- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.301
Küsmek sende bana karşı bağışıklık kazandı kazandırdıGelmezsen bende senle bidaha konuşmam ve de küserim
Vereceğin fiyata göre belki anlaşabiliriz. Bir macır karlı olan hiçbir alışverişi kaçırmaz
Aaaaa nasılmış o elhanım. Merak ettim.Canım dedigim kısırda bulgur yerine karnabahar kullanılıyor ondan dedim. Hem diyet yapanlar için uygun...
Nazara geliyorsun bence balım.Çok hastayım
Ne zmn dışarı çıksam bi yerime bişey oluyor cicimuzun zaman çıkmayıp sonra çıkınca vücutta şaşırıyor bence bide bugün 2 saat filan tepemde klima çalıştı. Yamuldum
Kuran da şahmeran suresi mi varmıs?? İlk defa duydum bi sürenin başka adı mıNazara geliyorsun bence balım.
Şahmeran suresini 7 kez oku. Ayetel kürsüyü de 7 kez oku.
Ama klimadan da uzak dur. Solunum sistemini de mahveder..
Benden ötürü mü senden ötürüKüsmek sende bana karşı bağışıklık kazandı kazandırdı
Nerde para orda siz tabi
Vallahi bende hiç bilmediğim halde rüyamda gördüm bu sureyi gül suyuna okuyordu rüyamdaki kişiKuran da şahmeran suresi mi varmıs?? İlk defa duydum bi sürenin başka adı mı
Okuyum cicim. Çok şükür iğneden sonra rahatladım.Nazara geliyorsun bence balım.
Şahmeran suresini 7 kez oku. Ayetel kürsüyü de 7 kez oku.
Ama klimadan da uzak dur. Solunum sistemini de mahveder..
Oku balım. Sevindim daha iyi hissetmene.Okuyum cicim. Çok şükür iğneden sonra rahatladım.
Mahvediyor gerçekten.Zaten migrenim de var.
Sen nasılsın bakalım cicim, dinleniyorsun dimii, çocuklar yine yıpratmış birazevde bol bol yat. Sömestra az kaldı ama çok zorlanmazsın inşallah ❤
Sağoll ciciimmOku balım. Sevindim daha iyi hissetmene.
Kendine dikkat et, sonra kafan kpss konularını almaz
Çocuklar evet yine bildiğimiz gibi
Sömestr gelsin artık evetŞu ilk 3 ayı zor atlatıyorum çalışırken. İnşallah 4.ayla birlikte daha dirençli olurum okulda.
Özlemesem gelir miyim ulen hatırlarsan bi ara gidiyodum sırf buradan sen küscen diye geri döndümBenden ötürü mü senden ötürü
Hiç demiyorsun burda kendini topiğe hapsetmiş bir cici vardı. Acık gidem, acık özleyem, acık hal hatır soram.. Nerde.. Fevasız gacı.
Ne var ne para orda bizsek nolmuşsana da macır olmayı öğreticem. Sende 3 katlı apartman dikeceksin bu kıyağımı da unutma.
Can sure başka dua başka ondan dedim sure Allahtan gelen ayetlerdir duası var ama :)Vallahi bende hiç bilmediğim halde rüyamda gördüm bu sureyi gül suyuna okuyordu rüyamdaki kişi
Sonra bir velime anlattım. Şahmeran duasıdır o dedi. Bir tek şahmeran duası gül suyuna okunur dedi. Sonra araştırdım anlamı öyle güzel ki çok etkilendim. Başka adı var mı bilmiyorum ama dua şu
Eki Görüntüle 2565901
Napıyosun kuzummm nasılsınnİyi akşamlar balımmm❤
Hoşbulduk CicimmmHoşgeldin büşom
Nassın balım
Geçen hafta birkaç gün raporluydum pıtırcığım. Çok kötü olursam raporlarla idare edip hazirana kadar çalışmak niyetindeyim.Sağoll ciciimm ❤ ahh kpss vallahi herşeyi onu düşünerek milim milim planlıyorum
Evet cicim, son zmnlarda izin almayı düşünüyor musun pekii
Cay içiyorum canım sen :)Napıyosun kuzummm nasılsınn
Hoşbulduk Cicimmm
İyiyim kuzummm sen nasılsın ❤
Bence kocanı dinle, doğru yol benim. Gerçek mutluluk bende. Bana doğru gel, ışığa yürüÖzlemesem gelir miyim ulen hatırlarsan bi ara gidiyodum sırf buradan sen küscen diye geri döndümne çabuk unuttun ...
ahahhahah bunu kocam duysa senin yanından ayırmaz beni
Aaa sure değil miymiş bu. Ben sure sandım. Aman ne bileyim güzel bir dua işte okuyun faziletliymişCan sure başka dua başka ondan dedim sure Allahtan gelen ayetlerdir duası var ama :)
Eh işte büşom dinleniyorum öyle. Birazdan gidip yatacağım.Napıyosun kuzummm nasılsınn
Hoşbulduk Cicimmm
İyiyim kuzummm sen nasılsın ❤
İnşallahh Cicimm sen yaparsın güveniyorumGeçen hafta birkaç gün raporluydum pıtırcığım. Çok kötü olursam raporlarla idare edip hazirana kadar çalışmak niyetindeyim.
Umarım idare edebilirim de haziranı görebilirim
Isıgı alamadım bi türlüBence kocanı dinle, doğru yol benim. Gerçek mutluluk bende. Bana doğru gel, ışığa yürü
Aaa sure değil miymiş bu. Ben sure sandım. Aman ne bileyim güzel bir dua işte okuyun faziletliymiş
Kız kutsişim sen tüm kuranı ezbere biliyor musun şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?