- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.841
Akrep tanesi gelmedi o an aklıma
Yiğido tanesi dersen seni hastahaneye götürür, cennetten düşen ilk akrep burcu tanesi deseydin kendini hastahaneye götürürdü gülom
Hayiiiiir herifini cok seviyor ve onunla vakit gecirmek istiyorsun cok seksüüü avratsin o kadarYa aslında oturup plan proje çiziktirmiyorum, aklımdan otomatik geçiyor şöyle yaparız böyle yaparız diyeŞuan bu mesajı yazarken dahi onunla geldiği zaman yapacak şeyler tasarlıyor beynim.
Ruh hastası mıyım acaba ben ya şuan bir sorguladım kendimi
Sabretme ya sal gitsin pata küte giris rahatlatiyorEdicem az kaldı sabrttm etmemek için diyelim
Çok dikkat cekiciyizdirBilmem gerek duymadım galiba üye olmak merak ettiklerimi okuyodum cevap vermesemde oluyordu şimdi sohbet muhabbetiniz pek bi çekti..
24 yaşındayım 8 yillik evliyim 3 çocuk annesiyim
Ayni sehirde olmasak yapacağını bilirdm deSabretme ya sal gitsin pata küte giris rahatlatiyor
16 yaşında mı evlendinBilmem gerek duymadım galiba üye olmak merak ettiklerimi okuyodum cevap vermesemde oluyordu şimdi sohbet muhabbetiniz pek bi çekti..
24 yaşındayım 8 yillik evliyim 3 çocuk annesiyim
Bu kaynanalar adam olmaz Bobrossumm kadinda olmaz olmazlar yaniAyni sehirde olmasak yapacağını bilirdm de
Maalesef yüz yüze bakicz
Ne güzel gecmis bayraminnNolsun kuzum et bayram öküzler kaynana surati bayram kavgası bitti gitti onlarla uvrastik bizde
Dogirduklari da olmuyor kendileri de olmuyorBu kaynanalar adam olmaz Bobrossumm kadinda olmaz olmazlar yani
Harikaydi tam bir lokum kivamndaydi gorsen imrenirdinNe güzel gecmis bayraminn
Bahh benim olmamis kaynananin oglu tam kivaminda olmus valla böyle kayisi kivami böyle tam tuza banmalikDogirduklari da olmuyor kendileri de olmuyor
Anlatirken bile imrendimkii sen ne diyonn bebeimmHarikaydi tam bir lokum kivamndaydi gorsen imrenirdin
Doğru insanı buldum kaçıramam dedim . Ailem istemiyincen kaçtım16 yaşında mı evlendin24 yaşında 3 çocuk annesi olmak...
26 yaşımda 0 çocuk sahibi biri olarak tuhafıma gitti
Neden bu kadar erken evlendin kuzum merak ettim.
Bu arada mesajı okuduğun zaman sağ altta cevapla butonuna basıp cevaplarsan yazdıkların arada kaynamaz. Öneri olarak
Doğru insanı buldum kaçıramam dedim . Ailem istemiyincen kaçtımcocuk konusu evet kontrolsuz cogalmaya sebep olduk pişman değilim ya zor ama evet
Tesekkur ederim ileride cok tatli bi kaynana olmayida ümid ediyorumçok tatlısın ya
Tesekkur ederim ileride cok tatli bi kaynana olmayida ümid ediyorum
Ssstt kiz benim kiza cadi kaynanalik etmede sonraabence çoğu insan sirkeye döndüğü için tatlı kaynana yok. inşallah sen şarap olursun
ben şimdiden sirkeleştim sanırım
16 yaşında çorabımın tekini bulamıyordum kız sen nasıl doğru insanı buldun yemin ederim oskarlık kadınsın seni alkışlıyorumDoğru insanı buldum kaçıramam dedim . Ailem istemiyincen kaçtımcocuk konusu evet kontrolsuz cogalmaya sebep olduk pişman değilim ya zor ama evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?