Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay sizi gidi romantik zalımlar
Geyşamın izninin yandığı şu acı dolu günümde üzdün be hayın kız
Şaka şaka çok sevindim balım muhteşem bir akşamınız olsun inşallah
Seniiii yerümmmm afrodit tiplimmm
Geyşanı ara doğuruyommmmmmm diye hönkür hemen koşsun gelsin sana

Yoksam balık burcu muu olsun patilim 10 erkekten 1 tanesi böylee şaşırttı benii enişte

Bu sefer hep güzel şeyler olcak

Zaten pamuğum bir görsen bilmiyor gibi davranıyor. Beceremedi de.
Nasılsın dedi iyiyim diyince kal geldi kadına
Nasıl yani hep iyi miydin diyo geçen hafta rahatsızdım dedim aaaa neyin vardı dedi anlattım hiç haberim yoktu diyo
Dedim aramazsan haberin de olmaz.
E siz arayın dedi. Canımla uğraşmaktan kimseyi arayamam merak eden kendi arasın dedim.
Flash Tv oyunculuğu sergiliyor yemin ederim

Yoksam balık burcu muu olsun patilim 10 erkekten 1 tanesi böylee şaşırttı benii enişte

Bu sefer hep güzel şeyler olcak ❤
İnşallah telatabikimm tek temennim tek duam bu .. sorunsuz sağlıklı şekilde böyle ilerlemesii

Iyy evet balık burcu öğğğğğ

Sen nasılsın canımınn içiii

Evet kuzum bilmem mi en çok senin müdahil olduğun bir konuydu
Çok şükür bu topikte bir mesele daha çözüme ve mutlu sona kavuşmuş oldu
Ne yemek yapacaksın
Aynen cnm sukur
Karnibahar hasladim besamel sos yapip firina surucem uzerine de kasar sericemm hiiic vicdan yaptirtma bak soruyon soyluyozzz

İnşallah telatabikimm tek temennim tek duam bu .. sorunsuz sağlıklı şekilde böyle ilerlemesii

Iyy evet balık burcu öğğğğğ

Sen nasılsın canımınn içiii
İnşallahh patiliim

Ahhh ne desem bilemedim

Ben de iyiyim çok şükür Patilim

B Brunello Cicinelli yemin ediyorum bak İnan itimat ett bir kız gördüm aynı sen vallaha da billaha da hatta elinde telefon vardı benim de telefon vardı kafamı kaldırdım kızı gördüm ohaa dedim kız da telefona bakıp gülüyordu sen sandım
Dedim yok la brom Bursa’da idi vallaha gidip sarılacaktım

B Brunello Cicinelli kızı görünce bir an astral seyahat olayına falan girmiş olduğunu düşünmedim değil
Hahahahaha ay ne güldüm
Bir de oha kelimesini sesli söyledim bazen ben dışımdan düşünüyorum eşim de dedi kim oha dedim bir arkadaşa benzettim ama değilmiş tmm boşver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…