- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.461
burda herkes esrarengiz ya, ondan olsa gerekartık whatsap var herkes ordan yazışıyor diyordum ama buranın tadı başka galiba niyeyse
ben hiç bilmiyorum o özelliğieskiden en altta konuda kimler var görünüyordu, yok mu artık o özellik
ben gördüm kü, çok güzel ve sexü şeylerBen de isteremmmm
Surekli yapinca sasirmiyorlar normallesiyor ama arada bi degisiklik yapmak sasirtmak iyi oluyor
Ahahahhaha topla topla bitmiyor YaaaEeee yeter rossss topla artık yeter
nolabilerrrrrrburda herkes esrarengiz ya, ondan olsa gerek
ben hiç bilmiyorum o özelliği
Çalışıyorum bende balımm napimm yemekten geldimm, oturuyorum şimdilikkNapim tatlım takılıyoruz işte sen nabiosn
Ohh mis mis yeÇalışıyorum bende balımm napimm yemekten geldimm, oturuyorum şimdilikk
Mehlikacim Urfa usulü eşinin yaptığı...çok besleyici hem de. .hamileler de var amabrom ben 7-8 hafta hamileyken misafirlerim vardı, çokta güzel yemekler yapmıştım, eşim ortaya çiğ köfte almış, ben sadece çiğ köfteyle karnımı doyurmuştum, canım da istiyormuş galiba, başka hiç bir şey yiyesim gelmemişti,
eşim de aynen bu şekilde ara ara yapıyor ama en son bol yağda kızarmış yumurta katıp karıştırıyor
albüminine baktır canım, şişlik olabilir, ben evde önceki taytlarımı giyiyorum, sm,ml beden bir ka tayt var, bacaklarım kilo almadı, yüzümden de pek almadım ama karın ve kalça o biçim
ye iç yat çalış başka bişey yok güliimmOhh mis mis ye
Mis mis otur
Miss miss çalış
attım sana daBen de isteremmmm
Surekli yapinca sasirmiyorlar normallesiyor ama arada bi degisiklik yapmak sasirtmak iyi oluyor
geçmiş olsun limonsuzumm :)Gribim ama kaynanam bizde
Nasılsınız kızlar ☺
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
ByNkoaLa bebisleriniz nasil ☺
evet eşim urfalı, yumurtalı yapar hepMehlikacim Urfa usulü eşinin yaptığı...çok besleyici hem de. .hamileler de var ama
Kizz olsunnn sonucta yatak odanz ayriiiKaynanacigim geldi çayım
Bendr bakcamda sinemadayiz yandan arkadan biri filan gorur bakamadimben gördüm kü, çok güzel ve sexü şeyler
aman şimdi bakma canım, yalnızken bak, bayağı transparan çünküBendr bakcamda sinemadayiz yandan arkadan biri filan gorur bakamadim
Yokkk beee o kadar da değilaman şimdi bakma canım, yalnızken bak, bayağı transparan çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?