- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.841
anammmm kız öyle iş mi olurYok anacim nerdeee aksamaa gelir dün gece 12 de geldi gece 2 de tekrar gitti artık dün telefonda birbirimize girdik yeter artık dedim bıktım ben bu işten ne gecemiz kaldı ne gunduzumuz dedim herşeyi bitirdim dedim yaşantımız kalmadı dedim 3 senedir dayandım dedim artık bu kadar başka iş bul dedim yada diyerleri gitsin o işlere dedim dün baya patladım konuşmuyoruz
Carpttım artık bende dün en sonunda patladım öküz anlasınanammmm kız öyle iş mi olur
valla ben çarparım
Canim cok uzuldum yaa hakkinds en hayirlisi neyse o sekilde islerinin sonuclanmasni dilerim .herkese günaydın kızlar, artık burda herkese ucundan sonundan anlattığım için direk yazmak istiyorum Ciciye özelden yazmaktansa, tutanağım tutuldu savunmam alınmıştı belediye kurumlarından birinde çalışıyorum siyasi görüş değişti seçimde diye eski dönemden herkesi çıkarıyorlar. Savunmama cevap beklerken beni başka bi ilçeye görevlendirmemi (sürdüler) çıkardılar. İki gündür rapor almakla uğraşıyorum, o yüzden hiç giremiyorum nerdeyse sizi çok özlüyorum haber vermek istedim ❤
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece
K Kendinisevenbirii
HayatSevinceGuzel
C Cay6
D Dilos06
Limonsuzzcay
Negohatun
Ve Aklıma gelmeyen beni merak eden diğer tüm kızlar durumlar bu şu an baya baya canım sıkkın yani, bir kaç güne toparlarım inşallah ❤
Afferim kız sanaCarpttım artık bende dün en sonunda patladım öküz anlasın
Kiz is bulmakta kolay deglki bu devirde evet haklisin duzensz bi is bu cok zor cok cok zor hatta ama baska is bulma sansi dusukse esin mecburen buna katlaniyordur.Carpttım artık bende dün en sonunda patladım öküz anlasın
Bir gün hukuk devleti oluruz inşallah. İnsanların dünya görüşlerine saygı duymayı öğrenmeden adalet nasıl sağlanır çok üzüldüm durumuna. Allah daha hayırlı kapılar açsın sana canım...herkese günaydın kızlar, artık burda herkese ucundan sonundan anlattığım için direk yazmak istiyorum Ciciye özelden yazmaktansa, tutanağım tutuldu savunmam alınmıştı belediye kurumlarından birinde çalışıyorum siyasi görüş değişti seçimde diye eski dönemden herkesi çıkarıyorlar. Savunmama cevap beklerken beni başka bi ilçeye görevlendirmemi (sürdüler) çıkardılar. İki gündür rapor almakla uğraşıyorum, o yüzden hiç giremiyorum nerdeyse sizi çok özlüyorum haber vermek istedim ❤
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece
K Kendinisevenbirii
HayatSevinceGuzel
C Cay6
D Dilos06
Limonsuzzcay
Negohatun
Ve Aklıma gelmeyen beni merak eden diğer tüm kızlar durumlar bu şu an baya baya canım sıkkın yani, bir kaç güne toparlarım inşallah ❤
Canım benimherkese günaydın kızlar, artık burda herkese ucundan sonundan anlattığım için direk yazmak istiyorum Ciciye özelden yazmaktansa, tutanağım tutuldu savunmam alınmıştı belediye kurumlarından birinde çalışıyorum siyasi görüş değişti seçimde diye eski dönemden herkesi çıkarıyorlar. Savunmama cevap beklerken beni başka bi ilçeye görevlendirmemi (sürdüler) çıkardılar. İki gündür rapor almakla uğraşıyorum, o yüzden hiç giremiyorum nerdeyse sizi çok özlüyorum haber vermek istedim ❤
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece
K Kendinisevenbirii
HayatSevinceGuzel
C Cay6
D Dilos06
Limonsuzzcay
Negohatun
Ne yazsam bilemedim ya çok üzüldüm kuzum. Kendini üzme balım hakkında hayırlısı olsun inşAllah.herkese günaydın kızlar, artık burda herkese ucundan sonundan anlattığım için direk yazmak istiyorum Ciciye özelden yazmaktansa, tutanağım tutuldu savunmam alınmıştı belediye kurumlarından birinde çalışıyorum siyasi görüş değişti seçimde diye eski dönemden herkesi çıkarıyorlar. Savunmama cevap beklerken beni başka bi ilçeye görevlendirmemi (sürdüler) çıkardılar. İki gündür rapor almakla uğraşıyorum, o yüzden hiç giremiyorum nerdeyse sizi çok özlüyorum haber vermek istedim ❤
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece
K Kendinisevenbirii
HayatSevinceGuzel
C Cay6
D Dilos06
Limonsuzzcay
Negohatun
Canim cok uzuldum yaa hakkinds en hayirlisi neyse o sekilde islerinin sonuclanmasni dilerim .
Bir gün hukuk devleti oluruz inşallah. İnsanların dünya görüşlerine saygı duymayı öğrenmeden adalet nasıl sağlanır çok üzüldüm durumuna. Allah daha hayırlı kapılar açsın sana canım...
Canım benim ❤ şimdi 10 günlük raporunu okudum. Önce güzel bi dinlen.
Bu parti siyaset işleri iyice ifrit etti artık yazık. Biz burdan anladık senin işine bağlılığını ve başarını. O yüzden ben herşeyin senin için güzel olacağına inanıyorum ❤ en doğru olan neyse o olsun inşallah kuzumseni seviyoruz ❤ konuşmak istediğinde burdayız.
Kızlar çok teşekkür ederimmNe yazsam bilemedim ya çok üzüldüm kuzum. Kendini üzme balım hakkında hayırlısı olsun inşAllah.
İnşAllah raporu alabilirsin kuzumKızlar çok teşekkür ederimm❤
10 gün dinleneyim sağlam kafayla inşallah hareket edeceğim Allah razı olsun❤
Aldım kuzumm şimdi hastaneden çıktım teslim ettim iş yerine rahatladım vallaİnşAllah raporu alabilirsin kuzum
BananeeeeeeeeeKiz is bulmakta kolay deglki bu devirde evet haklisin duzensz bi is bu cok zor cok cok zor hatta ama baska is bulma sansi dusukse esin mecburen buna katlaniyordur.
Oh çok şükürAldım kuzumm şimdi hastaneden çıktım teslim ettim iş yerine rahatladım valla
Canım çok üzüldüm ya hani seni bırakmayız ayakları yapıyorlardı sürmek neherkese günaydın kızlar, artık burda herkese ucundan sonundan anlattığım için direk yazmak istiyorum Ciciye özelden yazmaktansa, tutanağım tutuldu savunmam alınmıştı belediye kurumlarından birinde çalışıyorum siyasi görüş değişti seçimde diye eski dönemden herkesi çıkarıyorlar. Savunmama cevap beklerken beni başka bi ilçeye görevlendirmemi (sürdüler) çıkardılar. İki gündür rapor almakla uğraşıyorum, o yüzden hiç giremiyorum nerdeyse sizi çok özlüyorum haber vermek istedim ❤
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece
K Kendinisevenbirii
HayatSevinceGuzel
C Cay6
D Dilos06
Limonsuzzcay
Negohatun
Limonsuuuzz sana da günaydın pek bı neşelisin görüyorum kiGüüüünaaaaayyyydıııııııınnnnnn güzel kertenkeleler nasılsınız bu sabah
Gitmiycem kuzumm rapor aldım alabildiğim kadar da alıp gitmiycem bakalım nolcak, çıkışımı verdrmeye çalışıyorum eğer verirlerse, anlaşma yoluna gitmeye çalışcam her yolu deniycem, öncesinde bi 10 gün kafamı dinlemem iyi olcak amaCanım çok üzüldüm ya hani seni bırakmayız ayakları yapıyorlardı sürmek nesiyaset olan her yerde canı yanmayan insan az oluyor işte,senin yerinde olsam o gönderdikleri yere gitmem, işten ayrılır alabiliyorsam tazminat alırım,sonra da Kayseri'ye döner yeni bı hayata baslarim canım,sen iyice düşün eşinle konuş, eksiğini fazlasini ölç biç tart.hakkinizda hayırlısı olsun canım, üzülme her şerde bir hayr arayin demiş efendimiz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?