Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimde beni kandirdi
babasından bir korkuyor ki sorma, ses gider duyar ayıp olur bilmem ne ,dedim o yapmıyor mu sanki
kayınvalidem biz nişanlıyken vefat etti, kayınbabam tekrar evlendi, hem de kendinde bir 10 yaş belki daha küçük biriyle,

Yav Ben iki gündür kocam yok diye pastırma gömüp durdum eve gitmeye koku falan kalmaz diye ayarlamistim iki gündür adam buraya gelip duruyor mübarek iyi ki ondan uzağım diye yedimartık kendimi evime atıp ordan da duşa jet hızıyla ışınlanmam gerek

Adam sensizliğe dayanamamış demek ki
o pastırma da nasıl güzel bişey ama mübarek kokusu da harbiden gitmiyor ya

babasından bir korkuyor ki sorma, ses gider duyar ayıp olur bilmem ne ,dedim o yapmıyor mu sanki
kayınvalidem biz nişanlıyken vefat etti, kayınbabam tekrar evlendi, hem de kendinde bir 10 yaş belki daha küçük biriyle,
Ohooo sizde de durum tam tersi senin esin cekiniyo

Ohooo sizde de durum tam tersi senin esin cekiniyo
kendi babası olunca tabi, kardeşi(kaynım) arada geliyor ,hafta sonu yatılı kalıyor hiç tınlamıyor o zaman çocuk her geldiğinde aksiyon oluyor çoğu zaman da 2 gün üst üste, çocuk 26 yaşında bekar

Adam sensizliğe dayanamamış demek ki
o pastırma da nasıl güzel bişey ama mübarek kokusu da harbiden gitmiyor ya
Çok güzel bişey de patilim aynen ama zor gidiyor kokusu
Sbh kapı üstünde kalmış anahtar bizde kahvaltı yapıyoduk masada,eşim bı girdi içeri elimden pastırmayi bıraktığımı görmeliydin nöbetten çıkınca direk buraya gelmiş eve hiç ugramadan,önce bı kızdı bize niye anahtar kapının üstünde duruyor bilmem ne diyesonra da kız gül gibi pastırmayi niye bıraktın elinden devam etsene ye falan diyodedim yookk yememyersem de sana da yediririm dedim gülüyor şimdi ikimizde pastırma kokuyoz

Neyse o da kokuyorsa sorun yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…