Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

o zaman yükleneyim şifaa olsun ne kdr yedin 1 günde canım

Ayy çok şükür cicim, ben sigorta işini pek anlamadığım için yorum yapmamıştım ama şimdi dha iyi anladım, çok iyiymiş

Yakuza ve beklenen hareketler, iyi yapmışsınız
Aylık 500 TL kara geçtik öyle düşün işte bal kız
Ben yine o kadar birşey demedim de geyşam baya haşlamış. Sen nasıl babannesin de torununu merak etmiyorsun cicinin başına bunlar bunlar geldi bir babanne olarak haberin yok falan demiş
Dedim ağzına sağlık şu 3 ay bitsin karşılığını alacaksın

o zaman yükleneyim şifaa olsun ne kdr yedin 1 günde canım
Her akşam TV izlerken 1 kase yedim. Ama bak en önemli kısmı çekirdeği. Çekirdeği ile yiyeceksin kuzum
Onun dışında 1 ay boyunca asla cips kola vesaire yemedim. Her akşam 1 bardak da kefir içtim. Kefir yediğin şeylerin bağırsakta daha iyi emilerek daha fazla fayda sağlamasını sağlıyor.

Ya ben hiç bir izinimde evde değildim evde ne yapılır bilmiyorum gezesim var açıkçası eşim izin alabilirse Ankaraya gideriz büyük ihtimalle yada belki Kayseri sonra İstanbul bir sürü seçenek var haftaya 5 gün izin alabilirse eşim süper olur Cicim
İyiyim balimmm sen napionnn
İyiyim kuzucummm

500 lira ne demek ciciii bissürüü kıyafet alırsınız merciyee
Eşini de tebrik ettim cicim ya, genelde ne olursa olsun bu erkek kişilerinde bi annecilik oluyor ya

Ohoo yansın gecelerr

Eşin de izin alabilirse süper olur gerçekten
Gezin tozun oh vallahi..
Yeni bir iş maratonuna girmeden resetle kendini

Minikk kalpciim likeladım geldim okudum yazdıklarını, inşallah istediğin gibi güzel olsun süreç sen napıyosun

hoş geldin canım sağol inşallah sonu güzel olur canım gerisi gözümde değil allah isteyen herkesin gönlüne göre versin

500 lira ne demek ciciii bissürüü kıyafet alırsınız merciyee
Eşini de tebrik ettim cicim ya, genelde ne olursa olsun bu erkek kişilerinde bi annecilik oluyor ya

Ohoo yansın gecelerr
Alırız tabi. Odasını bile alsak o parayla takside bağlarım yahu. 500 TL az para mı..
Çok şükür geyşam şu hayatta birtek bana düşkün. Kimseyi benim önüme koymaz maşallah subhanallah diyeyim
Gerçi keşke anası şöyle ponçik biri olsaydı da düşkün olsaydı..ben bile düşkün olurdum yani.
Ama yakuzaya düşkünlük ne bileyim. 2 ay evli kalamazdı

Tamam çekirdeklerini çğnemeden yutmaya çalışcam ben üşenmeden çıkarıyodum yerken çekirdeklerini hehe kefirde aklımda olsun canım temiz bir beden bırakayım emiryoyada tutunur inşallah

yok kız daha adet olunca başlicam ama ben trasfer olcak gibi herşeyden yiyom yeme düzeni sağlamaya çalışıyorum 2 aydır iyi değil mi
Çok iyi kuzu bana bakk trasfer olurkenn dere bize dua edelim beslenmene dikkat et ilk suyu olur kemik suyu olur bol.bol.ic nar ye bol.bol da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…