- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.381
Ahahaja valla ben direk hırsız sanırdımO saatte asla karşında olamıcak birini görürsen aklına gelir Diloyum
Hahaahah
İnsalalh canım insallahAhh inşallah kutsişiim ❤ inşallah güzelce sınav dönemim de geçer, yapmak istediklerimi yaparım
Netflix mi :)The crownu izliyoruz eşimle, ilk sezonu bitiyor baya sardı bizi, şu anda ki ingiltere kraliçesinin hayatını anlatıyor
Keske oyle dese. Ölu kardesinin etini yiyosun su an diyo banaBenmki de
Bizene insanlardan diyip diyip duruyor
Bizim evde net yokAynen kuzucum
Sen yatağı dağıt gelince toplarsiniz beraberÖzlem böyledir bak bende hep sinirliyim neden? Çünkü geyşam hiç evde olmuyor
Zaten bu gece çıkacak kaçta.. Bide devrelerle halı saha yapacaklarmış. Artık 1 de gelir belki daha geç.
Şaka gibi
Ben nereleri dağıtsam
yok yaa, burun ameliyatı oldum da ondan:))) merhaba herkese ..Hemde derinden deseneallah kavuştursun baccumm
Ahahaa ne münasebetçenem yok oluyor diye mi geliyormus bı sorgulayim ben eşimi eğer öyleyse koklatmayim bile
Sende hoşgeldin o zmn madem bı msj buraya yazmana vesile oldu, kalıcı ol bari tanışalımbı an buruncu kimmiş diye düşündüm hatta bizim kızlardan biri nick değişikliği yaptı sandım
Geçmiş olsun canım hoşgeldin :)yok yaa, burun ameliyatı oldum da ondan:))) merhaba herkese ..
Kesinlikle bromTabiki Patilim kolay birşey mi..
Ablam da 3 düşük yaptı mesela. Çok zor..
İnsan hayvanının acısını bile unutmuyor evlat unutulur mu hiç..
Rabbim bir daha göstermesin böyle dua edeceğiz artık
yeniyim, aslında çok eskiyim de yeniyimBURUNCU merhaba, yenisin galiba :)
Hoşgeldin o halde :)yeniyim, aslında çok eskiyim de yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?