Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M mehlika nur urfalı bir adamın dışarıdan çiğköfte alması mı cıks cıks cıks
kendi de yapıyor ara ara, ikinci cevapta o da var üstelik urfadan kaynım ve eşimin amcası gelmişti onlara almıştı, bah bah bah, gerçi onlar pek yemedi hepücüğünü ben yedim ,daha kocik hamile olduğumu bilem bilmiyordu
ama ben eşimin yaptığından çok hazır aldığını seviyorum, yumurtalı pek sevmiyorum

aranızda botoks yaptıran var mı? aha da balıklama konu açtım karadenizliyim bak onu diyeyim
yaşlarımız yakın galiba, ben yaptımadım, yaptırmak aklımın ucundan da geçmedi, hatta ihtiyaçta duymadım, çünküm çok genç gösteriyorum
bak bacım burda zorla yaşını öğrenmeye çalışırlar bak onlara kanma, yaşını sakın söyleme

yok yok söylerim nolcak, 37 yim hıh botoks yaşla alakası olmayan birşey hem, cildimiz genetik, 20 yaşında bile kaz ayağı olan biliyorum

yok yok söylerim nolcak, 37 yim hıh botoks yaşla alakası olmayan birşey hem, cildimiz genetik, 20 yaşında bile kaz ayağı olan biliyorum
çalıştığım işyerinde burun ameliyatı olan çok, botoks yaptıranlarda var, hem dudağa hem göz çevresine,
bir arkadaş geçici botoks yaptırmıştı ama ben pek fark görememiştim

İyiyim bende Büşümm aynı be bildiğin gibii. Çalışmaca koşturmaca devam.

Yarın kontrolüm var heyecanlyım
İş durumun ne alemde
Ayy kontrol demek kaç mm olduu
İş durumları beklemede kuzum durdurmuşlar bekliyorum bende hala bi haber yok olunca mutlaka bildircem size

Ayy kontrol demek kaç mm olduu
İş durumları beklemede kuzum durdurmuşlar bekliyorum bende hala bi haber yok olunca mutlaka bildircem size
Valla kaç mm bilmiyorum yarın öğrenicem büşümm.

Hakkında hayırlısı olsun kuzummm

çalıştığım işyerinde burun ameliyatı olan çok, botoks yaptıranlarda var, hem dudağa hem göz çevresine,
bir arkadaş geçici botoks yaptırmıştı ama ben pek fark görememiştim
evet artık herkesin burnu ameliyatlı ama benimki çok doğal duruyor, bilmeyen anlamıyor

Kendime aldığım ciciler dün geldi, akşam bir tanesini giydim
eşimin aklı yerinden çıktı neyse ki sonra düzeldi
Ne guzell ya cici alnca insan ne mutlu oluyor dmii kendi bilee esler zaten hayli mutlu oluyor da

Benm.simdiden almayan yerim kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…