Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam kuzum sınavlarında başarılar dileriz, güzel haberlerle gel

Bulantın olmasa yine bir derece ama bulantı eminim çok kötüdür.
Hala başlamadı çok şükür ciddi bir bulantı durumum. Ama halsizlik aşırı..
İlk 3 ay bitsin rahat edicez kuzum.
İnsAllah canım

su çocukları vursam rahatlariz dimi
Hoşgeldin ballı kaymagim

Etsiz çiğ köfte satılıyor elhanım. Adıyamanlı markasını çok severim mesela.
Ama bakteri üretebilen birşey olduğu için korkuyorum. Aslında biraz araştırmam lazım gebeyken uzak durmalı mıyım diye.
Normalde bulgur ağzıma koyamam ama çiğ köftenin hayranıyım.
Bak şimdi yine canım istedi ya
Evet samoş işe başladı ben o zaman 5 haftalık gebeydim yeni öğrenmiştim. 3 hafta bitti hala yok piyasada

su çocukları vursam rahatlariz dimi
Hoşgeldin ballı kaymagim
Birkaç veliyi de sana zahmet elini hazır kana bulamışken
Hoşbuldum sultanım sende hoşgeldin. Buzdolabı zedem benim.
Ne yapıyorsun bakalım

Birkaç veliyi de sana zahmet elini hazır kana bulamışken
Hoşbuldum sultanım sende hoşgeldin. Buzdolabı zedem benim.
Ne yapıyorsun bakalım
Cinnet geciriyorken ver bana hepsi kuzuya döner
Olmadı kurda veririz o yer sen üzülme yeter ki

Sorma yaa pof bozulcak zamanı buldu eee tabi kolay değil emektar oldu istanbul gördü 5. Evinde tikladi
İns hiklamaz

Napim uyuyordum uyabdm duş aldm kendime geldim acıktım ama yemek yok napicam hiçbir fikrim yok
Hamile kıyafeti almaya gidelim dedik onda da kararsızım

Geyşanin yapabileceği bir tarif
Malzemeleri bir tepsiye koy( ince bulgur, salca, baharatlar kimyon karabiber, pul biber, soğan sarimsak ) yogursun bir güzel. Limon, nar ekşisi ekle. En son yumuşayınca maydanoz konuluyor üzerine de kizdirilan zeytinyagini ekleyip bir karistirsin. Sıkıp sıkıp tabağa koysun...bittiiiii erkekler guclu olduğu için hamur gibi oluyor o köfte...Canım dışarda satilanların içinde katkı maddeleri varmış geç bozulsun diye. Yememen daha iyi...

Nasıl birşeyler alacaksın gülom neden kararsızsın bence çok heyecanlı

Ben onunla nasıl uğraşıcam elhanım
Bide zaten bitek adıyamanlı markasını seviyorum. Her çiğ köfteyi yiyemem. Bulgur tadı almamam lazım.
Of ya nasıl istedi canım anlatamam. Çiğ köfteci de aşağıda dükkanı hemen. Gidip alıp gelmemek için nasıl direniyorum anlatamam, elim ayağım titredi öyle bi istemek

Nasıl birşeyler alacaksın gülom neden kararsızsın bence çok heyecanlı
Bu ay alıp almamakta kararsızım
Gerçi hiç birsehim de sigmiyor o da bir gerçek ama

Aslında elbise almak istiyorm ama o da olur mu hiç bilmiorm iyice toparlak gbi olurm gbi gelior

Bu ay alıp almamakta kararsızım
Gerçi hiç birsehim de sigmiyor o da bir gerçek ama

Aslında elbise almak istiyorm ama o da olur mu hiç bilmiorm iyice toparlak gbi olurm gbi gelior
Yaaa Hayır muhteşem olursun bence elbise al
Sen ne giysen yakışır gülom. Hele ki bir hamileye ne giyse yakışır zaten.
Bende o aşamalara erişmek istiyorum
Gerçi L beden don alıp giymeye başlayınca hoş olmadı ama olsun

Ben de nispet yapar gibi anlattım...hadi ya...bulgur tadı almak bu kadar kötü ha...Bir iki lokmadan bir şey olmaz bence. Aşeriyen kadına her şey mübah derdi eskiler...

Ben de nispet yapar gibi anlattım...hadi ya...bulgur tadı almak bu kadar kötü ha...Bir iki lokmadan bir şey olmaz bence. Aşeriyen kadına her şey mübah derdi eskiler...
Aşk olsun elhanım ne nispeti
Ben şuan evde ton balığı buldum. Gözümü kapatıp çiğ köfte gibi hayal ederek yiyorum. İşe yarıyor gibi. Dindi biraz istek
İnsanın canı yararlı bir tane şey çekmez mi yahu.. Bayılırım zararlı şeylere

Afiyet olsun . Valla iyi yaptın. Karnabaharlı kısır biliyor musun

Dün bimden içi polarli gbi tayt almış akros L beden bacağından yukarı bile çıkamadı

Akrosum gozlerbole
Noldun gizim sen diyor yarım dünya oldum Didim

Moruk sensin sümük yiyen macır

yoğunbi iş kadınıyım ondan

Çok iyi fikir Her zaman zekice fikirleri takdir etmişimdir
Yazıktır kız seksü şempazem ayrı kalma adamdan
Sevenler ayrı düşmesin biz geyşamla hepinizin yerine ayrı düşeriz
İyi fikir mi yani arada özlemek iyidir cicim ya oda özlüyor heralde ben evde olmayınca hemen sinirleniyor

Afiyet olsun . Valla iyi yaptın. Karnabaharlı kısır biliyor musun
Elhanım ben çiğ köfte dışında içinde bulgur olan hiçbirşey yiyemiyorum. Çiğ köftede de tadını almıyorum diye yiyebiliyorum. Hele kısır mümkün değil yemem çünkü bulgurdan tiksindiren de kısırdan zehirlenince oldu

Dün bimden içi polarli gbi tayt almış akros L beden bacağından yukarı bile çıkamadı

Akrosum gozlerbole
Noldun gizim sen diyor yarım dünya oldum Didim
Şişlik gülom o..
Vücut su topluyor gebeyken. Sen tabi biraz daha dikkatli gitmeye çalış. Önünde daha 4 ay var. Ama o şişkinlikler hep gidecek doğumdan sonra hele ki emzirirken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…