- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.921
Tutunur inşallah minikimTamam çekirdeklerini çğnemeden yutmaya çalışcamben üşenmeden çıkarıyodum yerken çekirdeklerini hehe kefirde aklımda olsun canım temiz bir beden bırakayım emiryoyada tutunur inşallah
Koca kız oldunn hala yaramazlık peşindesin beben de olacak uslu uslu oturma bebeyi çıldırtacak karnında bu bebe sana benzer ciciim aha yazdım burayaEvet bak benim ki daha milimetrik boylarda, o yüzden ne yapıyorum doğurmuyorum. Ama onun yerinde olsaydım ne yapardım doğururdum
Çok iyi kuzubana bakk trasfer olurkenn dere bize dua edelim beslenmene dikkat et ilk suyu olur kemik suyu olur bol.bol.ic nar ye bol.bol da
Maşallah maşallah CicimmAlırız tabi.Odasını bile alsak o parayla takside bağlarım yahu. 500 TL az para mı..
Çok şükür geyşam şu hayatta birtek bana düşkün. Kimseyi benim önüme koymaz maşallah subhanallah diyeyim
Gerçi keşke anası şöyle ponçik biri olsaydı da düşkün olsaydı..ben bile düşkün olurdum yani.
Ama yakuzaya düşkünlük ne bileyim. 2 ay evli kalamazdı
Tutunur inşallah minikimbiz duacı olacağız.
2. Deneme mi olacak tüp bebekte?
Oh be canim cok sevindim sigorta isinin hallolmasina konunun takibindeydim bende biliyosunCanlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Allahıma bin şükür, hamd olsunŞu sigortanın moral bozukluğundan bebeğimin sevinci bile kursağımda kalmıştı. Kuzular düşünsenize iki aydan beri muayene ücreti olarak ayda 2 kez gittiğim için 520'şer tl ödedim. Bir yandan sigortanın aylık 350 tl ödemesi var. Tahliller de aylık 200 ü buldu.
Ayda 1000 TL nin üstünde ödemeye patladı bize Hastahane masrafları
Şimdi çok şükür poliçe devreye girdiği için muayene ücretim 40 tl oldu artık
Oh be
Bu arada dün yakuza aradıYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sözünde olduğu gibi resmen o beni fırçamaya kalktı neden beni aramıyorsunuz diyor
Verdim veriştirdim. Geyşam aramış bir ton da o laf söylemiş anasına. Eminim çok anlamıştır
Sizler neler yaptınız, gününüz nasıl geçti?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Evet canım yumurta kalitesini de artirirmis sen şimdiden başla da düzene oturtoyy ne güzel bilgiler yazmışsın canım2 aydır asitliler kahve çay bunların hepsini bıraktım zaten canım :) ben bu işi azcık abartmışım sanırım haha cips gibi aburburları azalttım :) kış geldi hasta olmamaya çalışıyorum işte. daha geçen gün kivi aldık ekşi die az yiyordum abanayım bari o kdr faydalı :) ananasıda severim ama 15 tl oldu hain bu yediklerimiz yumurta kalitesinide etkiliyormu canım ben en çok onu merak ediyorum google yazdım cvp yok
eşimde vuramaz ki vardiyalı çalışıo bir hafta varsa bir hafta yokiğneler kaç günlük ki canım
Oh gözünüz aydın cicim sigorta işi hallolmus şükürCanlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Allahıma bin şükür, hamd olsunŞu sigortanın moral bozukluğundan bebeğimin sevinci bile kursağımda kalmıştı. Kuzular düşünsenize iki aydan beri muayene ücreti olarak ayda 2 kez gittiğim için 520'şer tl ödedim. Bir yandan sigortanın aylık 350 tl ödemesi var. Tahliller de aylık 200 ü buldu.
Oh be
Bu arada dün yakuza aradıYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sözünde olduğu gibi resmen o beni fırçamaya kalktı neden beni aramıyorsunuz diyor
Verdim veriştirdim. Geyşam aramış bir ton da o laf söylemiş anasına. Eminim çok anlamıştır
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Çok sevndm bu habere yaaCanlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Oh be
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Haaaayırrrrrrrrr bana benzemesin tövbe de geri al kıçını kaşıKoca kız oldunn hala yaramazlık peşindesin beben de olacak uslu uslu oturma bebeyi çıldırtacak karnında bu bebe sana benzer ciciim aha yazdım buraya✍
Patilim eşin sen hamile olunca eşin daha mıı bii romantik oldu neeeCanlar yazamıyorum çok minnoş kocam işten almaya geldi beni rezervasyon yaptırmış bekarken ilk yemek yediğimiz yerde oraya geldik romantik romantik takılıyoruz suan
Size bu mesajımı WC den yazıyorum konum bildiriyorum tuvalet onlaynnn
Allah sana yakuzanın tam tersi bir kv nasip etsin balım. Sevdiğim herkese böyle dua ediyorumMaşallah maşallah Cicimm ❤ ya tabi insan iyi olayım ister zaten, ben bu yakuza ve türevlerini hiç anlamadım anlamiyciiim. Amaaan boşver kendi mutsuzluklarında yaşayıp giderler işte.
Amiiiin amiiiinAllah sana yakuzanın tam tersi bir kv nasip etsin balım. Sevdiğim herkese böyle dua ediyorum
Dış gebelik bile olsa sen kendi kendine de gebe kalabiliyorsun o zaman. Ohoo o zaman tüp bebek konusunda bence 1 adım önde ve avantajlısınyok kız daha ilk olcak :) tecrübesiz ben :)
bide dış gebelik yaşamıştım 6 haftalıktı kalbi bile atmıştı ama inememiş rahme demek ki kısmet değilmiş allahın işi :)
bu sefer kısmetimizde varsa olur kuzum inşallah :)
Vay sizi gidi romantik zalımlarCanlar yazamıyorum çok minnoş kocam işten almaya geldi beni rezervasyon yaptırmış bekarken ilk yemek yediğimiz yerde oraya geldik romantik romantik takılıyoruz suan
Yaaaa çılgın kizzzz yaaa cilginnnnnHaaaayırrrrrrrrr bana benzemesin tövbe de geri al kıçını kaşı
Çok yaramaz, hiç uyku bilmez, mahallenin erkekleriyle kavgaya dövüşe tutuşan bela bir çocuktum ben
Ders başarım her zaman çok iyiydi takdir getirmediğim bir senem olmadı o yönden bana çeksin ama bir tek o yönden bana çeksin.
Geri kalan tüm yönlerden babasına çeksin
Annem hep bana senin yüzünden ömrümden 10 yıl ömür gitti derdi
Canım telatabikimmmPatilim eşin sen hamile olunca eşin daha mıı bii romantik oldu neeeçok güzell olmuş afiyet olsuun
Evet kuzum bilmem mi en çok senin müdahil olduğun bir konuyduOh be canim cok sevindim sigorta isinin hallolmasina konunun takibindeydim bende biliyosun
Ben ogleden sonra arkadasma gittim geldm smdi yemege girisecegim canim
Yok artık tuvaltte çişini yaparken mi bize bunları yazıyorsunCanlar yazamıyorum çok minnoş kocam işten almaya geldi beni rezervasyon yaptırmış bekarken ilk yemek yediğimiz yerde oraya geldik romantik romantik takılıyoruz suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?