo ne zamandır o beni merak etmiyor ama oldu. Sorun değil dedim gelmemiş yorgunum demiş keyfi bilir dedim. Muhasebe elemanıyım canım ben 10 yıldır Bi firmada

Sende ne desem vicdan yaptiriyon hee soyle kocana gotursun seni de o isteyse kendin kendni gotur bebenle .. en olmadi annenle gidin kiz
Bayılırım vicdan yaptırmaya
Olmaz kocam götürsün ben ezik miyim beni anam götürecekmiş
Kocam çalışmaktan vakit bulsa götürür aslında. Mesela 2 hafta önce götürdü. Ama bidaha götürsün bence

Canım ben cumartesi babamlara geldim bir iki gün kalıyım diye,zaten eşimde pazar günü gündüz işe gidecegi için evde tek durucam nede olsa burda kalıyım pazar akşamı dönerim dedim,geri canım gitmek istemedi eşimde 9 gibi işten gelmiş dün,beni evde bulamayınca aradı niye gelmedin diye kizdi yarın gelirim dedim bugünde gidemedim bazı sebeplerden ötürü,sonra çıkmış o gelmiş senin geleceğin yok,aksam nobete gitmeden görüyüm bari dedim diyor artık yarın dönücem bakalım
Seninkinden beklenen bi harekete kiz Allah korusun bi sure yasak filan olsa duramazsiniz da siz masallah ama asirisida zarar be
Kız illa o iş için değil yaözlemiş gelmiş koccacugum hem bize 15 gün yasakta vardı hiç zorlanmadik gayet beklemiştik ikimizde o durumdan korkmuyorum ama kendime de ful güvenmiyorum hiç bişe olmasa da illa taciz ederim ben adamı

Diloyum bu kadar iyi niyetli olma
Bu sefer hep vermeden beklemeye başlar. Tepene çıkar iyice kötü olursun.
Bırak sofranda olmak isteyen ona göre davransın.
Hani elden ayaktan düşmüş yaşlı biriyse durum farklı tabi. Ben dinç birini hayal ederek konuşuyorum.
Benim kv çok gençtir daha 46 yaşında. Benden de dinçtir.
Geçen gün eşimin teyzesi aradı. (kv nin kız kardeşi)
Arayacaktım günlerdir aklımdaydın bir türlü arayamadım dedi. Arasaydın teyze insan unutur mu hamile gelinini falan dedim. Düşük tehlikesi yaşadım haberiniz yok dedim birsürü şey söyledim. Eminim kv ye gitti bu muhabbet. Buna rağmen aramadı biliyor musun..
Ben artık sadece kocaman bir YUH diyorum.

Niye ezik olcakmissin bak goturmus iste hemde dha yeni sayilir hic mizlanma
Bidaha sana zaten menumu yazmicam sorup sonra vicdan yaptiriyon

Ay hakkaten yuhhh

Canim sen tatliyi 1 gun once mi yapiyorsun yoksa ayni gun mu daha iyi oluyor carsmba kardesm ve kiz arkadasi gelecek onlara yapicam

Evet canım yaşı var 70 ama aklı fikri eli ayağı yerinde seni beni gömer ama alıştım artık napim hergün kardeşlerini arıyo benide arayabilir diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…