- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.881
3 er sene arayla doğurmuşsun vallahi incim, bahtları güzel olsunYok ben çalışmıyorum kurslara gidiyorum sertifika almak için babailer 6 yaş 3 yaş 6 ay kadarcık 3 erkek
aynen öyle oldu ya
ben yaşlanınca hep gezmek istiyorum cici kocamla basbasa. kocam olmazsa bi iki kafa dengi arkadaslaberaber gezek mi
saga isildakli bastunda alırim. senlen gün batımına karşı safaride ışıklı bastunumla aslanlardan kaçmayı hayal ettim deçok hoş olmaz mıydı
Yok ben çalışmıyorum kurslara gidiyorum sertifika almak için babailer 6 yaş 3 yaş 6 ay kadarcık 3 erkek
İyi de Nasıl öyle yapabilirler, sıraya koyma yok mu?Veee evet bacilarim az önce ne oldu hemen anlatayim
Herifim aradi bu ayin 19. tee 2 ay öncesinden iznimizi yazdirdik onlarda onayladi simdi komiser ve müdür gelip iki gpn sonra ciksan izne adam yok demis yaa arkadas sen neden o zamana izne cikacak bi insan varken digerlerine izin veriyorsun ki 30 kisi birden izne cikmislar kabak bizim basimiza patladi iyi mi bu resmen hak yeme ya simdi herseyi alt üst et isin yoksa offf offff
Bunlarda ne sistem ne bi organizasyon var acayip sinir oldum yaaİyi de Nasıl öyle yapabilirler, sıraya koyma yok mu?
Bu bir çıkma teklifi mi şimdi?
İyi de Nasıl öyle yapabilirler, sıraya koyma yok mu?
Bunlarda ne sistem ne bi organizasyon var acayip sinir oldum yaa
Amin sizlerinde hayirli vakitte hayırlı evlatlarınız olsun inşallah3 er sene arayla doğurmuşsun vallahi incim, bahtları güzel olsun
Darısı isteyenlerin başına inşallah
Allah koptum sen çok yaşa e mibu gezme teklifi çıkma teklifi etsem geyşayi da rossu da unutturracaj bi teklifte bulunurdum ciciben işimi sağlama alırım
Bunlarda ne sistem ne bi organizasyon var acayip sinir oldum yaa
Ayy çok üzüldüm ya. Bizimki yıllık izne ocakta çıkacak. Yıldönümümüz bir de benim sömestrkoysalar da böyle şeyler oluyo bazı yerlerde bizim de başımıza gelmişti cicikomesimin yıllık izni yanmıştı hatta bunlar yüzünden.
çok üzüldüm cikom ya. o zaman annenlere mi gidemiceksiniz yani
Amin , hep bi savaş alanı bizdebana bi tane erkek çocuk çok geldi Allah sabır versin
Allah koptum sen çok yaşa e mi
Kız ben onları nasıl unutayım hafızamı sildirsem unutulmaz onlar
Evet RosSsS u bu sayfadan uzak tutuyoruz.
Önce K Kendinisevenbirii nin veAmin sizlerinde hayirli vakitte hayırlı evlatlarınız olsun inşallah
Yok dünürüm gidecez InsAllah da biraz gecikmeli olacak herhalde bu insanlarin yüzünden esimde acayip sinir olmis sarlamis hatta biraz nasil is bu diye ki bizim hakkimiz ya 2 ay öncesinden onaylatti izni simdi böyle yan ciziyorlarkoysalar da böyle şeyler oluyo bazı yerlerde bizim de başımıza gelmişti cicikomesimin yıllık izni yanmıştı hatta bunlar yüzünden.
çok üzüldüm cikom ya. o zaman annenlere mi gidemiceksiniz yani
Aynen Cukubellam sadece iki gün evet ama yinede insan sinir oluyor ne güzel planimizi yapmistik annemlerle hersey ayarlanmisti acayip sinir oldum varya öyle böyle degil neyseki arabamizla gidecektik bilet isi yok en azindanAyy çok üzüldüm ya. Bizimki yıllık izne ocakta çıkacak. Yıldönümümüz bir de benim sömestr
Ama 2 gün dedin dimi çikom. Sadece 2 gün sonra çıkacak. 2 günse çok şey değil sanki. Bilet falan almışlığınız yoksa tabi bir yere gitmek için ☹
şöyle cicim. birincisi konu acan uye banlaniyor bazen ama konusu acik kaliyor. uye banli oldugu icin cevapda yazamiyor ama millet habire saydiriyor. konu sahibi ban yedigi zaman konusu da uye geri gelene kadar kapatilmali.Ban Yedi Araştırma Müşteşarlığı mıı, hayalimdeki meslek, hemen kendi mesleğimden istifa ediyorum
Ne gibi bir yanlış kuzum?
Aminnn diyorur benÖnce K Kendinisevenbirii nin veYoulost16 nın inşallah.
Sonra da benle @malii nin
ChocolateCookie doğurdu sayılır zaten artık onu saymıyorum
Başka yoktu dimi bizde bebe isteyen. Unutmuş olmayayım.
Gerçi ben yaparsamByNkoaLa da yapacak sözü var dırırım
Ben orta sekerim aranizda suan daha dogmadi ama varligini hissetiriyor pandamÖnce K Kendinisevenbirii nin veYoulost16 nın inşallah.
Sonra da benle @malii nin
ChocolateCookie doğurdu sayılır zaten artık onu saymıyorum
Başka yoktu dimi bizde bebe isteyen. Unutmuş olmayayım.
Gerçi ben yaparsamByNkoaLa da yapacak sözü var dırırım
2 gün geç çıkınca işe dönme tarihi de 2 gün uzadı öyle düşün iyi tarafından bak çikomAynen Cukubellam sadece iki gün evet ama yinede insan sinir oluyor ne güzel planimizi yapmistik annemlerle hersey ayarlanmisti acayip sinir oldum varya öyle böyle degil neyseki arabamizla gidecektik bilet isi yok en azindan
Kuzum ban yedikçe ceza puanın artıyor bu da sonraki banların süresini uzatıyor.şöyle cicim. birincisi konu acan uye banlaniyor bazen ama konusu acik kaliyor. uye banli oldugu icin cevapda yazamiyor ama millet habire saydiriyor. konu sahibi ban yedigi zaman konusu da uye geri gelene kadar kapatilmali.
ikincisi mesele bi uye hakaretten 1 gun ban yiyor. 3 gun sonra da geyikten ban yiyince bu defa cezasi 2 gun oluyor. bu sacma degil mi. bence her sucun cezasi ayri olmali. sonucta ben eski sucumun cezasini 1 gunlik banla cekmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?