- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.941
Seniiii yerümmmm afrodit tiplimmmVay sizi gidi romantik zalımlar
Geyşamın izninin yandığı şu acı dolu günümde üzdün be hayın kız
Şaka şaka çok sevindim balım muhteşem bir akşamınız olsun inşallah
Yoksam balık burcu muuCanım telatabikimmm
Benim minnoş açıkcası hep romantikhatta onun romantikliği beni bazen boğuyor aşırı..
ama bebekten sonra sanki daha bi değiştiğini bende farkettim özellikle bu hamilelikten sonra sanırım onunda benim gibi korkuları var
Çişimi yapmıştım aklıma bir anda topiğe saat 3 ten beri giremediğim geldi hemencik ellerimi yıkar yıkamaz koştum sizeYok artık tuvaltte çişini yaparken mi bize bunları yazıyorsun
Zaten pamuğum bir görsen bilmiyor gibi davranıyor. Beceremedi de.Evet canım yumurta kalitesini de artirirmis sen şimdiden başla da düzene oturt
Canım igne süresi zaten 1 hafta kadar sürüyor,her akşam ben bı sağ kol bı sol kol yaptırdım eşime, sonra zaten yumurtalar büyüyor doktor muayene ederken tmm yeteri kadar büyümüş artık toplayalim dediğin gün akşamında çatlatma iğne mi yapmamı söylemişti bize ama onun belli saati var onu söyleyecek zaten doktorun,bide iki tane yapın demişti ben yine birini sağ birini sol kolumdan yaptirdim,tam 36 saat sonra toplama olması gerektiğinden söyledikleri gün ve saatte gideceksin toplanacak Allah'ın izniyle.
Eminim bir sürü yumurtan oluşacaktır canım stres yapma yeter dua et bol bol❤ sende yapabilirsin iğneleri aslında o gün gelsin bakarsın çaresine basit zaten takılma :)
Oh gözünüz aydın cicim sigorta işi hallolmus şükür
Ama kaynanana çok kızdım ne demek beni aramiyorsunuz diye üste çıkmak, utanmadı mi aceba bu lafı söylerken,kesin teyze yetiştirmiştir siz konuşunca onunla,oda böyle uste cikarim diye planlanmıştır kafasindan
İnşallah telatabikimm tek temennim tek duam bu .. sorunsuz sağlıklı şekilde böyle ilerlemesiiYoksam balık burcu muuolsun patilim 10 erkekten 1 tanesi böylee şaşırttı benii enişte
Bu sefer hep güzel şeyler olcak ❤
Çok şükür sultanım. Bugün de haber gelmese çat diye ortadan 2 ye çatlayacaktım artık. Gece rüyalarıma bile giriyordu.Çok sevndm bu habere yaa
Çok şükür kuzumm
Yaaa canım yaa ellerini yikadigini da belirtiyorÇişimi yapmıştım aklıma bir anda topiğe saat 3 ten beri giremediğim geldi hemencik ellerimi yıkar yıkamaz koştum size
Aynen cnm sukurEvet kuzum bilmem mi en çok senin müdahil olduğun bir konuydu
Çok şükür bu topikte bir mesele daha çözüme ve mutlu sona kavuşmuş oldu
Ne yemek yapacaksın
Sonra pis kız kaka kız dersiniz arkamdannnYaaa canım yaa ellerini yikadigini da belirtiyor
Afiyet olsun şekerim
İnşallahh patiliimİnşallah telatabikimm tek temennim tek duam bu .. sorunsuz sağlıklı şekilde böyle ilerlemesii
Iyy evet balık burcu öğğğğğ
Sen nasılsın canımınn içiii
Çorba karıştırıyorumSonra pis kız kaka kız dersiniz arkamdannn
Kız sen balık burcu değildin dimiİnşallahh patiliim
Ahhh ne desem bilemedim
Ben de iyiyim çok şükür Patilim ❤
Yok kardeşi yengecim bennKız sen balık burcu değildin dimi
En sevdiğim burç yengeçYok kardeşi yengecim bennBuna da şükür
Pekii tamam hadi öyle olsuunnEn sevdiğim burç yengeç
Canım yengeçben
Hep demişimdir en güzel burçlar yengeçtir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?