- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.861
Bu seferde sen kullaniyosn bende aciyim diyebilirHic giremiyorum arada gidip bakiyodum etiketini begenip cikiyodum kuzu kimseyi okuyamadimm..
Dicek bisi yokki karektersizler b.k mu var acdin noldu yani ne gecdi eline suan milim güvenim kalmadi iimi oldu yani..
Bakalim nolcak bundan sorasi.bnde smdi kulanyorum biyandan isime yaramadi degil haha
Ssstt kiz benim kiza cadi kaynanalik etmede sonraa
Yoh anam gec kaldin garii biz daha portakalda vitamin olan bebelerimizi kerttirdik geri dönüs yohhvalla ciko biliyon benim şartları. baştan belirttim
bizim orda bi laf vardır. oğluna dayanamayan hocaya vermez kızına dayanamayan kocaya vermez
kiyamicaksan benim oğlan bulur bi ecnebi ben de melez torun severimbu arada hayallerimden biri de melez torun sahibi olmak evet
Senin gibi hızlı bir avrat bile bize yetişemiyorsayetisemiyom sizeeeee çok hizlisiniz beybiler
Sabreden cici sabretmekten geberdi olmasın sonra sonum şamdanım yaB Brunello Cicinelli bebisim ben artık hiç plan yapmiyom. o kadar çok carlamisim ki kendi kendine plan yapmayi öğrenmişşimdi dışardan geldik eve biz de sen rahatsız olduğun konularda acimamaya devam et. bi şekilde o düzene sokacak. yapacak bişey yok. bunları bile bile girdi mesleğe...
acı yok Rocky acı yok dicen o uyuyunca
şaka bi yana çevikten başka yere geçince bu kadar sorun olmaz emin ol kuzumaz daha sabir cicim
Yoksaa... Yoksa sende gelecekte o malum kv lerden biri mi olacaksınbence çoğu insan sirkeye döndüğü için tatlı kaynana yok. inşallah sen şarap olursun
ben şimdiden sirkeleştim sanırım
Yoh anam gec kaldin garii biz daha portakalda vitamin olan bebelerimizi kerttirdik geri dönüs yohhmelez de pek tatli olur giiii oyy anamm
Aman tövbee dii yohh kiz hic gözüm yemiyüür vallasen bu gidişle on tane doguracan ciko
valla bastan kerttiysen kaynanaligima laf yokkızına derim anan etti hiç bana bakma gelin diye
Senin gibi hızlı bir avrat bile bize yetişemiyorsa
Sabreden cici sabretmekten geberdi olmasın sonra sonum şamdanım ya
Yoksaa... Yoksa sende gelecekte o malum kv lerden biri mi olacaksın
Doğru insanı bulma yolunda bulduğum ipucudan yürüdüm kaynana yok . Ailemde affetti . Mutluyuzcok şükür ufak sorunlar oluyor ki olsun zaten yoksa bu işin heyecanı kadar cunki biz zaten ayrilamiyacagimiz için kaçtık sorunlar bize ayrilma korkusunu yaşatıyor buda birbirimize bağlıyor16 yaşında çorabımın tekini bulamıyordum kız sen nasıl doğru insanı buldun yemin ederim oskarlık kadınsın seni alkışlıyorum
Helal olsun vallahi. Mutluysanız sorun yok.
Kaçtın ailen affetti mi peki. Kendi ailen ve eşinin ailesi ile aran nasıl?
valla ciko biliyon benim şartları. baştan belirttim
bizim orda bi laf vardır. oğluna dayanamayan hocaya vermez kızına dayanamayan kocaya vermez
kiyamicaksan benim oğlan bulur bi ecnebi ben de melez torun severimbu arada hayallerimden biri de melez torun sahibi olmak evet
Bende melez sayılırım beni de sevinYoh anam gec kaldin garii biz daha portakalda vitamin olan bebelerimizi kerttirdik geri dönüs yohhmelez de pek tatli olur giiii oyy anamm
Kaynana yok muDoğru insanı bulma yolunda bulduğum ipucudan yürüdüm kaynana yok . Ailemde affetti . Mutluyuzcok şükür ufak sorunlar oluyor ki olsun zaten yoksa bu işin heyecanı kadar cunki biz zaten ayrilamiyacagimiz için kaçtık sorunlar bize ayrilma korkusunu yaşatıyor buda birbirimize bağlıyor
Bende melez sayılırım beni de sevinEki Görüntüle 2298949
Ben görüntüyü enişte de sesi vermiş kombin tamamsen bunu attin tam ayni anda esim geldi yanimiza dana gibi sesler çıkararak (oglanla bogusma öncesi sesler)öyle bi kahkaha attım ki anlatamam
Kiz yavas teker teker sor polüs avradiii bizim bile ruhumuza islemisKaynana yok muBu bile 16 yaşında birine kaçmak için başlı başına yeterli bir sebep
Aman yuvanız mutlu ya Boşverin gerisini.
Sen çalışıyor musun, eşin ne iş yapar? Bebelerin kaç yaşında?
Yok ben çalışmıyorum kurslara gidiyorum sertifika almak için babailer 6 yaş 3 yaş 6 ay kadarcık 3 erkekKaynana yok muBu bile 16 yaşında birine kaçmak için başlı başına yeterli bir sebep
Aman yuvanız mutlu ya Boşverin gerisini.
Sen çalışıyor musun, eşin ne iş yapar? Bebelerin kaç yaşında?
HahhhahhahhahahaKiz yavas teker teker sor polüs avradiii bizim bile ruhumuza islemis
Ben görüntüyü enişte de sesi vermiş kombin tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?