- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.361
Teşekkür ederim kutsişiim.Cok teşekkür ederim bitanem sağol sende bi cok sure ezberlemişsin bende seni tebrik ederim❤
Tek basına cok zor canım bi hoca mutlaka şart dinlemesi için..
Benimde oyle bayagı zayıfladı hafızam neden bilmem yaş ilerleyince böyle mi oluyo acaba...
Aman hiklama da tıklayarak yaşayabilirsin
Kuzum benimde yanlışlarım oluyo çünkü ezber yapıyoruz ve cok haslamadan iyice oturmuyor bunun içinde cok okumak lazım.. bunun içinde cok fedakar olmak lazım işte hepsi birbiriyle bağlantılı ben mesela ezber yaptıkça hafızam zayıfladınTeşekkür ederim kutsişiim. ❤
Evet kutsişiim. Yanlışım da oluyor yani benim illaki.
Galiba dediğin gibi oluyor.. Gittikçe biraz daha eskiyoruzaklımdakiler bari gitmesin diyorum.
Kuzum benimde yanlışlarım oluyo çünkü ezber yapıyoruz ve cok haslamadan iyice oturmuyor bunun içinde cok okumak lazım.. bunun içinde cok fedakar olmak lazım işte hepsi birbiriyle bağlantılı ben mesela ezber yaptıkça hafızam zayıfladıTeşekkür ederim kutsişiim. ❤
Galiba dediğin gibi oluyor.. Gittikçe biraz daha eskiyoruzaklımdakiler bari gitmesin diyorum.
HahahahaOlsun bizde byrda dedikodu yapiyoruz fena mi
Kuzum benimde yanlışlarım oluyo çünkü ezber yapıyoruz ve cok haslamadan iyice oturmuyor bunun içindeTeşekkür ederim kutsişiim. ❤
Hasta mı oldun kuzumAman yaşayacak kadar olsun, da
Kuzum benimde yanlışlarım oluyo çünkü ezber yapıyoruz ve cok haslamadan iyice oturmuyor bunun içinde cok okumak lazım okumak içinde fedakar olmak vakit ayırmak lazım yani hepsi birbiriyle bağlantılıTeşekkür ederim kutsişiim. ❤
Aynen öyle kutsişiim. Gerçekten çok güzel bişey yapmışsınKuzum benimde yanlışlarım oluyo çünkü ezber yapıyoruz ve cok haslamadan iyice oturmuyor bunun içinde cok okumak lazım.. bunun içinde cok fedakar olmak lazım işte hepsi birbiriyle bağlantılı ben mesela ezber yaptıkça hafızam zayıfladı
Birazcık olur gibi oldum iğne oldum düzeldim gibi şimdi rosumHasta mı oldun kuzum
Amaaan bi burda yapabiliyorum.Hahahaha
Yaniiii
Dedikodu olmasa nasıl yaşarız bilmiorm
Sağol kuzumAynen öyle kutsişiim. Gerçekten çok güzel bişey yapmışsın
Peki şimdi unutmamak için neler yapıyosun nasıl oluyor
Sende bnm.oglan gbi iğneyi görünce duzeliyorsunBirazcık olur gibi oldum iğne oldum düzeldim gibi şimdi rosum
Benmki deAmaaan bi burda yapabiliyorum.Kocam yanimdayken yaptirmiyor dedikodu giybet. Hemen vaaz veriyor
Anladım kutsişiimSağol kuzum❤
Valla ben yıllarımı verdiğim için kendime tatil verdim ama artık tekrara başlamam gerektiğini biliyorum bakalım tekrara başlamam lazım
Şartlandırdım kendimi bu iş burda bitecek, diyeSende bnm.oglan gbi iğneyi görünce duzeliyorsun
İnsallah canım Rabbim yaşamayı nasip etsinAnladım kutsişiim ❤ kolaylıklar dilerim,eminim onu da güzelce yaparsın
The crownu izliyoruz eşimle, ilk sezonu bitiyor baya sardı bizi, şu anda ki ingiltere kraliçesinin hayatını anlatıyorNe izleyeceksiniz
Ahh inşallah kutsişiimİnsallah canım Rabbim yaşamayı nasip etsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?