- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.341
Allah rahatlık versin.Kuzularım bir anda çok fena uyku bastırdı ne oldu birden anlamadımben kaçayım.
Hepinize iyi geceler ballarım. Uyuyamazsam sonra gelirim
Allah bu yolda işlerini kolaylastirsin canım kardeşim. Gurur duydum seninle.Canım elhan ablam❤ Teşekkür ederim ❤ Bişeyler yapmaya çalıştım ❤
Ah canım benim nefis en büyük düşman zaten onu yenmek gerek ilk önce :) mesela dünyalık bişeye özendiğinde hemen elde etmek istiyosun değil mi ama aslında sonlu olan yer burası.. sonsuz dünyamıza hiç hazırlık yapıyo muyuz oradakilere bizi o güzel mekana götürecek amellere neden özenmiyoruz.. en büyük sorunumuz bu.. ilk önceliğimiz mekanı cennet olan insanlara özenmek olmalı :) eğer sen istersen ben elimden geleni yapmaya çalışırım senle konuşur anlatırımBende çabuk unuturum ya.. Bende çok özeniyorum ama bir türlü adım atamdım okumak için değil ama bilmek öğrenmek için bir zaman çok içindeydim hatta hayatımı kendini farklı bir yöne almaya karar verdim ama yapamadım nefs işte..
Canım ablam cok sağol ne desem bilemedimAllah bu yolda işlerini kolaylastirsin canım kardeşim. Gurur duydum seninle.
Ne güzel anlatmışsın içinde olmayı çok isterim çünkü çok duamın kabul olduğunu olduğubda ağladığımı bilirim ben bunu hakedecek biri olmadığım Allahım bin şükür sana derim. Umarım yani... Çok çok sağolAh canım benim nefis en büyük düşman zaten onu yenmek gerek ilk önce :) mesela dünyalık bişeye özendiğinde hemen elde etmek istiyosun değil mi ama aslında sonlu olan yer burası.. sonsuz dünyamıza hiç hazırlık yapıyo muyuz oradakilere bizi o güzel mekana götürecek amellere neden özenmiyoruz.. en büyük sorunumuz bu.. ilk önceliğimiz mekanı cennet olan insanlara özenmek olmalı :) eğer sen istersen ben elimden geleni yapmaya çalışırım senle konuşur anlatırım
Maşallah kutsişiimÖylede denilebilir canım hafızım diyeyim❤
Neleri ezberledin?
Tamam cicim iyi uykularKuzularım bir anda çok fena uyku bastırdı ne oldu birden anlamadımben kaçayım.
Hepinize iyi geceler ballarım. Uyuyamazsam sonra gelirim
Sen her aklına takılanı merak ettiklerini sıkıntını herseyi bana konuşup anlatabilirsin özelden de burdan da olur farketmezNe güzel anlatmışsın içinde olmayı çok isterim çünkü çok duamın kabul olduğunu olduğubda ağladığımı bilirim ben bunu hakedecek biri olmadığım Allahım bin şükür sana derim. Umarım yani... Çok çok sağol ❤
Iyi de neden? Sonucta o bebek oglunun da bebegi. Mesela benim kaynanam da beni aramaz ama benim sivri dilimdenAcıtasyon mu.. Benim karşılarında kendimi bir jiletlemediğim kaldı acıtasyon nedir.
Boşuna mı diyorum Kutsal su son çarem diye beheheyyy
Akrabalar napsın.. Benim bir kaynanam var nam-ı diğer yakuzam... Hamile gelinin haftalardır aramıyor. Geçen hafta düşük tehlikesi yaşayınca hastahaneden durum paylaştım. Yakuza dahil eşimin tüm sülalesi gördü. Biri bile aramadı. Nasılsın, bebek iyi mi demedi..
Dün teyzesi aradı onu da bir güzel haşladım. Hamile gelininizi arayıp sorduğunuz yok düşük tehlikesi geçirdim haberiniz bile yok falan diye. O lafların yakuzaya gittiğinden eminim. Ona rağmen aramadı biliyor musun..
Yazıklar olsun gerçekten.
Oh maşallah kuzum :)Maşallah kutsişiim ❤
Ben de beyyineden aşağısı, Yasin, Mülk, Nebe, Fetih, Vakıa, Hucurat, Lokman, Cuma, İnsan var ezberimde. Unutmayım diye tekrar yapıyorum sık sık şuan sadece.
Sen kendin mi ezberlemiştin kutsişiim?
Aynen babam da kendine hep yari adanali derYarı Adanalı sayılırsınız, şalgam çok yararlı, sindirimi kolaylaştırır, bağırsakları çalıştırır vs vs
Keşke gitseŞişlik gülom o..
Vücut su topluyor gebeyken. Sen tabi biraz daha dikkatli gitmeye çalış. Önünde daha 4 ay var. Ama o şişkinlikler hep gidecek doğumdan sonra hele ki emzirirken
Amiiin canim aynenn sonradan olusmuyor .Vay be yerim onu ben maşallah ❤
Allah her zaman o güzel vicdanını korusun kuzumun, hepimize de vicdanlı çocuklar versin.
Yok çayım vallahi sonradan oluşmuyor. Şurda 4 aydır tanıştığım öğretmen arkadaşlar arayıp soruyor merak ediyor 2 gün gitmedim diye. Benim yakuza ve çetesinde tık yok. Durumları öğrenseler bile durum aynı baksana. Açık açık söylemişim daha ne yapayım yani beni de geçtim bebek için endişelenmeleri için
Tebrik ederiim kutsişiim senii çokOh maşallah kuzum :) ❤
Ben bi kursta ezberledim hepsini kuzum belgemi falan da aldım ❤
AhhahahahahaCok mantikli gercekten. Sonuna kadar arkandayim. Izleme izletme
Aman hiklama da tıklayarak yaşayabilirsin
Cok teşekkür ederim bitanem sağol sende bi cok sure ezberlemişsin bende seni tebrik ederimTebrik ederiim kutsişiim senii çok ❤
Tek başıma ben de bilmiyorum hiç yapabilir miyim. Önceden güzel bi ezberim vardı ama şuan daha çok zorlanıyorum
Dizi izleyeceğiz bizde şimdi kuzumCay içiyorum canım sen :)
Napıyım kuzum sendromla geçti işte erkenden kalktım bide dün çok temizlik yaptım her yerim hamlamışEh işte büşom dinleniyorum öyle. Birazdan gidip yatacağım.
Sen neler yaptın bugün
Olsun bizde byrda dedikodu yapiyoruz fena miAhhahahahaha
İzlesin aman ona dalınca beni unutuyor
Ne izleyeceksinizDizi izleyeceğiz bizde şimdi kuzum
Napıyım kuzum sendromla geçti işte erkenden kalktım bide dün çok temizlik yaptım her yerim hamlamışdinlen dinlen ne güzel benim yerime de dinlen cicimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?