- 31 Ekim 2019
- 314
- 470
- 18
- 42
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.401
yok tanıtmadım, esrarengiz olayım diyorumHoşgeldin o halde :)
Kendini tanıttın mı :) ben mi kaçırdım :)
O zaman kendini tanıtmanı bekliyoruzyok tanıtmadım, esrarengiz olayım diyorum
Adından ziyade, nerde yaşıyorsun ne işle meşgulsün kaç yasındasın evli misin bekar mısın çoluk çocuk var mı :) biz bunları merak ediyoruz, ama söylemek istemiyorsan sen bilirsin tabi :) sorun yok :)tanıtmasam olmaz mı:) özele pek girmek istemiyorum. adım ayşe ,yeter mi:))
Gunaydinnn gorusemez oldukkkAdından ziyade, nerde yaşıyorsun ne işle meşgulsün kaç yasındasın evli misin bekar mısın çoluk çocuk var mı :) biz bunları merak ediyoruz, ama söylemek istemiyorsan sen bilirsin tabi :) sorun yok :)
işte bunlar bende kalsın olur mu:) maksat muhabbet değil mi:)Adından ziyade, nerde yaşıyorsun ne işle meşgulsün kaç yasındasın evli misin bekar mısın çoluk çocuk var mı :) biz bunları merak ediyoruz, ama söylemek istemiyorsan sen bilirsin tabi :) sorun yok :)
Sen bilirsin cnmişte bunlar bende kalsın olur mu:) maksat muhabbet değil mi:)
Günaydın çayım, evet giremedim birkaç gün, ctesi misafirlerim vardı pazar ev baktık falan derken 2 gündür yoktum piyasadaGunaydinnn gorusemez oldukkk
Evet canim gittikGünaydın çayım, evet giremedim birkaç gün, ctesi misafirlerim vardı pazar ev baktık falan derken 2 gündür yoktum piyasada
ne yapıyorsun, nasılsın ? dün yemeğe gittin mi eşinle
Hosgeldin aramizaaranızda botoks yaptıran var mı? aha da balıklama konu açtımkaradenizliyim bak onu diyeyim
yok yaa laf olsun diye yazdım, estetik fikrim yok şuan , bu ara herkes yaptırıyorya ondan şey ettimHosgeldin aramiza
Magazin programlarinda hep diyorlar insanlar once burnunu yaptiriyor sonra botoks sonra dolgu sonra suramida yaptirayim diye onune gecilemez bi hal aliyor diyee sen de burnunu yaptirdgni yazmistin dimisirada botoks mu var
Kendini nasl iyi hissedeceksen o sekilde davran elbet ama sonradan pisman olacagn bisey olmasin cok dusun
Afiyet olsun canım, nasıl geçti ? :)Evet canim gittik
Evet okudum tatlim pek yazamadim sayfalar birikmisti okudum ama . Hayirlisi olur insallah dusunceniz cok guzel ev almak durumu olup alabilen icin en guzel yatirim en mantikli hareket .
Sagol canim valla cok guzel gecti aksamimiz degisiklik oldu iyi geldiAfiyet olsun canım, nasıl geçti ? :)
Evet kesinlikle bakalım 2 tane daire var kafamızda. ikisinden biri olacak inşallah
Ben burdayımm patilimm çok giremiyorum yaa, nasılsın napıyosun balım
İyiyim bende Büşümm aynı be bildiğin gibii. Çalışmaca koşturmaca devam.Ben burdayımm patilimm çok giremiyorum yaa, nasılsın napıyosun balım
brom ben 7-8 hafta hamileyken misafirlerim vardı, çokta güzel yemekler yapmıştım, eşim ortaya çiğ köfte almış, ben sadece çiğ köfteyle karnımı doyurmuştum, canım da istiyormuş galiba, başka hiç bir şey yiyesim gelmemişti,İstiyor
Cips, kola, çiğ köfte ve sucuk istiyor. Tüm zararlı ve kanserojen şeylere aşeriyorum. Ama yiyemiyorum hayat çok zalım
Bide saç boyatmayı istiyor o da olmuyor
Elim kolum bağlandı çaresizim Allahım şarkısı bana gelsin.
Kocan nerde ki?
eşim de aynen bu şekilde ara ara yapıyor ama en son bol yağda kızarmış yumurta katıp karıştırıyorGeyşanin yapabileceği bir tarif
Malzemeleri bir tepsiye koy( ince bulgur, salca, baharatlar kimyon karabiber, pul biber, soğan sarimsak ) yogursun bir güzel. Limon, nar ekşisi ekle. En son yumuşayınca maydanoz konuluyor üzerine de kizdirilan zeytinyagini ekleyip bir karistirsin. Sıkıp sıkıp tabağa koysun...bittiiiii erkekler guclu olduğu için hamur gibi oluyor o köfte...Canım dışarda satilanların içinde katkı maddeleri varmış geç bozulsun diye. Yememen daha iyi...
albüminine baktır canım, şişlik olabilir, ben evde önceki taytlarımı giyiyorum, sm,ml beden bir ka tayt var, bacaklarım kilo almadı, yüzümden de pek almadım ama karın ve kalça o biçimDün bimden içi polarli gbi tayt almış akros L beden bacağından yukarı bile çıkamadı
Akrosum gozlerbole
Noldun gizim sen diyor yarım dünya oldum Didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?