Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu seferde sen kullaniyosn bende aciyim diyebilir

Ssstt kiz benim kiza cadi kaynanalik etmede sonraa

valla ciko biliyon benim şartları. baştan belirttim
bizim orda bi laf vardır. oğluna dayanamayan hocaya vermez kızına dayanamayan kocaya vermez

kiyamicaksan benim oğlan bulur bi ecnebi ben de melez torun severim bu arada hayallerimden biri de melez torun sahibi olmak evet

Yoh anam gec kaldin garii biz daha portakalda vitamin olan bebelerimizi kerttirdik geri dönüs yohh melez de pek tatli olur giiii oyy anamm

yetisemiyom sizeeeee çok hizlisiniz beybiler
Senin gibi hızlı bir avrat bile bize yetişemiyorsa
Sabreden cici sabretmekten geberdi olmasın sonra sonum şamdanım ya
bence çoğu insan sirkeye döndüğü için tatlı kaynana yok. inşallah sen şarap olursun

ben şimdiden sirkeleştim sanırım
Yoksaa... Yoksa sende gelecekte o malum kv lerden biri mi olacaksın

Yoh anam gec kaldin garii biz daha portakalda vitamin olan bebelerimizi kerttirdik geri dönüs yohh melez de pek tatli olur giiii oyy anamm

sen bu gidişle on tane doguracan ciko

valla bastan kerttiysen kaynanaligima laf yok kızına derim anan etti hiç bana bakma gelin diye

sen bu gidişle on tane doguracan ciko

valla bastan kerttiysen kaynanaligima laf yok kızına derim anan etti hiç bana bakma gelin diye
Aman tövbee dii yohh kiz hic gözüm yemiyüür valla

Senin kriterler pek iyidi kacirmayahh didik gii benim gizla cafeler katyalar falan

Senin gibi hızlı bir avrat bile bize yetişemiyorsa

Sabreden cici sabretmekten geberdi olmasın sonra sonum şamdanım ya

Yoksaa... Yoksa sende gelecekte o malum kv lerden biri mi olacaksın

ben cikonun topiginde baya kaynanalik hayallerimi anlattim cicim ciko da dünürüm olmak istedi öyle de bi kaynanayim işte sana da anlatırım sen de dünürüm ol üçüncüyü de senin için doguruyum

valla cici esinle konusmalariniz bile bire bir aynı yani tuneldeki ışık yakin beybi baya yol almissiniz su kisa zamanda bile
merak etme yoluna gircek bence. sen bile inanamicaksin hem de

Doğru insanı bulma yolunda bulduğum ipucudan yürüdüm kaynana yok . Ailemde affetti . Mutluyuzcok şükür ufak sorunlar oluyor ki olsun zaten yoksa bu işin heyecanı kadar cunki biz zaten ayrilamiyacagimiz için kaçtık sorunlar bize ayrilma korkusunu yaşatıyor buda birbirimize bağlıyor

Bende melez sayılırım beni de sevin

Kaynana yok mu Bu bile 16 yaşında birine kaçmak için başlı başına yeterli bir sebep
Aman yuvanız mutlu ya Boşverin gerisini.
Sen çalışıyor musun, eşin ne iş yapar? Bebelerin kaç yaşında?

sen bunu attin tam ayni anda esim geldi yanimiza dana gibi sesler çıkararak (oglanla bogusma öncesi sesler) öyle bi kahkaha attım ki anlatamam
Ben görüntüyü enişte de sesi vermiş kombin tamam

Kaynana yok mu Bu bile 16 yaşında birine kaçmak için başlı başına yeterli bir sebep
Kiz yavas teker teker sor polüs avradiii bizim bile ruhumuza islemis

Yok ben çalışmıyorum kurslara gidiyorum sertifika almak için babailer 6 yaş 3 yaş 6 ay kadarcık 3 erkek

Kiz yavas teker teker sor polüs avradiii bizim bile ruhumuza islemis
Hahhhahhahhahaha
Polise fazla maruz kalmaktan dönüşüyorum sanırım git gide.
Son arizona kertenkelesi sorgu odası oldu bura

Ben görüntüyü enişte de sesi vermiş kombin tamam

aynen öyle oldu ya

ben yaşlanınca hep gezmek istiyorum cici kocamla basbasa. kocam olmazsa bi iki kafa dengi arkadasla beraber gezek mi

saga isildakli bastunda alırim. senlen gün batımına karşı safaride ışıklı bastunumla aslanlardan kaçmayı hayal ettim de çok hoş olmaz mıydı

Veee evet bacilarim az önce ne oldu hemen anlatayim

Herifim aradi bu ayin 19. tee 2 ay öncesinden iznimizi yazdirdik onlarda onayladi simdi komiser ve müdür gelip iki gpn sonra ciksan izne adam yok demis yaa arkadas sen neden o zamana izne cikacak bi insan varken digerlerine izin veriyorsun ki 30 kisi birden izne cikmislar kabak bizim basimiza patladi iyi mi bu resmen hak yeme ya simdi herseyi alt üst et isin yoksa offf offff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…