Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canım benim nefis en büyük düşman zaten onu yenmek gerek ilk önce :) mesela dünyalık bişeye özendiğinde hemen elde etmek istiyosun değil mi ama aslında sonlu olan yer burası.. sonsuz dünyamıza hiç hazırlık yapıyo muyuz oradakilere bizi o güzel mekana götürecek amellere neden özenmiyoruz.. en büyük sorunumuz bu.. ilk önceliğimiz mekanı cennet olan insanlara özenmek olmalı :) eğer sen istersen ben elimden geleni yapmaya çalışırım senle konuşur anlatırım

Ne güzel anlatmışsın içinde olmayı çok isterim çünkü çok duamın kabul olduğunu olduğubda ağladığımı bilirim ben bunu hakedecek biri olmadığım Allahım bin şükür sana derim. Umarım yani... Çok çok sağol

Öylede denilebilir canım hafızım diyeyim
Neleri ezberledin?
Maşallah kutsişiim
Ben de beyyineden aşağısı, Yasin, Mülk, Nebe, Fetih, Vakıa, Hucurat, Lokman, Cuma, İnsan var ezberimde. Unutmayım diye tekrar yapıyorum sık sık şuan sadece.

Sen kendin mi ezberlemiştin kutsişiim?

Sen her aklına takılanı merak ettiklerini sıkıntını herseyi bana konuşup anlatabilirsin özelden de burdan da olur farketmez ama bu iş gönül işi öncelikle kalbini verdikten sonra seninle bişeyleri başarabiliriz ve bunları da gene senin istediğin ölçü de ilerletebiliriz Ben hep öğrencilerime de bu şekil anlatıyorum ve cok güzel geri dönüşler alıyorum sende istersen sana da yardım ederim ve cok mutlu olurum cünkü islamı ayağa kaldıracak ona örnek insanlar olması için elimden geleni yapıyorum

Iyi de neden? Sonucta o bebek oglunun da bebegi. Mesela benim kaynanam da beni aramaz ama benim sivri dilimden Hak veriyorum o yuzden aramamasina.
Seninki neden boyle? Neden aramiyor hastanede oldugunu bile bile?

Oh maşallah kuzum :)
Ben bi kursta ezberledim hepsini kuzum belgemi falan da aldım

Yarı Adanalı sayılırsınız, şalgam çok yararlı, sindirimi kolaylaştırır, bağırsakları çalıştırır vs vs
Aynen babam da kendine hep yari adanali der
Salgam cidden mucize bisey. 2 gunde gribimi kesti. Inanilir gibi degil. Denemedigim bitki cayo kalmadi, salgam kesti gribi.

Şişlik gülom o..
Vücut su topluyor gebeyken. Sen tabi biraz daha dikkatli gitmeye çalış. Önünde daha 4 ay var. Ama o şişkinlikler hep gidecek doğumdan sonra hele ki emzirirken
Keşke gitse
Resmen yüzümden hamile.oldugum anlaşılıyor
Çok kilo almadm ama sanirm yasamadigm kadar şişlik yasayacagim

Amiiin canim aynenn sonradan olusmuyor .

Oh maşallah kuzum :) ❤
Ben bi kursta ezberledim hepsini kuzum belgemi falan da aldım ❤
Tebrik ederiim kutsişiim senii çok
Tek başıma ben de bilmiyorum hiç yapabilir miyim. Önceden güzel bi ezberim vardı ama şuan daha çok zorlanıyorum

Tebrik ederiim kutsişiim senii çok ❤
Tek başıma ben de bilmiyorum hiç yapabilir miyim. Önceden güzel bi ezberim vardı ama şuan daha çok zorlanıyorum
Cok teşekkür ederim bitanem sağol sende bi cok sure ezberlemişsin bende seni tebrik ederim
Tek basına cok zor canım bi hoca mutlaka şart dinlemesi için..

Benimde oyle bayagı zayıfladı hafızam neden bilmem yaş ilerleyince böyle mi oluyo acaba...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…