Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi fikir mi yani arada özlemek iyidir cicim ya oda özlüyor heralde ben evde olmayınca hemen sinirleniyor
Özlem böyledir bak bende hep sinirliyim neden? Çünkü geyşam hiç evde olmuyor
Zaten bu gece çıkacak kaçta.. Bide devrelerle halı saha yapacaklarmış. Artık 1 de gelir belki daha geç.
Şaka gibi
Ben nereleri dağıtsam

Ne var sümüklüysek ruhumuzu da satmadık ya
Bir sen iş gacısısın di mi biz neyiz. Biz nasıl gelebiliyoruz
Satsan da macır olduğun anlaşılır alnına kazınmış bu senin

sen cok mu geliyosun sanki

Ogrencilerin cok mu haylaz? Kendini yormamaya dikkat et cici bebegin onemli.

İyiikii ciciim

Ben hastaneden geldiim, başım çok ağrıyordu ağrı kesici yaptılar. Akşam geldim de okudum, yazamamıştım

Satsan da macır olduğun anlaşılır alnına kazınmış bu senin

sen cok mu geliyosun sanki
Çok geliyorum tabi
2 günde 1 burdayım. Sadece geyşam izinliyken gelmiyorum onda bile açıp okuyorum çoğu zaman bazen de yazıyorum
Tabi sen hiç gelmediğin için farketmiyorsun gelip gelmediğimi
Ayrıca ben ruhumu satsam alıcısı çok olur.

Ogrencilerin cok mu haylaz? Kendini yormamaya dikkat et cici bebegin onemli.
İçlerine 3 harfli kaçmış gibiler. Yakında sınıfa papaz getirip Kutsal su döktürcem tepelerinden. Başka türlü kurtuluşları yok ben anladım
Çocuklar bir taraftan eşimin akrabaları bir taraftan. Gel de sinirlenme kespırım.

Cok mu belli gelmediğim dicem ama bende okuyorum yA :/

ilk alıcısı ben olabilir miyim

Bazi cocuklar da cidden canavar Ben dun gece hic uyumadim. Kizim disten oturu ateslendi. Sabah uyumadan kalkip ise gittim. Benim haylazlar da malum haftasonu donusu baya costular. Kafam zonkluyordu artik. Hemen topladim karsima bunlari konustum da konustum. Acindirdim kendimi Ben sizi cok seviyorum bakin sizin icin bunlari aliyorum.yeni yeni etkinlikler buluyorum. Sizinle oyun oynamaktan cok hoslaniyorum. Ama siz boyle yaptikca ben uzuluyorum ve bunlari yapmak istemiyorum dedim. En son gozleri dolmustu. Gelip teker teker sarildilar bana Nasil acindirdiysam Acitasyon dene sen de. Belki ise yarar
Akrabalar napiyor? Bari onlar kusur kalsaymis.

Amcam ordan gelin almis yengemi. Babam da yanlarinda okumus uni.ye kadar. Oranin kulturunu biliriz az cok bu yuzden. Salgamben
Yarı Adanalı sayılırsınız, şalgam çok yararlı, sindirimi kolaylaştırır, bağırsakları çalıştırır vs vs

Canım dedigim kısırda bulgur yerine karnabahar kullanılıyor ondan dedim. Hem diyet yapanlar için uygun...

Sağol baciiimmm

Cok mu belli gelmediğim dicem ama bende okuyorum yA :/

ilk alıcısı ben olabilir miyim
Gelmezsen bende senle bidaha konuşmam ve de küserim
Vereceğin fiyata göre belki anlaşabiliriz. Bir macır karlı olan hiçbir alışverişi kaçırmaz

Acıtasyon mu.. Benim karşılarında kendimi bir jiletlemediğim kaldı acıtasyon nedir.
Boşuna mı diyorum Kutsal su son çarem diye beheheyyy
Akrabalar napsın.. Benim bir kaynanam var nam-ı diğer yakuzam... Hamile gelinin haftalardır aramıyor. Geçen hafta düşük tehlikesi yaşayınca hastahaneden durum paylaştım. Yakuza dahil eşimin tüm sülalesi gördü. Biri bile aramadı. Nasılsın, bebek iyi mi demedi..
Dün teyzesi aradı onu da bir güzel haşladım. Hamile gelininizi arayıp sorduğunuz yok düşük tehlikesi geçirdim haberiniz bile yok falan diye. O lafların yakuzaya gittiğinden eminim. Ona rağmen aramadı biliyor musun..
Yazıklar olsun gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…