- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.881
Meyve yedim cnm şimdi yersem artık sofrada yiyemem kızımda babası da laf çarpıyor bizle yemek yemiuorsun diueAç bırakma bebeciği azıcık olsa da atıştır balım
Bende ocak ayında ehliyet için kursa yazılacağım. Sen gebeyken mi başladın?
Çok sevindim aşkımmm sigorta işine ohhh beeCanlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Allahıma bin şükür, hamd olsunŞu sigortanın moral bozukluğundan bebeğimin sevinci bile kursağımda kalmıştı. Kuzular düşünsenize iki aydan beri muayene ücreti olarak ayda 2 kez gittiğim için 520'şer tl ödedim. Bir yandan sigortanın aylık 350 tl ödemesi var. Tahliller de aylık 200 ü buldu.
Ayda 1000 TL nin üstünde ödemeye patladı bize Hastahane masrafları
Şimdi çok şükür poliçe devreye girdiği için muayene ücretim 40 tl oldu artık
Oh be
Bu arada dün yakuza aradıYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sözünde olduğu gibi resmen o beni fırçamaya kalktı neden beni aramıyorsunuz diyor
Verdim veriştirdim. Geyşam aramış bir ton da o laf söylemiş anasına. Eminim çok anlamıştır
Sizler neler yaptınız, gününüz nasıl geçti?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Sağol mehlikam. Hem de öyle bir meşgul etti ki aklımı..Gözün aydın cici,sigorta belirsizliğin ortadan kalktı, ister istemez beynini meskul eder insanın,
Yakuza da anlamıştır inşaallah
Canlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Allahıma bin şükür, hamd olsunŞu sigortanın moral bozukluğundan bebeğimin sevinci bile kursağımda kalmıştı. Kuzular düşünsenize iki aydan beri muayene ücreti olarak ayda 2 kez gittiğim için 520'şer tl ödedim. Bir yandan sigortanın aylık 350 tl ödemesi var. Tahliller de aylık 200 ü buldu.
Oh be
Bu arada dün yakuza aradıYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sözünde olduğu gibi resmen o beni fırçamaya kalktı neden beni aramıyorsunuz diyor
Verdim veriştirdim. Geyşam aramış bir ton da o laf söylemiş anasına. Eminim çok anlamıştır
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
minik kalp0753 Ayyy çok güzel haber verdin miniğim ne zaman yapılacak transfer?
Bol bol siyah üzümü çekirdeği ile ye.
Doktor doğurganlığı arttırır demişti. Ben çalışmalara başlamadan önce 1 ay boyunca yemiştim artık ondan mıdır bilmiyorum ilk denemede oldu
Bende 3. Aylıkken yazılacağım. Bebekten önce almam gerek ehliyeti kuzumMeyve yedim cnm şimdi yersem artık sofrada yiyemem kızımda babası da laf çarpıyor bizle yemek yemiuorsun diueevet ya kaç senedir niyetleniyoruz ama yazılmamıştır ikinci olunca bebekle daha zor olacak hem de karnım çıkmadan alıp kurtulalim dedik geçen ay yazildm insAllah tek seferde geçerim bklm hayrliisi biraz gözüm korkuyor açıkçası
Özel sağlık sigortası bu kuzum. Gittiğim hastanenin devlet sigortası ile anlaşması yok. O yüzden ücretler çok fahiş.ooo sigortaaya sevindim normalde devlettende sigortan var neden o kadar çok ödedin kiama sigorta size geri ödeyecek sanırım :) problem yok :) yakuzaya neler ddin acabaaa daddas
valla dha yumurtalar toplanmadı kibende şimdilik çok bilgili değilim ilk adetle öğrencem sanırım bu tarihleri :)
oyyy siyah üzüm de hiç sevmem evde de bir sürü var artık mecbur yiyim 2 günde 1 napim belki şifa olur :)
Vallahi çok şükür diloşum. Üstümden bir öküz yükü kalktı kendime geldimÇok sevindim aşkımmm sigorta işine ohhh bee40 TL ile bu iş tamamdır bebek daha rahat etti simdi
Bende iyim kuzum aynı iş güç temizlik akşama oldu
Canlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Oh be
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
iyi hissediyorum baya iyiyim hemde Cici, 10 gün iyi gelecek bana, bu süreçte de iş çıkışımı almaya çalışacağım istifa edersem tüm haklarım gider, onlar çıkarsın diye araya adam sokuyorum işte şu an, çıkarılayım tüm haklarımı alayım sonra yoluma bakarım Allahın izniyle.. ve evet Cicim iflah olmayan bir kocam var bugün kadın doğuma gittim rapor için bana diyor ki, gelmişken yumurta boyutuna baktıralım (ben bu ay ovulasyon falan yapmadığım için
Ya trafiğe çıkmasam da bende sürüyorum güvenim var kendime ama bilemiorumBende 3. Aylıkken yazılacağım. Bebekten önce almam gerek ehliyeti kuzum
Ben zaten sürmeyi biliyorum. Trafiğe çıkacak cesareti edinmem lazım sadece.
İnşallah hemen almayı başarırız ❤
Zaten şu zamana dek nasıl almadım şaşkınım..
İyi iyi çok sevindimVallahi çok şükür diloşum. Üstümden bir öküz yükü kalktı kendime geldim
Sen işe başlamamış mıydın diloşum?
Çok iyi düşünmüşsün büşom. İstifa sakın etme. Tazminat vs bir sürü hakkın var. Amma çakalmış bu belediye ya..iyi hissediyorum baya iyiyim hemde Cici, 10 gün iyi gelecek bana, bu süreçte de iş çıkışımı almaya çalışacağım istifa edersem tüm haklarım gider, onlar çıkarsın diye araya adam sokuyorum işte şu an, çıkarılayım tüm haklarımı alayım sonra yoluma bakarım Allahın izniyle.. ve evet Cicim iflah olmayan bir kocam var bugün kadın doğuma gittim rapor için bana diyor ki, gelmişken yumurta boyutuna baktıralım (ben bu ay ovulasyon falan yapmadığım için) ya bu adam beni öldürcek sağolsun Allah razı olsun çok destek oluyor hep yanımda bunlar bizim çalışmalarımızı etkilemesin diyor, bilmiyorum valla bebek düşüncesine ara vermek istiyorum stres yapmıyor gibi olsam da içten içe yapıyorsam bu sakinliğimin altı doluysa diye endişeleniyorum, her şeyin zamanı var ya ne kadar şöyle böyle desem de o zamanında gelecek nasıl olsa...
Yakuzaya bak sen zeytinyağı misali, zaten öyle olur o tip insanlar neyse ki eşin vermiş ağzının payını kuzum
Ben biraz fırsat bulamadım, yüksek lisans falan yaptım. Sonra bir ara kendimde cesaret bulamadım. Bir türlü niyetine giremedim. Derken hamile de kaldım.Ya trafiğe çıkmasam da bende sürüyorum güvenim var kendime ama bilemiorumerteledigimiz için bu durumdayiz bence
Mersin kuzum, ama istanbul ankara şu an her yer aynı..Çok iyi düşünmüşsün büşom. İstifa sakın etme. Tazminat vs bir sürü hakkın var. Amma çakalmış bu belediye ya..
İstanbul muydu büşom yaşadığın her?
Bir de eşin de benim geyşam gibi çok heyecanlı ve istekli ama önemli olan senin kendini hazır hissetmen ❤
Ara vermene de gerek yok. Siz normal hayatınıza devam edin. Olursa olur tutmadığı her ay ara vermiş sayılırsınız zaten.
Bencede dimi bal gibi alırızBen biraz fırsat bulamadım, yüksek lisans falan yaptım. Sonra bir ara kendimde cesaret bulamadım. Bir türlü niyetine giremedim. Derken hamile de kaldım.
Alacağız alacağız yaparız biz bu işi
Ya ben neden hep seni işe başlamış hatırlıyorum inatla ya koptumİyi iyi çok sevindim
Cicim ben ise baslamadımmm ama en sonunda başlatacaksın beniii sora soraa
Ayy çok şükür cicim, ben sigorta işini pek anlamadığım için yorum yapmamıştım ama şimdi dha iyi anladım, çok iyiymişCanlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Oh be
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Allah yardımcınız olsun büşomMersin kuzum, ama istanbul ankara şu an her yer aynı..
maalesef verilen sözler tutulmuyor
insanın zoruna giden ihaleye fesatlık karıştıran paraları götüren hırsızları tutuyorlar da bizim gibi ekmeğinde olanlarla uğraşıyorlar.. Aman valla bıktım düşünmeyeceğim kafamı dinleyeceğim 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?