- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.441
açayım canımSana mesaj atamıyorumözele kapalısın
Ben tesetturluyum ya genelde goz kalemi ve ruj surerim nude renklerde ama fondotendi fardi hepsiyle bayadir makyaj yapip disari cikmamistim pazar gun kaynvaldemi gormcemee gotururken yaptim aksam esim isten oraya geldi bi sasirdi bi hosuna gitti ki anlatamamBenim eşim çok sever öyle şeyleri
saçını makyajını yapıcan çıkıcan karşısına
Ben de isteremmmmSana mesaj atamıyorumözele kapalısın
Giderrrr gitmez miiiiBen tesetturluyum ya genelde goz kalemi ve ruj surerim nude renklerde ama fondotendi fardi hepsiyle bayadir makyaj yapip disari cikmamistim pazar gun kaynvaldemi gormcemee gotururken yaptim aksam esim isten oraya geldi bi sasirdi bi hosuna gitti ki anlatamam
Gribim ama kaynanam bizdeAhahah olabilirhormonlar falan da tavan tabi derken iyileşme jet hızıyla gelir
Grip olanlara duyurulur
Aynen wapsaba bile bakmiyom sarmiyor artık.artık whatsap var herkes ordan yazışıyor diyordum ama buranın tadı başka galiba niyeyse
Ama bir ay kalır diyodun limonsuzum koskoca 1 ay ayrı misiniz kocacugunlaGribim ama kaynanam bizde
Nasılsınız kızlar ☺
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
ByNkoaLa bebisleriniz nasil ☺
Kocasi biyere mi gitmisAma bir ay kalır diyodun limonsuzum koskoca 1 ay ayrı misiniz kocacugunla
Bikaç gün akrabalarında kalmaya giderAma bir ay kalır diyodun limonsuzum koskoca 1 ay ayrı misiniz kocacugunla
Kaynanacigim geldi çayımKocasi biyere mi gitmis
Napim tatlım takılıyoruz işte sen nabiosnNaber canısııı
ne yapıyorsun
Çok şükür iyiyiz canm sn nasılsınGribim ama kaynanam bizde
Nasılsınız kızlar ☺
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
ByNkoaLa bebisleriniz nasil ☺
Kimin kocasıKocasi biyere mi gitmis
Pazar gününden kalan ortalığı topluyorm sen nabiyosnRosssss napionnn
Eeee yeter rossss topla artık yeterPazar gününden kalan ortalığı topluyorm sen nabiyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?