Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayiiiiir herifini cok seviyor ve onunla vakit gecirmek istiyorsun cok seksüüü avratsin o kadar

Bilmem gerek duymadım galiba üye olmak merak ettiklerimi okuyodum cevap vermesemde oluyordu şimdi sohbet muhabbetiniz pek bi çekti..

24 yaşındayım 8 yillik evliyim 3 çocuk annesiyim
16 yaşında mı evlendin 24 yaşında 3 çocuk annesi olmak...
26 yaşımda 0 çocuk sahibi biri olarak tuhafıma gitti
Neden bu kadar erken evlendin kuzum merak ettim.
Bu arada mesajı okuduğun zaman sağ altta cevapla butonuna basıp cevaplarsan yazdıkların arada kaynamaz. Öneri olarak

Doğru insanı buldum kaçıramam dedim . Ailem istemiyincen kaçtım cocuk konusu evet kontrolsuz cogalmaya sebep olduk pişman değilim ya zor ama evet

B Brunello Cicinelli bebisim ben artık hiç plan yapmiyom. o kadar çok carlamisim ki kendi kendine plan yapmayi öğrenmiş şimdi dışardan geldik eve biz de sen rahatsız olduğun konularda acimamaya devam et. bi şekilde o düzene sokacak. yapacak bişey yok. bunları bile bile girdi mesleğe...

acı yok Rocky acı yok dicen o uyuyunca
şaka bi yana çevikten başka yere geçince bu kadar sorun olmaz emin ol kuzum az daha sabir cicim

Tesekkur ederim ileride cok tatli bi kaynana olmayida ümid ediyorum

bence çoğu insan sirkeye döndüğü için tatlı kaynana yok. inşallah sen şarap olursun

ben şimdiden sirkeleştim sanırım

Doğru insanı buldum kaçıramam dedim . Ailem istemiyincen kaçtım cocuk konusu evet kontrolsuz cogalmaya sebep olduk pişman değilim ya zor ama evet
16 yaşında çorabımın tekini bulamıyordum kız sen nasıl doğru insanı buldun yemin ederim oskarlık kadınsın seni alkışlıyorum
Helal olsun vallahi. Mutluysanız sorun yok.
Kaçtın ailen affetti mi peki. Kendi ailen ve eşinin ailesi ile aran nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…