Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallahh Cicimm sen yaparsın güveniyorum ben çalışırken hamile bir öğretmen okul sonuna kadar kalmıştı hem de ikinci hamileliğinde.sen de yaparsın
Yapacağım yapmalıyım borçlar var diren cici
Zaten evde olsam ne yapacağım ki habire yatıp kendimi dinlerim o da iyi değil

Aaaaa nasılmış o elhanım. Merak ettim.
Karnabahar haşlıyoruz ama biraz diri kalacak. Blenderden geçiriyoruz. Bulgur bulgur oluyor. Soğanı salcayla kavuruyoruz. Bütün yesillikleri doğrayıp karıştırıyoruz. Bildiğin kısır gibi. Sadece karnabahari ilk başta dediğim gibi yapıyoruz geri kalan malzeme aynı.

Isıgı alamadım bi türlü

Dua canım ayet değil ben bile kendimi sorguladım

evet canım biliyorum ❤❤❤
Yaaaaaaa beni etkilemeyi başardın
Nasıl ezberledin anlatsana biraz zor olmadı mı

Yapacağım yapmalıyım borçlar var diren cici
Zaten evde olsam ne yapacağım ki habire yatıp kendimi dinlerim o da iyi değil
Kesinlikle Cicimm, biliyo musun bazen evv normal insanı bile psikopat yapıyor gücün kuvvetin yetiyorsa en güzeli normal düzeninden gitmek olur sanırım, inşallah öyle olsun

Süperrrrrrrrrr
Bayıldım. Deniycem en kısa zamanda elhanım. Çok teşekkür ederim

Yaaaaaaa beni etkilemeyi başardın
Nasıl ezberledin anlatsana biraz zor olmadı mı
Canımsın

sabır kısmı zordu benim için cok imtihan atlattım hastalık olarak kardeşim hastalandı falan.. ama ezberi cok hızlı yapan biriydim bu benim en büyük avantajımdı 1.5 yılda bitirdim sınava girdim :) çokta ara verdim bide ama çokta cabuk unutan biriyim bu benim için de en büyük dejavantaj...

Kesinlikle Cicimm, biliyo musun bazen evv normal insanı bile psikopat yapıyor gücün kuvvetin yetiyorsa en güzeli normal düzeninden gitmek olur sanırım, inşallah öyle olsun
Yaaa bayılıyorum böyle herkesin yapamayacağı şeyleri yapabilen zeki insanlara kutsişim
Benim o kadar şeyi ezberlemem gerçekten mümkün değil. Hala kunut dualarını ezberleyemedim yıllardır
HayatSevinceGuzel bak kutsiş neler yapmış sende yap siz branşdaşsınız

Süperrrrrrrrrr
Bayıldım. Deniycem en kısa zamanda elhanım. Çok teşekkür ederim
O kadar lezzetli ki cici annem. Nar ekşisi ve fesleğen çok yakışıyor ayrıca karnabahar kokusunu da alıyor fesleğen. Taze soğan da ekleyebilirsin.

O kadar lezzetli ki cici annem. Nar ekşisi ve fesleğen çok yakışıyor ayrıca karnabahar kokusunu da alıyor fesleğen. Taze soğan da ekleyebilirsin.
En kısa zamanda alıp yapacağım elhanım. Bakalım nasıl olacak

Sağol cicim zeka işi kadar sabır işi gönül işi en çokta cok seviyorum ve severek yapıyorum bu işi işimde bu alanda Allahım bu aşktan sevgiden ayırmasın
Üzerine farz olduğunu biliyorsundur ama

onun branşı ne

Kuran da şahmeran suresi mi varmıs?? İlk defa duydum bi sürenin başka adı mı
Aa ben hiç fa
Youlost16 kutsişiim branşın dikab mııı? Ben neler kaçırdım

Çok özeniyorum ama bazen hiç güvenemiyorum kendime. Okul yıllarımda ezberlediğimle kaldım. Bir de sınav herşeyi geri plana attırıyor ya üzülüyorum

Enişte is back
Zamanın oldukça 15 20 dakikalık hamile yogalarına başlasan hem ruhun bedenin hemde bebiş dinlenir
İyiyim kuzum valla haft başladı yine diyeti bozdum arada ya boğazım azdı yine. Ama devam

Hala iş yarayan işsiz güçsüz bir ben Allahım nasip et güzel ahlaklı bir yer

Öylede denilebilir canım hafızım diyeyim
Neleri ezberledin?

Maşallah kuzuma. Bak neler öğrendim zebram hakkında.

Öylede denilebilir canım hafızım diyeyim
Neleri ezberledin?
Orta boy karnabaharin dörtte biri sana ve eşine yeter. İlk etapta tadı hoşuna gider mi gitmez mi bilmedigimizden fazla israf da etmemiş olursun canım.
Kuzularım bir anda çok fena uyku bastırdı ne oldu birden anlamadım ben kaçayım.
Hepinize iyi geceler ballarım. Uyuyamazsam sonra gelirim

Bende çabuk unuturum ya.. Bende çok özeniyorum ama bir türlü adım atamdım okumak için değil ama bilmek öğrenmek için bir zaman çok içindeydim hatta hayatımı kendini farklı bir yöne almaya karar verdim ama yapamadım nefs işte..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…