Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilginç değil aslında canım, babasından çekiniyor sadece, doğulular büyüklerine çok saygı duyar, babasının yanında yayılarak oturmaz, çok konuşmaz falan, eşim yine babasıyla en büyük oğlu olarak konuşuyor, yeri geliyor kızıyor falan ama, kaynım gıkını çıkarmıyor

bi alltta yada bir üstte geyikteydik bizde bayadır.ondna dedim.göremedik kaç zamandır biribirimizi ondan şettirirverdim
Heee bende diyom dibimizdeymişsin ne hahaahahaha
Valla ben Temmuzdan beri burdayım bilmiyom ki ben sen nerdeydin
Fitotellalar da olmadığın kesindi

kusura bakmayın dan diye daldım pek huyum değildir.şimdi son mesajda patiliyi gördüm ondan yazmış bulundum
Hoş geldin çokta iyi ettin, dan diye dalmayı guzellestirdin seni hep görüyodum biliyodum da Arizona da rastlasmakta varmis

Suhanı çok severimmm
Çok güzel kilolar verdim onun topikte
Ben suhani taa bir zamanlar daha üye bile olmamisken, ziyaretçi olarak foruma girip ciktigim zamanlarda topigine denk gelip okuyordum hatta bı gırgır mevzusu vardı,leoparlı taytla gırgır yapan üye burdan selamlar çok güldüğüm dönemlerden biriydi

İnşallah o kdr anlatmaya yanlış üye değilsindir @SUHAN

hangi topiği okuyordun geyiğimi .evet öyle bir mevzu vardı

O değilde B Brunello Cicinelli dün bir şey anlatmıştın ballı lokmam, öğrencinin birini öğretmen sınıftan çıkardı diye kapıya işeyen çocuk
Onu okuyunca aklıma şey geldi
Bir zamanlar yaş o zaman 8-10 falan hatırlamıyorum belki daha büyük ya da küçükte olabilirim geçmiş zaman yalan olmasın. Neyse kuzenim arkadaşı ve ben o kızın evindeyiz annemlerimiz de Pazar’a gitmişlerdi . Bizde çocuğuz tabi evden sesler duyduk, tuvalete gitmeye çekiniyoruz hepimizin çişi geldi tabi
Bir tane poşet aldık hepimiz sırayla poşete işedik
Sonra ne yapsak ne yapsak evleri de en üst kat çatı katı idi.. poşeti bağladık en üst kattan karşı apartmandan birinin balkona fırlattık

Çok küfür yemişizdir kesin Bu yazıyı okuyorsa ve o ev sahibi hala hayatta ise hakkını helal etsin
Teşekkürler

Hahahahhhahah patiliiiii Allah siziii çocukluk elbette ajahajak koptum yazık o balkon sahibine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…