Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelmezsen bende senle bidaha konuşmam ve de küserim
Vereceğin fiyata göre belki anlaşabiliriz. Bir macır karlı olan hiçbir alışverişi kaçırmaz
Küsmek sende bana karşı bağışıklık kazandı kazandırdı

Nerde para orda siz tabi

Nazara geliyorsun bence balım.
Şahmeran suresini 7 kez oku. Ayetel kürsüyü de 7 kez oku.
Ama klimadan da uzak dur. Solunum sistemini de mahveder..

Kuran da şahmeran suresi mi varmıs?? İlk defa duydum bi sürenin başka adı mı

Küsmek sende bana karşı bağışıklık kazandı kazandırdı

Nerde para orda siz tabi
Benden ötürü mü senden ötürü
Hiç demiyorsun burda kendini topiğe hapsetmiş bir cici vardı. Acık gidem, acık özleyem, acık hal hatır soram.. Nerde.. Fevasız gacı.
Ne var ne para orda bizsek nolmuş sana da macır olmayı öğreticem. Sende 3 katlı apartman dikeceksin bu kıyağımı da unutma.

Kuran da şahmeran suresi mi varmıs?? İlk defa duydum bi sürenin başka adı mı
Vallahi bende hiç bilmediğim halde rüyamda gördüm bu sureyi gül suyuna okuyordu rüyamdaki kişi
Sonra bir velime anlattım. Şahmeran duasıdır o dedi. Bir tek şahmeran duası gül suyuna okunur dedi. Sonra araştırdım anlamı öyle güzel ki çok etkilendim. Başka adı var mı bilmiyorum ama dua şu

Okuyum cicim. Çok şükür iğneden sonra rahatladım.
Mahvediyor gerçekten. Zaten migrenim de var.

Sen nasılsın bakalım cicim, dinleniyorsun dimii, çocuklar yine yıpratmış biraz evde bol bol yat. Sömestra az kaldı ama çok zorlanmazsın inşallah

Oku balım. Sevindim daha iyi hissetmene.
Kendine dikkat et, sonra kafan kpss konularını almaz
Çocuklar evet yine bildiğimiz gibi
Sömestr gelsin artık evet Şu ilk 3 ayı zor atlatıyorum çalışırken. İnşallah 4.ayla birlikte daha dirençli olurum okulda.

Sağoll ciciimm ahh kpss vallahi herşeyi onu düşünerek milim milim planlıyorum

Evet cicim, son zmnlarda izin almayı düşünüyor musun pekii

Özlemesem gelir miyim ulen hatırlarsan bi ara gidiyodum sırf buradan sen küscen diye geri döndüm ne çabuk unuttun ...

ahahhahah bunu kocam duysa senin yanından ayırmaz beni

Can sure başka dua başka ondan dedim sure Allahtan gelen ayetlerdir duası var ama :)

Sağoll ciciimm ❤ ahh kpss vallahi herşeyi onu düşünerek milim milim planlıyorum

Evet cicim, son zmnlarda izin almayı düşünüyor musun pekii
Geçen hafta birkaç gün raporluydum pıtırcığım. Çok kötü olursam raporlarla idare edip hazirana kadar çalışmak niyetindeyim.
Umarım idare edebilirim de haziranı görebilirim

Özlemesem gelir miyim ulen hatırlarsan bi ara gidiyodum sırf buradan sen küscen diye geri döndüm ne çabuk unuttun ...

ahahhahah bunu kocam duysa senin yanından ayırmaz beni
Bence kocanı dinle, doğru yol benim. Gerçek mutluluk bende. Bana doğru gel, ışığa yürü
Can sure başka dua başka ondan dedim sure Allahtan gelen ayetlerdir duası var ama :)
Aaa sure değil miymiş bu. Ben sure sandım. Aman ne bileyim güzel bir dua işte okuyun faziletliymiş
Kız kutsişim sen tüm kuranı ezbere biliyor musun şimdi?

Geçen hafta birkaç gün raporluydum pıtırcığım. Çok kötü olursam raporlarla idare edip hazirana kadar çalışmak niyetindeyim.
Umarım idare edebilirim de haziranı görebilirim
İnşallahh Cicimm sen yaparsın güveniyorum ben çalışırken hamile bir öğretmen okul sonuna kadar kalmıştı hem de ikinci hamileliğinde.sen de yaparsın

Isıgı alamadım bi türlü

Dua canım ayet değil ben bile kendimi sorguladım

evet canım biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…