- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.261
Tamam kuzum sınavlarında başarılar dileriz, güzel haberlerle gelsınavlarım başlıyor haftaya bende son güne bırakmayıp çalışmaya basliyim dedim ama şimdiden kafam yandi çok zorlanıyorumsınavlarım bitene kadar gelemeyeceğim hem laboratuvar hemde normal derslerinin sınavı var hepinizi çok öpüyorum sınavlarım bitince gelicem mutlaka
inşallah çok öpüyorum sizleri dikkat edin kendinizeTamam kuzum sınavlarında başarılar dileriz, güzel haberlerle gel
İnsAllah canımBulantın olmasa yine bir derece ama bulantı eminim çok kötüdür.
Hala başlamadı çok şükür ciddi bir bulantı durumum. Ama halsizlik aşırı..
İlk 3 ay bitsin rahat edicez kuzum.
su çocukları vursam rahatlariz dimiBallarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
Geçen giremediklerim geyşam evde diyeydi. Bugün de malum raporun bitişi ve iş başı günümdü
En son girdiğim gün geyşam gece nöbetinde demiştim ya, gecenin bir yarısı kapı çaldı. Uykulu uykulu gittim açtım ki bir de ne göreyim; kapıda geyşam tüm endamıyla duruyor ve bana bakıyor
Ana dedim ben şoking burda ne arıyorsun
Hemen ayaklarına baktım düz mü diyeDüzdü
Ertesi gün açık öğretim sınavı var diye şefi salmış. Nasıl mutlu oldumdu
Bugün de 5 gün aradan sonra ilk dersimde yine sinir krizi geçirmeyi başardım (sağolsunlar) . Bebek içimde manyak oldu yemin ederim. Ruh sağlığı şimdiden bozuldu yavrucağın.
Sizlerde ne var ne yok şekerlerim
Şamdanı soruyorsunuz bende bilmiyorum kuzular. Sürekli etiket yapıyorum dönüş yok. Profiline yazdım dönüş yok. Msj da attım yine bir dönüş yok.
Burda çoğumuz çalışıyoruz çalışmak girişe engel değil. Gelmek istese gelir..
Biraz şaşkın biraz üzgünüm. Çoğu üye gelemeyeceği zaman hep haber verip gitti. Artık gelemeyeceğim dedi. Ben şamdandan da böyle yapmasını beklerdim.
Belki de bir sıkıntısı vardır yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Anca geldiği zaman (gelirse tabi) öğreneceğiz artık. Bir süre daha etiket yapmaya devam edeceğim.
Umarım herşeyi yolundadır diyebiliyorum sadece
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Blossom77
Etsiz çiğ köfte satılıyor elhanım. Adıyamanlı markasını çok severim mesela.Teşekkür ederim canım benim.İyiyim ben de. Vakit buldukça sayfa atlamadan okumaya çalışıyorum burayı. Şamdan işe başlamış onu fark etmemişim. Umarım tez zamanda iyi haberini verir de senin için ve bizim içimiz rahat eder. Benim bir sıkıntım yok...Her şey yolunda. Bizim Antepli hatunlar zeytinyağlı çiğköfte yaparlar et kullanmadan. Hiç farkı yok. Yakınında varsa böyle biri yapsın yedirsin sana. Hatta marketlerde kutu içinde malzemeler satılıyor sen bile yapabilirsin etsiz...duyunca üzüldüm seviyormuşsun bir de...
Birkaç veliyi de sana zahmet elini hazır kana bulamışkensu çocukları vursam rahatlariz dimi
Hoşgeldin ballı kaymagim
Cinnet geciriyorken ver bana hepsi kuzuya dönerBirkaç veliyi de sana zahmet elini hazır kana bulamışken
Hoşbuldum sultanım sende hoşgeldin. Buzdolabı zedem benim.
Ne yapıyorsun bakalım
Geyşanin yapabileceği bir tarifEtsiz çiğ köfte satılıyor elhanım. Adıyamanlı markasını çok severim mesela.
Ama bakteri üretebilen birşey olduğu için korkuyorum. Aslında biraz araştırmam lazım gebeyken uzak durmalı mıyım diye.
Normalde bulgur ağzıma koyamam ama çiğ köftenin hayranıyım.
Bak şimdi yine canım istedi ya
Evet samoş işe başladı ben o zaman 5 haftalık gebeydim yeni öğrenmiştim. 3 hafta bitti hala yok piyasada
Nasıl birşeyler alacaksın gülom neden kararsızsın bence çok heyecanlıCinnet geciriyorken ver bana hepsi kuzuya döner
Olmadı kurda veririz o yer sen üzülme yeter ki
Sorma yaa pof bozulcak zamanı buldu eee tabi kolay değil emektar oldu istanbul gördü 5. Evinde tikladi
İns hiklamaz
Napim uyuyordum uyabdm duş aldm kendime geldim acıktım ama yemek yok napicam hiçbir fikrim yok
Hamile kıyafeti almaya gidelim dedik onda da kararsızım
Ben onunla nasıl uğraşıcam elhanımMalzemeleri bir tepsiye koy( ince bulgur, salca, baharatlar kimyon karabiber, pul biber, soğan sarimsak ) yogursun bir güzel. Limon, nar ekşisi ekle. En son yumuşayınca maydanoz konuluyor üzerine de kizdirilan zeytinyagini ekleyip bir karistirsin. Sıkıp sıkıp tabağa koysun...bittiiiii erkekler guclu olduğu için hamur gibi oluyor o köfte...Canım dışarda satilanların içinde katkı maddeleri varmış geç bozulsun diye. Yememen daha iyi...
Bu ay alıp almamakta kararsızımNasıl birşeyler alacaksın gülom neden kararsızsın bence çok heyecanlı
Yaaa Hayır muhteşem olursun bence elbise alBu ay alıp almamakta kararsızım
Gerçi hiç birsehim de sigmiyor o da bir gerçek ama
Aslında elbise almak istiyorm ama o da olur mu hiç bilmiorm iyice toparlak gbi olurm gbi gelior
Ben de nispet yapar gibi anlattım...hadi ya...bulgur tadı almak bu kadar kötü ha...Bir iki lokmadan bir şey olmaz bence. Aşeriyen kadına her şey mübah derdi eskiler...Ben onunla nasıl uğraşıcam elhanım
Bide zaten bitek adıyamanlı markasını seviyorum. Her çiğ köfteyi yiyemem. Bulgur tadı almamam lazım.
Of ya nasıl istedi canım anlatamam. Çiğ köfteci de aşağıda dükkanı hemen. Gidip alıp gelmemek için nasıl direniyorum anlatamam, elim ayağım titredi öyle bi istemek
Aşk olsun elhanım ne nispetiBen de nispet yapar gibi anlattım...hadi ya...bulgur tadı almak bu kadar kötü ha...Bir iki lokmadan bir şey olmaz bence. Aşeriyen kadına her şey mübah derdi eskiler...
Afiyet olsun . Valla iyi yaptın.Aşk olsun elhanım ne nispeti
Ben şuan evde ton balığı buldum. Gözümü kapatıp çiğ köfte gibi hayal ederek yiyorum. İşe yarıyor gibi. Dindi biraz istek
İnsanın canı yararlı bir tane şey çekmez mi yahu.. Bayılırım zararlı şeylere
Dün bimden içi polarli gbi tayt almış akros L beden bacağından yukarı bile çıkamadıYaaa Hayır muhteşem olursun bence elbise al
Sen ne giysen yakışır gülom. Hele ki bir hamileye ne giyse yakışır zaten.
Bende o aşamalara erişmek istiyorum
Gerçi L beden don alıp giymeye başlayınca hoş olmadı ama olsun
Moruk sensin sümük yiyen macırYaaaa sen ne ponçiksin
Bende bu topiği iyi ki kurdum diyorum. Sanal olsa da gerçek dostlukların var olabildiğini hatta merak edip merak edilebilmenin bile güzelliğini yaşamış olduk
İyi ki hepimiz burdayız ponçiğim iyi ki sende bizimlesin, iyi ki gelmişsin
Geçmiş olsun neyi var kuzunun
Moruk sensin.
Neden aktif olamıyormuşsun bakalım, bizden önemli ne gibi bir işin olabilir
Ula gene mi döktürdün zalım kız
Kimi doyurdun yine
Migrenin mi var çayım neden öyle oldun sen
Çok zor diloyum.. Allah yardımcın olsun ben bu halde düşünemiyorum bir çocukla ilgilendiğimi. Sınıftakiler bile yetiyor fazlasıyla
Allah yardımcın olsun.
Ne işinde çalışıyordun?
Seni aramayana sende Ona göre davran ben artık öyle yapacağım.
İyi fikir miÇok iyi fikirHer zaman zekice fikirleri takdir etmişimdir
Yazıktır kız seksü şempazem ayrı kalma adamdan
Sevenler ayrı düşmesin biz geyşamla hepinizin yerine ayrı düşeriz
Elhanım ben çiğ köfte dışında içinde bulgur olan hiçbirşey yiyemiyorum. Çiğ köftede de tadını almıyorum diye yiyebiliyorum. Hele kısır mümkün değil yemem çünkü bulgurdan tiksindiren de kısırdan zehirlenince olduAfiyet olsun . Valla iyi yaptın.Karnabaharlı kısır biliyor musun
Şişlik gülom o..Dün bimden içi polarli gbi tayt almış akros L beden bacağından yukarı bile çıkamadı
Akrosum gozlerbole
Noldun gizim sen diyor yarım dünya oldum Didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?