- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.901
Heralde kuzumYa ben neden hep seni işe başlamış hatırlıyorum inatla ya koptum
Nedense çalışmadığını kabullenemiyorum herhalde
Özel sağlık sigortası bu kuzum. Gittiğim hastanenin devlet sigortası ile anlaşması yok. O yüzden ücretler çok fahiş.
Özel sigorta sayesinde daha uyguna gelecek artık bana.
Sevmesen de ye balım. Ben bebek için sevmediğim neler neler yiyorum bir bilsen
Şimdiden başla sende yemeye..
Çekirdeği ile yiyeceksin unutma
Yumurta rezervine tam bir şifa
Aylık 500 TL kara geçtik öyle düşün işte bal kızAyy çok şükür cicim, ben sigorta işini pek anlamadığım için yorum yapmamıştım ama şimdi dha iyi anladım, çok iyiymiş
Yakuza ve beklenen hareketler, iyi yapmışsınız
Minikk kalpciim
Her akşam TV izlerken 1 kase yedim. Ama bak en önemli kısmı çekirdeği. Çekirdeği ile yiyeceksin kuzumo zaman yükleneyim şifaa olsun ne kdr yedin 1 günde canım
Ya ben hiç bir izinimde evde değildim evde ne yapılır bilmiyorum gezesim var açıkçası eşim izin alabilirse Ankaraya gideriz büyük ihtimalleAllah yardımcınız olsun büşom
Zamanında belediyelere sırf parti yandaşlığı ile giren kimseye gram acımam hepsi de umarım kapı önüne konur. Ama kendi emeği ile haksız rekabet kullanmayarak, yalakalık yapmayarak giren herkesin Allah yardımcısı olsun
10 günlük planların neler bakalım
İyiyim kuzucummmİyiyim balimmm sen napionnn❤
Hiç niyeti yok bence
500 lira ne demek ciciii bissürüü kıyafet alırsınız merciyeeAylık 500 TL kara geçtik öyle düşün işte bal kız
Ben yine o kadar birşey demedim de geyşam baya haşlamış. Sen nasıl babannesin de torununu merak etmiyorsun cicinin başına bunlar bunlar geldi bir babanne olarak haberin yok falan demiş
Dedim ağzına sağlık şu 3 ay bitsin karşılığını alacaksın
Çocuk artık boylandi poslandi okula gidecek boya geldi doğsun artıkHiç niyeti yok bence
Eşin de izin alabilirse süper olur gerçektenYa ben hiç bir izinimde evde değildim evde ne yapılır bilmiyorum gezesim var açıkçası eşim izin alabilirse Ankaraya gideriz büyük ihtimalleyada belki Kayseri sonra İstanbul bir sürü seçenek var haftaya 5 gün izin alabilirse eşim süper olur Cicim
İyiyim kuzucummm
Minikk kalpciimlikeladım geldim okudum yazdıklarını, inşallah istediğin gibi güzel olsun süreç sen napıyosun
Alırız tabi.500 lira ne demek ciciii bissürüü kıyafet alırsınız merciyee
Eşini de tebrik ettim cicim ya, genelde ne olursa olsun bu erkek kişilerinde bi annecilik oluyor ya
Ohoo yansın gecelerr
Her akşam TV izlerken 1 kase yedim. Ama bak en önemli kısmı çekirdeği. Çekirdeği ile yiyeceksin kuzum
Onun dışında 1 ay boyunca asla cips kola vesaire yemedim. Her akşam 1 bardak da kefir içtim. Kefir yediğin şeylerin bağırsakta daha iyi emilerek daha fazla fayda sağlamasını sağlıyor.
Çok iyi kuzuyok kız daha adet olunca başlicam ama ben trasfer olcak gibi herşeyden yiyom yeme düzeni sağlamaya çalışıyorum 2 aydıriyi değil mi
Evet bak benim ki daha milimetrik boylarda, o yüzden ne yapıyorum doğurmuyorum. Ama onun yerinde olsaydım ne yapardım doğururdumÇocuk artık boylandi poslandi okula gidecek boya geldi doğsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?