Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim kutsişiim.
Evet kutsişiim. Yanlışım da oluyor yani benim illaki.
Galiba dediğin gibi oluyor.. Gittikçe biraz daha eskiyoruz aklımdakiler bari gitmesin diyorum.

Teşekkür ederim kutsişiim. ❤
Galiba dediğin gibi oluyor.. Gittikçe biraz daha eskiyoruz aklımdakiler bari gitmesin diyorum.
Kuzum benimde yanlışlarım oluyo çünkü ezber yapıyoruz ve cok haslamadan iyice oturmuyor bunun içinde cok okumak lazım.. bunun içinde cok fedakar olmak lazım işte hepsi birbiriyle bağlantılı ben mesela ezber yaptıkça hafızam zayıfladın

Kuzum benimde yanlışlarım oluyo çünkü ezber yapıyoruz ve cok haslamadan iyice oturmuyor bunun içinde cok okumak lazım.. bunun içinde cok fedakar olmak lazım işte hepsi birbiriyle bağlantılı ben mesela ezber yaptıkça hafızam zayıfladı

Kuzum benimde yanlışlarım oluyo çünkü ezber yapıyoruz ve cok haslamadan iyice oturmuyor bunun içinde

Kuzum benimde yanlışlarım oluyo çünkü ezber yapıyoruz ve cok haslamadan iyice oturmuyor bunun içinde cok okumak lazım okumak içinde fedakar olmak vakit ayırmak lazım yani hepsi birbiriyle bağlantılı

Aynen öyle kutsişiim. Gerçekten çok güzel bişey yapmışsın
Peki şimdi unutmamak için neler yapıyosun nasıl oluyor

Aynen öyle kutsişiim. Gerçekten çok güzel bişey yapmışsın
Peki şimdi unutmamak için neler yapıyosun nasıl oluyor
Sağol kuzum
Valla ben yıllarımı verdiğim için kendime tatil verdim ama artık tekrara başlamam gerektiğini biliyorum bakalım tekrara başlamam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…