- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.281
Ne var sümüklüysek ruhumuzu da satmadık yaMoruk sensin sümük yiyen macır
yoğunbi iş kadınıyım ondan
Amcam ordan gelin almis yengemi. Babam da yanlarinda okumus uni.ye kadar. Oranin kulturunu biliriz az cok bu yuzden.şalgam mı, adanalılık var mı sizde :)
Cok mantikli gercekten. Sonuna kadar arkandayim. Izleme izletmeYaaaa böyle şeyleri izlemek zorunda kaldığım için izlememk adına kk dayım diyirm iyi tamam diyor
Özlem böyledir bak bende hep sinirliyim neden? Çünkü geyşam hiç evde olmuyorİyi fikir miyani arada özlemek iyidir cicim ya oda özlüyor heralde ben evde olmayınca hemen sinirleniyor
Satsan da macır olduğun anlaşılır alnına kazınmış bu seninNe var sümüklüysek ruhumuzu da satmadık ya
Bir sen iş gacısısın di mi biz neyiz. Biz nasıl gelebiliyoruz
Ogrencilerin cok mu haylaz? Kendini yormamaya dikkat et cici bebegin onemli.Ballarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
Geçen giremediklerim geyşam evde diyeydi. Bugün de malum raporun bitişi ve iş başı günümdü
En son girdiğim gün geyşam gece nöbetinde demiştim ya, gecenin bir yarısı kapı çaldı. Uykulu uykulu gittim açtım ki bir de ne göreyim; kapıda geyşam tüm endamıyla duruyor ve bana bakıyor
Ana dedim ben şoking burda ne arıyorsun
Hemen ayaklarına baktım düz mü diyeDüzdü
Ertesi gün açık öğretim sınavı var diye şefi salmış. Nasıl mutlu oldumdu
Bugün de 5 gün aradan sonra ilk dersimde yine sinir krizi geçirmeyi başardım (sağolsunlar) . Bebek içimde manyak oldu yemin ederim. Ruh sağlığı şimdiden bozuldu yavrucağın.
Sizlerde ne var ne yok şekerlerim
Şamdanı soruyorsunuz bende bilmiyorum kuzular. Sürekli etiket yapıyorum dönüş yok. Profiline yazdım dönüş yok. Msj da attım yine bir dönüş yok.
Burda çoğumuz çalışıyoruz çalışmak girişe engel değil. Gelmek istese gelir..
Biraz şaşkın biraz üzgünüm. Çoğu üye gelemeyeceği zaman hep haber verip gitti. Artık gelemeyeceğim dedi. Ben şamdandan da böyle yapmasını beklerdim.
Belki de bir sıkıntısı vardır yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Anca geldiği zaman (gelirse tabi) öğreneceğiz artık. Bir süre daha etiket yapmaya devam edeceğim.
Umarım herşeyi yolundadır diyebiliyorum sadece
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Blossom77
İyiikii ciciimYaaaa sen ne ponçiksin
Bende bu topiği iyi ki kurdum diyorum. Sanal olsa da gerçek dostlukların var olabildiğini hatta merak edip merak edilebilmenin bile güzelliğini yaşamış olduk
İyi ki hepimiz burdayız ponçiğim iyi ki sende bizimlesin, iyi ki gelmişsin
Geçmiş olsun neyi var kuzunun
Moruk sensin.
Neden aktif olamıyormuşsun bakalım, bizden önemli ne gibi bir işin olabilir
Ula gene mi döktürdün zalım kız
Kimi doyurdun yine
Migrenin mi var çayım neden öyle oldun sen
Çok zor diloyum.. Allah yardımcın olsun ben bu halde düşünemiyorum bir çocukla ilgilendiğimi. Sınıftakiler bile yetiyor fazlasıyla
Allah yardımcın olsun.
Ne işinde çalışıyordun?
Seni aramayana sende Ona göre davran ben artık öyle yapacağım.
Çok geliyorum tabiSatsan da macır olduğun anlaşılır alnına kazınmış bu senin
sen cok mu geliyosun sanki
İçlerine 3 harfli kaçmış gibiler. Yakında sınıfa papaz getirip Kutsal su döktürcem tepelerinden. Başka türlü kurtuluşları yok ben anladımOgrencilerin cok mu haylaz? Kendini yormamaya dikkat et cici bebegin onemli.
Noldu sana pıtırcığımİyiikii ciciim ❤
Ben hastaneden geldiim, başım çok ağrıyordu ağrı kesici yaptılar. Akşam geldim de okudum, yazamamıştım
Cok mu belli gelmediğim dicem ama bende okuyorum yA :/Çok geliyorum tabi
2 günde 1 burdayım. Sadece geyşam izinliyken gelmiyorum onda bile açıp okuyorum çoğu zaman bazen de yazıyorum
Tabi sen hiç gelmediğin için farketmiyorsun gelip gelmediğimi
Ayrıca ben ruhumu satsam alıcısı çok olur.
Bazi cocuklar da cidden canavarİçlerine 3 harfli kaçmış gibiler. Yakında sınıfa papaz getirip Kutsal su döktürcem tepelerinden. Başka türlü kurtuluşları yok ben anladım
Çocuklar bir taraftan eşimin akrabaları bir taraftan. Gel de sinirlenme kespırım.
Yarı Adanalı sayılırsınız, şalgam çok yararlı, sindirimi kolaylaştırır, bağırsakları çalıştırır vs vsAmcam ordan gelin almis yengemi. Babam da yanlarinda okumus uni.ye kadar. Oranin kulturunu biliriz az cok bu yuzden.Salgam ben
Canım dedigim kısırda bulgur yerine karnabahar kullanılıyor ondan dedim. Hem diyet yapanlar için uygun...Elhanım ben çiğ köfte dışında içinde bulgur olan hiçbirşey yiyemiyorum. Çiğ köftede de tadını almıyorum diye yiyebiliyorum. Hele kısır mümkün değil yemem çünkü bulgurdan tiksindiren de kısırdan zehirlenince oldu
Çok hastayımNoldu sana pıtırcığım
Nazar mı değdi acaba..
Sağol baciiimmmHemde derinden deseneallah kavuştursun baccumm
Ahahaa ne münasebetçenem yok oluyor diye mi geliyormus bı sorgulayim ben eşimi eğer öyleyse koklatmayim bile
Sende hoşgeldin o zmn madem bı msj buraya yazmana vesile oldu, kalıcı ol bari tanışalımbı an buruncu kimmiş diye düşündüm hatta bizim kızlardan biri nick değişikliği yaptı sandım
Gelmezsen bende senle bidaha konuşmam ve de küserimCok mu belli gelmediğim dicem ama bende okuyorum yA :/
ilk alıcısı ben olabilir miyim
Acıtasyon mu.. Benim karşılarında kendimi bir jiletlemediğim kaldı acıtasyon nedir.Bazi cocuklar da cidden canavarBen dun gece hic uyumadim. Kizim disten oturu ateslendi. Sabah uyumadan kalkip ise gittim. Benim haylazlar da malum haftasonu donusu baya costular. Kafam zonkluyordu artik. Hemen topladim karsima bunlari konustum da konustum. Acindirdim kendimi Ben sizi cok seviyorum bakin sizin icin bunlari aliyorum.yeni yeni etkinlikler buluyorum. Sizinle oyun oynamaktan cok hoslaniyorum. Ama siz boyle yaptikca ben uzuluyorum ve bunlari yapmak istemiyorum dedim. En son gozleri dolmustu. Gelip teker teker sarildilar bana Nasil acindirdiysam Acitasyon dene sen de. Belki ise yarar
Akrabalar napiyor? Bari onlar kusur kalsaymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?