- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.321
Yapacağım yapmalıyım borçlar var diren ciciİnşallahh Cicimm sen yaparsın güveniyorumben çalışırken hamile bir öğretmen okul sonuna kadar kalmıştı hem de ikinci hamileliğinde.sen de yaparsın
Karnabahar haşlıyoruz ama biraz diri kalacak. Blenderden geçiriyoruz. Bulgur bulgur oluyor. Soğanı salcayla kavuruyoruz. Bütün yesillikleri doğrayıp karıştırıyoruz. Bildiğin kısır gibi. Sadece karnabahari ilk başta dediğim gibi yapıyoruz geri kalan malzeme aynı.Aaaaa nasılmış o elhanım. Merak ettim.
Yaaaaaaa beni etkilemeyi başardınIsıgı alamadım bi türlü
Dua canım ayet değil ben bile kendimi sorguladım
evet canım biliyorum❤❤❤
Kesinlikle Cicimm, biliyo musun bazen evv normal insanı bile psikopat yapıyorYapacağım yapmalıyım borçlar var diren cici
Zaten evde olsam ne yapacağım ki habire yatıp kendimi dinlerim o da iyi değil
SüperrrrrrrrrrKarnabahar haşlıyoruz ama biraz diri kalacak. Blenderden geçiriyoruz. Bulgur bulgur oluyor. Soğanı salcayla kavuruyoruz. Bütün yesillikleri doğrayıp karıştırıyoruz. Bildiğin kısır gibi. Sadece karnabahari ilk başta dediğim gibi yapıyoruz geri kalan malzeme aynı.
CanımsınYaaaaaaa beni etkilemeyi başardın
Nasıl ezberledin anlatsana biraz zor olmadı mı
Kesinlikle Cicimm, biliyo musun bazen evv normal insanı bile psikopat yapıyorgücün kuvvetin yetiyorsa en güzeli normal düzeninden gitmek olur sanırım, inşallah öyle olsun
Yaaa bayılıyorum böyle herkesin yapamayacağı şeyleri yapabilen zeki insanlara kutsişimCanımsın
sabır kısmı zordu benim için cok imtihan atlattım hastalık olarak kardeşim hastalandı falan..ama ezberi cok hızlı yapan biriydim bu benim en büyük avantajımdı 1.5 yılda bitirdim sınava girdim :) çokta ara verdim bide ama çokta cabuk unutan biriyim bu benim için de en büyük dejavantaj...
O kadar lezzetli ki cici annem.Süperrrrrrrrrr
Bayıldım. Deniycem en kısa zamanda elhanım. Çok teşekkür ederim
En kısa zamanda alıp yapacağım elhanım. Bakalım nasıl olacakO kadar lezzetli ki cici annem.Nar ekşisi ve fesleğen çok yakışıyor ayrıca karnabahar kokusunu da alıyor fesleğen. Taze soğan da ekleyebilirsin.
Sağol cicim zeka işi kadar sabır işi gönül işi en çoktaYaaa bayılıyorum böyle herkesin yapamayacağı şeyleri yapabilen zeki insanlara kutsişim
Benim o kadar şeyi ezberlemem gerçekten mümkün değil. Hala kunut dualarını ezberleyemedim yıllardır
HayatSevinceGuzel bak kutsiş neler yapmış sende yap siz branşdaşsınız
Aa ben hiç faKuran da şahmeran suresi mi varmıs?? İlk defa duydum bi sürenin başka adı mı
Yaaa bayılıyorum böyle herkesin yapamayacağı şeyleri yapabilen zeki insanlara kutsişim
Benim o kadar şeyi ezberlemem gerçekten mümkün değil. Hala kunut dualarını ezberleyemedim yıllardır
HayatSevinceGuzel bak kutsiş neler yapmış sende yap siz branşdaşsınız
Enişte is backBallarım kaymaklarım ben geldim işte buradayım
Geçen giremediklerim geyşam evde diyeydi. Bugün de malum raporun bitişi ve iş başı günümdü
En son girdiğim gün geyşam gece nöbetinde demiştim ya, gecenin bir yarısı kapı çaldı. Uykulu uykulu gittim açtım ki bir de ne göreyim; kapıda geyşam tüm endamıyla duruyor ve bana bakıyor
Ana dedim ben şoking burda ne arıyorsun
Hemen ayaklarına baktım düz mü diyeDüzdü
Ertesi gün açık öğretim sınavı var diye şefi salmış. Nasıl mutlu oldumdu
Bugün de 5 gün aradan sonra ilk dersimde yine sinir krizi geçirmeyi başardım (sağolsunlar) . Bebek içimde manyak oldu yemin ederim. Ruh sağlığı şimdiden bozuldu yavrucağın.
Sizlerde ne var ne yok şekerlerim
Şamdanı soruyorsunuz bende bilmiyorum kuzular. Sürekli etiket yapıyorum dönüş yok. Profiline yazdım dönüş yok. Msj da attım yine bir dönüş yok.
Burda çoğumuz çalışıyoruz çalışmak girişe engel değil. Gelmek istese gelir..
Biraz şaşkın biraz üzgünüm. Çoğu üye gelemeyeceği zaman hep haber verip gitti. Artık gelemeyeceğim dedi. Ben şamdandan da böyle yapmasını beklerdim.
Belki de bir sıkıntısı vardır yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Anca geldiği zaman (gelirse tabi) öğreneceğiz artık. Bir süre daha etiket yapmaya devam edeceğim.
Umarım herşeyi yolundadır diyebiliyorum sadece
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Blossom77
Öylede denilebilir canım hafızım diyeyimAa ben hiç fa
Youlost16 kutsişiim branşın dikab mııı? Ben neler kaçırdım
Çok özeniyorum ama bazen hiç güvenemiyorum kendime. Okul yıllarımda ezberlediğimle kaldım.Bir de sınav herşeyi geri plana attırıyor ya üzülüyorum
Orta boy karnabaharin dörtte biri sana ve eşine yeter. İlk etapta tadı hoşuna gider mi gitmez mi bilmedigimizden fazla israf da etmemiş olursun canım.En kısa zamanda alıp yapacağım elhanım. Bakalım nasıl olacak
Maşallah kuzuma.Sağol cicim zeka işi kadar sabır işi gönül işi en çoktacok seviyorum ve severek yapıyorum bu işi işimde bu alanda Allahım bu aşktan sevgiden ayırmasın
Üzerine farz olduğunu biliyorsundur ama
onun branşı ne
Canım elhan ablamMaşallah kuzuma.Bak neler öğrendim zebram hakkında.
Aa ben hiç fa
Youlost16 kutsişiim branşın dikab mııı? Ben neler kaçırdım
Çok özeniyorum ama bazen hiç güvenemiyorum kendime. Okul yıllarımda ezberlediğimle kaldım.Bir de sınav herşeyi geri plana attırıyor ya üzülüyorum
Enişte is back
Zamanın oldukça 15 20 dakikalık hamile yogalarına başlasan hem ruhun bedenin hemde bebiş dinlenir❤
İyiyim kuzum valla haft başladı yine diyeti bozdum arada ya boğazım azdı yine. Ama devam☺
Hala iş yarayan işsiz güçsüz bir benAllahım nasip et güzel ahlaklı bir yer
Öylede denilebilir canım hafızım diyeyim❤
Neleri ezberledin?
Kuzularım bir anda çok fena uyku bastırdı ne oldu birden anlamadımOrta boy karnabaharin dörtte biri sana ve eşine yeter. İlk etapta tadı hoşuna gider mi gitmez mi bilmedigimizden fazla israf da etmemiş olursun canım.
Bende çabuk unuturum ya.. Bende çok özeniyorum ama bir türlü adım atamdım okumak için değil ama bilmek öğrenmek için bir zaman çok içindeydim hatta hayatımı kendini farklı bir yöne almaya karar verdim ama yapamadım nefs işte..Canımsın
sabır kısmı zordu benim için cok imtihan atlattım hastalık olarak kardeşim hastalandı falan..ama ezberi cok hızlı yapan biriydim bu benim en büyük avantajımdı 1.5 yılda bitirdim sınava girdim :) çokta ara verdim bide ama çokta cabuk unutan biriyim bu benim için de en büyük dejavantaj...
İyi geceler ciciKuzularım bir anda çok fena uyku bastırdı ne oldu birden anlamadımben kaçayım.
Hepinize iyi geceler ballarım. Uyuyamazsam sonra gelirim
İyi geceler cici anamKuzularım bir anda çok fena uyku bastırdı ne oldu birden anlamadımben kaçayım.
Hepinize iyi geceler ballarım. Uyuyamazsam sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?