Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam çekirdeklerini çğnemeden yutmaya çalışcam ben üşenmeden çıkarıyodum yerken çekirdeklerini hehe kefirde aklımda olsun canım temiz bir beden bırakayım emiryoyada tutunur inşallah
Tutunur inşallah minikim biz duacı olacağız.
2. Deneme mi olacak tüp bebekte?

Evet bak benim ki daha milimetrik boylarda, o yüzden ne yapıyorum doğurmuyorum. Ama onun yerinde olsaydım ne yapardım doğururdum
Koca kız oldunn hala yaramazlık peşindesin beben de olacak uslu uslu oturma bebeyi çıldırtacak karnında bu bebe sana benzer ciciim aha yazdım buraya

Çok iyi kuzu bana bakk trasfer olurkenn dere bize dua edelim beslenmene dikkat et ilk suyu olur kemik suyu olur bol.bol.ic nar ye bol.bol da

söylerim kız zaten ilk olduğu için içim kıpır kıpır paylaşmadan duramıyorum :) adetim 25 aralık gözüküyo ya değişmezse bakalım

Maşallah maşallah Cicimm ya tabi insan iyi olayım ister zaten, ben bu yakuza ve türevlerini hiç anlamadım anlamiyciiim. Amaaan boşver kendi mutsuzluklarında yaşayıp giderler işte.

Tutunur inşallah minikim biz duacı olacağız.
2. Deneme mi olacak tüp bebekte?

yok kız daha ilk olcak :) tecrübesiz ben :)
bide dış gebelik yaşamıştım 6 haftalıktı kalbi bile atmıştı ama inememiş rahme demek ki kısmet değilmiş allahın işi :)
bu sefer kısmetimizde varsa olur kuzum inşallah :)

Oh be canim cok sevindim sigorta isinin hallolmasina konunun takibindeydim bende biliyosun

Ben ogleden sonra arkadasma gittim geldm smdi yemege girisecegim canim

Evet canım yumurta kalitesini de artirirmis sen şimdiden başla da düzene oturt
Canım igne süresi zaten 1 hafta kadar sürüyor,her akşam ben bı sağ kol bı sol kol yaptırdım eşime, sonra zaten yumurtalar büyüyor doktor muayene ederken tmm yeteri kadar büyümüş artık toplayalim dediğin gün akşamında çatlatma iğne mi yapmamı söylemişti bize ama onun belli saati var onu söyleyecek zaten doktorun,bide iki tane yapın demişti ben yine birini sağ birini sol kolumdan yaptirdim,tam 36 saat sonra toplama olması gerektiğinden söyledikleri gün ve saatte gideceksin toplanacak Allah'ın izniyle.

Eminim bir sürü yumurtan oluşacaktır canım stres yapma yeter dua et bol bol sende yapabilirsin iğneleri aslında o gün gelsin bakarsın çaresine basit zaten takılma :)
Oh gözünüz aydın cicim sigorta işi hallolmus şükür
Ama kaynanana çok kızdım ne demek beni aramiyorsunuz diye üste çıkmak, utanmadı mi aceba bu lafı söylerken,kesin teyze yetiştirmiştir siz konuşunca onunla,oda böyle uste cikarim diye planlanmıştır kafasindan

Çok sevndm bu habere yaa
Çok şükür kuzumm

B Brunello Cicinelli bromm çok sevindim sigorta işine hallolmuş çok şükür bin şükür .. özeller çok pahalı bende her gitmemde dünyanın parasını veriyorum bazen verdiğim paraya üzülüyorum bazen de devlet hastanelerini gördükçe içim almıyor iyi ki özele gidiyorum boşver bebeğime değer diyorum.
Allah yardımcımız olsun valla

Sigorta işi de bittiğine göre düşüneceğin hiçbir şey kalmadı Yakuza harici onuda öyle kabul edecen artıkkk naaapcannn mecburrrrr

Koca kız oldunn hala yaramazlık peşindesin beben de olacak uslu uslu oturma bebeyi çıldırtacak karnında bu bebe sana benzer ciciim aha yazdım buraya✍
Haaaayırrrrrrrrr bana benzemesin tövbe de geri al kıçını kaşı
Çok yaramaz, hiç uyku bilmez, mahallenin erkekleriyle kavgaya dövüşe tutuşan bela bir çocuktum ben
Ders başarım her zaman çok iyiydi takdir getirmediğim bir senem olmadı o yönden bana çeksin ama bir tek o yönden bana çeksin.
Geri kalan tüm yönlerden babasına çeksin
Annem hep bana senin yüzünden ömrümden 10 yıl ömür gitti derdi

Patilim eşin sen hamile olunca eşin daha mıı bii romantik oldu neee çok güzell olmuş afiyet olsuun

Maşallah maşallah Cicimm ❤ ya tabi insan iyi olayım ister zaten, ben bu yakuza ve türevlerini hiç anlamadım anlamiyciiim. Amaaan boşver kendi mutsuzluklarında yaşayıp giderler işte.
Allah sana yakuzanın tam tersi bir kv nasip etsin balım. Sevdiğim herkese böyle dua ediyorum

Dış gebelik bile olsa sen kendi kendine de gebe kalabiliyorsun o zaman. Ohoo o zaman tüp bebek konusunda bence 1 adım önde ve avantajlısın
İnşallahhhh Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin

Vay sizi gidi romantik zalımlar
Geyşamın izninin yandığı şu acı dolu günümde üzdün be hayın kız
Şaka şaka çok sevindim balım muhteşem bir akşamınız olsun inşallah

Yaaaa çılgın kizzzz yaaa cilginnnnn

Patilim eşin sen hamile olunca eşin daha mıı bii romantik oldu neee çok güzell olmuş afiyet olsuun
Canım telatabikimmm
Benim minnoş açıkcası hep romantik hatta onun romantikliği beni bazen boğuyor aşırı..
ama bebekten sonra sanki daha bi değiştiğini bende farkettim özellikle bu hamilelikten sonra sanırım onunda benim gibi korkuları var

Oh be canim cok sevindim sigorta isinin hallolmasina konunun takibindeydim bende biliyosun

Ben ogleden sonra arkadasma gittim geldm smdi yemege girisecegim canim
Evet kuzum bilmem mi en çok senin müdahil olduğun bir konuydu
Çok şükür bu topikte bir mesele daha çözüme ve mutlu sona kavuşmuş oldu
Ne yemek yapacaksın

Yok artık tuvaltte çişini yaparken mi bize bunları yazıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…