Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heee öyle desene
Adamın aşkı kabarmış seni görmeyince. Ama haklı. Biz de 5 yıldır eşimin polis okulu ve Şuan ki nöbetleri harici hiç ayrı uyumadık. Ben gitmem de izin de vermem. Ama diğer yönden bakınca da aşkınız kabarmış özlem girmiş o da çok hoş olmuş

Canim sen tatliyi 1 gun once mi yapiyorsun yoksa ayni gun mu daha iyi oluyor carsmba kardesm ve kiz arkadasi gelecek onlara yapicam
Tabi ki bir gün önceden canım daha da lezzetleniyor öyle,aynı gün kıvamı fln tutmaz diye tehlikeye atmam hiç tatlıyı mecbur kalmadikca

Niye ezik olcakmissin bak goturmus iste hemde dha yeni sayilir hic mizlanma
Bidaha sana zaten menumu yazmicam sorup sonra vicdan yaptiriyon
2 hafta oldu azıcık vicdanı varsa bidaha götürsünben besleme lamia mıyım benim de duygularım isteklerim hayallerim var
Olmaz menünü yazacaksın ve sonuçlarına katlanacaksın

Eyle oldu canım asgimiz depreşti ama arada ozlesin beni iyi olur gıymat bilsin
Ama pek dağınık olmayan kocam,ben bı kaç gün evde olmasam aşırı dağıtıyor evi ya hemde bilerek yapıyor ki bı daha gitmeyin gidiyosam da kalmayın diyeakli sıra beni bezdirecek

Evet canım yaşı var 70 ama aklı fikri eli ayağı yerinde seni beni gömer ama alıştım artık napim hergün kardeşlerini arıyo benide arayabilir diye düşünüyorum
Onu bunu arıyorsa seni de arar Diloy..
Vallahi nettik biz bu kv lere yav

Tabi ki bir gün önceden canım daha da lezzetleniyor öyle,aynı gün kıvamı fln tutmaz diye tehlikeye atmam hiç tatlıyı mecbur kalmadikca
Tamamdir bende oyleym aksamdan yaparm hep ama yine de sorayim dedm canooo

2 hafta oldu azıcık vicdanı varsa bidaha götürsünben besleme lamia mıyım benim de duygularım isteklerim hayallerim var
Olmaz menünü yazacaksın ve sonuçlarına katlanacaksın
Deli kizzz

Size yaptırdığım vicdanı 46 ve üstü yaşında insanlara yaptıramıyorum. Bilin bakalım ne eksik; kopya veriyorum baş harfi vicdan
Bak iste su yazdgna icim ezildiii gulemedim bi insands yoksa yoktur malesef sonradan olusmaz .
Biz 3 yasimizdaki cocgmz kendini savunamiyor bazi cocklara itilip kakiliyor diye babasi ogretiyor biri sana vurursa sende onu it sacini cek diye ve benim kizim ama baba acir olmaz diyor smdiden merhametli vicdanli yetistirmisiz ki bu saatten sonra vur desekte vurmuyor kmseye dusun .

Sadece uyku yapıyor, öyle çok sersem etmiyor, yatmadan önce içebilirsin, gün içinde etkilememiş olur.
Şarjım bitti tel kapandı, şimdi taktım. İyi akşamlar cici

Çok iyi fikir Her zaman zekice fikirleri takdir etmişimdir
Yazıktır kız seksü şempazem ayrı kalma adamdan
Sevenler ayrı düşmesin biz geyşamla hepinizin yerine ayrı düşeriz

İyi akşamlar kızlar iyi akşamlar annem Enerjiniz bol, moraliniz iyi olsun.
@Kendinisevenbirii canım Artemis' in haftaya sınavları varmış kendini derse verdi.
Hoşgeldin zeki ve çevik kertenkelem
Aferin ders çalışsın akıllı kız her zaman çalışanları takdir ederim
Sen nasılsın bakalım?

Vay be yerim onu ben maşallah ❤
Allah her zaman o güzel vicdanını korusun kuzumun, hepimize de vicdanlı çocuklar versin.
Yok çayım vallahi sonradan oluşmuyor. Şurda 4 aydır tanıştığım öğretmen arkadaşlar arayıp soruyor merak ediyor 2 gün gitmedim diye. Benim yakuza ve çetesinde tık yok. Durumları öğrenseler bile durum aynı baksana. Açık açık söylemişim daha ne yapayım yani beni de geçtim bebek için endişelenmeleri için

Vala insAllah 3. Aydan sonra toparlarım yoksa 9 ay baya zorlanacak eşim kendim de hiç rahat değilim böyle

Allah kolaylık versin canım

Kendisine soralım
aypare ackerman nerdesin
Ya o nickinin sonundaki çizgiyi silmiş bana da söylemişti ama unutuyorum etiketlerken eski haliyle etiketliyorum hala.
sınavlarım başlıyor haftaya bende son güne bırakmayıp çalışmaya basliyim dedim ama şimdiden kafam yandi çok zorlanıyorum sınavlarım bitene kadar gelemeyeceğim hem laboratuvar hemde normal derslerinin sınavı var hepinizi çok öpüyorum sınavlarım bitince gelicem mutlaka

Vala insAllah 3. Aydan sonra toparlarım yoksa 9 ay baya zorlanacak eşim kendim de hiç rahat değilim böyle

Allah kolaylık versin canım
Bulantın olmasa yine bir derece ama bulantı eminim çok kötüdür.
Hala başlamadı çok şükür ciddi bir bulantı durumum. Ama halsizlik aşırı..
İlk 3 ay bitsin rahat edicez kuzum.

Hoşgeldin zeki ve çevik kertenkelem
Aferin ders çalışsın akıllı kız her zaman çalışanları takdir ederim
Sen nasılsın bakalım?
Teşekkür ederim canım benim. İyiyim ben de. Vakit buldukça sayfa atlamadan okumaya çalışıyorum burayı. Şamdan işe başlamış onu fark etmemişim. Umarım tez zamanda iyi haberini verir de senin için ve bizim içimiz rahat eder. Benim bir sıkıntım yok...Her şey yolunda. Bizim Antepli hatunlar zeytinyağlı çiğköfte yaparlar et kullanmadan. Hiç farkı yok. Yakınında varsa böyle biri yapsın yedirsin sana. Hatta marketlerde kutu içinde malzemeler satılıyor sen bile yapabilirsin etsiz...duyunca üzüldüm seviyormuşsun bir de...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…