Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anammmm kız öyle iş mi olur
valla ben çarparım

Canim cok uzuldum yaa hakkinds en hayirlisi neyse o sekilde islerinin sonuclanmasni dilerim .

Carpttım artık bende dün en sonunda patladım öküz anlasın
Kiz is bulmakta kolay deglki bu devirde evet haklisin duzensz bi is bu cok zor cok cok zor hatta ama baska is bulma sansi dusukse esin mecburen buna katlaniyordur.

Bir gün hukuk devleti oluruz inşallah. İnsanların dünya görüşlerine saygı duymayı öğrenmeden adalet nasıl sağlanır çok üzüldüm durumuna. Allah daha hayırlı kapılar açsın sana canım...

Canım benim şimdi 10 günlük raporunu okudum. Önce güzel bi dinlen.

Bu parti siyaset işleri iyice ifrit etti artık yazık. Biz burdan anladık senin işine bağlılığını ve başarını. O yüzden ben herşeyin senin için güzel olacağına inanıyorum en doğru olan neyse o olsun inşallah kuzum seni seviyoruz konuşmak istediğinde burdayız.

Ne yazsam bilemedim ya çok üzüldüm kuzum. Kendini üzme balım hakkında hayırlısı olsun inşAllah.

Kim ölmüş ki

Canim cok uzuldum yaa hakkinds en hayirlisi neyse o sekilde islerinin sonuclanmasni dilerim .
Ne yazsam bilemedim ya çok üzüldüm kuzum. Kendini üzme balım hakkında hayırlısı olsun inşAllah.
Kızlar çok teşekkür ederimm
10 gün dinleneyim sağlam kafayla inşallah hareket edeceğim Allah razı olsun

Kiz is bulmakta kolay deglki bu devirde evet haklisin duzensz bi is bu cok zor cok cok zor hatta ama baska is bulma sansi dusukse esin mecburen buna katlaniyordur.
Bananeeeeeeeeeyanliz yatmaktan bıktım artık

Canım çok üzüldüm ya hani seni bırakmayız ayakları yapıyorlardı sürmek ne siyaset olan her yerde canı yanmayan insan az oluyor işte,senin yerinde olsam o gönderdikleri yere gitmem, işten ayrılır alabiliyorsam tazminat alırım,sonra da Kayseri'ye döner yeni bı hayata baslarim canım,sen iyice düşün eşinle konuş, eksiğini fazlasini ölç biç tart.hakkinizda hayırlısı olsun canım, üzülme her şerde bir hayr arayin demiş efendimiz

Güüüünaaaaayyyydıııııııınnnnnn güzel kertenkeleler nasılsınız bu sabah
Limonsuuuzz sana da günaydın pek bı neşelisin görüyorum kikaynanan bı kaç günlüğüne akrabasına gitti demi

Gitmiycem kuzumm rapor aldım alabildiğim kadar da alıp gitmiycem bakalım nolcak, çıkışımı verdrmeye çalışıyorum eğer verirlerse, anlaşma yoluna gitmeye çalışcam her yolu deniycem, öncesinde bi 10 gün kafamı dinlemem iyi olcak ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…