- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.501
Kızkardeşinin kızı gelmiş de onlari yemeğe çağırmış sizde gekin diyorManşetlere haber edilmelik bir konu
Bu haber çok okunur demedi demeyin
e gidin madem derdi neymiş bakalım
Bnmki de 7 de gittiBenim koca da şimdi gitti buralar da
Sizin kayganalar bana çok garip geliyorKızkardeşinin kızı gelmiş de onlari yemeğe çağırmış sizde gekin diyor
Dedm başına kaya düştü heraldd
Bizde 8 de birlikte çıkıyoruzBnmki de 7 de gitti
Akşama gelir kizlar şimdi paylaştığım duruma gelsenizeBnmki de 7 de gitti
Taktı taktıBırak şu kadının kocasını
taktın kocaya
senin kocan nerde
Kocam evde ama kaynanam varKocannnn nerdeeee
Esimde beni kandirdibizde de kayınbabam 1 hafta kalmıştı, 1 kere yapabilmiştik,eşimi kandırmıştım
Gecms olsn cnm dha cok durcak miTaktı taktı
Kocam evde ama kaynanam var
babasından bir korkuyor ki sorma, ses gider duyar ayıp olur bilmem ne ,dedim o yapmıyor mu sankiEsimde beni kandirdi
Vay vay vay sonra makineye çamaşır atarsın artıkBikaç gün akrabalarında kalmaya gider
Adam sensizliğe dayanamamış demek kiYav Ben iki gündür kocam yok diye pastırma gömüp durdumeve gitmeye koku falan kalmaz diye ayarlamistim iki gündür adam buraya gelip duruyor mübarek iyi ki ondan uzağım diye yedim artık kendimi evime atıp ordan da duşa jet hızıyla ışınlanmam gerek
Ohooo sizde de durum tam tersi senin esin cekiniyobabasından bir korkuyor ki sorma, ses gider duyar ayıp olur bilmem ne ,dedim o yapmıyor mu sanki
kayınvalidem biz nişanlıyken vefat etti, kayınbabam tekrar evlendi, hem de kendinde bir 10 yaş belki daha küçük biriyle,
kendi babası olunca tabi, kardeşi(kaynım) arada geliyor ,hafta sonu yatılı kalıyor hiç tınlamıyor o zamanOhooo sizde de durum tam tersi senin esin cekiniyo
Ilginckendi babası olunca tabi, kardeşi(kaynım) arada geliyor ,hafta sonu yatılı kalıyor hiç tınlamıyor o zamançocuk her geldiğinde aksiyon oluyor çoğu zaman da 2 gün üst üste, çocuk 26 yaşında bekar
Çok güzel bişey de patilim aynen ama zor gidiyor kokusuAdam sensizliğe dayanamamış demek ki
o pastırma da nasıl güzel bişey ama mübarek kokusu da harbiden gitmiyor ya
Neyse o da kokuyorsa sorun yokÇok güzel bişey de patilim aynen ama zor gidiyor kokusu
Sbh kapı üstünde kalmış anahtar bizde kahvaltı yapıyoduk masada,eşim bı girdi içeri elimden pastırmayi bıraktığımı görmeliydinnöbetten çıkınca direk buraya gelmiş eve hiç ugramadan,önce bı kızdı bize niye anahtar kapının üstünde duruyor bilmem ne diye sonra da kız gül gibi pastırmayi niye bıraktın elinden devam etsene ye falan diyo dedim yookk yemem yersem de sana da yediririm dedim gülüyor şimdi ikimizde pastırma kokuyoz
len sen dibimizdeymişsin yaaAdam sensizliğe dayanamamış demek ki
o pastırma da nasıl güzel bişey ama mübarek kokusu da harbiden gitmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?