- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.541
Vallahi aklıma geldiHahahahhhahah patiliiiiiAllah siziii çocukluk elbette ajahajak koptum yazık o balkon sahibine
pompililerin ilk dönemiyse efsaneydi.tamam doğru hatırlamışsınEvet canım geyik topigiydi
yuhhhhO değilde B Brunello Cicinelli dün bir şey anlatmıştın ballı lokmam, öğrencinin birini öğretmen sınıftan çıkardı diye kapıya işeyen çocuk
Onu okuyunca aklıma şey geldi
Bir zamanlar yaş o zaman 8-10 falan hatırlamıyorum belki daha büyük ya da küçükte olabilirim geçmiş zaman yalan olmasın. Neyse kuzenim arkadaşı ve ben o kızın evindeyiz annemlerimiz de Pazar’a gitmişlerdi . Bizde çocuğuz tabievden sesler duyduk, tuvalete gitmeye çekiniyoruz hepimizin çişi geldi tabi
Bir tane poşet aldık hepimiz sırayla poşete işedik
Sonra ne yapsak ne yapsak evleri de en üst kat çatı katı idi.. poşeti bağladık en üst kattan karşı apartmandan birinin balkona fırlattık
Çok küfür yemişizdir kesinBu yazıyı okuyorsa ve o ev sahibi hala hayatta ise hakkını helal etsin
Teşekkürler
hafifletici sebeplere girer ama burdan helallik dilemek olmadı sankiAma çocuktum
Hahah aynen pompililer vardı bidepompililerin ilk dönemiyse efsaneydi.tamam doğru hatırlamışsın
cesareti olan büyük oynamıştı ozamanlar.heyy gidi.bir seneyi geçtiHahah aynen pompililer vardı bide
Ben bile üzüldüm o ev sahıbısınaVallahi aklıma geldiüzüldüm ya
iyi hele mıçıp atmamışlar o daha fenaBen bile üzüldüm o ev sahıbısınaula bebenin biri de gelir senin evine veya civarlarında işer falan sakin kızma emi ödestigini düşün
O zmanlar çok güzeldi o topik bencecesareti olan büyük oynamıştı ozamanlar.heyy gidi.bir seneyi geçti
Hahah o zmn o ev sahipleri kamera bilmem ne kesin bulurdu bunlarıiyi hele mıçıp atmamışlar o daha fena
ilk deney gibi ilerledi giren denedi giren denedi.zaman içinde normal sohbet topiğine döndü.ahahahaa bende duygulandımO zmanlar çok güzeldi o topik bencebı cesaret üye oldum lakin kknin diğer güzelliklerine kapılıp orayı nasıl unutmuşum ben ya bak aklıma geldi alakam olmadığı halde duygulandım
Kız unutmadın miVay vay vay sonra makineye çamaşır atarsın artık
Biz burda yenileri severizkusura bakmayın dan diye daldım pek huyum değildir.şimdi son mesajda patiliyi gördüm ondan yazmış bulundum
Dolmuştayım zor tuttum kendimiiyi hele mıçıp atmamışlar o daha fena
teşekkür ederim hoşbuldum.bi arkadaşa bakıp çıkacaktımKız unutmadın mi
Biz burda yenileri severizhosgeldin☺
Dolmuştayım zor tuttum kendimi
Ahh limonsuzum ahh unutulur mu hiçKız unutmadın mi
Biz burda yenileri severizhosgeldin☺
Dolmuştayım zor tuttum kendimi
Baktılar sohbet girgirli pompilimli geyiğe döndü millet müptelası oldu hâliyleilk deney gibi ilerledi giren denedi giren denedi.zaman içinde normal sohbet topiğine döndü.ahahahaa bende duygulandım
B Brunello Cicinelli karşıma çıktı, bana seni andırdı gözümde canlandırdı nedense
kızın olursa muhtemel olması beklenen
ay bunlar çok şeker yaa
Bende bayıldım çok güzellerrray bunlar çok şeker yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?