Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 günde kafan çok iyi toparlanır canım iyi etmişsin hakkında hayırlısı bakalım neler bekliyor seni, inşallah güzel sonuçlanır

tüp bebek tedavisine başlıyorum ilk adetimle bana dua edin hamile kardeşler :) melikenin tüp bebeği tutsun allah ona sağlıklı bir evlat versin inşallah ve tüm isteyen bütün arkadaşlarımaaaaa
Canimm hayırlısıyla pozitif haberlerini verirsin inşallah bize

Canimm hayırlısıyla pozitif haberlerini verirsin inşallah bize

inşallah canım ilk kez denicem azcık heycanlı oluyor sanırım ilkler ne olcağını araştırıp okusamda bilmiyormuşum gibime geliyor sonunda üzülmekte var ama hayırlısı allahtan artık :) ve raporsuz yapıcaz

Canım raporsuz olması kötü olmus,rapor baya kâr ettiriyor aslında ben raporlu yaptirmistm.
Ama Olsun sonunda pozitifi görün de giden 3 5 bin fazla olsun.keşke benimki de tutsaydi da bı kaç bin fazla odeseydim inan kıymeti yok gozumde sen hep dua et ve düzenli beslen derim.igneler halsiz bırakabilir,biraz şişkinlik oluşturabilir,bu süreçte kafanı boşaltmış olman en güzeli,hiç stres yapma inşallah güzel sonuclanir hadi bismillah diye çık bu yola

yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme sürecine girerse doktor toplam 2 ayda tamamlanir süreç,yok direk transfer yaparsa 1 ay içinde de tüm süreç bitmiş artık yatış zamanı gelmiş demektir :) tadını çıkar stres yapma

Amin canm saol

İnşallah 2.denemede tutar kuzum sizinde devlet 3 hak veriyor nede olsa düzenli beslenmeye başladım sabahları peynir yumurta süt tüketiyorum canım öğlende fastfood hariç şeyler yiyip bol bol su içiyorum meyve taşıyorum yanımda onları tüketiyorum. arada badem yiyiom :) ay başında da arı sütü felan almayı düşünüyorum fazla abartmış olmazsam haha her gün dua ediyorum dua topiğindeyim zaten ayrıca meryem suresi okumaya başladım öyle şimdi şaka gibi geliyr beni tek tedirgin eden şey iğneler bildiğin şırınga şeklinde ben onları gömeğime nasıl sokcam gonalf var o insulin gibi o vurulabilir ama diğerlerinden emin değilim

inşaallah ilk seferde tutar ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini,
Rabbim tüm istenlere nasib etsin

Canım herşeyden önce ananas ve kuru dut al ye ve kivi. Bu meyveler özellikle ananas tutunmaya çok yardimci oluyormuş. zaten transfer sonrası ne yiyip icmen gerektiğini söyler doktorun sana, bana ananas ve kuru dut ye hergun,çay kahve asitli şeyler içme test gününe kadar demisti.sen şimdiden başla çayı kahveyi azalt derim ben.

Ben göbekten değil koldan vurundum igneleri canim bı de uçlarındaki iğne aynı gonalf iğnesi gibi öyle uzunca bi iğne ucu değil merak etme,aşılama da gonal f vurunmustum ben de gobegimden,ama tüp bebekte tüm iğneleri koldan vurundum,çatlatma iğnesi de dahil.zaten yakmiyo da hiç korkma inşallah hayırla kolaylıkla geçer bu süreç❤ iğneleri aynı saatte vurunmaya özen göster,istersen eşin vursun benimkini hep eşim yaptı her akşam :)

oyy ne güzel bilgiler yazmışsın canım 2 aydır asitliler kahve çay bunların hepsini bıraktım zaten canım :) ben bu işi azcık abartmışım sanırım haha cips gibi aburburları azalttım :) kış geldi hasta olmamaya çalışıyorum işte. daha geçen gün kivi aldık ekşi die az yiyordum abanayım bari o kdr faydalı :) ananasıda severim ama 15 tl oldu hain bu yediklerimiz yumurta kalitesinide etkiliyormu canım ben en çok onu merak ediyorum google yazdım cvp yok

eşimde vuramaz ki vardiyalı çalışıo bir hafta varsa bir hafta yok iğneler kaç günlük ki canım

Canlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Allahıma bin şükür, hamd olsun Şu sigortanın moral bozukluğundan bebeğimin sevinci bile kursağımda kalmıştı. Kuzular düşünsenize iki aydan beri muayene ücreti olarak ayda 2 kez gittiğim için 520'şer tl ödedim. Bir yandan sigortanın aylık 350 tl ödemesi var. Tahliller de aylık 200 ü buldu.
Ayda 1000 TL nin üstünde ödemeye patladı bize Hastahane masrafları
Şimdi çok şükür poliçe devreye girdiği için muayene ücretim 40 tl oldu artık
Oh be
Bu arada dün yakuza aradı Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sözünde olduğu gibi resmen o beni fırçamaya kalktı neden beni aramıyorsunuz diyor
Verdim veriştirdim. Geyşam aramış bir ton da o laf söylemiş anasına. Eminim çok anlamıştır
Sizler neler yaptınız, gününüz nasıl geçti?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1

minik kalp0753 Ayyy çok güzel haber verdin miniğim ne zaman yapılacak transfer?
Bol bol siyah üzümü çekirdeği ile ye.
Doktor doğurganlığı arttırır demişti. Ben çalışmalara başlamadan önce 1 ay boyunca yemiştim artık ondan mıdır bilmiyorum ilk denemede oldu

B BUSR4 nasıl hissediyorsun kendini fıstığım? Rapor çok iyi olmuş.. 10 gün kafanı topla. Geçen ay bebek olmadığında sana her şerde bir hayır var demiştim hatırlıyor musun? Bu süreçte inan bana bebek de yıpranırdı ve olumsuz etkilenirdi. Rabbim hayırlı ve doğru zamanda nasip etsin

Çok sevindim cnm sigorta olayının hallolmasjna hadi gözün aydın vala ben bugün uyamasam günü tamamlycgaim için baya mutluyum yemek yaptım biraz ehliyet sınavı için çalıştım şimdide kızım okuldan çıktı eve gelmesini bekliorim ayy acayip acıktım ama hep beraber yiyelim diye bekliorim

Aç bırakma bebeciği azıcık olsa da atıştır balım
Bende ocak ayında ehliyet için kursa yazılacağım. Sen gebeyken mi başladın?

Gözün aydın cici,sigorta belirsizliğin ortadan kalktı, ister istemez beynini meskul eder insanın,
Yakuza da anlamıştır inşaallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…