Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tanıtmasam olmaz mı:) özele pek girmek istemiyorum. adım ayşe ,yeter mi:))
Adından ziyade, nerde yaşıyorsun ne işle meşgulsün kaç yasındasın evli misin bekar mısın çoluk çocuk var mı :) biz bunları merak ediyoruz, ama söylemek istemiyorsan sen bilirsin tabi :) sorun yok :)

Adından ziyade, nerde yaşıyorsun ne işle meşgulsün kaç yasındasın evli misin bekar mısın çoluk çocuk var mı :) biz bunları merak ediyoruz, ama söylemek istemiyorsan sen bilirsin tabi :) sorun yok :)
Gunaydinnn gorusemez oldukkk

işte bunlar bende kalsın olur mu:) maksat muhabbet değil mi:)

Gunaydinnn gorusemez oldukkk
Günaydın çayım, evet giremedim birkaç gün, ctesi misafirlerim vardı pazar ev baktık falan derken 2 gündür yoktum piyasada
ne yapıyorsun, nasılsın ? dün yemeğe gittin mi eşinle

Günaydın çayım, evet giremedim birkaç gün, ctesi misafirlerim vardı pazar ev baktık falan derken 2 gündür yoktum piyasada
ne yapıyorsun, nasılsın ? dün yemeğe gittin mi eşinle
Evet canim gittik
Evet okudum tatlim pek yazamadim sayfalar birikmisti okudum ama . Hayirlisi olur insallah dusunceniz cok guzel ev almak durumu olup alabilen icin en guzel yatirim en mantikli hareket .

aranızda botoks yaptıran var mı? aha da balıklama konu açtım karadenizliyim bak onu diyeyim
Hosgeldin aramiza
Magazin programlarinda hep diyorlar insanlar once burnunu yaptiriyor sonra botoks sonra dolgu sonra suramida yaptirayim diye onune gecilemez bi hal aliyor diyee sen de burnunu yaptirdgni yazmistin dimi sirada botoks mu var
Kendini nasl iyi hissedeceksen o sekilde davran elbet ama sonradan pisman olacagn bisey olmasin cok dusun

yok yaa laf olsun diye yazdım, estetik fikrim yok şuan , bu ara herkes yaptırıyorya ondan şey ettim burnumda deviasyon vardı, nefes sorunum vardı, ikisi bir arada çıktı estetikle, yoksa özel olarak estetik değildi ..

Evet canim gittik
Evet okudum tatlim pek yazamadim sayfalar birikmisti okudum ama . Hayirlisi olur insallah dusunceniz cok guzel ev almak durumu olup alabilen icin en guzel yatirim en mantikli hareket .
Afiyet olsun canım, nasıl geçti ? :)

Evet kesinlikle bakalım 2 tane daire var kafamızda. ikisinden biri olacak inşallah

Afiyet olsun canım, nasıl geçti ? :)

Evet kesinlikle bakalım 2 tane daire var kafamızda. ikisinden biri olacak inşallah
Sagol canim valla cok guzel gecti aksamimiz degisiklik oldu iyi geldi

Insallah hayirlisi neyse o olsn canim sizin icin

Ben burdayımm patilimm çok giremiyorum yaa, nasılsın napıyosun balım
İyiyim bende Büşümm aynı be bildiğin gibii. Çalışmaca koşturmaca devam.

Yarın kontrolüm var heyecanlyım
İş durumun ne alemde

brom ben 7-8 hafta hamileyken misafirlerim vardı, çokta güzel yemekler yapmıştım, eşim ortaya çiğ köfte almış, ben sadece çiğ köfteyle karnımı doyurmuştum, canım da istiyormuş galiba, başka hiç bir şey yiyesim gelmemişti,
eşim de aynen bu şekilde ara ara yapıyor ama en son bol yağda kızarmış yumurta katıp karıştırıyor
Dün bimden içi polarli gbi tayt almış akros L beden bacağından yukarı bile çıkamadı

Akrosum gozlerbole
Noldun gizim sen diyor yarım dünya oldum Didim
albüminine baktır canım, şişlik olabilir, ben evde önceki taytlarımı giyiyorum, sm,ml beden bir ka tayt var, bacaklarım kilo almadı, yüzümden de pek almadım ama karın ve kalça o biçim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…