- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.241
Heee öyle deseneCanım ben cumartesi babamlara geldim bir iki gün kalıyım diye,zaten eşimde pazar günü gündüz işe gidecegi için evde tek durucam nede olsa burda kalıyım pazar akşamı dönerim dedim,geri canım gitmek istemedi eşimde 9 gibi işten gelmiş dün,beni evde bulamayınca aradı niye gelmedin diye kizdiyarın gelirim dedim bugünde gidemedim bazı sebeplerden ötürü,sonra çıkmış o gelmiş senin geleceğin yok,aksam nobete gitmeden görüyüm bari dedim diyor artık yarın dönücem bakalım
Kız illa o iş için değil yaözlemiş gelmiş koccacugum hem bize 15 gün yasakta vardı hiç zorlanmadik gayet beklemiştik ikimizde o durumdan korkmuyorum ama kendime de ful güvenmiyorum hiç bişe olmasa da illa taciz ederim ben adamı
Tabi ki bir gün önceden canım daha da lezzetleniyor öyle,aynı gün kıvamı fln tutmaz diye tehlikeye atmam hiç tatlıyı mecbur kalmadikcaCanim sen tatliyi 1 gun once mi yapiyorsun yoksa ayni gun mu daha iyi oluyor carsmba kardesm ve kiz arkadasi gelecek onlara yapicam
Yok ters ayak şeyini bende biliyorum ama aklıma gelmezdi o saatteSiz şüphelilerinizi bana söyleyin ben sizin aklınıza getirtirim ayağı
2 hafta oldu azıcık vicdanı varsa bidaha götürsünNiye ezik olcakmissin bak goturmus iste hemde dha yeni sayilir hic mizlanma
Bidaha sana zaten menumu yazmicam sorup sonra vicdan yaptiriyon
Size yaptırdığım vicdanı 46 ve üstü yaşında insanlara yaptıramıyorum. Bilin bakalım ne eksik; kopya veriyorum baş harfi vicdanAy hakkaten yuhhh
Eyle oldu canım asgimiz depreştiHeee öyle desene
Adamın aşkı kabarmış seni görmeyince. Ama haklı. Biz de 5 yıldır eşimin polis okulu ve Şuan ki nöbetleri harici hiç ayrı uyumadık. Ben gitmem de izin de vermem. Ama diğer yönden bakınca da aşkınız kabarmış özlem girmiş o da çok hoş olmuş
Onu bunu arıyorsa seni de arar Diloy..Evet canım yaşı var 70 ama aklı fikri eli ayağı yerinde seni beni gömer ama alıştım artık napim hergün kardeşlerini arıyo benide arayabilir diye düşünüyorum
Kendisine soralımKızlar Artemis nerdeetiketi de çıkmadı
O saatte asla karşında olamıcak birini görürsen aklına gelir DiloyumYok ters ayak şeyini bende biliyorum ama aklıma gelmezdi o saatte
Tamamdir bende oyleym aksamdan yaparm hep ama yine de sorayim dedm canoooTabi ki bir gün önceden canım daha da lezzetleniyor öyle,aynı gün kıvamı fln tutmaz diye tehlikeye atmam hiç tatlıyı mecbur kalmadikca
Deli kizzz2 hafta oldu azıcık vicdanı varsa bidaha götürsünben besleme lamia mıyım benim de duygularım isteklerim hayallerim var
Olmaz menünü yazacaksın ve sonuçlarına katlanacaksın
Bak iste su yazdgna icim ezildiii gulemedim bi insands yoksa yoktur malesef sonradan olusmaz .Size yaptırdığım vicdanı 46 ve üstü yaşında insanlara yaptıramıyorum. Bilin bakalım ne eksik; kopya veriyorum baş harfi vicdan
Sadece uyku yapıyor, öyle çok sersem etmiyor, yatmadan önce içebilirsin, gün içinde etkilememiş olur.Ne yapmıyorlar ki içlerine 3 harfli mi kaçmış, Örümcek sokmuş da spidermana mı dönüşmüşler, terminatör geni mi karışmış anlamadım ben bu çocukları
Raporluydum bugün ilk dersten yine sinir krizleri yaşadım düşün
Vallahi bi de o kadar sakin kalıcam diye söz veriyorum kendime ama nafile
Kuzum bu hap zaten ya vajinal ya yutarak kullanılıyor. Doktor vajinal kullan içersen sersem gibi olursun dedi.
Vajinal kullanamadım. Sersem olursun deyince de içmeye korktum. Kaldı öyle. Ne yapıyor içince?
Çok iyi fikirEyle oldu canım asgimiz depreştiama arada ozlesin beni iyi olur gıymat bilsin
Ama pek dağınık olmayan kocam,ben bı kaç gün evde olmasam aşırı dağıtıyor evi ya hemde bilerek yapıyor ki bı daha gitmeyin gidiyosam da kalmayın diyeakli sıra beni bezdirecek
Hoşgeldin zeki ve çevik kertenkelemİyi akşamlar kızlariyi akşamlar annem Enerjiniz bol, moraliniz iyi olsun.
@Kendinisevenbirii canım Artemis' in haftaya sınavları varmış kendini derse verdi.
Vay be yerim onu ben maşallah ❤Tamamdir bende oyleym aksamdan yaparm hep ama yine de sorayim dedm canooo
Deli kizzz
Bak iste su yazdgna icim ezildiii gulemedim bi insands yoksa yoktur malesef sonradan olusmaz .
Biz 3 yasimizdaki cocgmz kendini savunamiyor bazi cocklara itilip kakiliyor diye babasi ogretiyor biri sana vurursa sende onu it sacini cek diye ve benim kizim ama baba acir olmaz diyor smdiden merhametli vicdanli yetistirmisiz ki bu saatten sonra vur desekte vurmuyor kmseye dusun .
Vala insAllah 3. Aydan sonra toparlarım yoksa 9 ay baya zorlanacak eşim kendim de hiç rahat değilim böyleHoşgeldin kuzum. Aynı durumdayız bende de aşırı bir halsizlik var. Eşim işten geldiği haliyle evi çekip çeviriyor. Yemeği o yapıyor, temizliği, çamaşırı herşeyi hallediyor ama ona da üzülüyorum bir yandan. Gerçi yapayım desem de yaptırmıyor ama üzülüyorum yine de.
Benim sınıf biraz Allahlık kuzum. Ne yapmıyorlar ki
sınavlarım başlıyor haftaya bende son güne bırakmayıp çalışmaya basliyim dedim ama şimdiden kafam yandi çok zorlanıyorumKendisine soralım
aypare ackerman nerdesin
Ya o nickinin sonundaki çizgiyi silmiş bana da söylemişti ama unutuyorum etiketlerken eski haliyle etiketliyorum hala.
Bulantın olmasa yine bir derece ama bulantı eminim çok kötüdür.Vala insAllah 3. Aydan sonra toparlarım yoksa 9 ay baya zorlanacak eşim kendim de hiç rahat değilim böyle
Allah kolaylık versin canım
Teşekkür ederim canım benim.Hoşgeldin zeki ve çevik kertenkelem
Aferin ders çalışsın akıllı kız her zaman çalışanları takdir ederim
Sen nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?