Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anam beni de kimse sallamıyo, varsa yoksa tutti furutti
Aslında kimse sizi sallamıyor değil, burada herkes birbirinin nerede yaşadığını evli bekar olup olmadığını, yaşını işini gücünü bilir destur denir topiğe girilir :) siz biraz sormayın etmeyin özele girmeyin tarzında konuştuğunuz için olmuş olabilir bence. Yani ben yadırgadım şahsen sizi, arkadaşları tenzih ederek kendi adıma konuşuyorum.
Yani herkes kimle nasıl biri ile konuşmak istediğini bilmek ister, kimse sizden fotoğraf istemedi sonuçta :)

bence yadırgamaya gerek yok , burada muhabbet önemli olan, ben size yalan da söyleyip farklı bilgi de verebilirdim, dürüst davrandim, hoşlanmadıysanız çıkarım sorun değil, iyi muhabbetler..

bence yadırgamaya gerek yok , burada muhabbet önemli olan, ben size yalan da söyleyip farklı bilgi de verebilirdim, dürüst davrandim, hoşlanmadıysanız çıkarım sorun değil, iyi muhabbetler..
Yoo yanlış anlamayın lütfen, ben yadırgadım sizi. Arkadaşlar ne düşünür bilemem.
Gitmenize de gerek yok sonuçta burası açık bir platform. Ama sizin yaptığınıza dürüstlük değilde esrarengiz olmak diyelim, böylesi daha doğru ve mantıklı olur bence :) gene diyorum herkesi tenzih ederek kendi adıma konuştum ben.

Kimin ne iş yaptığını sormuştunuz, sabahta ben sormuştum siz özele girmemekten bahsettiniz. Cevap vermeyeceğiniz soruları başkalarına yöneltirseniz, cevap alamamanız çok normal bence :)
Bilemedim

Çok şükür iyiyiz canm sn nasılsın
Geçmiş olsin
Bende iyim çok şükür canım. İyileşmeye çalışıyorum işte
Kuzum yoğun geçiyor son günler biraz pek aktif olamıyorum, bu hafta sonuda full temizlikle geçti, iyiyim ama çok şükür çayımı ihmal etmiyorum her gün minimum 3 bardak şu an

Seni yirim
Yorma kendini çok ya. Buarada ben bi oturuşta en az 3 bardak içiyorum o da çay azsa yani
Benim

önyargılı olmamak lazım işte, belki de konuya ordan girdim, ben de söyleyeceğim kimbilir

Aksa yemege gelin dedi
Dedm akros geç geliyor çaya gelelim.biz dedm
Sen gel o da işten buraya gelsin madem dedi
Ben şok be iotal ben ölü
Tamam diyebildm sadece
Allllaaahhhhhh Alllaahhhhh
kız gülimmmm ölecek mi acabaaa tövbeler olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…