- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.421
kendi de yapıyor ara ara, ikinci cevapta o da var
yaşlarımız yakın galiba, ben yaptımadım, yaptırmak aklımın ucundan da geçmedi, hatta ihtiyaçta duymadım, çünküm çok genç gösteriyorumaranızda botoks yaptıran var mı? aha da balıklama konu açtımkaradenizliyim bak onu diyeyim
yok yok söylerim nolcak, 37 yim hıhyaşlarımız yakın galiba, ben yaptımadım, yaptırmak aklımın ucundan da geçmedi, hatta ihtiyaçta duymadım, çünküm çok genç gösteriyorum
bak bacım burda zorla yaşını öğrenmeye çalışırlarbak onlara kanma, yaşını söyleme
çalıştığım işyerinde burun ameliyatı olan çok, botoks yaptıranlarda var, hem dudağa hem göz çevresine,yok yok söylerim nolcak, 37 yim hıhbotoks yaşla alakası olmayan birşey hem, cildimiz genetik, 20 yaşında bile kaz ayağı olan biliyorum
Ayy kontrol demek kaç mm olduuİyiyim bende Büşümm aynı be bildiğin gibii. Çalışmaca koşturmaca devam.
Yarın kontrolüm var heyecanlyım
İş durumun ne alemde
Valla kaç mm bilmiyorumAyy kontrol demek kaç mm olduu
İş durumları beklemede kuzum durdurmuşlar bekliyorum bende hala bi haber yok olunca mutlaka bildircem size
evet artık herkesin burnu ameliyatlıçalıştığım işyerinde burun ameliyatı olan çok, botoks yaptıranlarda var, hem dudağa hem göz çevresine,
bir arkadaş geçici botoks yaptırmıştı ama ben pek fark görememiştim
Ne guzell ya cici alnca insan ne mutlu oluyor dmii kendi bilee esler zaten hayli mutlu oluyor daKendime aldığım ciciler dün geldi, akşam bir tanesini giydim
eşimin aklı yerinden çıktıneyse ki sonra düzeldi
Benim eşim çok sever öyle şeyleriNe guzell ya cici alnca insan ne mutlu oluyor dmii kendi bilee esler zaten hayli mutlu oluyor da
Benm.simdiden almayan yerim kalmadıbrom ben 7-8 hafta hamileyken misafirlerim vardı, çokta güzel yemekler yapmıştım, eşim ortaya çiğ köfte almış, ben sadece çiğ köfteyle karnımı doyurmuştum, canım da istiyormuş galiba, başka hiç bir şey yiyesim gelmemişti,
eşim de aynen bu şekilde ara ara yapıyor ama en son bol yağda kızarmış yumurta katıp karıştırıyor
albüminine baktır canım, şişlik olabilir, ben evde önceki taytlarımı giyiyorum, sm,ml beden bir ka tayt var, bacaklarım kilo almadı, yüzümden de pek almadım ama karın ve kalça o biçim
Geldim aslaniko
bak şimdi daha çok merak ettim, özelden atsana linkiniKendime aldığım ciciler dün geldi, akşam bir tanesini giydim
eşimin aklı yerinden çıktıneyse ki sonra düzeldi
Sana mesaj atamıyorumbak şimdi daha çok merak ettim, özelden atsana linkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?