Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aç bırakma bebeciği azıcık olsa da atıştır balım
Bende ocak ayında ehliyet için kursa yazılacağım. Sen gebeyken mi başladın?
Meyve yedim cnm şimdi yersem artık sofrada yiyemem kızımda babası da laf çarpıyor bizle yemek yemiuorsun diue evet ya kaç senedir niyetleniyoruz ama yazılmamıştır ikinci olunca bebekle daha zor olacak hem de karnım çıkmadan alıp kurtulalim dedik geçen ay yazildm insAllah tek seferde geçerim bklm hayrliisi biraz gözüm korkuyor açıkçası

Çok sevindim aşkımmm sigorta işine ohhh bee40 TL ile bu iş tamamdır bebek daha rahat etti simdi
Bende iyim kuzum aynı iş güç temizlik akşama oldu

Gözün aydın cici,sigorta belirsizliğin ortadan kalktı, ister istemez beynini meskul eder insanın,
Yakuza da anlamıştır inşaallah
Sağol mehlikam. Hem de öyle bir meşgul etti ki aklımı..
Doktorumu çok sevmeme rağmen 9 ay boyunca 1000 liranın üstünde paralar harcamak bizi çok yıpratırdı belki bırakmak zorunda kalırdım. Tabi bir yandan da hakkımızı bırakmayıp sürüyle dava, mahkeme peşinde koşacaktık. Gerek kalmadı çok şükür
Yakuza bu, anlar mı hiç.. Hiç ümidim yok.

ooo sigortaaya sevindim normalde devlettende sigortan var neden o kadar çok ödedin ki ama sigorta size geri ödeyecek sanırım :) problem yok :) yakuzaya neler ddin acabaaa daddas

valla dha yumurtalar toplanmadı ki bende şimdilik çok bilgili değilim ilk adetle öğrencem sanırım bu tarihleri :)
oyyy siyah üzüm de hiç sevmem evde de bir sürü var artık mecbur yiyim 2 günde 1 napim belki şifa olur :)

Bende 3. Aylıkken yazılacağım. Bebekten önce almam gerek ehliyeti kuzum
Ben zaten sürmeyi biliyorum. Trafiğe çıkacak cesareti edinmem lazım sadece.
İnşallah hemen almayı başarırız
Zaten şu zamana dek nasıl almadım şaşkınım..

Özel sağlık sigortası bu kuzum. Gittiğim hastanenin devlet sigortası ile anlaşması yok. O yüzden ücretler çok fahiş.
Özel sigorta sayesinde daha uyguna gelecek artık bana.
Sevmesen de ye balım. Ben bebek için sevmediğim neler neler yiyorum bir bilsen
Şimdiden başla sende yemeye..
Çekirdeği ile yiyeceksin unutma
Yumurta rezervine tam bir şifa

Çok sevindim aşkımmm sigorta işine ohhh bee40 TL ile bu iş tamamdır bebek daha rahat etti simdi
Bende iyim kuzum aynı iş güç temizlik akşama oldu
Vallahi çok şükür diloşum. Üstümden bir öküz yükü kalktı kendime geldim
Sen işe başlamamış mıydın diloşum?

iyi hissediyorum baya iyiyim hemde Cici, 10 gün iyi gelecek bana, bu süreçte de iş çıkışımı almaya çalışacağım istifa edersem tüm haklarım gider, onlar çıkarsın diye araya adam sokuyorum işte şu an, çıkarılayım tüm haklarımı alayım sonra yoluma bakarım Allahın izniyle.. ve evet Cicim iflah olmayan bir kocam var bugün kadın doğuma gittim rapor için bana diyor ki, gelmişken yumurta boyutuna baktıralım (ben bu ay ovulasyon falan yapmadığım için ) ya bu adam beni öldürcek sağolsun Allah razı olsun çok destek oluyor hep yanımda bunlar bizim çalışmalarımızı etkilemesin diyor, bilmiyorum valla bebek düşüncesine ara vermek istiyorum stres yapmıyor gibi olsam da içten içe yapıyorsam bu sakinliğimin altı doluysa diye endişeleniyorum, her şeyin zamanı var ya ne kadar şöyle böyle desem de o zamanında gelecek nasıl olsa...

Yakuzaya bak sen zeytinyağı misali, zaten öyle olur o tip insanlar neyse ki eşin vermiş ağzının payını kuzum

Ya trafiğe çıkmasam da bende sürüyorum güvenim var kendime ama bilemiorum erteledigimiz için bu durumdayiz bence

Vallahi çok şükür diloşum. Üstümden bir öküz yükü kalktı kendime geldim
Sen işe başlamamış mıydın diloşum?
İyi iyi çok sevindim
Cicim ben ise baslamadımmm ama en sonunda başlatacaksın beniii sora soraa

Çok iyi düşünmüşsün büşom. İstifa sakın etme. Tazminat vs bir sürü hakkın var. Amma çakalmış bu belediye ya..
İstanbul muydu büşom yaşadığın her?
Bir de eşin de benim geyşam gibi çok heyecanlı ve istekli ama önemli olan senin kendini hazır hissetmen
Ara vermene de gerek yok. Siz normal hayatınıza devam edin. Olursa olur tutmadığı her ay ara vermiş sayılırsınız zaten.

Ya trafiğe çıkmasam da bende sürüyorum güvenim var kendime ama bilemiorum erteledigimiz için bu durumdayiz bence
Ben biraz fırsat bulamadım, yüksek lisans falan yaptım. Sonra bir ara kendimde cesaret bulamadım. Bir türlü niyetine giremedim. Derken hamile de kaldım.
Alacağız alacağız yaparız biz bu işi

Mersin kuzum, ama istanbul ankara şu an her yer aynı..
maalesef verilen sözler tutulmuyor
insanın zoruna giden ihaleye fesatlık karıştıran paraları götüren hırsızları tutuyorlar da bizim gibi ekmeğinde olanlarla uğraşıyorlar.. Aman valla bıktım düşünmeyeceğim kafamı dinleyeceğim 10 gün

Ben biraz fırsat bulamadım, yüksek lisans falan yaptım. Sonra bir ara kendimde cesaret bulamadım. Bir türlü niyetine giremedim. Derken hamile de kaldım.
Alacağız alacağız yaparız biz bu işi
Bencede dimi bal gibi alırız

İyi iyi çok sevindim
Cicim ben ise baslamadımmm ama en sonunda başlatacaksın beniii sora soraa
Ya ben neden hep seni işe başlamış hatırlıyorum inatla ya koptum
Nedense çalışmadığını kabullenemiyorum herhalde

Ayy çok şükür cicim, ben sigorta işini pek anlamadığım için yorum yapmamıştım ama şimdi dha iyi anladım, çok iyiymiş

Yakuza ve beklenen hareketler, iyi yapmışsınız

Allah yardımcınız olsun büşom
Zamanında belediyelere sırf parti yandaşlığı ile giren kimseye gram acımam hepsi de umarım kapı önüne konur. Ama kendi emeği ile haksız rekabet kullanmayarak, yalakalık yapmayarak giren herkesin Allah yardımcısı olsun
10 günlük planların neler bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…