Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ben çalışmıyorum kurslara gidiyorum sertifika almak için babailer 6 yaş 3 yaş 6 ay kadarcık 3 erkek
3 er sene arayla doğurmuşsun vallahi incim, bahtları güzel olsun
Darısı isteyenlerin başına inşallah

Bu bir çıkma teklifi mi şimdi?

İyi de Nasıl öyle yapabilirler, sıraya koyma yok mu?

bu gezme teklifi çıkma teklifi etsem geyşayi da rossu da unutturracaj bi teklifte bulunurdum cici ben işimi sağlama alırım
Allah koptum sen çok yaşa e mi
Kız ben onları nasıl unutayım hafızamı sildirsem unutulmaz onlar
Evet RosSsS u bu sayfadan uzak tutuyoruz.

Bunlarda ne sistem ne bi organizasyon var acayip sinir oldum yaa
Ayy çok üzüldüm ya. Bizimki yıllık izne ocakta çıkacak. Yıldönümümüz bir de benim sömestr
Ama 2 gün dedin dimi çikom. Sadece 2 gün sonra çıkacak. 2 günse çok şey değil sanki. Bilet falan almışlığınız yoksa tabi bir yere gitmek için

Allah koptum sen çok yaşa e mi
Kız ben onları nasıl unutayım hafızamı sildirsem unutulmaz onlar
Evet RosSsS u bu sayfadan uzak tutuyoruz.

işte rakipler sağlam düşün yani nasıl bi teklifle gelirim tahayyül et cici tahayyüüüllll

Yok dünürüm gidecez InsAllah da biraz gecikmeli olacak herhalde bu insanlarin yüzünden esimde acayip sinir olmis sarlamis hatta biraz nasil is bu diye ki bizim hakkimiz ya 2 ay öncesinden onaylatti izni simdi böyle yan ciziyorlar

Aynen Cukubellam sadece iki gün evet ama yinede insan sinir oluyor ne güzel planimizi yapmistik annemlerle hersey ayarlanmisti acayip sinir oldum varya öyle böyle degil neyseki arabamizla gidecektik bilet isi yok en azindan

Ban Yedi Araştırma Müşteşarlığı mıı, hayalimdeki meslek, hemen kendi mesleğimden istifa ediyorum
Ne gibi bir yanlış kuzum?
şöyle cicim. birincisi konu acan uye banlaniyor bazen ama konusu acik kaliyor. uye banli oldugu icin cevapda yazamiyor ama millet habire saydiriyor. konu sahibi ban yedigi zaman konusu da uye geri gelene kadar kapatilmali.
ikincisi mesele bi uye hakaretten 1 gun ban yiyor. 3 gun sonra da geyikten ban yiyince bu defa cezasi 2 gun oluyor. bu sacma degil mi. bence her sucun cezasi ayri olmali. sonucta ben eski sucumun cezasini 1 gunlik banla cekmisim.

Aynen Cukubellam sadece iki gün evet ama yinede insan sinir oluyor ne güzel planimizi yapmistik annemlerle hersey ayarlanmisti acayip sinir oldum varya öyle böyle degil neyseki arabamizla gidecektik bilet isi yok en azindan
2 gün geç çıkınca işe dönme tarihi de 2 gün uzadı öyle düşün iyi tarafından bak çikom
Bak burada hiç çıkamayanlar var mesela İnanır mısın yaz bitiyor daha ayağım suya değmedi. Anca banyo suyu..

Kuzum ban yedikçe ceza puanın artıyor bu da sonraki banların süresini uzatıyor.
Herkesin ilk yediği ban 24 saattir. Sonra git gide uzuyor 2 gün 3 gün 4,5,6... Bak Kajmery34 ün bir sonraki banı 15 günmüş. Suça göre değil ceza puanına göre işlem yapılıyor.
Banlanan üyenin konusu hakkında da belki dönücek nasılsa diye kapamıyorlardır.
Aslında sen bunları muneye açsan daha iyi fikir alışverişi yaparsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…